Written by serenity | January 11th, 2012

Hari ini ialah ulang tahun kelahiran ke-33 Diva Dato’ Siti Nurhaliza. Kami difahamkan yang Siti kini sedang menyambut hari lahir dengan melancong ke kota Dubai bersama suaminya. Perkembangan terbaru kerjaya muziknya,penyanyi tersohor ini telah dicalonkan untuk 6 kategori intuned Music Awards 2011:

Senarai kategori di mana Siti mendapat pencalonan setakat ini ialah:-

Q1. Favorite Artis/band: Siti Nurhaliza
Q3. Best Female Solo : Siti Nurhaliza
Q5. Best Album 2011: All Your Love
Q8. Best MV 2011 Falling in Love – Siti Nurhaliza
Q9. Best Use of Social Media (facebook, twitter, etc.) : Siti Nurhaliza
Q12. Sexiest female singer : Siti Nurhaliza

Peminat yang ingin mengundi Siti, boleh berbuat demikian di laman web intuned (IMA 2011 – The International Music Awards). Undian anda akan membantu mendapatkan anugerah dan memberi publisiti untuk album Inggerisnya dan sekaligus menaikkan nama beliau di persada antarabangsa. Undi jangan tak undi!

44 responses to Dato’ Siti Nurhaliza Tercalon 6 Kategori intuned Awards 2011

  1. cantik ke ko? says:

    wow siti jadi calon utk sexiest female artist? sexy celah mana tu uolss?? hahaha

    0

    0
  2. Marilah kita semua pergi mengundi
    Mengundi itu tanggungjawab kita…

    0

    0
  3. SoyueMi says:

    undi Siwon la….

    0

    0
  4. B says:

    Q9 & Q12 rasanya bukan utk dia kotttttttt….

    0

    0
  5. hehehe says:

    undi siwon lar…siti nie bt per…dr siti lbh baik miz nina…aku tak minat siti nih… mcm bdk2 pun ada gak…semua benda nak…lps tu bt birthday party umum adiah branded2 n mhl2…apa agaknye jd kalo siti dpt tangkap dato k ada pempuan lain…makin jadi gelek di pentas atau ape agaknye…

    0

    0
    • ko sentap lebih says:

      yg ko meroyan nak sentap lebih ni nape..?? fyi, xde sape nak tau kalo ko xminat siti ke..ko minat mizz nina ke..peduli pe..??? hahaha bodoh cam sampah!

      0

      0
    • adi says:

      undi siwon bt apa. aku bukan minat pun. nyanyi satu hape pun aku tak pam… huhuhu… nk meroyan tak tentu pasal.

      0

      0
      • didi says:

        bukan nk ckp pe la….ko tak mgundi pun, Siwon tu confirm menang…SUJU Fans all over the world… x suruh pun ko phm bhse korea,

        0

        0
        • adi says:

          mmg lah tak suruh faham tapi suruh undi… jd aku tak moh undi. dan ayat2 di atas tu untuk memerli si hehehe yg meroyan tak tentu pasal.

          0

          0
    • popcek says:

      ni sorang lagi nak bagi idea tp kurang cerdik..omg stress la rakyat malaysia yg suka kutuk orang cemuh..get a grip!

      0

      0
  6. Zazau says:

    Siti ni dri dlu wakil malaysia,org luar mesti ingat malaysia dah takde waris selepas siti , hope lepas ni bnayak lgi artis muda masuk entri2 mcm ni macam Stacy ke Yuna ke ,bru nampak ada masa depan . Btw,undi Siti yawwww !!! Kasi bukak mata kpop tu !

    0

    0
    • didi says:

      sorry to say laa…org yg minat Kpop ni bukan nyer anti sgt dgn pnyayi malaysia, cume taste lain2…ko xleh paksa org undi demi nama Malaysia ( bkn wajib pun kn..) but okay wt org malaysia de jgak bakat cume popularity nyer x setanding dgn Kpop..its a fact!

      0

      0
      • weehoo says:

        Malaysian,ooppps Melayu.apa salahnya undi org sendiri,yes personaliti dia esp psl tudung tu den tak boleh nak kato lah.tu hal dia dgn Allah.kita semua ni bukannya baik pun.tapi dia bawa nama Malaysia beb.Aku suka gak Kpop (suka gila,tapi tak gila lagi).tapi takde lah aku nak vote Kpop semua.Kau ingat diorg heran sgt ke dgn fans Malaysia.Tak nokss.langsung tak.diorg nak duit kita je.Undilah orang kita.Sape yuna,stacy,mizz nina? autotune semua tu? kena gelak ada lah.

        0

        0
  7. Hmm says:

    Tadi baru nak undi Dato’ Siti ni tiba2 nampak pulak Adele, Bruno Mars ngan Lady Gaga. Terus melencong undi diorang bertige ni. hehe Sori ye Dato Siti xD

    0

    0
  8. REDBLOODSNOW says:

    sexiest female singer??? tak nampak pun tokti seksi. dia kan sentiasa sopan. ada kesilapan ke apa ni. hehehe :D

    0

    0
  9. […] Here : Beautiful Nara This entry was posted in Teknologi and tagged 2011, Awards, Dato’, intuned, Kategori, […]

    0

    0
  10. Karl says:

    Wow! Nice..semestinya akan undi Dato CT..walaupun minat jugak la geng2 korea tu (SNSD,Suju dll). Buat contribution kat country skit2 pun jadila…huhu. Good Luck Dato CT. :)

    0

    0
  11. layankan aje la.. says:

    xtau pun ade award ni~~

    0

    0
  12. garu di dadaku says:

    go go dct..btw happy bday taw!

    0

    0
  13. AnakAyamCUTE says:

    Yayy Undi tok ti la..kalau menang dapat gak harumkan nama negara..

    0

    0
  14. lila says:

    vote 4 tok ti jg la..wpun minat artis2 len..:)

    0

    0
  15. Liza says:

    Go Siti!..setanding SUJU n Siwon tuuuu..

    0

    0
  16. deycha says:

    ingt kn mula2 Kpop award coz kt official web nye Kpop dominate the nominations… mcm dh dpt agk spe menang, ok fine…XD

    0

    0
  17. what the? says:

    takda orang lain ke?

    0

    0
  18. gigi says:

    peminat yg fanatik siti ni pelik la…aku rase kalau undi berbayar pon dorang sanggup. padahal time artis buat album pon korang kne beli sendiri jugak.bukan dapat free. kluar duit lagi. pastu nak kehulu kehilir ikut artis gi mane2 pakai duit lagi. buang duit and buang mase je minat artis gile2 ni. lainla kalau artis tu bayar kau bulan2 tuk minat die. get a life la. tak payah nak fanatik sangatla dgn artis2 nih. kau hanya buat dorang kaye. pastu kau dapat ape??..duit asyik xcukup je tiap2 bulan. padahal dok perabis kat artis2 yg kadang tak kenal pun siapa kau.

    0

    0
  19. yoyo or je.... says:

    mne la tau tu dia pnye pujaan artis,,,mcm aku biar bnyk ,mne pon trpakse aku kluar kan dmi abg aaron aziz aku ..p,,biar la dia x knal pon skurang2nyer kte bg support kat diorang untk lbih up lg artis malaysia ,,,x ke gitu??,,,dah kalu kat stadium tgk bola rela berhabiskan suara pastu x bleh ape2 pon ,,bleh jatuh skit ade la…berpade2 la yer,,,,m’;[

    0

    0
  20. liera says:

    ada aku kesah….???

    0

    0
  21. Alfath says:

    Siti Nurhaliza Nominated as Sexiest Female Artist?
    100% Agree. She has sexy eyes, sexy lips and most important heart heart is the sexiest among all.
    For me, She deserves to win. Well, it either “She” or Agnes Monica. It doesn’t matter to me. Both are great!

    0

    0
  22. hotak kau says:

    aku minat artis luar… btw demi nak tgok malaysian artis menang… aku vote kan je la ary2… abes kwan2 kelas aku aku pakse soh vote… hahahha….

    0

    0
  23. agnezmo says:

    undi agnezmolah

    0

    0