Written by AbangNara | October 6th, 2011

Wow. Terkejut beruk Abang Nara mendapat berita tentang data peribadi artis-artis Malaysia yang telah digodam dan dikeluarkan di sebuah laman web. Siap ada nombor kad pengenalan, nombor telefon, alamat rumah dan macam-macam lagilah. Agak hebat jugak penggodam kali ini yang menggelarkan dirinya JarJarBinks.

jarjarbinks

Namun buat masa ini tidak lagi diketahui sama ada data peribadi yang dikeluarkan itu adalah benar milik artis-artis yang dimaksudkan ataupun sebaliknya. Malah penggodam ini turut meletakkan gambar seolah-olah mengakui yang dia terlibat dengan penggodaman laman Facebook dan Twitter Fara Fauzana suatu ketika dahulu.

jarjarbinks
Diharap jika benar, mereka yang terlibat dapat mengambil sikap lebih berhati-hati selepas ini. Apa-apa pun Abang Nara dah amik nombor telefon Yusry KRU sebab nak suruh dia clash ngan Lisa Surihani. Hahaha

P.S: Alamat laman web tersebut tidak dapat disertakan atas sebab-sebab keselamatan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

72 responses to Data Peribadi Artis Digodam Dan Dilepaskan Di Internet

  1. aku suka bace belog says:

    nth pape..bole plak cmtu…LOL
    gler hebat la beliau ni

    0

    0
  2. kenshin says:

    bebawalah insaf nara, kan lu dh khwn, bg can kat kitaorg yg stil bujang ni bro

    0

    1
  3. nooriesz says:

    wuuyyoooo… susah btul jd artis yea.. asyik kne godam je.. hukhukhuk.

    0

    1
  4. sarah_nina says:

    hebat betul lah dorang ni godam menggodam..
    aku.. ape pun tak tahu.. tahu baca blog nara aje.. ahahhaa..

    0

    1
  5. dewi says:

    uishhh takutnya jadi camni. pencerobohan privasi. tapi yela dah nama pun artis, tumpuan orang. entah ke wartawan yg buat ni kot? haha

    0

    1
  6. gg says:

    private number?? senang la klo mcm ni kn…hahahaa… ni mesti kes tulis kt kertas pastu terbang2 dek angin, agaknyer laaa

    0

    1
  7. APAM TEMBAM says:

    Mapiau….mapiau…mapiau …30sen ..30sen….lai..lai..lai !! Haiya…nombo bagus ….!!!! Nombo tikam !!!!!

    0

    1
  8. Dauspozi says:

    Muahaha.. siott abang Nara punya ayat pasal Yusry tu..

    Btw, gua pun dah save semua no diorang dalam henpon.. LOL..

    0

    0
  9. apam says:

    Akim AF7 012-2472476
    Alyah 013-3883892
    Black 017-2006477
    Black 017-3201458
    Chad HotFM 019-6177410
    Deen HotFM 016-5892440
    Edry KRU 012-3950000
    Fara Fauzana HotFM 017-6669984
    FBI HotFM 019-6629391
    Ikhwan HotFM 019-4440345
    Kieran HotFM 012-2067339
    Nabil 013-2301121
    Norman KRU 012-3850000
    Suraya Hotfm 012-2155292
    Tini HotFM 012-3303420
    Tini HotFM 019-3220275
    Wardina MHI 012-2192660
    Yusri KRU 012-3250000
    Zimi Sofaz 017-3733880

    1

    0
    • x seksi says:

      hurm…..nak buat apa tah num dorang ni… sah2 pasni sume tuka num. n xde faedah pon nak tepon dorang ni..(tataula kalo yg fanatik sgt) hurm…no tepon syamsul yussof ade x? nak mintak jd pelakon laa kuikui

      0

      0
    • hadoi.. says:

      huuu??hoi APAM dari mana ko dpt nmbr ni??hmmm…malangnya..tak der sapa pon aku minat..bleh ko bagi aku nombor ‘yong hwa ‘ cnblue tuueee?ala…yg dari korea tuee….hehehe…nak jugak akuu..huhu

      0

      0
      • yong hwa says:

        sini aku nak kasi number aku~~ nanti contact2 lah ye, nyehehhee..
        *wah,yonghwa ckp melayu, mana tahan dohh..*
        kuikuikui

        0

        0
        • jang geun suk says:

          No tepon abg x mau??..abg lg ensem dr yong hwa tau..( eh, aku pun pandai cakap melayu?/)

          0

          0
        • kim hyun joong says:

          nasib baik no tepon abg takde org hack. abg pun selalu tukar no tepon. sbb tu kot. ehehe!!!!

          0

          0
      • APAM TEMBAM says:

        “Apam” dan “Apam Tembam”….orang yang lain ye….jangan terkeliru…..saya tak kenal COPY CAT ni.

        0

        0
    • celik celik says:

      dalam banyak banyak aku minat WARDINA jeee…hmmm tapi dia tak angkat la pulak… kikiki

      0

      0
    • girlz says:

      Apam…ala.. aku tak nak nombor ni la..cuba ko godam nmbr selebriti korea leh takk?hehehe..

      *siwon-super junior
      *lee hong ki- ft island
      *jong hyun-cnblue

      kalo ko dpt godam nmbr niie…huuuu terbaik lorr~

      0

      0
    • nanie says:

      copy n paste!! yeahhhh..
      wawawawawwawaaaaaaaaa
      ~esok kompem mak gLemerr youuu~

      0

      0
    • HUUU says:

      apam…aku nak nombor dennis joseph o’neil…!! hehehe…

      0

      0
    • PopCorn says:

      no zizan raja lawak ade tak?
      nak bole.??hahahahahahahahahahahaha

      0

      0
  10. lapar says:

    aku da col black after hacker 2 bg nom artis.mmg sbijik suara black.tp die xnk ngku.haha..ak cakap la y nom fon artis da kne revealed da..alah..ak bkn nk sgt pon cntct black 2..sj nk taw nom btl ke x..hahaha

    0

    0
  11. hmm..free2 je dpt nombor dorg..nanti kene kaco la tu..haha

    0

    0
  12. Hunny Kitty says:

    adik beradik kru mmg pakai number belakang 50000..rasanya macam semua org dah tau tuh

    0

    0
  13. anna mariana says:

    nak nmber dato ct??????? bleh x?????????

    0

    0
  14. uncle nyanyuk says:

    no fon Lisa ada xde plak…nk suruh dia clash dgn Yusry…hahahha..tak suka la anda dgn Yusry…cr org lain k (ayt unsur nasihat)…peace..

    0

    0
  15. ahsfantasy24 says:

    Keselamatan internet amat mengancam,
    sila berhati2..

    Terkini:
    Raja Lawak Positif Dadah
    Sah Suami Isteri, Tahniah! :)

    0

    0
  16. AKU says:

    godam number2 depa ni bkn ada pekdah apa pun…kan bagus kalo ko guna kepakaran utk godam laman2 yahudi…mmg kelas la mcm tu…baru tau apa agenda depa …

    0

    0
  17. Que says:

    Saya nak no tel Ramlah Ram..nak duet dgn die lah…

    0

    0
  18. ulalala.. says:

    fuyoooo!!! cm nak try call jek!

    0

    0
  19. mak senah.. says:

    mak nak no. phone kak mah.. nk pinjam cencen.. haha..

    0

    0
    • kak mah says:

      ko nak emas ke zhulian senah!! ?? aku bagi ni minggu dpn pulang blk tau..jgn wat harte plak…

      0

      0
  20. amira syahira says:

    abg nara jgn la kol yusry kru …dan saya b’harap abg nara xsuruh yusry kru clash ngan lisa surihani.. sye nk dorang ke jinjang pelamin..
    heheh ^_^

    0

    0
  21. feezz says:

    no phone siti nurhaliza 012 2600600

    0

    0
  22. Mem says:

    erm…xde sape nak godam no fon aku ke… … kikiki

    0

    0
  23. heheh says:

    betol la itu sume nom dorang…dh try kol nabil ngan wardina..mmg suare dorang pon….heheheh tp aku xckp pon..dorang ckp terus aku letak..tp confirm mmg sore dorang

    0

    0
  24. mc says:

    haha hokay..mak dah try memang betul.haha aku pun sama,trus letak.tak berani nak ckp.tapi aku try call wardina,dia angkat tapi dia pun senyap.haha

    0

    0
  25. Blackbelly says:

    BBM artis takderrrr??

    0

    0
  26. Naim says:

    Dh dpt dh laman web tu.
    Tp stakat jam nie nape xblock lg.???
    http://www.is.gd/opssatu
    enjoi… c:

    0

    0
  27. Electric says:

    Aku pulak try call Aliyah, ceh tak boleh blah, tak sambut pun phone. Tapi kelas gila caller ringtone lagu dia kot Kisah Hati hahaha.

    0

    0
  28. mak senaha.k.a senak says:

    nak no akak nomiang… nak maki die. hahaha

    0

    0
  29. cik jelyta says:

    No fon edry sume adela… edry sy nak jadi pelakon leh x!!!! hahahha..abisla artis2 pasnie..

    0

    0
  30. kek godam says:

    RETIS ATAS NI SUME GUA XMINAT…PADANLA MUKE KNE GODAM..HAHA..no phone ABG BOTAK(JUVANA) NPE XGODAM SKALI??HUHU…GUA NK!!!

    0

    0
  31. saya says:

    yg aliya tu betol.siap pkai caller ringtone lg sndrik lg.haha

    0

    0
  32. bojae says:

    Alamak num liyana jasmay xda dalam list ;(

    0

    0
  33. norman. bukan norman hakim says:

    kenape xde no neelofa???
    aku nak!
    kalau xde..xpelaa.
    bg jelaa no abg naraaa
    hehehe

    0

    1
  34. gadis suke ngadap komputer 12 jam x mcm gadis jambu ngadap 24 jam jeee says:

    nak no chef wan !
    nak mintak resipi asam pedas….

    0

    0
  35. aku dari dulu tak suke memey sbb die kejutan budaya bila jadik artis! says:

    no diana amir 0177467158
    no elyana 0127158771

    0

    0
  36. saje komen says:

    td msg fara fauzana .just ckp hye kak fafau.pastu ade laki call balik mara2.. die kte ni bukan no fon “fara”.hahaha.

    0

    0
  37. nak no tepon Zarul Umbrella tak heheh

    1

    0
  38. kak yah says:

    NO TEL ZAKIAH ANAS 019999…. LUPE DAH.

    0

    0
  39. naira says:

    data cam betol…sb no. yusri yg dpan 2 da betol la 2…..dr sumber dipercayai…unless yusri da change no. baru….huhu….

    0

    0
  40. yop says:

    no scha ade tak..aku nk call dia hahahaha…

    0

    0
  41. bandi amuk says:

    Akim AF7 012-2472476
    Alyah 013-3883892
    Black 017-2006477
    Black 017-3201458
    Chad HotFM 019-6177410
    Deen HotFM 016-5892440
    Edry KRU 012-3950000
    Fara Fauzana HotFM 017-6669984
    FBI HotFM 019-6629391
    Ikhwan HotFM 019-4440345
    Kieran HotFM 012-2067339
    Nabil 013-2301121
    Norman KRU 012-3850000
    Suraya Hotfm 012-2155292
    Tini HotFM 012-3303420
    Tini HotFM 019-3220275
    Wardina MHI 012-2192660
    Yusri KRU 012-3250000
    Zimi Sofaz 017-3733880

    0

    0
  42. Goguma says:

    Betoi3x tu Hadoi …. cn blue ke , snsd ke suju ke…. cam tu bru bley pengsan …. wawawawawa

    0

    0