Written by AbangNara | March 17th, 2015

Setelah Erra Fazira membuat pengakuan hatinya sudah dimiliki, nama Shahir AF kembali dikaitkan sebagai jejaka bertuah yang berjaya mencuri cinta pelakon jelita tersebut. Sebelum ini, Shahir AF pernah membuat pengakuan sedang berkawan dengan Erra Fazira, namun tiada sebarang kenyataan tentang percintaan dikeluarkan oleh kedua-duanya. Kini nama mereka berdua kembali dikaitkan, namun sekali lagi Erra Fazira enggan memberi sebarang ulasan tentang desas-desus tersebut.

erra fazira bercinta dengan shahir

Mungkin tidak mahu percintaan gagal di tengah jalan, Erra Fazira tetap berahsia tentang identiti lelaki yang kini bergelar kekasihnya itu. Yang penting lelaki tersebut bukanlah ahli perniagaan seperti yang digembar-gemburkan. Kata Erra:-

Yang pasti memang saya berkawan dengan seseorang. Mengenai Shahir, saya tak pernah mengiyakan atau menidakkan. Malah tak ada istilah berpatah balik kawan dengan Shahir semula. Hakikatnya saya masih berkawan dengan insan yang saa. Cuma orangnya rahsia.

Status sekarang kami saling mengenali. Siapa orangnya biarlah rahsiakan dulu sebab kami setakat berkawan buat masa ini. Sebelum ini kecoh orang kata saya rapat dengan ahli perniagaan tapi gosip itu tak betullah.

Tiada ahli perniagaan yang intim dalam hidup saya seakrang. Saya tak kenal pun dengan mana-mana ahli perniagaan seperti yang kecoh diperkatakan sebelum ini. Rasa tak seronok apabila cerita bukan-bukan yang keluar sedangkan lelaki yang sebenar adalah orang lain.

shahir erra

Kalau betul lelaki ‘kawan’ tersebut adalah Shahir pun apa salahnya kan? Shahir pun hensem, muda dan memang sedap mata memandang. Sesuai la dengan Erra Fazira yang masih gorgeous. Satu hari nanti pasti identiti lelaki tersebut akan terbongkar jua. Buat masa ini, kita hanya mampu menunggu sahaja. Sumber Harian Metro.
zaloraP.S: Jangan lupa untuk gunakan voucher code seperti tertera di atas di www.zalora.com.my untuk mendapatkan diskaun 20% dan 15%. Sah sehingga 31 Mac ini. Silalah bersegera!!!

 

23 responses to Desas-Desus Bercinta Dengan Shahir AF, Erra Fazira Enggan Ulas

  1. nok gebuzzz says:

    tak pe la erra…try dgn org yg lebih muda pulak,mana tau jodoh berpanjangan

    0

    0
  2. kemek says:

    apa stok2 rancangan primadona ni keje nak pancing pucuk muda je ke..udah2 la tu wei, nnt kang nmpak mcm nenek dgn cucu.. nengok cik tah dgn zain tu..kekekeke

    0

    0
    • Single Mingle says:

      Ko ingt jantan2 tu xde otak ke? Setiap llaki ade taste msng2.
      Lelaki2 lbh muda tu yg tergedik nk kejar dan pikat dorg, ko lak nk salahkn yg pompuan. Mcm xpuas hati je. Xramai lelaki muda nk kt ko ke. Klau puas hati dgn apa yg ko ade, xdenye ko tiba2 nk kutuk dn pertikai kebahagian org lain. Xkisah la umur berbeza jauh, hati dh berkenan yg tu jgk kita nak.
      Msng2 pun single, bukannya mnggatal dgn isteri dan suami org.
      Syahir ni taste dia mesti yg lebih berumur dr dia dan stok2 cantik.
      Maria Farida, Rozita Che Wan, Skang Erra Fazira.
      Xleh nak kata mcm2, nmpk sngt mmg yg mcm tu je la yg dia nak.

      0

      0
      • gosip1M says:

        jangan gaduh2…jangan emo2….nasiblah dapat bini tua, bini janda. nak buat camaner…kata nya jodoh di tangan Tuhan…betol kan? yang miang yang tak hensem pulak dapat anak dara bergetah, cam saleh yakob, cam romie. dah jodoh kan?

        0

        0
        • HS sisa2 jntn tu sbb kjr laki org says:

          HS suraya tu anak dara?
          Jodoh cara SY tu Ok lagi, cara Romie tu Out !

          0

          0
        • Anonymous says:

          pulissss…. jgn samakan SY dgn romie…
          eeeeeyarkhhhh… ibarat langit dan bumi
          ko tengok camne SY layan bini2 dia
          terbaek doww

          0

          0
    • Anonymous says:

      Dlu masa aku darjah 6 prnh kena ngorat ngn bdk darjah 3. Hahahha.
      Bkn kjp, berbln2 lamanya. Konfius aku, cinonet mcm tu pn ada hati nk romantika de amor. Yg lg konfius, kck2 mcm tu dh pndi nk minat2 org? Masa baru start kerja plk, bdk form 4. Form 6 nmpk la tua ckt kn. Nie form 4?
      Nie lg hebat, siap ada posmen lg, sbb aku x bg no fon, si posmen siap smpikn pesanan mcm2. Haha, mmg style bdk skola hbs. Aduhai berani bdk skg. Tapi klu yg dh besar dh dewasa tu x heran pn klu nak kt yg lbh tua sbb dorang dh boleh fikir lbh pnjg dan tau apa yg dimahu. Masih dlm golongan dewasa yg sama walaupun berbeza umur. Lain la klu bdk skola yg bercinta ngn EF, memang boleh buat 3 hr 3 mlm kita duk fikir mcm mne boleh sngkut.

      0

      0
  3. Kiah Propa says:

    Dgn Shahir lak ke?omgggggg xsangka =p

    0

    0
  4. Pujangga says:

    klu betul bagus laa. shahir nie pun Islamik orgnyer.. blh gak bimbing erra nti.

    0

    0
  5. cari lagi says:

    aiseyy…erra..memang personal life awak punya..tapi nasihat saya..carilah orang lebih matang dah lebih tua dari awak..kahwin dengan orang muda ni macam-macam nanti..sekadar nasihat..

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Shahir menyesal tak kahwin ngan che ta. Che ta skrg dah bahagia. Try dengan erra lak. Erra ni garang tau. Tgk dlm gugu gaga erra dulu. Shahir, tak pasal2 kau kena pijak2 dengan erra nanti. Yg aku heran, erra ni byk skandal vip dari zaman ratu cantik lagi. Tapi taknak kahwin ngan diorang. Dia ni independent sgt, tak suka kena kongkong.

    0

    0
  7. eh eleh says:

    Cukup2 lah Pajira.awak tu tak reti nak jadi binipun.dah janda 2 kali,cian pulak jantan nanti tak pasal2 dpt title duda kalau kahwin dgn Pajira.Engku emran punyalah baik dulu,dpt juga title duda

    0

    0
  8. poyos la says:

    melepas lagi..untung la dpt yg muda + ensem ..tp si meran dlu pn ensem npe la xleh kekal lame ..konpius laaa.. erra da 2x kawen hrp yg kali ke3 nti bkekalan la smpi mati..

    0

    0
  9. Anonymous says:

    che t – zain the 2nd!

    0

    0
  10. Anonymous says:

    shahir laaa plak…sian erra masih mencari bahagia…hmm muka lawa tak menjamin bahagia…alahai shahir…jgnlaa bg mak kau pening lagi…kamon laa takde ke lagi muslimah suci yg nk dibuat bini??

    0

    0
  11. mojo says:

    Nak juga yang dah bolos lobos.Awak tu ada rupa,muda lagi.carilah yang sepadan.nie nak cari yang celup 2-3 kali dah tak rasa apa2.Cari yang dara.Caru yang tua buat apa.

    0

    0
  12. Cik Kiah says:

    Aku pernah jumpa Erra ni ujung thn lepas kat karnival bike week KL. Serius mmg cantik, nampak muda wpn usia dah masuk siri 4.

    0

    0
  13. melati biru says:

    untung la dapat shahir….masih pekat!

    0

    0
  14. akukesah says:

    tengok dri gerak laku susuk tubuh…’sedap’ shahir ni

    0

    0