Written by Bella | March 14th, 2017

10 Mac lepas merupakan hari paling bermakna untuk Datuk Red dan penyanyi Adira Suhaimi atas kelahiran cahaya mata perempuan pertama mereka, Anggerik.

Kini selepas 5 hari Anggerik dilahirkan, Datuk Red menerusi akaun Instagramnya sebentar tadi telah berkongsi foto anaknya itu dengan orang ramai.

Anggerik tampak cukup comel sekali dengan wajah putih dan gebu sama dengan Adira. Ruangan komen Instagram Datuk Red dihujani dengan pujian.

Wah, geram betul tengok pipi Anggerik yang gebu dan putih tu. Alhamdulillah anak dan ibu sihat dan berada didalam keadaan baik.

reach out

P.S: Pergh!!! Syamel, MASDO, Ernie Zakri dan PITAHATI akan berkumpul di Politeknik Merlimau, Melaka sempena iM4U Reach Out Convention & Celebration yang ke 5 pada 18hb MAC ini dari jam 1.30ptg hingga 6.30 petang. Confirm seronok dan meriah sangat-sangat nie. Lepas itu ada perkongsian hebat serta penuh inspirasi daripada Datuk Jake Abdullah, Ketua Pegawai Eksekutif Astro Radio. Memang rugi kalau terlepas. Sambil berhibur, sambil boleh belajar banyak perkara baru.

12 responses to Datuk Red Kongsi Foto Anggerik Di Instagram

  1. Anonymous says:

    Comel bby.. tpi Dato’ red tu hentikn la guna #datoredhensem.. geli nokk..

    24

    0
  2. Anonymous says:

    that hashtag……. #datoredhensem

    tolong beri saya mangkuk, nak muntah..

    14

    0
  3. Anonymous says:

    #datoredhensem…berangan nye.

    7

    0
  4. Anonymous says:

    Bg aku lelaki hnsem kalo tak pakai crmin mata..apa hnsemnya kalo 4 mata hahaah ppuan pun huduh gila wei bila pkai spekk mata

    1

    21
  5. fatimah busung says:

    tambah hashtag #datoredmukaberlobanglobang #datoredbibirtebal

    10

    0
  6. sentap says:

    hashtag syok sendiri ke…geli baca…

    #datosayurgatal

    9

    0
  7. Perasan lbih says:

    Alhamdulilah ikut putih ibu,klu glap dan prasan cm bpak ko..hmm,mngkin pjian x mlmbung cmni kot.

    1

    0
  8. Sabahbilang says:

    Memang orang ranau sabah putih melepak sebab di ranau kwsnnya sejuk apalagi musim hujan,tengahari pun sejuk mcm pakai aircon..tp d sabah kalau nak jumpa orang ala ala negro pun ada,datang ja daerah kota belud hehe jgn mara org kota belud apapun comel anak adira,moga sihat selalu..

    4

    0
    • Anonymous says:

      org ranau putih bkn sbb sejuk bodoh, sbb dorg tu dusun kadazan mmg putih2, org kota belud tu org bajau campuran dr pilipin

      0

      0
    • urg sabah says:

      panas ka sejuk ka sama juga putih2 d sabah ni berjemur la bjam2 tapi kalau mmg putih putih juga x hitam2 huhhhh ! yg mix2 n dusun mmg putih tu jgn hairan la , itam ka putih ka sama juga manusia ada rupa ntah2 negro lagi elok rupa dari kau .

      2

      0
  9. meowww says:

    nak berdarah mata aku tgk hashtag. tak sedor diri jantan miang

    1

    0
  10. Anonymous says:

    adira dulu pon gelap..sekarang putih sbb cucuk bitamin c..itu pon nda tau ka?..kenapa anak dia ndak putih melepak mcm dia?sbb ikut bapaknyaaaaa kahkahkahkah

    0

    0