Written by serenity | November 11th, 2013

Sebelum ini Raja Azmi telah melangsungkan perkahwinan dengan Eddie CRK di Laman Santai Istana Budaya, malam semalam, bekas suami beliau iaitu Datuk Seri Haji Jalani Sidek yang telah melangsungkan majlis perkahwinan dengan Datin Seri Hajah Zaleha Mohd Khalid.

 photo 1470311_457044791080534_232733674_n.jpg

Tahniah diucapkan kepada pasangan ini. Majlis mereka berlangsung di Hotel Hilton, Kuala Lumpur. Pasangan ini diiringi dan diraikan oleh anak-anak mereka dan antara yang turut hadir ialah Datin Paduka Umie Aida dan Norshila Amin, penyanyi popular 80’an.

 photo 1450779_457030417748638_2059566749_n.jpg

Bersamalah kita mendoakan perkahwinan mereka akan kekal ke akhir hayat. Kredit gambar Datin Zaleha.


Teater Bangsawan “Panji Asmara” pada 15, 16 dan 17 November 2013 (Jumaat, Sabtu dan Ahad), 8.30 malam. Tiket biasa berharga RM 5 manakala tiket PREMIER boleh didapati dengan harga RM 50 (tempat duduk eksklusif terhad + makan malam). Berminat? Hubungi 03-2614 8262 untuk tempahan tiket!

 

53 responses to Datuk Seri Jalani Sidek Langsungkan Perkahwinan Semalam

  1. ain says:

    Lagi cantik isteri baru daripada raja azmi(bekas isteri) tu…tahniah…semoga berkekalan yek..

    0

    0
  2. mek jah says:

    Hajjah sgt…

    0

    0
  3. mek salmoh says:

    yg pompuan nie bukan ker adik beradik datuk k

    0

    0
  4. blue kitty says:

    Ni bukan perampas jugak ke?? Bkn sebab dia ni, Raja Azmi cerai dgn Jalani ke?

    0

    0
  5. Anonymous says:

    hajjah ke tu..haiii…dh tua2 kerepot pn x pakai tudung…pad aku sama gak species ngan raja azmi…

    0

    0
  6. dnO_Onb says:

    datin seri hajah tp xtutup aurat!!!!!! dosa masing2 ye tak

    0

    0
  7. samsul says:

    hajah yg x berapa nk hajah LOL

    0

    0
  8. yan says:

    orang ni kawin dgn org tuu……org tu pulak, kawin ngan org ni…..

    0

    0
  9. Dunia skrang yg tua, janda & Duda sibuk nak cari pasangan. tak sedar & tak malu dgn anak cucu nak berposing mengalahkan orang muda. sudah2 la tu sepatutnya org tua menunjukkan perangai yg baik untuk pedoman anak cucu. Apa la dunia skrang bergelar Hajjah tpi prangai??????? sayang sekali sepatutnya bila suda menjejakkan kaki d tmpat yg suci (Mekah) jagalah penampilan diri kerna x semua insan dapat rahmat seperti itu. Memanglah dosa sendiri tanggung, apa-apaja la nti bnyak komen tambah dosa pula. sndiri mau ingatlah.

    0

    0
    • what der says:

      jodoh,ajal,maut bkn kita yg tntukan…tua,muda,janda,duda,teruna,or dara kalu dh jodoh tak kemana..lebih baik kahwin daripada buat maksiat..kalau nak posing bagai tu hak diorng la..asalkan diorg bahagia..kau pun bla kahwin nnt jgn la posing bagai..malu kat parents pulak

      0

      0
  10. kak senah says:

    apabila ramai yang nak menjadi ustaz dan ustazah…

    0

    0
    • Janda Vogue says:

      betul tu..yang kau mempermainkan nama Che Ta tu pun dosa… pastu guna pulak nick name utk mengutuk dia ni…berpuluh ganda dosa besar dari dia yang tak menutup aurat….mengumpat ko tu semua satu malaysia, brunei, spore baca….so faham faham sendiri dosa nya ya….tak tutup aurat tu dosa dia dgn Maha Esa..sekali dia berubah hapus segala dosanya..dosa kau?

      0

      0
  11. sj2 says:

    bkn die dh kawin dulu dr raja azmi ke???..ke aku salah???

    0

    0
  12. ema says:

    mmg le kna tegur..sb dh hajah..sepatutnya ttup aurat elok2..ni rmbut lg kn kaler ade le..suami istri dh haji n hajah kan..kesian kt somi tggung dosa ..

    0

    0
  13. rim rota says:

    wahh…MILF beraksi semalam..fap fap fap

    0

    0
  14. mami penang says:

    Laaa… sangkakan dah kahwin lama dulu… posing romantik & rapat2 jer… Baru nak kahwin ker???? Posing ngalah artis2 muda la pulak… adoiii…

    0

    0
  15. kz says:

    nak tanya bila masa pulak masa pak hj jailani ni dpt title datuk seri, konpius aku, ke aku yg lmbt pick up story..menyesal lah ex wife dia sbb mintak cerai., kalau tak kan dah dpt title datin seri…

    0

    0
  16. Joyah Sport says:

    Alhamdulillah dh kawen..tp syg tdk menutup aurat..hukhuk..bertambah lg dosa suami

    0

    0
  17. Joyah Sport says:

    Pkai la tudung oi…bertambah dose somi..kehkeh

    0

    0
  18. wawa kidal says:

    Kpd abg nara, owner blog ni please la tapis komen2 negatif n lucah..memalukan sgt..kpd komentar2 di luar sana, saya faham kuasa menulis di tangan anda tp tahukah anda kesan d atas penulisan anda..x perlu menggunakan ayat2 menghina n kasar terhadap sesama manusia..walaupun mereka artis, mereka juga manusia yang tak lari dari kesilapan..soal dosa pahala mereka bkn urusan kita..perbaiki diri sendiri dahulu sebelum menjaga tepi kain org..Allah maha mengetahui n mungkin suatu hari nanti akan terbuka hati2 mereka untuk kembali ke jalan Allah..dah banyak dah contoh artis kita berhijrah n kembali ke pangkal jalan..kalau dah sampai masanya mereka berhijrah, akan berhijrah jugak..kuasa Allah 2 besar..kita manusia akhir zaman ni perlu menggunakan pendekatan yg lebih relevan untuk menegur..zaman sekarang ni, tegur menegur bab agama di anggap lapuk kerana hal agama di anggap kubur masing2..justeru, saudara saudari fikir2 kan lah..akan tibe masenye dgn sndiri untuk seseorang 2 berhijrah ble sampai masenye walau jahil cmnepun mereka..saye sendiri tidak sempurna untuk menegur kalian semua..wassalam..

    0

    0
  19. Hi Janda Vogue yg awak terasa knapa. semua org ada nick name memang singkatan name sya ni tiada kena-mengena nama org lain secara kebetulan. ruangan ini adalah untuk memberi kome & pendapat. salah ka? D tu dah Hajjah. Bukn nya apa klu mau terima teguran terima la. tak jadi masalah.

    0

    0
  20. soleh says:

    bagus la Datuk…tp klau ak baik ambik yang lagi muda..hehe

    0

    0
  21. mak c kina says:

    aku bkn nk menghukum tp mizz nina yg cenggitu punye seksi blh kan ubah penampilan 100% bile balik haji,ni yg dah tua xreti2 nk tutup2 ke?…
    ehem..bru nk rse glemer kot..tu yg xnmpk tudung lg tu…

    0

    0
  22. ramai gaak artis dtg komen kat blog abg nara ni yer…….macam best je….macam sedap je……macam hot je…ahaks3

    0

    0
  23. dee says:

    satu rumah tangga runtuh, terbena pula dua perkahwinan yg baru.. semoga semuanya berkekalan.. kembalilah kejalan islam

    0

    0
  24. anon says:

    Rasenya dia org nikah dulu drp raja azmi. Tapi sebab raja azmi wat sanding, so dia org pun nak jugaklah kot. Berlumba2 or berlawan2 gitu……hmm…baguslah.

    0

    0
  25. Anonymous says:

    Dua-dua dah menopaus

    0

    0
  26. Anonymous says:

    Rasanya tak perlu buat majlis lagi. Bila umur dah senja macam ni , nikah je dah memadai. Lagipun masa scandal dulu semua orang dah tau ….

    0

    0
  27. mak c kina says:

    dorg buat sempena bifdei jalani…mgkn aku ni out dated skit,ble dia dpt datuk seri?…

    0

    0
  28. Anonymous says:

    eh rasa dia ni yang kes tangkap khalwat dulu tu kan.. sudahnyer.. nafi punya nafi.. gituler…

    0

    0
  29. Katanya says:

    JANGAN CEPAT MENILAI KEBURUKAN ORANG…KITA TIDAK TAHU PENGAKHIRAN HAYAT MEREKA ATAU KITA SEMUA BAGAIMANA…….SEPERTI CERITA SAHABAT RASULLULAH…YANG SELALU BUAT BAIK,AKHIRNYA MATI DALAM KEADAAN TIDAK BERIMAN, MANAKALA YANG JAHAT MATI DALAM IMAN…WALLAHUA’ALAM….SO, TENGOK DIRI SENDIRI BAIK KE DOK…

    0

    0
  30. […] Datuk Seri Jalani Sidek Langsungkan Perkahwinan Semalam (47) […]

    0

    0
  31. kakiblog says:

    tahniah dan semoga berbahagia semula..

    0

    0
  32. […] Datuk Seri Jalani Sidek Langsungkan Perkahwinan Semalam (47) […]

    0

    0
  33. […] Datuk Seri Jalani Sidek Langsungkan Perkahwinan Semalam (50) […]

    0

    0
  34. […] Datuk Seri Jalani Sidek Langsungkan Perkahwinan Semalam (51) […]

    0

    0
  35. […] Datuk Seri Jalani Sidek Langsungkan Perkahwinan Semalam (52) […]

    0

    0