Written by Bella | May 23rd, 2017

Insiden David Teo yang ditampar oleh Mat Over atas dakwaan tidak menghormati Perdana Menteri Malaysia, Datuk Seri Najib Tun Razak pada majlis TN50 masih lagi menjadi bualan ramai sehingga hari ini.

Jika anda melihat video beliau ditampar, David sebenarnya pada waktu itu sedang cuba untuk berpantun tetapi tidak sempat untuk menghabiskan pantun beliau kerana kekecohan yang berlaku apabila Mat Over tiba-tiba menampar beliau.

Jom saksikan video dibawah untuk mengetahui kesudahan pantun David. Apa agaknya beliau hendak katakan ya? Hehe..

Kredit Video : YouTube MetrowealthPictures

33 responses to David Teo Lengkapkan Pantun “Sekali Ombak Datang” Yang Tidak Dapat Diungkapkan Kerana Ditampar Mat Over

  1. Minah Over says:

    padan muka…hahahah…duduk dan lahir di malaysia tepi cakap melayu berterabur. go to hell…

    2

    45
    • Anonymous says:

      David Teoh… diupah pembangkang???

      0

      39
      • Anonymous says:

        mak becok mana?

        2

        0
        • aku kawan mak becok says:

          mak becok sickleave…sakit , korang hentam dia…ha pegilh kat cepital t.r. melawat, bawa bunga skali serta buah…

          1

          0
        • Anonymous says:

          dgn terucap nya pantun ni, harga gula/minyak dan daging lembu dijangka turun di musim perayaan?

          2

          0
        • Anonymous says:

          Mak becok dh kena sumpah jadi bisu..asyik dok mengata mamaki hamun orang ajer..padan muka.

          1

          0
      • Anonymous says:

        MELAYU BODOH..TKDE MODAL LAIN NK FITNAH PEMBANGKANG
        BY THE WAY AKU BUKAN PEMBANGKANG DAN TK SIDE PEMBANGKANG PUN..
        CUMA HERAN DAN BENCI DENGAN SIKAP ORANG MELAYU YG CETEK AKAL..MELAYU SELAMA2NYA SEPERTI KATAK DBAWAH TEMPURUNG.MALULAH..BTW AKU PUN MELAYU.

        33

        0
      • minah jambu suka sahara yaakop says:

        jangan tuduh orang macm2 n jangan nak menfitnah dengan orang yg tak tau ape2 …abis mat over lempang david teo bermakna mat over di upah oleh se2orang ? kite2 pon boleh tuduh sembarangan ke atas mat over tol tak ?

        6

        0
    • Anonymous says:

      benda ini dah selesai….kenapa nak di panjangkan & besarkan cerita.?

      15

      0
    • Anonymous says:

      Alhamdullilah……murah rezeki mejar david teo…tengoklah berapa ramai anak2 melayu yang duduk semeja dan makan2 dengan gembiranya……agak2 beli sendiri ke david teo yang beli.

      16

      1
      • Mak Becok says:

        Penjilat bontot DAPig… dengan siapa pun sanggup bergelumang. Haram halal belakang kira. Ramai melayu kaki jilat skrg ni.

        0

        17
        • aku kawan mak becok says:

          eh…dh sihat ke kawan…good mari ber ‘reply” comment

          0

          0
        • Anonymous says:

          Huray!!! MAK BECOK MASIH HIDUP.!! YA HIDUP UMNO HIDUP MAK BECOK..JGN KENA CUCUK BELAKNG SUDAHLAH MAK BECOK…HAHAHA

          0

          0
    • Puihh says:

      Kalau melayu2 buat perangai mcm DT ni kat majlis MCA atau DAP..dah lama dituduh rasis…

      7

      1
  2. Anonymous says:

    pantun bodoh tu simpan je lah. pergi masuk tuition ckp bahasa melayu dgn elok la apek.

    3

    11
  3. wekkkkkkk says:

    kesian DT…agaknyer byk kali ..”berlatih mlm tu”….(maklumlah ada PM kat situ nnti) ..sia2 je dh berlatih pntun byk kali….tetiba ombak dtg…ha…ha…terus lari dn x smpt lari, ombak dh menghentam ko..pulak.

    6

    0
  4. karim says:

    AHAHAHHAA melayu2 bodoh semua ada dalam ni….yg tukang lempang…yg tukang mengacara…….yg tukang sokong……..kenapa la aku org melayu….jijik la dgn prangai bangsa aku…jijik…jijik….puiiihhh

    27

    1
    • Anonymous says:

      Pasal itulah melayu susah nk maju..dari dulu hingga ke saat ini..melayu asyik dok mengata menghina memfitnah sesama sendiri pandai tapi part majukan diri tk nak..suka dok depan pintu cari kutu mengumpat..itulah Melayu..kalau part bab2 cakap pasal HANTU..bab buat benda2 BODOH…bab DADAH dan bab MALAS ITULAH MELAYU kalau nk tahu..

      7

      0
  5. Anonymous says:

    pantun bodoh…dia je yg terpesona. budak2 darjah 2 pun cakap melayu elok dri si apek ni.

    0

    14
    • Anonymous says:

      Alaaah kau pun DT tukan bukan melayu..dah bagus tu dia nk bersenda loka berpantun..skli dtg melayu bodoh..bagi pelempang.kt dia..tk ke bangang!!!

      9

      0
  6. anon says:

    ” sekali ombak datang..
    sedasss tamparan yang aku mendatang..”huahuaha
    semua nya sama dalm hal tu …

    2

    1
  7. Melayu boleh! says:

    Org bertamadun takkan buat lempang melempang mcm ni… and yg paling best, boleh tegakkan benang yg basah and JUSTIFY lagi perkara yg sah2 salah (ie the act of melempang org). Sampai Afdlin Shauki yg cuba logically explain this is wrong pun kena maki2, padahal what he said really made sense. And then supporter2 yg takde prinsip sendiri mula bersorak tanda support to the moderator and penyepak (although I struggle to remember how this Mat Over has contributed to the industry). Pikirlah wahai blind supporters, bukannya kawan tu meludah or mengherdik kat muka PM pon. Malu lah wey, this happened on a national stage and no public apology was given to the victim (and by the way, I’m not a fan of David Teo- honestly I feel his movies are rather slapstick but that doesn’t mean he can be treated with disrespect). Si penyepak and the people who supported him are Muslims right? Has Islam taught us to solve issues and disagreements violently, dgn cara naik tangan ni semua? There is no way- ABSOLUTELY NO WAY- that you can justify this act to be right. Malu lah kita org melayu yg patut lemah lembut buat mcm gini. Kalau niatnya konon nak kasi message pd org yg kita ni terror and formidable dgn cara sebegini- then shame on you. Using brawns to make up for the lack of brains is so primitive. Semoga kita semua mendapat iktibar dari kejadian ini.

    19

    0
  8. Anonymous says:

    Dailog bodoh … akhir Nye jadi sembang kedai kopi je… idea mabuk mana tah….

    4

    1
  9. Lyn Adlynna says:

    xmo komen bab pantun x abis + kes menampar tu.. dlm pd kalut2 tu ternampak kelibat Fahrin Ahmad meleraikan pergaduhan.. suka sgt2! Bravo Fahrin!

    18

    0
  10. Anonymous says:

    pengeluar filem bodoh. next???

    3

    0
  11. Anonymous says:

    produser wayang sampah…

    3

    0
  12. Anonymous says:

    Pengeluar filem perosak anak2 melayu,anak2 cina tak hadap semua sampah nie,lubuk yg senang nak dipengaruh adalah orang2 melayu.

    1

    0
  13. peaceNOwar says:

    bodo? wayang sampah? At least, he provide some malays jobs & opportunity to build their career. Be thankful & pay some respect pls.

    Just my 2 cent,
    (a glance from the other side of yr land)

    14

    0
  14. Anonymous says:

    Rosyam n anak Yusuf Haslam Nye filem pun genre sama cam filem dia juga….

    15

    0
  15. akulh says:

    bangsa budaya bangsa…jgn dsebabkn keperibadian ahlak anda membuatkn nama bangsa tercemar….Mat Over cubalah beristigfar dan muhasabah diri..anda mauhu memperingati org agr berhemah berbudi bhs tp sikap anda mencerminkan apa? anda tersentap gara2 cara bckp Dt ngan PM tp rs2nya org lagi sentap dgn tindakan anda…pikir2knlh

    1

    0

Leave a Reply to wekkkkkkk - Cancel

Optional