Written by AbangNara | March 17th, 2011

datin tiara

Apabila keluar cerita-cerita yang Maya Karin bercinta dengan suami Datin Tiara Jacquelina, Datuk Effendi dunia hiburan agak kecoh sebentar. Maya Karin sudah pun menafikan kisah ini. Dan semalam Datin Tiara berkata yang dia langsung tidak mempercayai gosip sebegitu. Katanya:-

[note]Saya merasakan sayalah wanita paling bertuah mempunyai suami yang baik. Saya rasa tak ada suami dalam dunia yang mencintai isterinya sebaik suami saya [/note]

Tentu kembang semangkuk Datuk Effendi dipuji oleh isterinya. Kadang-kala sebagai seorang isteri memang perlu lontarkan pujian kepada sang suami. Baru terasa dihargai. Tak gitu? Semoga rumah tangga Datin Tiara dan Datuk Effendi berkekalan sehingga akhir hayat.

Kepada Maya Karin, semoga cepat bertemu  jodoh anda.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

178 responses to Datin Tiara Jacquelina – Saya Bertuah Mempunyai Suami Seperti Datuk Effendi

  1. Paan Jr says:

    mayaa saya ada ni. tak nampakk kee? helloo? *kcing kcing!*

    • kebaboommm says:

      POYO SESANGAT TIARA NI….KONPIDEN STATEMENT..DAH LAKI KO KAYE GILER BABS…MST LA KO PON SYG KT DIE KN..

      AKU KALU LAKI JUTAWAN MCM TU,,..HARUS STATEMENT “SAYA LAGI BERTUAH DRpd TIARA SBB SUAMI MCM DATO; APENDI” walaopn muke sangkak!!(bkn ayt maya karin ye)

      • TAURUS says:

        belum cerai mcmtu la…
        hahahahaha…
        kang dah bercerai baru nak kecoh sana sini…

      • eskrem says:

        memang ko bertuah,pasal berjaya rampas laki orang.. tahniah ler ya cik tiara..uhukss…datin tiara..bila balasan dah terkena kat cik datin, baru tau tinggi rendah nya langit.

      • mummy iman says:

        kebaboomm.. mesti lh dia confident.. lagikn bini first dato ni dulu pun dia bleh caras kn.. skrg kn lg confident lh…heheh.. maya muda lg tu..

      • opah popular says:

        artis ni sume penyakit jiwa..sanggup lari tinggalkan laki yg x berapa kaya..sbb nak jd bini no 2 apendi..dh la kwen dulu pon sbb kene tangkap basah..dia igt peminat leh lupe ape dia dh wat?

        • Aib says:

          Betul tu opah popular
          I like

        • menyampah says:

          ala…geli la tiara nie kan…laki i pun bek jugak…suami yang terbaik pada aku la still Nabi Muhammad s.a.w…pada tiara jgn terlalu riak..seolah mempelekehkan suami2 kami diluar sana..!!

        • rosila says:

          iya ke? tak pernah lak dengar ceter….cer ceter..cer ceter.

      • futuremg says:

        Maybe Tiara poyo sbb dia lupe camne dulu dia kawin ngan Dato E nie kowt…don’t forget la…yg Dato E nie dulu suami kpd Datin F..so if dia boleh buat cenggitu kat ex wife dia..why not dia buat kat you skarang Tiara…make sense?…

      • Aib says:

        Dato tu je ke suami yg baik.
        Bagaimana dgn arwah Hani Mohsein
        Dia pun suami yg baik
        Blah la ko Tiara

      • gilo says:

        saja nak ambik ati laki dgn puji pujian2…bg aku ni akan membako semgat pompuan2 kat luar tu nak takel laki dia…maya…..ayuh gebang2..

      • suka suki says:

        Ntah,statement cm pa2 ntah.Bangga sgt 2 bkn puji laki,laki dia kaya btuah la cuba laki dia kayap trun naik court la.Bkn pa,nk puji laki bleh tp btempat la x perlu wat statement poyo..

    • sue says:

      cun sungguh wooo datin tiara ni….maya xsetanding beliau wooo

    • opah popular says:

      aler..statement tergugat ler tu..dulu ko kebas laki org..skrg hukum karma ler..baik2 kene tangkap bsh ngan arwah hani mhsin..kawen n leh tinggalkan laki sbb nak jd bini no 2 apendi tu. ntah pape ntah..ntah2 dia yg suh apendi ceraikan bini tua sbb dpt dia jd datin. bukan leh caya sgt artis ni.

  2. terasa ke says:

    tiara tak terasa punn~

  3. PaIchoW says:

    hehehehehe!

  4. ..... says:

    ……

  5. TAURUS says:

    Ayah aku mencintai arwah mak aku sampai akhir hayat mak aku….cinta sejati seorang suami pada isteri… (ingat laki ko sorang je?)

    • LN says:

      betol tu.ayah aku pun suami terbaik utk mak aku gak.walaupun x sekaya dato effendi.hehe~

      • Suhaila Abidin says:

        betul tuuuuuuuuuuuuuuuuuuu….. mak ayah aku pun cinta sejati sampai mati jugaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…… hanya maut yang memisahkan mak ayah akuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu….. aku rindu arwah mak ayah akuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu…. :( :( :(

        • Sue says:

          Kalau suami dia lelaki yang terbaik, tak mungkin dia akan meninggalkan isteri pertamanya untuk perempuan lain ( Tiara )..

        • cik Azlin says:

          sepatutnyer….statement tu dikeluarkan oleh Datuk Effendi, iaitu “saya bertuah kahwin dengan tiara, tidak ada perempuan lain yg menyintai saya setulus dier…”ikut logik la sbb yg kena tuduh tu datuk effendi, jdi dia lah yg kne denied…pa plak si tiara ni…

    • no name says:

      erm btl tu taurus.. confident sgt bla bckp tu.. adoyai..

    • Sari Pati says:

      Taurus oh Taurus….
      Tadi ko Doa kan orang bercerai, skg citer pasal mak n ayah ko plak..!!! ko ingat mak n ayah ko jew ker yg kekal sampai mati,Tiara ni x layak utk kekal ker??!!! mak ayah ko ajar ko tabur fitnah kiri kanan ker??!!! makan buah mulut orang lain?! kita doa kan jew lah dorang,ada masalah ker ko nak angkat tangan berdoa? ker ko dah cacat anggota?! doa dalam hati pn bole kan??!!!

      • mus says:

        jadik neutral blh? xyah la sari pati ke pati ayam ke nk pertahan kak tiara awak nie, bukan die kenal awak pun….manusia nie memg la mcm tu, dlu biler sekali die wat hal, smp mati pon org akan ingat skandal die tu….so for me xyah la nk bg statement over confident sgt, air kt laut pon berubah, ini kn pulak hati suami u tu kak tiara, byk awax muda dr u kt luar tu….WATCH OUT!

    • opah popular says:

      maya karin pon penah jd mistress KJ..norin pon tau skandal maya ngan KJ..so klau ngan apendi ape heran..bersedia la tiara..awk tu dh tua..berkemban PGL pon leh nmpk daging tua walau pon kurus..selalu org over konpiden ngan statement akan tersungkur..opah nantikan

      • AnakIkanTerlebihHensem says:

        best tau [email protected] maya karin….aku penah try…sedapppp gileeerrrrr!

  6. hajimaru says:

    saya bertuah mempunyai suami banyak harta dan baik hati budi..

    • XooXoo says:

      ingatkan dia cakap. ” saya sgt bertuah mendapat suami yang boleh m’bimbing saya menjadi isteri solehah dan muslimah sejati..” ‘_______’

      • Sari Pati says:

        Bapak ko berjaya ker bimbing mak ko??!! tengok family sendiri dulu!!!!!

        • pandai says:

          sian mak bapak ko sari pati..dapat anak macam ko..

        • Sari Pati says:

          alalala…”pandai” nyer ko ni!!!!
          mesti mak ko kandung kan dulu before nikah ngan bapak ko kan??!!
          bapak ko pak sanggup kan??!! sian bapak ko…

        • lili lolah says:

          aku pun simpati terhadap beliau(sari pati).truma kot budak ni ngan mase lampau.hehehehehehe

        • oh la la says:

          aku rasa SARI PATI ni saiko la…kurang hajar tak bertempat!!

        • TAURUS says:

          JANGAN LAYAN SARI PATI NIE…SUKA2 JE CAKAP ANAK ORG LAIN TU ANAK LUAR NIKAH…XDE ADAB LANGSUNG! NTAH2 MAK BAPAK DIA YG HURUHARA….
          SO KITA SEMUA X PAYAH LAYAN DIA…ABAIKAN..TAK PENTING N TAKDE PEKDAH PUN CAKAP DGN ORG 3 SUKU NI……

        • papa jahat says:

          Si Sari pati ni same je mcm Si Azwan Ali ari 2..cakap saje je bikin org panass..dekat nk mati br nk mintak maaf..dia ni sebijik la mcm statement si Azwan Ali..

        • yazid says:

          sari pati ni azwan ali la agknye.. haha

        • no name says:

          yang kau nk emo ni nape lak sari pati……?

  7. klaka nyer….janji berduit, muka tongkang pecah pon dah xdihiraukan…huhuhuhuhu…

  8. red Onion says:

    kesian ex wife dato tuh kan..urmm :(

    • AnakIkanTerlebihHensem says:

      kesian ex wife dia…skg ne wife dia susah payah cari rezeki kat pasar malam….jual air tebu…..habis madu sepah dibuangggg…….

      • Erin says:

        mmg kecian ex Efenddi nie. dia pnh ckp, dia xkahwin lg sbb dia cinta Efenddi selamanya. Faridah ni klu xsilap kwn dgn TZ. Tp kwnnya itu dh kahwin baru kn?

  9. kaki_g0ssip! says:

    YELA.. TGK MUKA DH TAU LAKI KO BAIK KN.. HIHI.. BAIK & KAYA RAYA.. SBB TU SYG.. CUBA LAU X KAYA, NK KE SYG LBH2?PUJI LBH2?

    • mokcik says:

      haa..tu aku setujeww..cuba jatuh bengkrap..nak lagi ke sayang2 tu? maintenance artis2 nih tinggi..

      • mokcik says:

        kaki dislike maiii dahhh..

        • Suhaila Abidin says:

          betul tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu…. doakan orang pun kena dislikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee…. pelik pelikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk………………………… hilang akal apa orang yang suka dislike ni……………………………..

        • kaki_g0ssip! says:

          YG DISLIKE NI SAIT MENTAL PUNYE ORG.. !

    • Sari Pati says:

      Bapak ko KAYA RAYA ker??!! bape kapal bapak ko ade hah??!! ko ukur sayang tu dari KAYA RAYA LAH eyh??!!!
      malang mak ko lahir kan ko,otak sengkek!!!

      • kaki_g0ssip! says:

        SARI PATI ~ EH2 PESAL MULOT KO MCM PENYAPU EK?? G MAMPOS LA MUKA KO LAU BPK AKU KAYA OR X! YG KO SIBUK NAPE?? YG KO NK SENTAP PEHAL?? ORG CKP PSL TIARA, BKN PSL KO.. SO PLS DON’T GET TOOOOOOOOOOO EMOTIONAL BLH??? OVER!

      • no name says:

        erm cm knal je aku ngn ayt sari pati ni.. erm…………..

    • hmm says:

      bukan nak katala, tp biasala tu stgh2 pompuan amoi mmng suka carik laki melayu kaya. diorang ni takkan kawin dgn laki melayu melainkan kalau laki tu ada $$$. arwah hani tak kaya tp mungkin di ingatkan kaya sbb artis. ckp lebih2 pun susah. byk berlaku kalau kita tgk. susah sgt nak jumpa amoi kawin lelaki melayu biasa2 je. tiara ni kan amoi..

    • yazid says:

      jgn harap.. dasar mata duitan.

  10. bungakejora :) says:

    pandai-pandai jer korg nie..biar la apa dia nk ckp ttg suami dia ..sbb dia aje yg tau suami dia n kita nie peminat dia berdoa agar keluarga mereka bahagia selama-lama nya :) amin

    • zaia says:

      betol2, jgn la terasa kakak2 abg2 adik2 semua,statement dia tu just utk mghargai suami dia je la,biasa la tu,mana yg kite paling suka dn syg tu,tu la yg kite rse paling best di dunia..dia trlebih xcited nk puji husband dia smpi kuar statement camtu

  11. Kasih says:

    cinta, kasih dan sayang bkn nya bleh dibeli dgn wng ringgit… alhamdullilah jika memliki suami spt yg diperkatakan… bahagia dan sama2 lah menjg rumah tanggan yg dibina, Amin…

  12. zaia says:

    kalau datin tiara pn dh kata camtu, itu menunjukkn betapa dia begitu berbahagia skg nie..hehe

    • no name says:

      HARD FAN TIARA LA NI…
      DIE ADA LAKI KAYO, KO ADO????

      • zaia says:

        mentang2 la aku tk kutuk dia,dh pulak aku ‘disyaki’ sbgi hard fan dia.haha.pesal kt BN slalu cmni,puji ckt dh ckp hard fan la,sedare la.hehe..nk jugak kau semua satu malaysia ni kutuk2 tiara tu ke?nanti aku kutuk ea,tnggu klu dia buat perkara teruk atau yg wat aku menyampah.nt aku ajak kau kutuk dia sekali ea..

  13. no name says:

    riak btl makcik ni…
    mcm la ko sorg je ada laki…
    rmai sgt suami y cintakn isteri lbh dr laki ko tu…
    poyo btl statement xleh bla….

  14. basshunter says:

    ye ker baik..??? baik ade makna tu..kuang2…

    • sibongkoktanjungputeri.. says:

      ye lar.. puji la sesangat .. bersusah payah merampas dulu.. skunk kene jage bebaik.. puji melangit … takut kene rampas balik.. huhu

  15. Delaila Rose Maria says:

    ALHAMDULLILAH, PERCAYA TU PENTING DALAM HUBUNGAN SUAMI ISTERI. HANYA TIARA YANG LEBIH MEMAHAMI DAN MENGETAHUI SIAPA SUAMI NYA YANG SEBENAR KAN. KITA DOAKAN YANG TERBAIK UNTUK MEREKA, AMIN.

  16. anum says:

    akak tergugat dek.. akak dh tua.. ahaks

  17. sape2 je la says:

    Husband die penah menduakan ex-wife nye dgn tiara…sgt confident xkan berlaku sekali lagi? kalau x bagus la…dh jodoh diorg la kot…

  18. Tok Kadi says:

    nabi muhammad adalah contoh ikutan manusia sbg anak,rakan,suami,bapa,hakim,ahli perniagaan,ahli politik,ketua tentera,pemimpin negara dan pelbagai lagi..

  19. Sweet Orked says:

    memang statement dia berbunyi seperti riak. bagi aku, memadai kalau dia ucap ‘ALHAMDULILLAH’ sebelom dia menuturkan ayat yang tertera di atas. aku pon ader laki beb… :)

    • no name says:

      btl aq skong ko…y dislike ni msti si zaia tu…
      kipas sush mati….lol

      • zaia says:

        hello~makin menjadi2 pulak kau nie no name..aku bukan peminat dia apelagi kipas susah mati tu okey,please la.dn tkdenye aku nk dislike komen elok2,cri psl kau nie kn,nie mesti kau yg dislike2 komen baik2 doa kebaikan org kn? (no name budak suka buat citer dn mcm pondan je.hehehe)

  20. Mak Ngah says:

    Statement orang tengah bahagia macam tu le…..Semua terlalu indah dan baik belaka.
    Doa-doa le supaya rumahtangga kekal bahagia.

    Kalau ada gempa dan tsunami melanda dalam rumah tangga, harap dapat muhasabah diri.

    • zaia says:

      mak ngah,maybe yg dislike komen baik doa kebahagian rumahtangga suami isteri nie ialah budak no name ats tu..huhu..

  21. martha says:

    Itu hanya curahan hati si isteri kepada suami dia. takkan dia mau cakap, saya sungguh bertuah sebab laki maya mencintai saya. opps

  22. what the? says:

    “Saya rasa tak ada suami dalam dunia yang mencintai isterinya sebaik suami saya”

    ps: are sure tiara? only your husband? do you ever think there is million women out there can take your place.

    • aku jg wanita says:

      betulllllllllllllllllllllllllllllllllllll

    • what the? says:

      * you

    • pasha sendat says:

      TU AYAT PENYEDAP HATI JE TUH.. DALAM HATI.. BERGONCANG..

      • misz [email protected]...... says:

        haha….tau xpeeee,xkeruan hati 2 xtau nak carik sape nak bela die kalo MAYA da amik alih tempat dieeee……haha..tapi aku rase MAYA xheran kowt setakat Datok 2….bab family die pown owg kaye….bekas laki die pown kaye n hensem…..taste die pown aku tengok x la seteruk si Tiara Nie……so,aku xcaye maya nie nan Datok tue bangke xsedar diri 2…..huhu….

  23. aku jg wanita says:

    mmg la dia kata suami dia mcmtu..sbb suami dia mana pnh marah di berkemban, peluk hang tuah, mana prnah marah dia dia dgn lelaki.. suami kitaorg x syg kitaorg..sbb suami kitaorg selalu membataskan pergaulan dan adab berpakaian..mungkin suami kita orang bukan yg trbaik mcm suami tiara.. apa pun kami bahagia dan amat brtuah..suami kitaorag dah sedikit sbyak menolong kitaorang d akhirat kelak..insyaallah

  24. Kurus says:

    muehes hes hes…
    (dah memang aku sengeh2.. tp tk taw nk cakap apoo)

  25. radzi says:

    ye lah! sayang sgt lah smpi sanggup ceraikan isteri pertama sbbkan kau! Jgn risau , esok2 dia akan tambah cawangan dan kau akan rase mcm mana yg isteri pertama dia rasa.Sbb sayang lah!

    • zaia says:

      nape rmi komen datin tiara tu rmpas suami org.datuk tu ceraikn first wife psl nk khwin tiara ke?tkde dgr pn cite nie..

      • mummy iman says:

        cerai dgn first wife lepas dato dah selamat kawen dgn tiara..

      • Dada Didi Dudu says:

        ko ni zaia…ish..ish..macam tak tau je jalan citer si Tiara ni..~~

        • zaia says:

          ner ade macam,mmg tktau la tu psl tnye. ish..ish..komplen lak da.di.du nie,mmg tktau cite nk wt cmne.zmn bile dia khwin nie,dh lama pn mse ayah aku brgetah lg.

        • no name says:

          duk ceruk memgla xtau…
          sengal pny p’puan

        • zaia says:

          dulu2 tk semua psl artis M’sia nie aku nk amek tau,bkn mcm kau,baby2 lg dh terer brgossip,dh besar terer mengumpat,sengal pnye lelaki no name nie..komen mcm pondan,huh!pondan pondan no name pondan bluwekkkkkkk..(sorry no name,termuntah lak ats kepale kau..huhuhu..)

      • Sofia says:

        mungkin masa kes ni berlaku ko dalam tadika lagi kot….masatu ko cuma tengok doraemon jer tak tengok melodi kot…hehehe(jangan marah yer zaia),…..

        • zaia says:

          hehehe.tk marah pun.dh check wikipedia,dia cerai thun 1998.bkn tadika,aku dh sekolah tp time tu mmg lbh suke tngok doraemon&dragon ball drpd melodi

  26. Lina hangat says:

    ish.. x suka gosip2 mcm ni. dan harap x jadi la..

  27. pasha sendat says:

    AKU RASA 1ST WIFE DATUK SERI DULU SI DATIN FARIDAH PUN MESTI PERNAH BUAT STATEMENT MACAM TU GAK.. LAST2..

  28. alcatraz77 says:

    biasa la time ada duat bro….

  29. atuk says:

    tiara, patut lebih sensitif…suami tu dulu hak org lain…….

  30. aisya says:

    what goes around, comes around…

  31. tupperware says:

    i thinks her statements smells “reverse psyco”, if its true-the scandal-, then makcik T is sending a warning to both of the offenders (hb n MK).jgn kacau laki makcik, laki mkcik msh syg mkck..dats y makcik tu cakap riak cengitu

  32. Y says:

    “Saya merasakan sayalah wanita paling bertuah mempunyai suami yang baik. Saya rasa tak ada suami dalam dunia yang mencintai isterinya sebaik suami saya”

    bagusla klu betul,tp harapnye suami tue boleh kasi cinta lebih lg sbb cm xcukup,sebagai org Islam laki tue dia kena bimbing bininye ke jalan yg diredhai barula dikatakn laki tue betul2 syg kt bini dia,sbb dia xmo bini dia terlalu mengejar keduniaan,mendedahkan aurat kepada yg bkn muhrim sbb lakinya gak nk kena menjawab nnt,so moral of the story klu si laki tiara betul2 cintakn dia,laki dia kenala bertindak begitu jugak tiara,barula hidup aman sentiasa n plg penting diredhai olehNYA, itu barula cinta yg xdpt ditandingi bila msg2 saling memelihara pasangannya.

  33. lily says:

    wat goes around comes around…..
    semoga datin faridah tabah an arwah hani aman…..
    maya…pls it pay back time…..show ur power…..walaupun bau badan mcm mayat…….ajar sikit perempuan yg over confident nih!!!!!
    p/s: biler ko rampas laki org ko tak terasa ker…..gini giliran ko lah pulak…..

  34. akizlani says:

    beringat la bkn awak sorg je yg ade laki smpai perlu dibanggakan…
    terlalu mengagungkan seolah2 nak menyembunyikan kebenaran.
    beringat sebelum kena…ingat asal usul mu tiara

  35. Janda bergetah says:

    Tak sabar nk tengok makcik tiara…opppsss datin tiara letak gelaran datin tuh…baru sket Allah tunjukkan balasan atas “kebaikan” rampas laki org dulu…apa macam best tak??? seronokkan?? … rasanya cam betul2 jer gosip nih..yerlah..pokok tak akan bergoyang klau takde angin….hehee….semoga maya karin berbahagia dgn datok A yer…

  36. entahla says:

    korang ada bca kat murai x???
    datin tiara siap nasihat kt kawan2,kalau nak carilah suami seperti suaminya kerana suami dia amat baik

    • jane says:

      bahaya nasihat dia kat kengkawan dia tu….pasal suami dia tu sanggup tinggalkan bini pertama utk kawin ngan dia….jadi kalau kengkawan dia cari suami yg macam tu…abis la semua laki org kena kebas…..abis la bini pertama ngan anak pinak kena tinggal…apeda punya nasihat…..

    • lalalala says:

      aah ada baca..pastu bederet2 kawan tiara nak adjust laki dia sebab suami dia amat baik..hehehe

      yelah aku rasa tiara ni saje je nak highligh statement dia tu bagi sape2 artis yang nak try adjust laki dia tu sedo diri

      tapi kalau dah dasar artis tak sedo diri, statement tiara ni la makin dia suka, menyahut cabaran katanya untuk mengetest power..aku harap maya karin tu just gosip je..suma orang ada hak untuk bahagia kan, carilah pasangan yang sekufu..laki tiara tu udah tuoo

  37. mokmek says:

    maunya tak bertuah – kaya., idup senang, apa mau si polan kasi kan Datin home wrecker. Ko ingat ko tu cantik sangat ke. tungu je lah…wat goes around comes around beb.

  38. mokmek says:

    kenapa lelaki melayu poket tebal suka sangat jadi Captain save-the-ho ye?

  39. Myra Dolce says:

    kenape aku xpenah tau pon datin Tiara peerampas??
    huhu + xminat pon maya…

    • aunty says:

      ah… better cepat kenal beb. ni bangsa killer perampas non-bumi. senyap2 je bila ko tengok ko dah kena kebas.

  40. Dee says:

    it is not nice to say bad things about Datin Sri Tiara. Bersangka baik sajalah dengan kata-kata yang beliau ucapkan, jangan cepat bersangka buruk dengan membuat anggapan beliau sengaja bersikap bongkak. Datin Sri sendiri datang dari keluarga yang berada, dia bukan menumpang kesenangan suaminya semata-mata.

  41. reina says:

    Apalah masalah kebanyakan manusia kat sini…Buruk sangka n rasa tak puas ati terlebey2…dh c tiara ckp g2 bia je la…ssame umat kite doakan je la yg terbaik utk umat laen.bkn nk condemn je 24 jam…kkdg geleng pale ak tgk prangai org mlayu kite…tak abis2 caci maki org len…klu dia wat salah skali pn(this so-called perampas) kite doa je la supaya dia cpat2 insaf n doakn utk diri kite juga…hadoiiiiiiiiii dunia2….

  42. Sweet pink says:

    Ye ke?? Entah2 lakinye baik dpn bini dia aje.. Pijak semut pon tak mati.. Tp belakang??? Malas nak cerita… Cecita, cecita… Heheheee…

  43. buk embok says:

    aku pun bahagia dengan kereta viva ku..pa kes..haha..

  44. Lolyat gang says:

    Lantak la dia nk cinta ke ape
    Tp gamba dia tu mmg cantik
    Sape la fotografer tu agaknye

  45. oblivious says:

    hahahaha……ksian ko tiara…….btw,trime jela hakikat yg awk tue da tua….body dah x mantop da…….hahaha,
    ko mungkin boleh tipu masyarakat tapi ko x boleh tipu diri ko sendiri……b’doa jela pada Allah…..

  46. rabun ke tidak says:

    EHH GAMBAR NI PAKAI BAJU KER BOGEL NIH HAHAHAHA….

  47. linda says:

    hek eleh…dulu dia amik org nye gak..tgk lah kang tuhan balas balik baru tau…ekekekek

  48. keta tiara says:

    aku pegi ada experience g restaurant tiara neh..ghupanye,,,sebelah tu dia siap bukak pub…mak aiii ..diorg kn partner bukak borneo rainforest tuh..sndr pk la,,,cr duit jln panas hidop pun mesti slalu panas…hrp2 xpanas smpai ke “SANA” dh la..[peringatan utk diri aku gak]..kalo betul ada yg xelok ada masa lagi nk betul kn..sblm matahari tukar position..huh..menakutkn..

    • bongek says:

      and FYI,the food there is crap!dont ever think to dine there.it’s not worth even a penny.

  49. Lazat says:

    Bestnye laki tiara dpt ase maya karin.

  50. andy says:

    BERTUAH APE MCM TU…LAKI DIA LEH LAK TAK LARANG DIA BUKA AURAT…SEORANG SUAMI YG BAIK ADALAH MENJAGA MARUAH ISTERINYE..BUKAN BIAR JE BINI NYE BUKA AURAT BERPELUK NGN LAKI LAIN….

  51. bucu bantal says:

    org yg beriman dia x kan cakap hidupnya bahagia atau laki dia baik .Sebab dia tahu kebahagian dan laki yg baik boleh di tarik bila2 masa .. UCAP SYUKUR PADA TUHAN ..

  52. ra shanda says:

    suami saye lg baik tp tak pn i hebohkan..biarlah i tau seorg je hehe..

  53. jBUN hensem says:

    bangga gan laki tiara
    semua dpt rasa..
    maya k..pulak tuh..hocak!

  54. atikaqROS says:

    huhu. bertuah la diee

  55. Love zaza says:

    baik lagi suami sia….
    GBU…………

  56. syuuuuuuuuuhhhhhhhhhh says:

    camnerla si tiara leh cakap takde suami lain yg terlalu mencintai isterinye selain suami dia tu….. poyoooooo tul..
    dia tau ke suAMI ORG LAIN CAMNER……….

  57. pakupakis says:

    slalunyer suami yg plg baik nie ler bawa tsunami nti…hati2lah…pokok xkan bergoyang klu angin x bertiup…

  58. mr riaz says:

    tiara konfiden sebab dah mandrem laki dia siap2…hahaha

  59. No.3 in line says:

    Tiara, ni invitation ke? I dont know la. ada bukti ke. kasi try sikit tgok betol baik ke tidak….hehhe

  60. Saya Membuak says:

    Entah2 DE tu dh kawen pun dgn MK tu..TJ dok tertipu je selama ni mcm DF tertipu dolu2..Puii!!!

  61. amani says:

    (anakikanensem) mcm bodoh ar stetment ko…
    ntah nsem ntah tdk…

  62. sayang says:

    confident jer korang ckp maya K busuk…cam kenal n pnh jumpa ..ehhehehe

  63. kass says:

    hahahah….confident jer korang ckp Maya K busuk…cam kenal n pnh jumpa ..ehhehehe

  64. Some times its a pain in the ass to read what blog owners wrote but this website is very user friendly ! .