Written by AbangNara | July 16th, 2012

Selepas Irma Hasmie, Abang Nara dapat bayangkan betapa meriahnya perkahwinan Diana Amir suatu hari nanti. Abang Nara perasan yang pembaca BeautifulNara sekarang ini suka kepada artis-artis wanita yang telah berhijrah. Ini satu perkembangan yang amat sihat sebenarnya. Semoga trend sebegini akan lebih berkembang luas nanti.

diana amir

Diana Amir ternyata semakin anggun dan menawan di apabila tampil menghiasi muka depan majalah Lisa edisi Julai 2012. Pasti ada cerita menarik yang telah Diana Amir kongsikan dengan pihak editor Lisa selepas penghijrahannya. Kalau nak tahu, dapatkanlah majalah Lisa ini di kedai buku berhampiran anda.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

35 responses to Diana Amir Hiasi Muka Depan Majalah Lisa Edisi Julai 2012

  1. ........... says:

    ok la gak..cantikk…

    0

    0
  2. hany says:

    keep it up diana amir..hijrah anda di kagumi & memberi inspirasi

    0

    0
  3. kasturi says:

    dulu masa Diana Amir xpakai tudung… nampak macam xcantik je… biasa2 je… tapi lepas dia menutup aurat … fuhhh cantiklah pula… nampak sweet je..

    0

    0
  4. Ara says:

    Kn cantik klu rmai artis tertutp mcm ni..
    dripada terbuka sana sini, mrugikn diri sndiri adala sbb aset yng sepatutnya di byar dgn maskahwin, di tyang free2!

    0

    0
  5. chentalove says:

    cute + cantek + ayu…
    suke3x…

    0

    0
  6. lalala says:

    tak cabut kening! i loikee.. sbb irma dgn wardina still cabut. takpe. slow slow :)

    0

    0
    • Anonymous says:

      bukan irma n wardina cabut mase jahiliah dulu ker?

      0

      0
      • lalala says:

        ada sekali tu, wawancara amende tah, wardina tanya ustaz tu pasal cabut kening. time tu ada die ngn adik die sekali. lama dah wawancara tu. but smpai sekarng, rasanya kening die dibentuk lg. pernah jumpe kat klcc, nampak la nipis. irma pulak, hehe, tengok ler gamba die bulan madu tu. mmg ada org lahir dgn kening cantik terbentuk. tp kening die, obviously dibentuk. just saying :)

        0

        0
    • jaja says:

      sy tak rasa wardina n irma n abby still cabut kening. kening boleh dibentuk guna celak kening tuh. kawan sy kening halus sgt, mcm x de kening tapi dia x cabut,but lukis dgn pencil kening tuh..lukis pun bukan obvious sgt,so nmpk natural. abby pulak , kening dia kan mmg mcm tu rasanya,dr dulu smpi sekarang..

      0

      0
      • lalala says:

        abby sy tak tau. tak penah tgk. tp, wardina tu, search lah sendiri eh. die sendiri mengaku die bersihkan kening die sebab serabut. org biasa make up n make up kan orang, tahu lah. bukan cukur ye, sy cakap, bentukkan/cabut bg kening nmpak kemas. diana ni make up jugak, but still nampak alis kening die yg natural tu, kan? irma pulak, search lah eh. terpulang la nak rasa ori ke tak. haha.

        0

        0
  7. nolley says:

    mase die xpakai tudung die nampak seksi sgtttt i xbrape suke…tp bile die dah berhijrah i rase pasti ramai yg mnyukai nyer…sukerrrrrrrrrrr sgt diana amir skg nie!!!!! klu artis perempuan melayu yg ramai dah berhijrah pasti org akan respect n menilai yg baik2…..

    0

    0
  8. diana_amore says:

    TAK CANTIK PONNNNN…PUUUIII!!

    0

    0
  9. triple j says:

    alhamdulillah nampaknya pelakon bertudung semakin mendapat tempat sampaikan pelakon fakers tak bertudung pun terpaksa bertudung utk sesuatu watak. tapi klu susah nak dapat jobs, maybe diana boleh fokus kat bidang pengacaraan plak yg tak kisah sgt bertudung ke tak.

    0

    0
  10. linnnn says:

    cantiknye diana amir pkai tudung.. dulu die sgt seksi tp skrang tutup abes.. sronok tgk :)

    0

    0
  11. aku ade kau ade ? says:

    suke diana amer ! suke perubahan pada diri die .. aku harap aku akn brubah pde free hair kpde pkai tdung .. amin.. :)

    0

    0
  12. entah la says:

    dia nie bl pakai tudung baru nampak cantik…ms tak pakai tudung tu rambt dia tah apa2 mcm wardina jugak la…dah pakai tudung baru naik seri kalo tak kelam jdnye

    0

    0
  13. MACAM BANGANG JE BUDAK NI SATU SEKOLAH NGAN AKU….GEDIKKKKKKKKKKKKKKSSSSSSSSSSSSS LEBIH….CONTACT LENSE PUN TETAP PAKAI JUGAK………….

    0

    0
  14. puteri salbainum says:

    org boleh brubah larh..

    0

    0
  15. Aku Bukan Sesiapa says:

    Artis bertudung pertama yg aku suka sebab lps je berhijrah Diana trs biarkan kening dia tumbuh ke asal. Artis bertudung yang lain masih cabut2 kening. Mcm tak 100% berhijrah pulak kan..

    0

    0
  16. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    artis kalau tk berape nk laku lebih baik pakai tudong ada jugak faedah nye…..

    0

    0
  17. timah lenggang says:

    cantik? budak ni btudung ke, free hair ke mmg langsung tak cantik.. ni btudung tu bukan ape, dah tak laku, da puas merempit dalam V3 nak ala2 insaf konon2nya dia pun bertudunglah. Org ikhlas nak btudung kerana Allah bukan mcm ni.. ni nak menunjuk konon sbg pencetus aliran trend wanita bertudung yg urban lah kononya… mual aku mnengok.

    0

    0
    • lalala says:

      ape pun niat die, tu hal die dgn tuhan. yg pntg die dh start buat ape g wajib.kalau pun die nak cetus kan trend whatsoever, kalau ada remaja yg tetbe terikut die bertudung, tak ke die dpt gak portion pahala budak tu? igt le, bkn sng nk berubah. pelacur sekalipun, kalau die solat taubat nasuha n betul2 insaf, Allah ampun kan. kite siape nk ckp org itu ini?awak tu sebok mgutuk org buat baik, igt org tak mual ke. -.-

      0

      0
  18. Kurus says:

    cover nih? mmmm… tah ler…

    0

    0
  19. DIANA AMORE says:

    TAK CANTIK PON DIE NI…POYO JE LEBEHHHH..PUIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

    0

    0