Written by AbangNara | March 14th, 2014

Mohd Mentor telah pun mengesahkan dirinya bebas daripada tuduhan merogol  Zatul baru-baru ini. Keputusan tersebut telah diklasifikasikan sebagai No Further Action (NFA) yang bermaksud tiada tindakan selanjutnya oleh pihak polis. Susulan itu, Mohd telah memberi tempoh 3 bulan kepada Zatul untuk memohon maaf kepadanya atas tuduhan tersebut. Sememangnya ia satu tuduhan yang berat dan telah menjatuhkan maruah penyanyi lelaki ini.

mohd rogol zatul

Namun begitu hari ini menerusi Mstar Online Zatul dilihat enggan memberikan sebarang komen dan tidak menyatakan persetujuannya untuk meminta maaf seperti yang dimohon oleh Mohd. Kata Zatul:-

Biar Allah sahaja yang tentukan. Saya tak tahu nak cakap apa lagi dah dan saya tidak mahu lagi komen berhubung perkara ini. Cukuplah saya dan keluarga mendapat malu. Beri saya ruang untuk meneruskan kehidupan saya.

Saya tidak mahu media telefon saya untuk bertanyakan kes (rogol) ini. Cukuplah dengan apa yang saya lalui kerana macam mana pun ia dilihat seperti tiada jalan penyelesaian. Apabila terjadinya perkara seumpama ini, yang buruknya tetap perempuan. Di dunia mungkin dia (Mohd) terlepas. Jadi, biarlah

mohd rogol zatul

Untuk makluman, sekiranya Zatul gagal memohon maaf dalam tempoh 3 bulan ini, Mohd akan mengambil tindakan undang-undang. Nampak gayanya Zatul kenalah berfikir sedalam-dalamnya. Pihak polis telah pun menyiasat dan membuat keputusan yang jelas menunjukkan Mohd tidak bersalah. Sama-samalah kita nantikan.

P.S: Siling Hotel Concorde Shah Alam runtuh

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

46 responses to Di Dunia Mungkin Mohd Terlepas – Zatul

  1. Anonymous says:

    hentah lerr.
    yg pempuan kalo pandai jaga diri xde la smpy dirogol.

    0

    0
    • Datin K says:

      ni case suka sama suka. then lepas tu bila ditinggalkan claim as “rogol” ke apa? ingatkan budak2 sekolah baru nak UP je cenggitu. sorry just asking. kang di cop memfitnah pulak. hanya zatul, mohd and Allah je yang tahu kebenarannya.

      0

      0
      • skg ni kalo uolsssss nmpk
        suka sama suka……..pegang2 pelok2 ciom2……..’ringan2′ katekn……..pastu ‘berat2’ pulak……pastu tlanjur cinteeee……
        pompuan soh laki btggungjwb ajak kawen…….lelaki xmau nk fokus karier bgai……so pompuan dpt malu……..nk kata preggy msti ah pkai kondom n mkn pil elak hamil……..so imposible kn………then last choice ckp la kne rogol…….tu jerrr conclusionnyer……..1 mlysia tahu tau……..malumalumalu………mcm kes ady putra lerr pulokkk

        0

        0
        • minah jambu merah biru says:

          tu bermakna pompan tu yg sundallllllll ! sendiri yg kasi n sendiri pulak yg buat report yg dia kena rogol ! sape yg nk rogol dia kalau jambu tkpe huh !! jangan ingat jantan empit tu bermakna jantan tu suka n nk kawin ngan kauuuu !! pompan ni prasan agak Nye ah sudahhhhh lah gi jahanam lah macm gini Nye pompan !!

          0

          0
    • Ritu vs Aya says:

      Kat sini kita boleh nampak hikmah menutup aurat. Kalau kita tutup rambut kita, bentuk badan kita, saiz punggung dan buah dada kita… lelaki pikir banyak kali nak menggedik dengan kita. Klu dr awal kita tunjukkan kerajinan kita bersolat, jaga batasan bercakap dgn lelaki dan sentiasa jaga adab sebaagi anak dara maka bukan ajer lelaki, malah pompuan akan ada rasa segan dan respect pd kita. Bukan bertudung itu wanita sempurna dan suci tanpa dosa tapi ada sedikit beza dari segi penilaian masyarakat pd kita

      0

      0
      • Enter Your Name says:

        Apabila bercakap mengenai kes rogol, adalah salah sekiranya kita menyalahkan 100 peratus si mangsa. Budak2 kecil yang menjadi mangsa rogol, adakah mereka berpakaian seksi? mereka tidak punya bentuk dada & bentuk punggung untuk menarik nafsu si perogol. seberapa banyak mangsa yg berani membuat pendedahan akibat dirogol? kerana mereka tahu, segelintir masyarakat bukannya menunjukkan belas kasihan sebaliknya menyalahkan si mangsa.

        ** tiada kaitan dgn cerita di atas

        0

        0
        • mihd says:

          Jaga aurat diri ibarat jaga aurat semua perempusn…..kita perempuan bukan sahaja melindungi diri tapi menjaga maruah wanita keseluruhan.lelaki mungkin bernafsu bila tengok prrempua lain seksi…tapi nafsu tak dilampiaskan kerana tak sesuai nak merogol pompuan seksi tu atau tak berupaya….jadi budak2 lah yg jafi mangsa..sebab tak melawan atau boleh ditakut2kan.perogol selalunya cari mangsa yg lemah…..jadi mana tahu…keseksian anda…punca perempuan lain menjadi mangsa rogol…
          Apa2 pun lelaki dulu kena jaga pandangan iyer dok?

          0

          0
      • sallynna says:

        Setuju.bla kita pandai jg diri n maruah insyaallah trepelihara dr kejahatan,

        0

        0
      • minah jambu merah biru says:

        elehhhhhhh pompan ni yg gatal lah ! jangan salah kn si jantan ni…dh pompan ni kasi ha dia angkat aje lah ! bila jantan ni dh tk layan dia eksen buat report ! macm siak ni pompan !!

        0

        0
  2. mersiq says:

    mmmmmmm

    0

    0
  3. nana says:

    sure ke kene rogol??ke ko pn suke sama suke??tp bile si jantan tinggalkan ko, ko tuduh dia rogol ko..pape je la..biar allah yg tentukanny..

    0

    0
    • ct oliza says:

      sure ke suka sama suka??kalau betul apesal yg si jantan tu bila dah dpt nk tgl kn???pape pn hanya allah je yg tahu

      0

      0
  4. cik kiah says:

    dh jantan tu xmau menikah ng hg dan2 kata kena rogol..puuuiii!! kena rogol apa kejadahnya kat umah jantan tu? yg hg gatai p umah jantan tu buat apa???? ingt org bodo ka wey… rela n rogal lain arr..jgn nk muhung sgt

    0

    0
  5. ntahler.. says:

    haihhh… kalau dh suka sama suka, mmg NFA la… mmg malu sblh ppuan je, laki kisah ape?? kesian dgn wanita yg asyik jd mangsa…Feel sorry to you zatul, sekiranya benar anda pernah terlanjur, bertaubatla segera.. sekiranya tidak, anda telah membuat fitnah yg dosanya seperti memakan daging saudara mu.. Bertaubatlah.. T_T

    0

    0
  6. emas says:

    dua org ni takda peminat pun..tak heran..zzzzz..

    0

    0
  7. che tata says:

    rase terpanggil plak nk komen sal natang nih
    drp info kwn bek che tata, dak zatul ni pernah gk gode husben dye.
    nsb bek husben dye bkn jns melayan n laki gatai ambk kesempatan ni.
    zatul siap pernah ajak p bilik hotel bagai..astagfirullah..
    kadang2 kite suke salah kn org laen tp kite x cermin diri kite sndri..
    law dlm kain tu da gatai mengenyam sgt, eloklah soh mk bapak cari calon n kahwin cecepat..so xpyh nk tuduh owg rogol ke hape..hadap la laki ko 24jam dlm bilik tu..

    0

    0
    • boy says:

      pernah jgk aku terbaca komen lebih kurang cm yg ko ckp ni. si zatul ni mmg senang diajak kesana kemari walaupun ke umah jntan…

      wallahualam

      0

      0
      • Anonymous says:

        tak yah lar nak buka aib orang..
        cmne klu org ckp cmtu kat adik pompuan kte?

        0

        0
      • girl says:

        cakap2 hear say kwn aku kawn kpd kawn aku jiran aku cleaner aku opismate aku …bawak ke mahkamah tak laku weiiiiii! lebih sgt perencahnyee. aku pcaya memang makhluk 2 ekor ni bercinta pastu mamat jemu nk tukar model baru plak, ye le puas test drive kan, thantuk tengadah sruh tgjwb tak nak, soooooo padan la muka ko beruk kena malu satu mesia pastu nak suruh mintak maaf plakkk? tak malu weeei, ni musim artis kuar statement tahap bangang ababi ker apa? dh salah tu ngaku je ler bapok~!

        0

        0
    • bdk kdh says:

      mmg perangai dia mcm tuuut skit..budak zatul ni dulu kt kdh org panggil dia belen ja..tau belen tu apa? belen = bohsia

      0

      0
    • che lala says:

      hek elehhh..laki klu dh pompuan suap mana nyeee nolak? sian isteri kwn u tu dpt somi yg terer kencing, kakak..klu tepuk sblh tgn xde bunyi nyeeee, takkan laa c zatul ni borak2 trus ajak g hotel kannn? mestilah dh lma kenal gitu..kakak ni gf mamat ke? bau hancing laaa

      0

      0
  8. hensem says:

    meh nak cek pepek ko zatul betul ke tak kena rogol

    0

    0
  9. tumpang_lalu says:

    polis akn buat kerje dowank is very perfect klu bab berat cm ni…bile da no further action org sume akan faham the true situation…sebelum decide org punye hukuman di akhirat pikir sejenak layak ke kita diSyurga NYA…

    #prayforthem – MH370

    0

    0
  10. insafler says:

    dah akhir zaman,biasa ler kes-kes begini,kes pancut dalam,kes pancut bini orang dan tunang orang,yang tahu media cuma beberapa kes jer,yang tak tahu mungkin beratus kes,Tahniah ler sebab mencalonkan diri anda menjadi pengikut Dajal Laknatullah.Orang sepatutnya menjadi teladan baik atau contoh baik pada peminat,ni semua berlumba jadi setan dan prangai buruk pada peminat.

    0

    0
  11. entah says:

    zatul ni sape?? nape aku x kenal langsung ni…

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      minah jambu pn tk kenal ni pompan ….dia pelakon ke penyanyi ke macm bagos aje huh !! kalau popular macm nlofa n fasha sandha tkpe la jugak..

      0

      0
  12. Best says:

    Mmg da lumrah zaman skrg , banyak pompuan ygtakde segan silu .
    Kalau kena pantat pun mmg patut..
    Cuba la
    kalau pakai tutup aurat jauhkan dari bergaul bebas dgn jantan. Mungkin terhindar gejala kena mantat free ni

    0

    0
  13. lantak hang says:

    La ni org dh tau hang xdak dara..satgi nk kawen toksah boh mas kawen mahal2 na..pasai hat bawah tu dah jd used item..xbrapa nk ada value..

    0

    0
  14. markonah says:

    Boringnya..xde cite lg best ke abg nara?lagu dua org ni pun sy x penah dgr..sendu giler dorang ni..cubelah jd contoh utk masyarakat..ntah hape2 ntah.

    0

    0
  15. BOLA MANISS says:

    No Further Action…. Hahahaha aku ngan bdak opis bagai nk rak gelak!! memalukan. kesian ngan ko zatul.

    0

    0
  16. mat & Hamisundel adlh SATU says:

    oii mamat, rupa cam cekodok kena lenyek ada hati nak suh “EX-GF” ko mintak mahap? time sedap2 ko janji kalah keling, pastu bla dah kantoi tak ngaku siap nak suruh mintak mahap lagik? kerrr ko memang keling ke ape? kerr ko nih spesies hamisundelbolong tu? buat salah laaaaaaaaaaagikk mau menyalak!!! Ko ingt ko dh tlepas dari mahkamah org ingat ko tu tak besalah ye? Wrong brother..u r sooo damn watepakkk!

    0

    0
    • iza says:

      kat yahoo news da terang si mohd ni bagitau polis dah check air si mohd ni xngam dgn air yg rogol si zatul ni. da terang2 mohd ni tak penah rogol dia. sbb tu kes ni jadi NO FUTHUR ACTION. takde bukti kukuh.

      0

      0
  17. berok mat yeh MAMAT says:

    zatul zatul..apa le bodo nye engko nih. muka mcm tu pun engko bselera ker? ni spesies lelong pun tak laku..buruk tol la perangai mamat ni seburuk rupa nye tue..kesian engko zatul kasi tadah body kat jantan cam ni..itula balasan yg engko dpat..ishhh ishh ishhhh..kesiannnnn

    0

    0
  18. frinses says:

    Akhirnya pompuan dipersalahkan…
    so skrg pompuan bila kena rogol pn akan takot nk report…
    sbb lastly pompuan jd salah..
    sbb tu islam suh elak mendekati zina..atau perkara2 yg boleh menyumbang kepada zina..
    banyak pengajaran disini gurlz…take note!!!
    ‘kita’ xselalunya bernasib baik
    sekian

    0

    0
  19. I komen ajer... says:

    ni story dr sumber yg boleh dipercayai…zatul tu klau korang nak tau…da “BEKAS” ramai jantan dekat 12org kot….klau x caya pi tanya ex-ex pakwe dia..smua da rase!!! tup2 dia tgk si mamat ni like budak kampung tu yg dia nak sgt kot..gaknye nak cover line!!!yg gi HOT de kesan koyakan lama time wat check up kat hospital beb!!!!!! padahal MOHD ni baru kenal dia kan???da RABAK da dia ni…bagus la MOHD bebas dr kes ni,klau x gerenti x lalu nak hadap BARANG RECYLE dia tu…..hahahahahaaaaaa…….pe cer????

    0

    0
  20. KEMAH says:

    zatul ni sape ?

    0

    0
  21. anti hipokrit says:

    asal x dpt pembelaan jer…keluarlah ayat2 biar Allah yang balas. mahakamah akhirat lagi adil

    hello….dah tu yg kepala ko togel telanjang tu ko ingat Allah x balas? adoi……susah nak cakap dgn org yg kadang2 nampak mcm cerdik, tp akal pendek….

    betullah kata org, kita bila time sedih malapetaka kita akan balik pd Allah, tp bila time happy, suka……wallahualam…

    jgn sewenang2 nya menggunakan Allah sbg alasan…cermin diri sendiri dulu……elok ke kita nak cakap mcm tu sedangkan kita sendiri terang2an melanggar hukum allah

    0

    0
  22. ntah pape je says:

    zatul ni dgn bestfriend dia perangai sama ja..ajak jantan tido sekali..pastu bila kena tinggal, ugut mengandung la pa la..siap ugut mntk duit lg…kalau xbg nk report kes rogol..haaa padan muka ko zatul…dah byk org kena dgn dia ni…camne aku tau?hahahaha…bestfriend dia sendiri cerita…nasib ko la zatul..

    0

    0
  23. ala says:

    a’aa la..aku pun dengar si zatul nie…banyak jantan dah lenyek dier..tue pasal dier cakap dier kena rogol…memang 3R…zatul nie…recycle..reduse and reuse…sesuai sangat…pasnie…tak dpt jadi artis..jadi pelacur…pelacur berbayar..

    0

    0
  24. baby says:

    org kalau btol kene rogol xkan uar2 kan kt media mcm zatul ni.. sbb aku prasan cara zatul bcakap ms di intebiu melodi mcm bukan 1st rs “bnda” tu.. nages die pon mcm xsedih btol.. terdetik dlm aty aku time tu rilex jer minah ni crita die kene rogol.. kalau aku la kt tmpt die xkesa la wrtawan ikot bontot ke apa mmg aku xkn buka mlut.. kalau btol da wat report just bukak mulut kt mahkamah jer.. xpyh nk cr wartawan nk crita kebenaran.. malu weyyy… 1 mesia tau…

    0

    0
  25. Anonymous says:

    Entah mana yang benar dan yang salah.

    0

    0
  26. […] Untuk makluman, sekiranya Zatul gagal memohon maaf dalam tempoh 3 bulan ini, Mohd akan mengambil tindakan undang-undang. Nampak gayanya Zatul kenalah berfikir sedalam-dalamnya. Pihak polis telah pun menyiasat dan membuat keputusan yang jelas menunjukkan Mohd tidak bersalah. Sama-samalah kita nantikan. – beautifulnara […]

    0

    0
  27. put3ri says:

    sape nie ??? x knay pon . coz x femes sgt pon haa .

    0

    0