Written by Bella | February 13th, 2017

Selepas beberapa tahun bergelar duda, kini pelakon tampan, Datuk Eizlan Yusof sudah bersedia untuk bercinta dan berkahwin semula.

Saya mengakui sudah membuka pintu hati mengenali wanita lain untuk dijadikan sebagai isteri tetapi buat masa sekarang tidak ada apa yang boleh dikongsikan. Insya Allah, sekiranya sudah sampai masa yang sesuai, saya akan kongsikan khabar gembira bersama peminat.

Eizlan mengakui beliau kini sedang mengenali hati budi seseorang tetapi beliau buat masa ini hanya menjalinkan hubungan sebagai kawan sahaja.

Memang saya sedang mengenali seseorang tetapi tidak secara serius kerana kami hanya berkawan. Jika ada berita baik kelak saya akan beritahu anda semua.

Sebelum ini, Eizlan pernah mendirikan rumah tangga bersama Vie Shantie Khan dan bercerai pada tahun 2015 selepas lapan tahun berkahwin.

Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan tiga orang cahaya mata iaitu iaitu Vie Zaara, 8, Zareef Yusof, 6, dan Vie Zaalia, 2 tahun.

Sumber Berita : Kosmo Online

15 responses to Datuk Eizlan Yusof Sudah Bersedia Untuk Bercinta Dan Berkahwin Semula

  1. melati says:

    Amin…!! semuga dpt jodoh yg baik budi ” tapi yg saya tgh fikirkan ni pasal Sepahtu Reunion live, yg saya tgk terOver sgt si Rahim tu terlalu push sgt padahal kekadang jew kelakar…Jep org tgk dia pun dh kelakar tapi Relax jew….yg Over nya si Rahim tu , nyampah lew plak tgk si Rahim tu…hmmmmmmmm

    6

    3
  2. mas says:

    x baik ckp cmtu..tgk ok jer..

    0

    0
  3. Jemah says:

    Iolsss tahu sapaa girl yg dimaksudkan. Alaa 24 tahun umurnya. Ada mix2 skit. Ke salahh? Hewhew

    2

    0
  4. joshua says:

    Baguslah. Ko lelaki, buat ape duk tunggu kat janda ko yg gila glamer, duk kejar artis2. Dia perasan dia lawa. Lagipun dia bknnya org baik2 pun, suka bohong…..
    Move on, ramai lagi perempuan2 yg baik kat luar sana…

    6

    0
  5. johnny bravo says:

    Janda U perasan U duk kejar dia lagi sebab tu dia jual mahal. U kan lelaki, bukannya susah nak cari pengganti, anak anak dara berlambak.Masa U kawen dengan dia dulu pun dia cuma janda tapi mengaku anak dara, dia tipu U , so sekarang carilah yg betol2 anak dara, yg belum berkawin…

    11

    0
  6. Anonymous says:

    Kawin dgn zurin ke?? Hehehe…

    2

    0
  7. Anonymous says:

    Dulu dia ni suka kat rita rudaini.. Ok le tu duda dgn janda. Tp si rita suka bujang hahaha

    3

    0
  8. mira says:

    kawen je la bro..

    vie pon dah kawen senyap senyap jadi bini no 2 vvip kat sabah. tu sebab ko tggu punya tunggu dia buat tak layan.

    org semenanjung dia boleh tipu bohong bro…

    orang kat sabah tak boleh tipu…

    4

    0
  9. makdara says:

    saya pun dah sedia dato. aummmm

    2

    0

Leave a Comment

Optional