Written by AbangNara | September 13th, 2009

siti nurhaliza

Selepas Rosyam Noor, nampaknya Dato’ Siti Nurhaliza pun terkantoi ketiak basah. Hehehe. Lupa nak pakai deodorant kot. Kalau Tok Ti tengah mencarik deodorant yang baru, kami cadangkan Adidas Action 3 warna pink. Memang sesuai untuk perempuan aktif macam Dato’ Siti.

224 responses to Dato’ Siti Pun Kena Guna Deodorant Adidas Action 3

  1. bungateratai says:

    klaka..kakakka…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. lavender says:

    laa…nape jd gtu hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. bungateratai says:

    xde la..cmna leh terkantoi..pyh betul jd artis ne

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • rosh says:

      biasanya bile baju ikut body,kt bhgn ketiak tuh mmg ngam2 lah…so kebarangkalian tuk nampak kebasahan ketiak tuh tinggi….hehehe…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. sereyden says:

    malu la … hi hi hi …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. bungateratai says:

    cantik la tok ti ne…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • syamiza says:

      cantik bangat…..kalau dier bertudung litup lg lawa……..
      paper pun memang dier lawa laa……

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. bungateratai says:

    erm..mesti fabrik baju ne xserap peluh..bleh saman sapa yg sponsor baju ne..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. syamiza says:

    laaa……………siannyer tok ti nie…………….
    memang dier kena pkai adidas action 3 arr….
    kantoi cam ni….. alahai…………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. watie says:

    pelik…3x..klo dah jadi artis no 1 ni..ketiak basah pon nak dijadikan isu..kui..kui….baru pekara remeh je tu..klo pekara2 yg besar2 camne agaknyer…ape pon stakat ni ct xde wat masalah berat2 agi…aku ske dia coz dia bnyak naik kan nama MALAYSIA…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sasha fierce says:

      ye ke xbuat msalah brat
      sendiri mau hengat lerrr……..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • watie says:

        aku x lah peminat setia ct ni..tpi pada aku dia ok lah skit dari artis2 yg lain..kn..kn..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • babey says:

          at least tkde la mslh smpi pki bikini ker…
          smpi kena tngkap basah ker
          smpi pki yg sexi2 ker..
          so sy bangga dgn siti sb dia mmg naikkan nama malaysia tu jer ..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. MemBesar says:

    ye ke byk naikkn nama msia? aku rsa chef wan g promote masakan byk2 kt luar ngra tu lag byk mnaikkn nm msia. stakat indon n sgpore ye kot.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumBLeBeE says:

      ha ah…betul2….dier stakat kat Asia…ok kot….luar drpd tu…hmmmm…

      still salute Allahyarham Sudirman…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • watie says:

      skurang2nye dia ni ada jgk lah naik kn nama malaysia..dari artis2 lain,glemor sbb seksi jek..tpi x smua artis ar..kui..kui..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. ainaa says:

    ajarlh i upload pic dlm ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. watie says:

    yelah klo x buat pe org bagi gelaran artis no 1 malaysia..
    chef wan tu chef masak no 1 malaysia…kui..kui…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. Mr. Cuz says:

    wah…exclusive btulla gmbar ni…huhuhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. pungkokbusuk says:

    pungkok dia basah gak kot…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. sachikuga says:

    tokti pun jadik mangse korang..hahahah!

    tapi die tetap cung..heee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. Zaza Muhammad says:

    Aduh… camne Datuk leh careless camtu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zaza Muhammad says:

      Penting seseorg tu tahu tentang diri sendri. Dan bile dah tahu kelemahan tu, buatlah study sket atau be alert. Misalnye, dah tahu kite ni cepat berpeluh, make sure aaa pakai baju fabrik yg sesuai dan kaler yg sesuai. Dan tgk le occation atau function, klu kat tmpt tu kompem aircond ala2 kutub utara selatan, leh aa gamble…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. Delimasaraa says:

    hahaha…………….aduhaii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. Penari Poco2 says:

    artis no. 1 ker…???
    tp yg nyatanyer bkn penghibur no. 1…
    hanya allahyarham sudirman jerk yg layak mdpt gelaran penghibur no 1…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. hehe.selamat pagi ahad.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. abg jack says:

    mak iti ketiak basah –seksi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Delimasaraa says:

      kalu cantik ni, sampai ketiak pun SEKSI….aduhaiii….

      kalu yg tak cantik ni, kulit muka gebu mcm kapas pun nampak cam bontot ayam…aduhaiii

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. Zaza Muhammad says:

    Psl ketiak basah tu biasa aaa, wase2 semua org berpeluh just byk atau tak je, se lai silap pilih fabrik baju tuh… maybe masa tu kepanasan melampau kot kat sana…..
    Weh! yg aku concern pesal mata ye merah aaa… baru lepas menangis ke? function apa ni, kan ke pelancaran album kan… ke apa?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. hantupensil says:

    siti2…
    dah kaye pun ketiak basah lagi..
    huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. aries_april says:

    salam geng………………mis u all la.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. aries_april says:

    antu…
    ko nmpk ker ketiak ct tu?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. Delimasaraa says:

    saraa br dpt info tentang :-

    BAHAYA DUDUK BERSILANG

    jika duduk dalam waktu yg lama, anda akan mengalami hal-hal yang tidak ini

    1. Tulang belakang mereka perlahan2 menjadi bengkok membentuk huruf C

    3. bagi wanita, teteknya akan condong ke kiri dan menyebabkan tali pengikat Bra longgar pada bahagian yang condong itu

    2. kerap sakit leher dan punggung pada 1 sisi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. sruh siti masuk pertandingan kat bn ni..nati bole dpt adiah dedorant..ekekeke

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. Hamba Allah says:

    Ketiak Dato CT basah sikit je…tak mcm ketiak Rosyam Nor & Jehan Miskin! Apa2pun itulah harga yg perlu dibayar kalau dah jd artis….nak2 yg popular camni! Hal kecik pun nak dijadikan isu…kalau tak tak meriahla dunia hiburan tanah air! hehehe…
    Lain kali berhati2 la…pilih baju yg sesuai dgn keadaan dan tempat! Takdela jd mangsa lg mcm gambar ni!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. sasha fierce says:

    hantu mn hantu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Delimasaraa says:

    18 SX ckit…..tp ada betulnyer :-

    Punggung dan paha merupakan pusat segala pergerakan badan. Ia menentukan cara kita bergerak memajukan diri kita dalam kehidupan.Terdapat 5 bentuk punggung dan paha iaitu seimbang, bulat, rata, besar dan tinggi. Yang mana satu anda??

    1. Seimbang
    Paha dan punggungnya seimbang.Tidak terlalu besar.Tidak terlalu kecil. Tidak terlalu bulat.. Tidak terlalu rata. Pemiliknya dikatakan seorang yang tenang dan pemurah.Bakal ibu dan bapa yang baik. Seorang ibu yang sangat penyayang.Seorang bapa yang jelas pemikiran ke man a hala tuju keluarganya dan sangat berjaya dalam kerjayanya. Perjalanan hidup teratur tanpa banyak masalah dan stabil.

    2. Bulat
    Individu yang mempunyai punggung yang bulat adalah seseorang yang berjiwa kental, idealistik,periang, sentiasa berse man gat, pandai mengawal perbelanjaan, suka bersosiol dan boleh bergaul dengan sesiapa sahaja. Kuat mengharungi segala cabaran hidup sama ada cabaran yang baik atau yang buruk.

    3. Tinggi
    Punggung tinggi ke atas. Orang ini dikatakan mempunyai daya seks yang sangat tinggi. Sangat disukai ramai. Tidak kisah dengan kata-kata negative orang lain. Hatinya tidak mudah sensitif dengan kata-kata yang diluahkan orang lain. Suka berse ron ok. Orang ini suka membuat sesuatu mengikut hati dan perasaan bukan fikiran menyebabkannya sukar mendapat status tinggi dalam masyarakat.

    4. Besar
    Pemilik punggung besar dan paha besar seorang yang ro man tik. Subur. Sihat. Penuh rasa cinta. Sanggup melakukan apa sahaja demi mencapai cita-cita.. Ceria,pemurah dan bijak menguruskan kewangan. Baginya tidak ada yang mustahil. Segalanya boleh diatasi. Jenis no problem.. Sentiasa mengukur kejayaan diri dengan jumlah harta dan wang yang mampu dikumpulkan.

    5. Rata
    Punggungnya rata atau hampir samarata dengan badan. Ia melambangkan empunya diri yang lurus, bijak danterlalu idealistik. Tidak pandai mencari peluang berniaga. Jika perempuan, ia dikatakan tidak subur dan tidak mempunyai anak lebih dari satu. Tidak mempunyai perancangan masa depan yang jelas. Terlalu berserah kepada keadaan tanpa ada insiatif untuk memajukan diri.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hantupensil says:

      ntah le..
      xpenah pulak aku belek2 punggung aku nih..
      hehehehe…
      xtau bentuk mcm mne..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Delimasaraa says:

        alaaa, suruhlah bini ko belek…uh uh uh …tu pun nak kena saraa ajarkan..aduhaiiiii

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hantupensil says:

          bile plok aku ade bini..
          hehehe…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sasha fierce says:

          bukan ke kuntilanak bini ko
          hak…hak..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Delimasaraa says:

          oooo..antu lom ada bini ek…ko copy jerk, nanti dh berbini nanti suruh bini translate ek..pastu wat pilihan no….

          aduhaiiiii….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hantupensil says:

          hahaha…
          xpe2 aku simpan dimalam pertama nanti…
          hahahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Delimasaraa says:

          hahaha… apa-apa jerlah….

          malam pertama?? hahaha….saraa doakan, semoga dipertemukan dengan isteri yang solehah dari kuat istiqamahnya….amin ya robbal alamin..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sasha fierce says:

      we nak tnye sara
      punggung yula besar n nonget
      paha pon besa gak
      yg no 4 ke

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Delimasaraa says:

        saraa rs no.2 kot..kalu no 4 tu saraa rs cam punggong besar dr bdn tuuuu..heheheh….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • sasha fierce says:

        no4 tu mcm kene je ngan yula
        i jnis tg no problem
        mmang suke mgukur kjayaan ngan kkayaan
        huhuhu..
        mmng i ceria
        hak…hak..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sasha fierce says:

          o ye ke sara
          tp rs nye balen je ngan bdan n dada
          hak..hak..
          eeemmm..xtau la
          ape2 je la

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Delimasaraa says:

          wakakakakakaka………………….peapa jer….jut 4 fun….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sasha fierce says:

          tempat aku smlm sejuk mcm nak ujan
          pastu pg td ade geruh2 kilat2
          lain mcm je aku rase.pg tadi ujan

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Delimasaraa says:

          hahaha..ini org cina translate..tp saraa rs betul gak….

          sha, syyyyyyyyyyyyyyyy (meh saraa nak bisik skit)
          jgn kuat2 kang si antu tu dgr plak…saraa pun ada kena gak ngan ciri2 dia ckp ni..tp ntahlah…menakutkan pun ada…uhuuuu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sasha fierce says:

          ape xdengar la
          biar la antu tu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hantupensil says:

          hehehehehehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Delimasaraa says:

          hahaha…sat ek..saraa nak gi smyg zohor jap…

          kawan2, tpt korang malam td pelik tak…kami dok bincang kat ofis ni yg malam td mcm lailatulqadar jerk…tp wallahuawa’lam…saraa terjaga dari pukul 3 sampai pagi..tp ntahlah…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hantupensil says:

          aku pun same…
          dari kul 3 pagi smalam xleh tido…
          lepas subuh baru leh tido…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Delimasaraa says:

          tpt ko ujan tak?? kami semua terjaga dari kol 3 sampai sahur….

          pastu dr petang redup….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hantupensil says:

          hujan la..
          lebat giler2…
          xleh dengan angin kuat gile…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Delimasaraa says:

          sama r..mcm pokok nak terbalik..ngan guruh ngan kuat sgt2………..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. sasha fierce says:

    sara mn ni ckp nak bisik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Delimasaraa says:

      ye ye !!!

      syyyyyyyyyyyy, saraa kan dh cakap td kat ats tu..
      jgn kuat2..kang antu dgr, malu kita..ni kan bab-bab pompuan..ekekek (alamak, tergelok kuat plak)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hantupensil says:

        xpe2…
        i buat2 xdengar jek..
        lalalala….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Delimasaraa says:

          syoh syoh syoh..antu ni..memang antu betul….uh uh uh…

          korang, jawablar soalan saraa…plissss..dlm kebuntuan nii

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sasha fierce says:

          tempat aku hujan lbat gile
          angin pun kuat aku pun rs lain mcm jer
          heran gak lama xujan lbat2
          then pagi ms sahur ade guruh2 kilat2.
          xpnah mcm tu pon

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sasha fierce says:

      g la aku pon nak solat gak

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Delimasaraa says:

        ada audit tgh solat dlm surau..mals r nak masuk lg..pas depo tu br saraa nak solat..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. syaz says:

    basah ketiak ni xde kene mengene dgn deodorant.
    kalau dah berpeluh mmg la basah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. drag_killer says:

    Tok Ti mintak deodorant ngan ”Kak Nara” or ”Abang Nara”?Hahhaha, jgn mrh ar

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. aries_april says:

    salam blik….
    tp laptop ni bt hal tul la.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. aries_april says:

    sara
    ko dh out ker?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. aries_april says:

    la….
    xda orng upanya
    :-(

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. kira-kira says:

    salam…de org x???
    hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. hehehe. post nie just for fun jer ~~ gurau-gurau. bergelak ketawa. so jangan la amik serius sangat ye ~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. Jojio says:

    Sesiapun kalu ada aktiviti kasaq cikit tak pun panas….sure berpeluh….cuma beza bau je…..hihihihi (jangan bau petai dah le)….ha ha ha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. Jojio says:

    Petang ni berbuka makan pe sedap yer???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. lanToK LeW says:

    hihihihihihi…da elok2 control cun da….tetibe je ketiak basah lak….hahahahha…pe da tok ti ni…..lawak tol laa…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. arimza says:

    bukan ketiak basah la…mmg jenis fabrik dia camtu lar……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. Yerla.. bukan basah.. efek kain tu.. apalaa..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. MamaEesya says:

    Tak baik menjatuhkan aib orang. Setiap apa yang dibuat pasti menerima balasan daripada Nya.
    “Barang siapa menutup aib seorang muslim, maka Allah akan menutup aibnya di dunia dan akhirat. Allah akan menolong seorang hamba, selama hamba itu senantiasa menolong saudaranya”, Hadith Riwayat Muslim.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. violet says:

    lor…..
    fabrik dye cmtu kot….

    kak nara..
    adidas 3 yg kak nara mmg harum….
    sik nk angkt tgn jer.h
    huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. amyra says:

    sabor la siti…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. bubbly!! says:

    mengelabah la korg neh!!!!!!
    tue pn nk kecoh,,,
    benda normal la,,
    sume org cm2………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. tahoosumbat says:

    klo pkai deodorant mmg kompem ketiak x basah ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. manusya says:

    ahaahaha…silap tgok kot……eeee cam tak pcya ja…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. manusya says:

    aku puji btl la…gju ct ni cntk2 betolll…jeles i……tp mst mahal….tp aku rs fabric dia 2…bkn ketiak dia…alaaa….2 pn ble slh angp..pas ni lau bgbr tutup lengan 2 jd x npk apa2…..huhu………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. ceisa says:

    huhu…bes kan CT.. mewah serba serbi..huhu.. REZEKI Allah bagi kat dia.. amin,..
    -hasiibharun.com

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. ella says:

    manusia normal mmg berpeluh…. biasa la tu… berpeluh tu mksudnye bdn kita sihat…. korg pun berpeluh kan????? ketiak pun kdg2 basah gak kan???? jd apa nk heran kalo ketiak siti basah…… dia pun manusia mcm kita….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • wanita says:

      mmg la normal..tp dye tuh idola kowg sume yang tgile2 kn artis tah ape2….jge la sket penampilan dri….skung nieh da mcm2 bnde jual nk elak ketiak nmpk bepeluh kat bju

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. alf says:

    tak nmpak basah pon weyh~ manede.. x jelas bukti nih

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. MASAM says:

    KAK SITI ada penyakit “KETIBU” (KETIBU ertinya “Ketiak Busuk”) hahahahaha…….

    JGN MARE (Gurauan manja dari peminat DATO’ CT)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. Lovebug says:

    mmg cute…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. Miss Marquis says:

    tak tak.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. misscasanova says:

    ketiak sapa tak basah ? ketiak angkau harum ke …??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. aku_statix says:

    weh…lau tiak xbsh bkn org lr weh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. iin moe saja says:

    masebbu ko pale dato “ma’ bau apang sibawa cukka”,,,,,,,,,,santai jie muka mu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. karin says:

    berkemungkinan besar camel toe nya pun basah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. dian says:

    basah??????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. nurulfive says:

    ape bende laa…ketiak basah pon nk jadik bahan.
    eh dh kira bagus siti sanggup melayan peminat dalam keadaan panas2 eh…boley jek dia nk demand kene layan peminat dlm bilik aircond jek.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. […] Read more on Beautiful Nara […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. nana.. says:

    ntah..ketiak sape yg xpnah basah..sume org klau kepanasan kompom2 ketiak basah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. ann says:

    weiiii… da x der kja ker dok citer2 psl ketiak org….
    byk lagi kja len yg berfaedah bleh buat……hehehehe
    papepon…. siti tetap nampk mgancam wpon basah ketiaknyer….
    tp korg…lau basah………perghhhhhhhhhh…..x thn siot……..hihi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. sue says:

    ek eleh! ketiak basah pun jadi isu… biasalah manusia… macamlah ketiak kauorang tak basah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. lara says:

    isu ketiak basah pun kecoh… standrdla slagi bnma manusia…. ntah2 kalo artis kentut.. kecoh 1 alam semesta agaknya…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. wanita says:

    x pyh nk sala kan kaen baju ke ape…mmg ketiak dye tgh hujan tuh…nmpk sgt x pkai dedorant…kah2…duit bjuta2…dedorant bape hengat pown x mmpu beli…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. takpyh tau la... says:

    ahahahahha~~~panass oii…semua org bepeluh…takde maknenye pakai dedoren tak peluh…..
    tp kantoi plak….lenkali tangkap gamba jgn angkat tgn…haha!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. Goopy says:

    x nmpk mcm peloh pun.. pbiasan cahaya jek tu… tgk kat kwsn lain ade gak kaler ala2 mcm peluh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. aida maria says:

    dia pn manusia biasa jg!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. MAMA MANIA says:

    AIYAK………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. afif says:

    tak baik tol nara ni..aib orang…..ya Allah…ish2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. afif says:

    tak baik tol nara ni..aib orang…..ya Allah…ish2
    apa la nara ni..haiyaaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. Weight loss says:

    I’m not sure where you’re getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for great info I was looking for this info for my mission.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. barbie says:

    standardlah artis semua berpeluh sebab tu lah siti ketiak basah.scha pun sama.ala macam korang ketiak tak pernah basah.'”MANUSIA TIADA YANG SEMPURNA SELAIN ALLAH”.so biarlah siti nk kentot ke ketiak basah skalipun diri die.jnji diri kite kna jage.mmnglah ketiak basah bau busuk.”DEODARANT KENA PAKAI SETIAP HARI SETIP MASA”.hahahahahahahahahahahah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0