Written by AbangNara | February 15th, 2011

shah rukh khan di Malaysia

Buat peminat-peminat Shah Rukh Khan, anda kini boleh menatap kekacakan wajahnya face to face. Kini Datuk SRK berada di Malaysia untuk penggambaran filem Don 2. Destinasi penggambaran Datuk SRK ialah Melaka, Kuala Lumpur dan Langkawi. Khabarnya Datuk SRK selamat tiba di Malaysia bersama Priyanka Chopra semalam dan bakal berada di Malaysia selama sebulan.

Ada sesiapa di sini yang teruja nak berjumpa dengan Datuk Shah Rukh Khan? Teringat zaman dulu-dulu masa demam Bollywood melanda Malaysia. Abang Nara pun layan tengok cerita-cerita Datuk Shah Rukh Khan. In a way, cerita Bollywood ada bagusnya sebab menerapkan unsur kekeluargaan. Tak gitu?

Semoga sepanjang Datuk Shah Rukh Khan berada di Malaysia segalanya ok-ok belaka. Dan semoga selepas ini lebih ramai bintang Hollywood, Bollywood dan wood-wood yang lain akan datang ke Malaysia untuk membuat penggambaran. Oh ye, pelakon Malaysia Ady Putra juga akan turut berlakon dalam filem Don 2 ini.

P.S: Anak siapa la tue ??

128 responses to Datuk Shah Rukh Khan Kini Berada Di Malaysia

  1. cheputeh says:

    aku minaaat sgt dgn priyanka.cntik.pkai ape pn cntik.lurve u priyanka

    • hang hanep says:

      owh.diriku maseh setia dengan Katrina Kaif yang telah mencaerkan hati ini.WHOA!

      • mania says:

        aiya…gambar atas ni cam copy paste jew……x real laaaaaa…………….!okay la 2 dieorang dtg sini…sekurang2nye filem dorang skang nie taraf international….promote cikit name malaysia dipersada dunie…huhu…..eh terlebih sudaaaaaaaaaa…..!

      • hrmmm..ntah..??? says:

        Mmgla muke katrina kaif cairkan hati.. tapi perangai giler bongkak. aku keje hotel, mmg aku pernah jd butler katrina&priyanka, katrina bongkak nak mampos.. mmg macam tutttttttt…. tapi aku mmg tabek spring ngan priyanka chopra… mmg respect ar cara dia, baik, x sombong, senyum je… relax… katrina, chehh… berlagak gile tau..demand.. kalu nak bandingkan, priyanka jauh 800000 ok lar dari katrina..!!

    • Blog Sensasi says:

      wow hebat..nanti title nama dia kena masukkan datuk la kan…ada dorang amik kisah ke kat india sana title datuk dia ni

      hahaha sensasi tetap sensasi hanya di Blog Sensasi

      • wee wee says:

        datuk ek…saje berlakon kat malaysia nak dapat “Tan Seri” pulak…hahaha
        dah lame tak tgk filem hindustan…best ker citer dia nie…??

    • myzaPC says:

      love pc….my beautiful PIGGY CHOPS…

    • huhu says:

      kalo hindustan, preity zinta cantek n comel pada mata aku :) cite hindustan dulu2 aku layan a..skrg da x layan. x sehebat dulu

  2. hang hanep says:

    WOW!!menarik nya..ingatkan DON2 dah x amek malaysia sbg lokasi penggambaran dia..
    p/s:nak g tgk patiala house!

  3. csd says:

    waaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  4. TREX says:

    aaahhhh…keling korg bangga kn..wa pn heran la,cmna keling ni bleh dpt datuk..???

    • aku says:

      ni la contoh org yg dengki.rezeki dia la dapat datuk tu.ko ada?skadar nak kutuk2 je,bleh blah la..

      • TREX says:

        yg ko bangga,bela ni bangsa ko ke?dia dapat duit ada dia bg ko skit?

        • sha says:

          entah2 awek ko dulu india kot? ni mesti frust menonggeng ni..hahaha

        • TREX says:

          pkwe ko keling eh sha??

        • akula first says:

          xpon trex cam keling..dia xleh trima hakikat yg famili dia sume puteh2 je,dia je hitam..kesian…

        • crysalide says:

          Kenapa nak buat komen racist. zaman dah modern pun masih nak bezakan warna kulit. kalau camtu camner nak maju. cube kalau mat salleh cakap kat kau org asia ni hodoh, pendek, gelap, camner. kau suker ke?

          Bangsa tak membezakan kita di hadapan tuhan dan masyarakat, yg bezanya budi bahasa.

        • cherrina says:

          ape yg nak diungkitkan dgn bangsa?biar lah die keling ke bangla ke..klu esok ko kat akhirat ade ke Allah lebihkan kau..ok kau melayu bole masuk syurga terus..sbb srk ni keling die kene dihisab dulu..ade ke camtu??

        • TREX says:

          keling masuk syurga ke?

        • orca1604 says:

          to trex..bleh je masuk syurga.xkira keling ke or melayu ke or bangsa ape pon.asalkan die adalah org mukmin n beriman. sbb kat padang mahsyar a.k.a akhirat nnt yang wujud hanyalah org mukmin dan org kafir. xde dah wujud bangsa2 ni haa.

      • ngongek says:

        tak lame lg kerajaan mlaka bg datuk kat priyanka plak…

    • grogery says:

      weh, marah2 pon.. bahase jage sket, org india kan tak suke refer derang camtu.. cbe kalau org laen bg gelaran yg kte tak suke pade org melayu.. pk la jauh2 sket..

      • TREX says:

        habis nk pgil ape?india(negara),hindu(agama)..macha la..bleh..

        • kayu hoki says:

          bahasa menunjukkan bangsa la wei,, same je diri tu kalau nk mengata org,, dan kpd TREX, jage skit adab, jgn ingat diri tu bagus sngt, cmni la jenis bangsa yg payah nk maju..

        • TREX says:

          kayu tol la..bahasa ko cantik sgt ke???

        • akula first says:

          ko tu lg truk trex,dah la bhsa hudoh,rupa lg buruk..bahasa melambngkn rupa..ahaha

        • sha says:

          kaum-kaum ada kat Malaysia :

          Melayu, Cina, INDIA

          takkan tak paham lagi melainkan kau kurang pandai.
          Jangan nak kutuk orang lain la..

          KAU ADA DAPAT GELARAN DATO?

        • macha says:

          ko ni lebey2 plak SHA..ko sape yg nk satu kn kaum kt Malaysia ni..niat aku nak jaga bangsa melayu drp dibaham bangsa asing yg nama je Islam..

        • tXo(the X one) says:

          aku sokong sha..
          jgn lyn trex a.k.a macha nieh…

          sori la trex..aku sbgi bangsa melayu xnak org2 mcm ko nak jaga kami….

          nk jdi racist pg tmpt lain la trex…

        • singa tido says:

          woi sha..
          ///

        • cherrina says:

          keling tak masuk syurga tp since dia Islam dia pun akan dihisab sebagaiman kita org islam yg lain ye cik trexx..udah2 lah dgn komen racist awak tu..setiap bangsa yg diciptakan tu ada kelebihan memasing..kalau awak rasa keling tu dicipta stakat nk dihina oleh org mcm awak ni..you can talk to THE BIG BOSS up there!!

        • TREX says:

          mane big boss ko?big sgt ke?

      • budak pra says:

        alah..
        xbeak lah maki2 bgsa,kulit gan agma..
        smua sma ja.. mybe korang cemburu kot gn plakon nie.. alah dorang brusaha untk mencpai cita2 dorang biar lah..
        kn beak law kta biar kn ja..
        ap yg istimewa gan bgsa ko xda kn..
        so jgn lah ckp gtu..betul ape ckp orca 1604….
        smua manusia sma ja x pntg dia kaya miskin tua ato muda.. yg pntg budi bahasa dan iman di diri nya..
        wassallam…!!!!!

    • nadine says:

      EEEEEEEEEE ada juga org cam ni. tak de budi bahasa langsung.

      • TREX says:

        aku pduli ape ngn bahasa kalu bangsa lain mkn gadis2 mlayu..ada korg penah nampk keling tu main ngn awek mlayu..?aku penah nampak..itu yg korg bangga..bangsa asing dtg sni buang air je..

        • sha says:

          kalo ko penah nampak apsal ko xcegah??

        • macha says:

          awek mlayu best woo…ketat..haha

        • 123 says:

          apa2 la korang ni…komen je la yg nk gaduh2 guna lak bahasa yg kasar buat apa…msing2 bleh luah kan isihati tp bahasa yg elok la

        • mania says:

          ini macha sama trex(org yg same kannn…) ckp tarak selupa bikin loooo……macamne ko tau ketat kalo ko xpenah try test…???sebelom kutuk org,cermin diri dulu….ko pown wat bende same gak kowt….!cakap lebih tara guna laa….macha ka…keling ke..ape ke dieorg manusie jugak ma mcm lu….lu cakap tara otak la….mau bikin gempak ka macha?????

        • sha says:

          wey macha apsal lak aku lebey2.

          tadi ko cakap niat kau nak jaga bangsa melayu drp dibaham bangsa asing yg nama je Islam..

          ini cakap awek melayu best.. ketat?

          haha..klaka la ko..

        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          eh sha…kau gi layan bapok2 siam tu buat pe???? diorang tu tk pernah tengok wayang atau tv dn diaorang tk kenal sapa sk ni ! hari2 diaorang tengok muke kerbau.. lembu.. kambing pokok2 getah…..bab tu lah diorang jadi cam tu!!! dh dh dh sha kau jangn layang bapok2 siam ni ok jangan nangis tau!!!

        • cherrina says:

          eh konfirm lah si trexx ni suke publisiti murahan..tak kuaser lah nk layan ..eh tah2 si trexx ni India tak??? :P

        • cherrina says:

          eh terpk lak aku..klu ko nmpak awek melayu tu kne lahap dgn keling meaning awek melayu rela lah kan? It takes to for everything la dude…kalau awek tu kene rogol cnfirm ko dh gi tlg die kan?..habis kenape nk salahkan bangsa asing kalau org kite sndiri yg rela diperlakukan mcm tu?

  5. iffayuna says:

    ala. mcm la leh g dekat pon.. hr tu die wt shooting film ape ntah kt msia gak rmi gler polis kerumun die.. lgsung xleh nk dekat.. hampess

  6. bunga says:

    filem srk yg lame2 best..tahun 90 an..sweet je ngn kajol..tpi sng sume heroin baru2

  7. quEenr!an@ says:

    WOWWWWWWW…terujanya melihat kehadiran beliau (ayat x bly bla) :-)
    muke Priyanka Chopra sexy sgt…
    lg2 mase tgk die kt dlm ikln LUX…

  8. putu bamboo says:

    ad ak kisah srk dtg my..

  9. effie says:

    daku pula masih mengagumi kecantikan ciptaan Allah swt pada Aishwarya Rai.. pandang Aish mcm pandang bidadari..

  10. Lovelyvic says:

    Tertunngu2 bila Hrithik Roshan nak dtg Malaysia… kalau dia datang…. jauh2 pun aku sanggup terbang…. dpt tgk live dari jauh pun jadi la…

  11. redcarpet says:

    nmpk dh berumur SRK..

    • Rin says:

      SRK dh b’umur tp still nmpak x d mkn usia n x gemuk n x boroi..
      maintain jek… x mcm lelaki tua yg len.. hehe
      tp priyanka tu skali pndang mmg cntik, tp dgr2 nya dia tu blagak,, hmmm biasa la kalo org dh cntik..

  12. rocco says:

    priyanka chopra ni skali tgk mcm Tera Patrick pun ade..hehehe best nih..fap fap fap

  13. Rin says:

    aku lg suke cite Dhoom 2 , wlpon super x logik tp sgt mnarik..
    Don 2 camne lak agk nya…? mnyengat x? :p

  14. don… macam nama donny hehe

  15. boringgge says:

    sejak bila pulak Adi Putra tu pelakon malaysia? Setahu aku la dia tu orang singapura, main belasah tulis je kan. nyampah. takyah la bangga sgt~

  16. leng says:

    aku x mnat artis hindustan ni…ceritanye pun aku x layan..seksi sgt pelakunnye kalau menari…

  17. fina fento says:

    haha..ada kenangan time dia shoot Don dulu kat Langkawi..*mengenang

  18. fizaluvinz says:

    bila nk bt shoot kat langkawi?? nk jumpa SRK …

  19. ted mosby says:

    popular lgi k srk hero tua je dah ar blagak….kalo supe junior k big bang k bduyun2 ar awek2 kat mlaysia ni turun……

  20. Suci Kaseh says:

    Shah Rukh Khan mmg best… aku suka tgk filem die.. hehe… priyanka cantek… selamat dtg ke malaysia… :)

  21. mira khan says:

    deephika padukone lg cantik drpd diorg tu….
    muka btul2 wanita india yang jelita

  22. hmm says:

    x heran aku ngn artis bollywood ni..blagak nk mampos..mcm bagos!!podacitt!!

  23. sioh says:

    Datuk ni la idola ahkak pink @ big mama kite haha:)

  24. aku.mamalia says:

    nampak dah tue DSRK ni..

  25. bb says:

    wahhh..shah rukh khan ni la hero hndustan yg terbaik.dia tkde la hensem sgt.tp macho.suara lelaki yg slalu nyanyi lagu hndustan tu pun, mcm suara shah rukh khan.
    priyanka chopra mmg cantik.tp lagi cantik Madhuri Dixit.dh lame dia tak berlakon.last pun filem devdas.paling best shah rukh khan blakon ngan Madhuri dlm filem dil to pagal hai.

  26. jiwa kental says:

    aiseh……….macam2 laaaaaaaaaaaa

  27. za says:

    pasni dpt pangkt datuk sri plk laaaa

  28. moh says:

    senyummmm xperlu kata apa2

  29. sayaaa says:

    aku minat rani mukherjee je..suara seksi,killer smile n mata die cntik sgt

  30. oopocot! says:

    lawak la, dialog srk tu…

  31. Gila Stats says:

    Cerita Bollywood ni mmg tangkap habis kalo love-themed, kekeluargaan… tp kena elakkan babak2 gaduh – nampak sgt xreal yg melampau2

  32. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    i lov u sk i lov u priyangka………….

  33. syaz says:

    Aku minat SRK and Priyanka Chopra ..
    Tak kisa lah sesiapa aku atau korang minat ..
    Kita tetap kena berbangga Pelakon Malaysia , Ady Putra dpt berlakon bersama2 gn pelakon Terkenal Bollywood ..
    :)

  34. fcukk says:

    wei TREX bangsat,,,ko ni datang dr hutan mana bodoh… kalau ko nk main isu agama gi join UMNO jer…jgn main isu agama kt FB ni,,,bodoh gi makan tahi jer lah…

  35. Icebatu says:

    Bro Nara, Ady Putra tu from Singapore la…bkn plakon Malaysia….

  36. You've been tangoed says:

    Oh NO…not this BANGLA again…they gave him Datuk-ship all because wife of Menteri Besar Melaka & wife of our PM adore this Bangla so much… I do not understand why Malaysian ladies & gays loooove this “short BANGLA”…seriously…didn’t he claimed that he has 2 religions(muslim & whatever)…..and you morons still drooling over this Bangla…I’m clueless!!!

  37. kakchubby says:

    alahai abg nara. mcm mana blogger mcm abg nara boleh x tau ady putra tu pelakon dari singapore? dia bukan dari malaysia la. kalo Ery Putra tu mmg la anak malaysia. len kali sila buat research dulu ye abg nara. kalo dah post kat sini dengan info yg x betul, x ke malu….

  38. PRIYANKA XCUN says:

    PRIYANKA dah surgery pun still xcun tp perasan cun, ada hati nak lawan Aishwarya yg tiada tandingan tu. datang pelakon baru katrina kaif pun ko terus tak terlawan. Katrina Kaif pun salute dgn kejelitaan Aishwarya…

  39. aKaReTuTaTiTi says:

    aku suka kat SRK tu tpi aku..ramai playboy kat mlaysia ikut style dia..yg tu aku xkisah pun..tpi yg aku kisah tolong jgn ikut cara set burn rambut dia..huboh giler..rakyat kita ne bukan nyer xtau..pantang tngok bnda pelik tiru terus..

  40. ck says:

    idung PC senget….

  41. pizza says:

    Bg aku la, Aishwarya wajah India asli yang super gorgeous. And si SRK nih, bila mengenangkan dia buang terus agama dia demi dunia, terus jadi meluat.

  42. Hai dato…seksi nye gmbar dato…

  43. akubukanartis says:

    best apa citer hindustan kalau nak dibandingkan dengan citer indon, meleret2 sampai bertaun2..(haip terover plak mak)…

  44. mimi says:

    x heran pun….

  45. Dear Boss ,

    Eversince Royal Wedding Of The Year , we just celebrated our reception by The Heritage Bay Club , Mermaid Island . Then , we continued our duty by The OIC , Convention Centre . It was very private and confidential .

    That’s all , thank you .

  46. nur farah hanim says:

    SHAHRUKH KHAN is HERO in my heart.he is very hensem and cute .WE LOVE U SRK …. :)

  47. Alegro says:

    Aw, this was a really nice post. In thought I wish to put in writing like this additionally E taking time and actual effort to make a very good articleÖ however what can I sayÖ I procrastinate alot and by no means seem to get something done.

  48. Looks brilliant! Something in order to certainly think of. It’s an awesome theme, clear and fresh, we enjoy it! Good contrasty. Easy around the eye. I feel much impressed by your vision. Clean, simple as well as cool-looking. Nice features, too. Thanks!

  49. hello!,I like your writing so much! percentage we communicate extra approximately your article on AOL? I need a specialist in this area to unravel my problem. May be that’s you! Having a look ahead to peer you.

  50. I’m just writing to make you understand what a terrific encounter our girl enjoyed reading through your blog. She figured out such a lot of details, including what it’s like to possess a great coaching spirit to make certain people clearly have an understanding of a variety of tricky things. You undoubtedly exceeded visitors’ expected results. Thanks for presenting such beneficial, safe, edifying and as well as fun tips about this topic to Ethel.

  51. Carrie Kos says:

    Hey there, I think your blog might be having browser compatibility issues. When I look at your blog in Chrome, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, very good blog! Appreciate it!

  52. Hello, i think that i noticed you visited my website thus i came to ?return the choose?.I’m attempting to find things to improve my site!I guess its adequate to make use of a few of your concepts!!

  53. I was suggested this website by my cousin. I’m no longer sure whether or not this publish is written by him as nobody else realize such special approximately my trouble. You’re wonderful! Thank you!

  54. I cherished as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get bought an edginess over that you want be handing over the following. unwell unquestionably come further earlier once more since exactly the similar just about a lot incessantly within case you shield this hike.

  55. Greetings from Ohio! I’m bored to death at work so I decided to check out your site on my iphone during lunch break. I enjoy the information you present here and can’t wait to take a look when I get home. I’m shocked at how quick your blog loaded on my cell phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, awesome site! Many thanks!

  56. Neng tanzil says:

    I’m a fan of Salman Khan and Katrina Kaif
    no other bolywood
    i Love Sallu
    i Love Kat

  57. Kassandra1137 says:

    I actually wanted to write down a comment in order to say thanks to you for those stunning advice you are showing here. My extensive internet search has finally been rewarded with really good facts to exchange with my friends. I would assert that most of us visitors are quite lucky to exist in a magnificent community with so many special professionals with useful pointers. I feel very fortunate to have come across the web site and look forward to many more fabulous moments reading here. Thanks a lot again for all the details.