Written by AbangNara | August 7th, 2017

Amboi, amboi, amboi Datuk Seri Vida. Memang kalau tengah angau bercinta lain macam jadinya kan? Tapi Abang Nara percaya kekacakan dan kehenseman jejaka Eropah yang berjaya “mencuri” hati Datuk Seri Vida memang betul-betul setanding dengan David Beckham. Lebih menarik Datuk Seri Vida dan jejaka Eropah ini telah pun bertemu pada Hari Raya Aidilfitri yang lalu. Amboi Datuk Vida. So fast and so furious sungguh. Kenalah cepat kan laki hensem nie ramai peminat iye tak? Hehehe.

vida

Abang Nara pasti pertemuan antara mereka berdua ini amat bermakna dan penuh debaran. Boleh jadi cinta pandang pertama. Namun begitu Datuk Seri Vida tidak tergesa-gesa untuk menjalin percintaan selepas trauma kerana telah gagal dalam perkahwinan sebelum ini. Kata Datuk Seri Vida:-

Kami sudah mengenali satu sama lain beberapa bulan. Sebelum ini kami hanya bercakap di telefon, tetapi Hari Raya ini saya menjemputnya untuk datang meraikan di rumah saya. Dia mempunyai segala-galanya, kacak, mata kelabu, rambut perang, muda, bergaya dan seorang ahli perniagaan.

Saya fikir dia adalah setanding dengan David Beckham. Saya enggan tergesa-gesa kerana saya masih trauma dari perkahwinan terakhir saya yang tidak bertahan lama.

vida

Abang Nara percaya Datuk Seri Vida pasti akan membuat keputusan yang terbaik untuk dirinya. Biarlah berkawan dulu, kenal hati budi masing-masing sebelum melangkah ke hubungan yang lebih erat. Apa pun Abang Nara doakan yang terbaik buat Datuk Seri Vida. Semoga bertemu jodoh dengan lelaki yang benar-benar memahami anda. Good luck and all the best. Sumber Astro Awani.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

44 responses to Datuk Seri Vida Sudah Bertemu Dengan Jejaka Eropah Yang Dianggap Setanding David Beckham

  1. melati says:

    Lepas ni Mesti Rani Kulop buat Report Polis camgini..” Dato Vida Tak Mahu Kawin Saya.” waakakakakakakaaaaaa

    24

    0
  2. lydia says:

    hati2 ya… takut GAGAK Hitam. Scammers.

    34

    0
    • Anonymous says:

      betui tu…harap2 dato vida siasat habis2 mamat ni…jgn harap muka hensem je…iman ntah ke mana…kesian kat anak2 awak tu dato’ ooi…carikan diaorg bapa yg soleh bukan mat saleh

      22

      0
      • Pekerja Gomen says:

        Ciri2 lelaki idaman dia semua bersifat fizikal aje…
        Kerohanian out terus…
        Ko ni mcm mana Vida…
        Nak menjanda kali ke 4 ke apa??

        27

        0
    • Anonymous says:

      tah la pompuan ni..kesian kat anak2 dia..malu weiii

      0

      0
  3. mariamaria says:

    Tahniah DSV. Semoga til jannah.

    4

    0
  4. melati says:

    Rani Kulop yg mcm muka siamang tu , mesti terjun KLCC….!!!

    7

    2
  5. Eyeee says:

    untung la kaya..walaupun rupa tak jelita mana, ramai je yg offer diri nak jd partner..kalau jd jejaka eropah ni, harapnya DSV dah tak kurang kasih syg lps ni. KIHKIHKIH

    3

    3
  6. luls says:

    once again.. org2 yg berstatus cmnilah kawen smpai 4 kali. yg bujang..tak kawen kawen gak…aihhh

    24

    0
  7. Anonymous says:

    Hope DSV cek latar belakang mamat nih. The least DSV can do is to check dengan Embassy. Hope dia bawa kebahagiaan dan bukan beban nak menempek DSV jer. Kan kan.

    17

    0
    • Anonymous says:

      betul betul betul…cek dulu…kalau aku jadi dsv ni tak cari laki dah…besarkan anak2 tu…bawak diaorg gi bercuti….duit banyak, gi laa jalan2…bawak sedara mara gi umrah…

      24

      0
      • entah la weyh says:

        Fitrah wanita ingin rasa disayangi dan dilindungi insan bernama suami.. xpyh nk ckp klu aku tu klu aku ni… kau bukan ada kat tempat dia.. biar la hak dia nk pilih suami mcm mana. klu org tipu dia pun.dia punya pasal. sapa korang nk cakap pasal kehidupan org lain. bodoh punya netizen.sikit2 nak kecam. shame on.

        2

        0
  8. chefwan says:

    SURE KENA TIPU NANTI……………….KANG AKHIRNYA KAHWIN NGAN KUOP RANI..INSSAFLAH VIDA OII..BAWA BAWA BERTAUBAT..LOYA TEKAK AKU DENGAR CERITA NAK KAHWIN HANG…………………….NI SEMUA ISTIRAJ…

    3

    0
  9. MALU TEMAN OII says:

    tak sabar nak tgk david bekam ckp kelate

    6

    0
  10. anon says:

    Aduh, mengalahkan org muda. Memalukan je, mesti nenek ni tak sedar dia dah tua, perasan muda…..nasib baik lah dia ni bkn mak aku, kalau tak aku gih terjun gaung..
    Nenek attention seeker. Ade jgk ke org nak kat makcik ni……rabun agaknya. Dahlah suka publisiti murahan,

    7

    0
  11. dexter says:

    Dah senja & tak lawa pun, tak usahlah over sngt, buat org menyampah je. Gihlah berambus..

    1

    2
  12. Anonymous says:

    Mamat bekam ni kena belajar cakap kelate sikit2. Sebut betul2. .,,, Qu putih qu putih, sayang sayang muak muak….,. Oops!! …,, muahs muahs. Mat bekam terpikat pada DSV posing duck face ala Amanda Lepore …… Klu tak jadi dg mat bekam eropah nih DSV belikan contact lense kelabu for Mat Kulop bekam tu. Jadi lah.

    2

    1
  13. Anonymous says:

    die pon tau kemungkinan besar sume laki-laki yg nk kawin ngan die atas faktor duit….alang2 nk kene tipu baik carik yg setanding beckham…baru puas pakai..hehe

    22

    0
  14. Bella says:

    Mak aih, malu aku baca kenyataan DSV ni. Ni nak tanya ni, David Beckham hang dah nengok ka video ‘ayam me’ tu? kalau blum, baik bagi nengok dulu.

    5

    0
  15. Anonymous says:

    RAMAI WANITA TERPEDAYA DGN JANJI2 MANIS MAT SALLEH2 KACAK MENCINTAI MEREKA..LAST2 KENA TIPU DI ALAM SIBER JANTAN KAKI KIKIS DUIT POMPAN..BAYK KES POLIS..
    TAPI KES YG INI SAMA TAPI TK SERUPA..DSV OFFER DIRI SENDIRI PADA JANTAN PENGIKIS…ADOOI MANA DSV LETAK OTAK..BONTOT KOT..KETAHUILAH CINTA ATAS DASAR DUIT TK LAMA…HMMMMM

    1

    0
  16. Awan Nano says:

    Lumrah manusia… Even netizen mengata DV muka mcm badut sokmo but still, dia masih ada fikiran nak yang hensem daripada RK.. Hahaha… All the best with ur ‘Beckham’ yer.

    4

    0
  17. tweety2805 says:

    seriously datuk??????
    huhuhuuuuuuu….

    0

    0
  18. alia says:

    gedik sngttt…….nasib baik byk duit ada laaa gaya skt kalau tak berduit aku tak tau rupa dia mcmana…..jgn laaa dok suka create isu dan gossip yg pelik2 org meluat….lagi satu kawan karib dia dato sri salmah ….gedik kita tgk pun malu

    0

    0
  19. liz says:

    makin lama makin merapu la vida ni.

    2

    0
  20. Anonymous says:

    Allahuakbar…. dulu2 kalau gatal org cover2…sekrg, tayang2kan. Ko cari apa sebenarnya DSV?

    4

    0
  21. Bekem says:

    Anak ikan mat saleh. Alang2 kannnn. Baik ambik yg puas hati terus. Baru bangga usung ke sana sini. Makan tido free pon x pe lah. Yang penting hensemmm

    2

    0
  22. Anonymous says:

    Udoh ler tu DSV. Dah senja ni diam sikit. Jangan nak canang sangat. Kalau tak jadi. Maluuuuu. Kalau jadipun …. Tapi Mamat Salleh kelabu tu bukan seperti DSV impikan. Hmmmm. Malu juga. Good luck

    0

    0
  23. Anonymous says:

    Kalau betul mamat saleh ni ada bisnes tu bisnes apa? Bisnes okay ke? Kut DSV kena goreng. Mamat ambil kesempatan duk layan kerana DSV nampak sangat dambakan cinta. Kalau bisnes mamat salleh ni sukses, , masalah pulak sering berjauhan? Kalau kaki klentong, ha ha dia dapat duk istana dan nakan minum free.

    0

    0
  24. Anonymous says:

    kelantan..bukan main baik penulisan nara penipu phd ni…semak tgk dia tulis pasal retis kelantan….melambung2 memuji….kalau artis yg betul berbakat mcm yuna dgn shila amzah…seboleh2nya nak jatuhkan…

    btw ingat org putih suka ke tua tergedik2…lagi pun kalau dia cari wanita asia dia kan cari wajah cantik dengan color tan mcm nabila huda tu…lain la melayu punya definisi cantik gemuk pun cantik takat putih,,,

    0

    0
  25. Anonymous says:

    nk cari yang setaraf dg DSV kna cari tokeh minyak arab. Dapat anak tokeh pun ok cos DSV tak kisah yang muda.

    0

    0
  26. Anonymous says:

    DSV ni suka perhatian. Tu sebab dressing sering OT dan show off pakai hiasan cincin besar penumbuk. Dah tua ni behave la spt org tua. Tak payah nk Muahs muahs tergedik gedik cayang cayang. lagi. Moga DSV bertemu jodoh yg beriman dan penyayang. Klu nk mata kelabu mak aiii mamat Pakistan di Malaysia ni pun ramai.

    0

    0
  27. Anonymous says:

    Wahhh Setanding dengan Beckham. Tang mana nya. Kaya nya? Handsome nya? Tapi bila Beckham buka mulut bercakap. Suara nya uwekkk lembik. Anw Tak sabar nk tenguk DSV sanding dg mamat Beckham Kelabu. Pasni tagline kena mengaum GHEOWW GHEOWWW dan cakar cakar mcm mama cougar.

    0

    0

Leave a Comment

Optional