Written by AbangNara | February 1st, 2012

Abang Nara faham dengan masalah ramai wanita bertudung di Malaysia ini. Ramai yang kecewa dengan fesyen pakaian untuk wanita bertudung yang ada dijual di pasaran. Kadang-kadang bila jumpa maxi dress yang cantik, kain pulak yang singkat sangat. Memang agak sukar untuk membeli pakaian yang sesuai kalau anda tak tahu di mana tempatnya. Hari ini, Abang Nara nak kongsikan salah satu kedai online yang selalu wife Abang Nara layari, DalzButtonCraft.

dalzbuttoncraft

Cantikkan baju diorang? Awek-awek modelnya pun cantik-cantik belaka. Yang penting bagi Abang Nara, baju rekaan DalzButtonCraft ini memang menepati citarasa wanita bertudung yang mahukan trend terkini. Memang sesuai untuk wanita-wanita bertudung yang mahu kelainan tetapi masih penuh adab sopan.

dalzbuttoncraft

Ya memang betul. DalzButtonCraft sedia menerima tempahan custommade untuk memenuhi kehendak jiwa raga anda. Anda boleh pilih nak warna apa, fesyen apa, kain jenis apa dan macam-macam lagilah. Semuanya boleh dicustommadekan. So tak perlu risau jikalau saiz badan anda agak besar atau terlalu kecil. DalzButtonCraft akan membantu anda.

dalzbuttoncraft

So tunggu apa lagi? Layari laman web DalzButtonCraft atau Facebook DalzButtonCraft untuk jatuh cinta dengan rekaan pakaian trend terkini untuk wanita bertudung.

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

152 responses to Dapatkan Pakaian Trend Terkini Wanita Bertudung Yang Menarik Daripada DalzButtonCraft

  1. nanhado says:

    muslimah ke pakaian mcm ni?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 143 Thumb down 6
    • critical thinking EDP 2501 says:

      “Yang penting bagi Abang Nara, baju rekaan DalzButtonCraft ini memang menepati citarasa muslimah sejati.”
      citarasa muslimah sejati..?
      terserlah jua kebodohan abg nara ni…maafkan sy ye abg nara..huhu
      brainstorm la ayat lain kot ye pun nk promote…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 113 Thumb down 8
      • minah says:

        bajet lawa je ni. haha..sorry..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 55 Thumb down 5
      • ini pun jadi kes ka?

        Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 8
      • Sekadar Teguran says:

        sorry bang Nara..dalam hukum Allah tak sebut suruh pakai baju warna2 pelangi & ikut bentuk badan.

        sambil menaip..ingat2 lah hukum Maha Esa.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 6
      • nra says:

        hahhaaaha….betul tu, i like ayat ni “terserlah jua kebodohan abg nara ni”. pakaian menampakkan bentuk bontot tu memang menepati cita rasa muslimah sejati ye? hahhahahhahaha….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 4
    • R says:

      sebab apa dipanggil pakaian muslimah? sebab ada tudung atas kepala.. kesimpulannya, setiap jenis pakaian yang disertakan tudung atas kepala adalah pakaian muslimah. Sesat sungguh!

      Setahu saya, pakaian muslimah sejati tudung menutupi dada.. Tak nampak lekuk tubuh.. Tak jarang.. Tak ketat, longgar.. tp kalau nampak ‘bukit bukau’, muslimah sejati ke?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 119 Thumb down 4
    • aku.. says:

      tudung pendek, nmpk dada. kain ikut bentuk badan. muslimah la sgt………………….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 75 Thumb down 3
      • pizza says:

        Nara, nak carik duit pun takyah la sampai nampak lahap sgt. Pesen2 tu… dah la nampak huduh, sgt fail dari segi ciri2 muslimah. I mean, BIG TIME! Samada kau tukar heading, atau eliminate jer thread ni. Very misleading dan menyerlahkan kejahilanmu. Soriiii…. truth hurts…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 3
      • bujang says:

        FESYEN DAN MODEL TERHUDUH DI ALAF INI……

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 6
    • hantu says:

      yang baju maroon terjojol2 tetek tu menutup aurat ke macam tu?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 5
      • vinokurov says:

        mcam teletubies aku tgok model2 ni..hahaha..yg baju maroon tu mcam saiz C/D cup jer..muslimah lah sgt kan, terjojol sane terjojol sini..-_-‘

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 61 Thumb down 2
      • gila sex says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 19
      • ko jangan tudow tudowwww

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • Adik Nara says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 25
      • hambamu says:

        haha baik angkat kain tunjuk Pep#k tur lagi bagus ….. krr tunjuk Bon#tot kerr haaaa angkat kain tur tinggi2 biar smua lelaki nampak …. haha ……. ntah2 diorg nie x pakai kain dalam pakai spender agar nyer …

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
    • hinaa says:

      kes tabarruj.. x tau maksud tabarruj sila google , tanya ustaz etc untuk mendapatkan gambaran yang lebih jelas..http://tsabitamuthmainnah.wordpress.com/2008/09/20/pengertian-tabarruj-dan-ikhtilath/

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • boyish says:

      ini bukan ciri-ciri pakaian muslimah…subhanallah..mmg brtudung, tp yg len2 trbuka jgak…labuhkan pakaian, labuhkan tudung depan tepi belakang, jgn brpakaian jrg,nipis, ketat…memakai stokin kaki, n tak perlu kot nk berposing mcamni…hadui, org kte skrg nih dh slah fham dgn cri2 pkaian muslimah…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 3
  2. meyra_ixora says:

    erkkkk…ye ke muslimah??? byk sgt kaler…..tudung x tutup dada…..baju ketat je isk3…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 81 Thumb down 3
    • xtahan says:

      kesiannya dorg ni. pakai baju cmni…kdg2 yg freehair pun xpakai cmni tau abg nara. kno nk kene tlg promote bnde cmni. lately byk sgt nmpk fesyen yg dkatakan ‘muslimah’ nih, jalan catwalk, buat event itu ini, baju2 yg dipaparkan xde yg btul2 muslimah. nama je tutup kpala tp atas bawah tersembul. bg saya, sama je freehair n bertudung kalo cmtu gayanya..pakai tudung tu xmnggambarkan anda islam. saya oernah dgr org kata, pakai tdung tu dh tntu beriman, yg xpakai wpun sopan, belum tntu beriman..betul ke cmtu..? kalo bertudung tp pakai baju jarang, nampak bentuk bdn, beriman ke..??

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 8
      • macam2 says:

        betul2…..xpayah pakai tudung pon xpe..asalkan MENUTUP AURAT. pakaila apa sahaja, tudung saji, selimut asalkan semuanya ikut syariat.

        tabarruj berlebihan bukan namanya menutup aurat..

        p/s: ramai antara kita minat sangat dengan fashionita2 yang menggayakan pakaian muslimah, gaya tudung pelbagai…tapi muslimah kan? tutup aurat ka???? pelik wanita zaman sekarang, susah nak cari yang betul tutup aurat…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 2
      • puteri gunung tahan says:

        cik/encik xtahan,salah peribahasa awak tue..orang ckp yg pakai tudung x semestinya orang beriman, tapi orang beriman tue sudah tentu bertudung…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 0
      • jack says:

        nmpaknya abg nara nie…xtau apa itu muslimah sejati…hikhik
        bikin malu sja…huhu
        tutup aurat xikut syariat..mcmtu dikatakn sejati……????
        abg nara…,,,,rahib kristian pon pkai tdung ats kpla gak…xkan nk pggl diorg tu muslimah gakk…..hahaha…lawak..lawak..

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      paz 2 mhal nak mamposs

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
      • miz's green says:

        xada manusia yang sempurna kat dunia ne…masing2 ada kelebihan n kekurangan masing2…

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  3. Sedeynyerrr Haku Nengok says:

    Abang Nara promot la kat retis2 pompuan yang x cukup kain tue…mana tau tetiba tebuka ati nak berhijrah coz bertudung pun x halang retis2 kita utk berpesyen…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 2
  4. najwa aka dugong pink says:

    lahai, ni kan style baju najwa kan? benci betul. Model atas lawa, tp zupppp keluar trus muka NL dlm pala otak. apa pun cannot la.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 2
    • so? says:

      ak x suka najwa..im sorry..hehe..salah satu pembawa fesyen pelik2 dan x betul yg kononnya ‘muslimah’ selepas yuna.muahaha~

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 3
  5. This&That says:

    When religious meets fashion it equals to “DISASTER”

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 49 Thumb down 1
  6. marimar says:

    Maaf ye abg nara.. pd pendapat sy, ini bukan busana muslimah. busana muslimah tidak menunjukkan bentuk badan terutama pinggang, tidak dari kain jarang,dan jenis kainnya tidak melekat di tubuh..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 81 Thumb down 3
    • shara says:

      setuju dengan marimar.

      yang dislike tu tak belajar agama ke? tau ke tak nak beza kan tutup aurat dgn balut aurat? bak kat ustaz azhar “BODO”

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 57 Thumb down 0
  7. kasut putih says:

    tak de artis yang jadi model ke?

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  8. RINA says:

    ini tak dikatakan muslimah…kalau muslimah,mana2 bahagian anggota wanita seperti dada, bhgian belakang akan di tutup dengan tudung labuh….
    sekarang ni semuanya fesyen yang dikatakan muslimah adalah tidak semuslimah
    seperti mana yang dituntut dalam agama islam….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 0
  9. LoL says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 135
  10. mell says:

    tunjuk perempuan pakai tudung salah..tunjuk perempuan pakai skirt pendek lg la salahhhhhh..ada je la orang nak memekak…aku xpaham btol manusia stok2 yang macam ni…kalau baikkkkkkkkkkkkkkkk sangat tak ada masa weh nak bukak blog2 hiburan ni..sebab dah sah2 thu blog ni mcm mne..buat ape nk bukak kan..sebabnya orang yang baik2 ni selalu nk jaga pandangan die…pastu bukak sini tahu nak mengutukk…bagi nasihat pon macam mencaci….nth ape2 jer..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 71 Thumb down 55
    • amoi says:

      ntahnye..aku pun pelik viewer kat sini.jangan nak hipo sangat, boleh x? lain la, kalo korang yang TERJAH blog ni sume tutup litup dari atas sampai bawah.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 43 Thumb down 38
    • A.L.I says:

      bukan masalah perempuan pakai mcm mana pun atau baik seseorg itu…….masalahnya ….takde dalil/hadis suruhan agama yg mengatakan seorg perempuan yang beragama ISLAM wajib/boleh pakai tudung seperti di atas…….yang disuruhnya seorang perempuan itu WAJIB menutup AURAT …… AURAT maksudnya apa2 bahagian atau perbuatan asal dari anggota badan perempuan itu sndiri…..kalau perempuan itu pakai tudung sampai kaki pun tapi pakaiannya berwarna2 terang atau menampakan susuk tubuh….itu dah jatuh hukum haram….perempuan susuknya tubuh itu sendiri adalah AURAT……muslimah bermaksud wanita Islam…maksudnya mewakili agama Islam…so kl dah pakai pelik2 seperti diatas…..jikalau org bukan Islam masuk dan lihat wanita seperti diatas apa katanya pula….kebanyakkan orang kafir yg nk masuk Islam selalunya akan membuat perbandingan……biar org agama lain buat fesyen yg bukan2 tapi jgnlah orang kita sendiri memperalatkan dan manipulate suruhan perintah Allah itu sendiri…. maaf dan selebihnya Allah lebih mengetahui…..saya bukan mengutuk mahupun mengadakan cerita…..apa yang perlu dibetulkan perlu dibetulkan supaya generasi baru kita akan lebih memahami dan tak terpesong dari asal usul kita yang lebih mulia dan lebih tinggi darjat….
      saya pun tak sebaik sesiapa namun apa yg saya tahu saya kongsi…..Wallahu a’lam

      – “Sesungguhnya sebilangan ahli neraka ialah perempuan-perempuan yang berpakaian tapi telanjang yang condong pada maksiat dan menarik orang lain untuk melakukan maksiat. Mereka tidak akan masuk syurga dan tidak akan mencium baunya.” HR Bukhari dan Muslim. Keterangan: Wanita yang berpakaian tipis/ jarang, ketat/ membentuk dan berbelah/ membuka bahagian-bahagian tertentu.

      – “Hai nabi-nabi katakanlah kepada isteri-isterimu, anak perempuan mu dan isteri-isteri orang mukmin, hendaklah mereka memakai baju jilbab (baju labuh dan longgar) yang demikian itu supaya mereka mudah dikenali. Lantaran itu mereka tidak diganggu. Allah maha pengampun lagi maha penyayang.” QS Al Ahzab : 59.

      Rujukan -> http://www.mykhilafah.com/fikih-muslimah/1273

      …..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 96 Thumb down 5
      • R says:

        eh2.. org smpaikn kebaikan pon ada jugak yg dislike.. jenis cerdik xley tumpang bodoh xley ajar nie..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 6
      • Lelaki says:

        nanti depa akan pakai la tutup aurat betul2 lepas di mengandungkan luar nikah org sang lelaki……tutup aurat sebab nak tutup perut yg dah memboyot….. ^_^

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 4
      • akula says:

        AKU RSE YG JAHIL MENJAWAB N DISLIKE NI AWEK2 TELITUBBIES BAJET MODEL MUSLIMAH NI LAHH.. AHAHAHTAHAHAAHA MARE KE DIK? ALOLOLOLOLO.. KO HENGAT KO CTK???

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • ade aku kesah? says:

      tahu pon, aku tak paham asal ramai orang bajet alim sangat.
      kalau dah betul2 ALIM, TAKDE MASE NAK BUKAK BLOG GOSSIP2 NI.
      ape pon, terima kasih jugak la share ilmu. pakaian ni mmg tak patut digelarkan pakaian muslimah, erm, pakaian mcm ni patut digelarkan pakaian mak limah. serious tak lawa -.- (bertudung tu dah cantik dah ;)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 3
      • A.L.I says:

        patut di atas digelarkan/dinamakan pakaian PEREMPUAN MELAYU SOPAN….. bukannya pakaian muslimah…..besar tanggungjawab jikalau salah gunakan nama mulia untuk tujuan yang tak beberapa sesuai tempatnya….kita ini hidup ramai bukannya seorang diri…..jangan kerana nila setitik…rosak susu sebelanga…..Nauzubillahiminzalik…..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 2
      • Yelettew says:

        Kalau nak tggu sume org jadi alim macam nabi baru layak bagi nasihat
        Baru layak tegur menegur
        Baru layak saling ingat-mengingati
        Alamatnye……No.1, Jalan Gelap, Taman Neraka Al-Jahannam la dek oii

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • Bluek says:

      kau ni Islam ker..kafir…???

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 6
      • Milah says:

        kau ni pulak Islam ker..kafir…???,,,,

        boleh pulak kuar statement mcm tu….bodo ke apa? sah2 la yg kuar statement psl agama ini seorang Islam…..

        bodoh ko nih,,,,,melampau bodonya

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
    • budakkecix says:

      . .setuju dengan kak mell…haah,,amik ko…!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. abang betol says:

    Salaam,
    Sedih sekali, ini bukan pakaian muslimah Abg Nara….. pakaian muslimah tak ada tali pinggang diluar, kain melekap, colorful!, … ish! ish! ini serope telanjang jugak. Adussss, zaman sekarang, inilah yg diagung2kan. Ini berfesyen bukan menutup aurat. Fikir2kan lah…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 52 Thumb down 3
  12. mak jemah says:

    bughuuukkknyeee bajuuuu.oh noooo >.<

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
  13. lynn says:

    skirt 2 biar ken tebal.. lg baju biarlah menutup pinggul.. tudung dilabuhkan menutup dada jika baju ketat menampak bentuk dada.. jika baju longgar sunat tudung pendek…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
    • mak limah says:

      pembetulan sket cik lynn

      jika baju longgar ‘harus’ tudung pendek…bukan sunat

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
      • bunga says:

        saya ada dengar ceramah UIA, dia kata kalau baju longgar ta menampkkan dada, sunat tudung nya dibawah paras dada. kalau ta caya sila dengar balik ceramah beliau. banyak dah kat youtube.

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • @.@ says:

        hahaha lawak lah.. ko n lynn ni org yg sama tp buat2 tegur pulak.. hmmm btw, betul ko ckp tu.

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  14. RINA says:

    kepada yang berpandangan negative terhadap pendapat kami yang baik2 terhadap
    komen pakaian ini….kami bukan sahaja menilai kerana kami ni hipokrit, mmg x salah untuk kami masuk dan view mana2 blog, especially blog nara ni, it just for fun..but when nara promote the muslimah attire which is not actually muslimah,we are trying to explain based on islamic views…harap maklum.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 58 Thumb down 1
  15. Nilam Sari says:

    masih belum dikatakan muslimah kerana masih menampakkan susuk tubuh wanita yang memakainnya….hati2 untuk memberikan nama pakaian muslimah takut mengelirukan mereka yg sedang keliru. sebut pakaian muslimah kena bg cth pakaian muslimah yang sebenar…bab agama tidak boleh dipandang remeh.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 0
  16. aku kesah? says:

    dah mcm fesyen aladdin je..muslimah ape.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 0
    • akula says:

      NARA : LANTAK LA MUSLIMAT KE MUSLIMAH KE MUSLIM KE DAH ADE ORG NK BG DUIT BUAT IKLAN NI. APE ADE HAL JANJI DUIT MASYUKKK.. ANAK PON NK KNE TANGGUNG. NAK BG ANAK/BINI MKN APE? SELAGI ADE GOSSIP.. SELAGI ADE DUIT SELAGI TUH LAA AKU ‘BEKERJA KERAS’ DEMI MENCARIK SESUAP NASI – katenye..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  17. izyan says:

    macam mangsa fashion je…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  18. NenekPenne says:

    teruknya baju..jinjang abissss……
    pastu pakai baju tucked-in
    pakaian tu menutup aurat, memang betul tapi susuk tubuh tetap nampak… cemana tu?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  19. Yash says:

    Emmm..i dont think so its suitable for Muslimah,.. sepatutnye blouse kena labuh hingga ke peha dan bukan tuck-in, and tudung pun kena labuh melepasi dada, x tak perlu penggunaan kain ciffon unless kena lining,… bukan pakai inner blouse,.. this is my opinions,…saya rase fesyen mcm ni lagi buat org geram nk terkam jer…so kena be carefull with words pakaian MUSLIMAH..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 0
  20. abc says:

    pakaian muslimah yg sebaik2nya adalah…JUBAH…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 0
  21. merlin says:

    warna baju juga main peranan…tutup abis tapi kain ketat, tudung singkat, warna terang still boleh tarik perhatian esp lelaki.. cth pakaian yg benar2 muslimah ialah pakaian wanita arab iaitu pakaian yg longgar, bertudung labuh dan penggunaan warna2 pakaian yg gelap.. kalau pakaian diatas ialah pakaian muslimah dah lama negara2 arab membenarkan wanita2nya berpakaian seperti diatas.
    p/s : stop using words at least pakaianya tertutup compare yg pakai pakaian tidak tutup aurat. dlm islam xde istilah ‘asalkan pakaianya tertutup’. thats y ada yg berkata zaman skrng yg bertudung atau tidak dosa mereka sama saja coz pemakaian mereka hampir serupa.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 3
  22. rooney macaroni says:

    semua pempuan ni perasan lawa..bajet hot sgt…padahal makeup berkilo-kilo….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 3
  23. abu says:

    pebende la korang ni… baju kat atas tu lg elok drpd yg tayang tempurung lutut ngan tiak itam…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
  24. critical thinking EDP 2501 says:

    “Yang penting bagi Abang Nara, baju rekaan DalzButtonCraft ini memang menepati citarasa muslimah sejati.”
    citarasa muslimah sejati???
    terserlah jua kebodohan abg nara ni….aduhhh…huhuhu
    brainstorm la ckit ayat lain kalu nk tolong promote pun…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  25. muslim says:

    APA HODOH BENAR NIE>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  26. BE POSITIVE says:

    Pembaca kat beautifulnara ni mostly negative je kepala.
    Bila irma hasmi or diana amir pakai mcm ni korang puji melambung pulak.
    Nak bagi nasihat tu bagus, tapi jgn la menyidir and menyakitkan hati. Nasihat baik2. Be positive skit.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 11
  27. aku says:

    Mcm fesyen zaman ali baba je..inspirasi dari marjinah kot

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  28. awatif says:

    bg aku la, ak mmg xska pompuan pkai skirt pastu baju tight in . tp skrg byk gades2 dressing ala2 mcm ni.. bajek princess, cun kot. (mesti ada yg reply komen aku ckp “ko adoo?) mcm sampah.

    bkn ape, klu angin tiup dr arah depan, mmg jelas nmpak bentuk kaki, perut buncit n bentuk V. fhm kn?? islam itu mudah n x memalukan umatnya..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
  29. Jenglot says:

    ni bukan pakaian muslimah…ni pakaian perempuan moden…

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  30. JD says:

    FAIL!!!ni buka muslimah…..yg tek tersembul 2 nape????

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • pizza says:

      bukan sahaja tersembul, boleh diteka saiz bra masing2… moden tahap kayangan sekalipun, etika berpakaian tidak boleh lari dari garisan syarak. This is no way pakaian muslimah sejati. Not a freaking chance….

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  31. Kak Limah says:

    serabut tgk cara pemakaian tudung…dah mcm apa ntah…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  32. cicakcomel says:

    Citarasa muslimah sejati??? hahaha.. lawak betul abg nara ni….

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  33. hanif says:

    perempuan mana la bleh pakai warna warni gini..ni bukan sejati..tapi poyo dan ikot fantasi ..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 6
  34. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    minah jambu tk minat lah baju pesen kain2 cm ni terima khaseh aje lah yeeeeeeeeeee thank u………BWEK!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  35. afif says:

    Incik Nara oi…..ini bukan pakaian Muslimah…ni pakaian perempuan je… tukar balik tajuk…malu i…:(

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  36. peminat irma says:

    Abang Nara, boleh tolong dapatkan detail design jubah yang irma hasmie pakai tuk anugerah ppmh tak? cantik bajunya …maybe dia beli/buat kat butik bagi kami yang tak mampu nih nak tempah kat kedai jek lah …tolong yer abang nara ,….tudung irma juga cantik n labuh…material kain dari jenis apa agaknya jubah dia tu? tq

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  37. mi says:

    x cantik langsung . kelakar ada lah !

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  38. Anonymous says:

    ghghghghghghghghghfhgfh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. Anonymous says:

    ni bukan fesyen pakaian moden…fesyen mcm ni sama mcm zaman mak saya muda2 dulu..dlm tahun 70-80an dulu…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  40. SBDL says:

    tp bukan pakaian camni ke yg kebykn pmpn ske? same jgk lelaki. dorang ske perempuan yg berfesyen cm kat atas tu. ape org kate? up to date? huhu. tp bnyk comment kt ats sgt x stuju pmpn pkai camtu, bile kt luar? haih…. inila dunia…

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  41. memee says:

    wanita yg muslimah..yg menutup aurat betul2..cume nmpk muke n tangan. yg pakai tudung tu.. tudung labuh menutupi dada, baju longgar tak nmpk bentuk badan, kaki pakai stokin, tidak TABARRUJ.. barulah wanita muslimah.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  42. Fizz says:

    ni fesyen ala muslimah bukan pakaian muslimah.. hmmm.. lagi suka klu perempuan pakai baju kurung dan bertudung. simple dan cantik. kebanyakan lelaki lebih suka kan?

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • Mail Lambung says:

      betul tu…kalau pakai baju kurung dan bertudung lagi bagus…kalau mcm gambo atas nie…sakit mata aku…colourfull & serabut…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  43. lu pikir le sendiri says:

    buruknye feseyen baju nih!!!!!!!!! dh mcm bju indon dh….mcm kain langsir pn aDA jugak….colourfull n ntah ape2 ntah fesyennye. kot ye pn nk reka baju ala2 muslimah, reka btol2…jgn memalukan pereka fesyen yg lain…seolah2 tkde kreativiti….sedihhhhhhhhhh…………..:(

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  44. busana police says:

    ok, dari segi aurat, kakak2 kat atas dah komen panjang lebar. So skrg aku nak ckp dari segi pesen la eh (fashion). Fine, kalau nak sgt warna-warni. Tp, biarlah harmoni, jgn celaru. Contoh harmoni; tudung biru match dgn kasut dan aksesori biru baju pula kaler tanah tambah handbag merah. Contoh celaru; tudung biru, anak tudung biru pink kuning, baju putih, skirt coklat, kasut hitam, henbeg hijau… paham kan? Skirt atau seluar yg naik sampai ke atas pinggang ni pesen 70an, tp as with most fashion, you got to be able to pull the look. Sorry to say, most tudung pesen peeps these days dont pull it off. And please, buangla belt besar tu its horrid. Pendek kata, ini adalah pesen serabut @ mangsa pesen @ tak cantik. Kan senang kalau besederhana? Dan siapa kata tak boleh cantik kalau tak besederhana? Cantik di sini bukanla seksi atau nak memikat ye, tp presentable la. Kelihatan elok itu kan sunnah, jadi walaupun taknak nampak terlalu menarik, tapi jangan sampai tak hirau langsung soal rupa sampai orang pun menyampah tengok kita. Kesimpulan, disebabkan nak up to date lah sgt, last2 nampak horror, lawak dan ulu (macam culture shock pun ada). Basically, keep it simple and you’ll look (and feel) fine.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 2
  45. gewe says:

    bakpo mu tulis pakai baju ketak..taula mung ore pantai timur. hohoho

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. not says:

    tu dia dressing depa, kaler pelangi laaaa plak….kalah org kuala nerang bak mai….bru nk up nie….sian sian

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  47. cikkepochi says:

    Kebodohan apakah iniii~~~

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  48. sakit mata tgk mangsa fesyen says:

    okey, skrg fesyen ala2 najwa latif la kan, xlame lg kuar plak la fesyen ala2 serban a.k.a yuna!. xda value lgsung tgk fesyen dorg ni. sume jd mgsa kerakusan fesyen!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  49. linda says:

    a.nara or whoever yg post entry ni.tlonglah jgn kelirukan muslimah2 kat dunia ni.coz ni bkn pkaian muslimah which is obviously terang2 pkaian mreka :
    = baju jarang
    = baju menampakkan bntuk tubuh bdan
    = lengan baju xsampai ke hujung
    = tudung xtutup dada
    = pkai sarung tgn yg msih menampakkan bentuk asl tubuh (ustaz azhar idrus pun kate xleh)

    Note : i xalim.but jgn kerana duit sbb buat blog snggup mengelirukn umt sekeliling.sampaikan ilmu itu wlupun sedikit.wassalam =)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
    • budi says:

      “bodo orang puan..” … ustaz azhar idrus kata.( ustaz kata bertempat la..)
      betul la kata UAI.

      tp Nara pun hampir 2 X 5..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • SBDL says:

        nak tmbh sikit ye, haritu aku dgr ceramah UAI, die kate, kalau tudung pendek nampak dada tu x pe, asalkn baju die longgar, x nampak bentuk dada tu. tp mostly perempuan2 zaman skrg ni, lagi nak tayang dada. inila dunia…

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  50. anti-fatin liyana says:

    abg nara xde ke nk post yg social media awards 2012?byk yg patot ade dlm senarai pon.xnmpk pon blog abg nara?kalo de nk vote hehhee

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  51. anti-fatin liyana says:

    pembetulan: xpatot*

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. anti-fatin liyana says:

    stuju dgn ‘sakit mata tgok mangsa fesyen’
    act mende ni pelopor die blogger2 kononye muslimah.korng sure tau mane2 blog yg selalu tayang gmbr serupe mcm ni jgk..huhu.. bile da ade pencetus dan pengikut maka terjadilah persaingan antara muslimah2 ni mne yg paling vogue dan x ketinggalan zaman?jadi mereka2 ni lah jd mangsanye. bg aku aku sebagai lelaki pon xboleh tgok la fesyen merepek2 ni ckuplah sekadar simple xpelu nk attention whore sgt dik.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  53. damai laut says:

    susah gak kn nk mengenakan pakaian yg menutup aurat… kepada perempuan yg da bekawen sesungguhnya dosa anda adalah ditanggung oleh suami anda…jd pikir la sendiri…xyh nk hentam2 k? peace yaww…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. lantakpilah says:

    rata2 kaum islam/melayu rajin betul bab kutuk2 ni kannn… masing2 tegur itu ini (mcm mak nenek) diri tu dah kira perfect ke ? ni entry iklan nak promote je kot. rileks lah… ehehe…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 6
  55. rainbow says:

    klau diorg jez jual baju n bole customade, means kite bole la nk customade jdikan ia mcm gaya muslimah(lebih longgar, xjarang, xmelekap n so on) ikut saiz badan kite(saiz, bkn bentuk ye)..bagus!!
    tp syg nye model kt ats x menggambarkn gaya muslimah sbb pakaian agk mengikut bentuk badan n tudung plak pendek..
    kes yg same pernah terjadi dekat tudung fareeda yg d promosikan d fb iluvislam sehingga ramai yg tidak berpuas hati..
    maka sila ambil sbg pengajaran dan periksa dulu sebelum buat iklan yg berkait dgn aurat.. =)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. hehehe says:

    aku lak sk skirt colour pink itam dlm pic no 1 n skirt kuning pic no 3…coz tu jer yg nampak ok kalo yg lain tak berkenan…kemeja tu pulak mcm tak sesuai gan skirt2 nie semua…pd aku lar…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  57. marion kaunter says:

    dah mcm aiskrim paddle pop bergerak aku tengok

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  58. idir says:

    baju2 ni mmg tak muslimah dalam erti kata sebenar..tapi yang dok berapi2 bagi pendapat kat sini..make sure baju kawin korang/bini korang betul2 tutup aurat yet..mekap pun jangan..khemah laki perempuan asing2..and jgn ada dj time kenduri..wahaha…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  59. ustazah blur says:

    yang baik dijadikan sempadan, yg buruk dijadikan tauladan.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  60. Cik Ketom says:

    Muslimah apa kejadahnya kalau pakai mcm ni? tak selera aku nk bagi anak2 pompuan aku pakai. lebih baik pakai baju kurung tradisional, lagi manis dan sejuk mata memandang. Wp tak menampakkan susuk tubuh tp amat selesa utk dipakai.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  61. HamilAnakKeempat says:

    apsal diam je abang nara ni? terasa kot sbb bini dia pun suka tgk blog fesyen “muslimah ngok ngek ” ni.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  62. miza says:

    hahahah…semua mengondem..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  63. Jeng jeng jeng says:

    Dah mcm taliban ler plak. Lgi ayu tudung & bj kurung biasa.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  64. punyalah says:

    buat apa nak susah2 mengutuk…biarlah mereka nak pakai mcm mana. masing2 punya dosa…apa lah!!!! Bukannya mereka suruh tanggung dosa mereka…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  65. sipembaca says:

    eleyh….kalo neelofa sume pakia cntik je…yg bertutup ni punye la mengutuk sakan…pelik betul….oii korg suke yg sexy, yg cmni dikutk2…bangang ke ape korg ni???

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
  66. islam itu indah says:

    punyalah nak seronok aku tgk org mengumpat a.nara tu kat sini..ada je x puas ati kalo nara ni letak gmbr ke tajuk ke..x kena kat hati je belasah abis2..ishish..itupun dah kira dosa dah tu..xyahla kutuk wanita2 kat ats ni je..dosa mengumpat awak tu pun da beban..sekian.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  67. minah cun btudung says:

    kesimpulannya pakailah baju kurung atau jubah n bertudung bawal atau tudung labuh yang xperlu nk melilit bagai mcm ular sawa berbelit kat leher…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. Anonymous says:

    Tgok komen2 abg nara niyh..ramai yg mengutuk..ramai yg tunjuk mereka2 niyh ala2 alim gitu..tak salah nk bg pendapat..tapi ann cara bercakap tuh mcm org2 mulut busuk cam dlm tv..stok mulut2 jahat..tatau arr kalo yg ckp tuh konon2 baik..walhal..zaazzz..hahahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  69. TgokDiriSendiri says:

    Tatau la nak kate..dr gaya menulis..semua nk tunjuk alim gile..tp cr nak sampaikan tuh..semua mcm org2 mulut jahat cam dlm tv..jahat giler..haishh apepon x blh..bahasa kan tunjuk peribadi kite gk..toksah kutuk byk sgt la..buruk pangainye..nk bg pendapat gune bahase yg rs nye mudah nk terima..hihihihih..kite tgok diri sendiri okay..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  70. Belladonna says:

    Saya mohon berilah komen yang membina, bukan senang nak dipromosi melalui web beautifulnara.com. Setiap kelemahan pasti boleh diperbaiki, jika lelaki dan wanita Malaysia begitu pakar dalam isu fesyen muslimah dan aurat kenapa masih ramai yang tidak mengendahkan suruhan agama ini? Bahkan ramai pula yang lebih suka wanita seksi, wanita bertudung pula banyak nak dipersoalkan cara mereka.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  71. cikaro says:

    yang korang2 nie nak bergaduh buat apa? abang Nara nie cuma nak cakap ‘bini dia reti berfesyen muslimah’ ewwww nie fesyen budak2 sekolah yang terkena kejutan budaya je. seriyes tak sesuai. mcm lolipop bergerak sudah ngehngehngeh

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  72. Anonymous says:

    kan dok kena kutuk, sape yang dok jalan model muslimah islam kan lah ni sape nak kena tanggung dosa…. astagfirullah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. Anonymous says:

    niy bdk2 PUO kn??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. shasha says:

    niy bdk2 PUO kn??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. anonymous says:

    nak bercakap tu, pk la perasaan orang skit. yang bagi komen kat sini belum tentu sebaik-baik manusia. kalau nak menegur, guna perkataan yang elok. yang berniaga melayu, yang mengutuk melayu dan yang dikutuk melayu jangan jadi bangsa yang hanya tahu condemn bangsa sendiri. Yang betul-betul dedah sana sini tu tak pulak korang nak maki.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  76. RNR says:

    jangan asyik dan leka mengutuk orang lain sampai tidak sedar dengan kelemahan diri sendiri. sekurang-kurangnya dalzbutton ini orang muda yang berani mengambil risiko untuk membuka satu perniagaan. Mungkin produknya tidak menepati syarak 100%, sekurang-kurangnya kita boleh memberi dalzbutton cara/cadangan yang baik untuk mempertingkatkan rekaannya. nak mengkritik boleh tapi mesti disusuli dengan cadangan. Kita perlu lihat pada matlamat anak muda ini untuk berjaya dan kita sebagai anak melayu perlu membantu dalzbutton dengan kritikan positif.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  77. nad says:

    wahh ramai rupanya ustaz dan ustazah masuk blog beautifulnara!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  78. PENGGUNA says:

    style sy menutup aurat. citarasa sy tidak seperti rekaan2 di atas. sy xsuka style masukkan baju ke dalam skirt atau seluar. sy lebih suka baju melepasi punggung dan tanpa cekak di bawah punggung. sy xsuka terlalu banyak warna, kelihatan seperti badut. lengan baju juga mestilah sampai ke pergelangan tangan bukannya 3/4 sahaja, memang ada stoking lengan tapi sy simple jadi sy selesa cari yg lengan panjang terus atau baju lengan pendek atau singkat yg sesuai dengan baju luar seperti jaket atau cardigan yg dapat membantu kekurangan pakaian, dalam masa yg sama kelihatan simple dan smart. skirt2 itu cantik tapi mungkin lebih sesuai untuk blaus atau baju kurung plain yg sama warna dengan salah satu daripada warna2 yg ada pada skirt labuh itu.
    bagi sy kelemahan paling ketara pakaian di atas adalah colourful seperti pakaian kanak2. dan bagi sy ini bukan pakaian untuk muslimah tetapi hanyalah salah satu fesyen2 yg telah ada di pasaran. sy sukar mencari fesyen muslimah yg menarik, kebanyakan rekaan sama saja seperti rekaan di atas, bezanya pemilihan warna rekaan di atas sgt teruk.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
  79. mizz umie says:

    salam para komentar semua..i nak mencelah la kan,berdasarkan pendapat i pulak i rasa pakaian kat atas hanya mengikuti fesyen sahaja xder la kepada muslimah sangat,maksud i macam orang2 arab berjubah dan berlitup tu mungkin itu kena ngan konsep muslimah la kot..macam2 definisi ni ada suka ada yang sebaliknya,bagi i para muslimah kat luar sana tu,pandai2 y’all mengayakan busana opss..mesti lah bersesuaian kan?hm pandangan pacaindera ni jahat juga tau,coz mudah sangat negatifffff!!! so para muslmah ayuh kita menutup aurat sebaik mungkin ya…renung..renungkan..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  80. mizz umie says:

    i rasa korang hanya menyuarakan pendapat ikhlas korang..xsemestinya ustaz or ustazah..dalam BN ni

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  81. hambamu says:

    hmmm berpikir juga aku tgok gambar nie kdg2 tp ada ustaz ckp pakai skirt labuh nie haram dsisi islam ntahlah … hmmm aq pernah skali terjumpa seorang gadis nie dia pakai skirt labuh bewarna pink … time tur plak matahri terik … lawa jgak gadis nie pakai tudung tp aq tgok kain dia tur mcm jarang ternampak yg kt dalam tur … nampak seluar dalam dier tur .. hmm x mau cerita lebih lanjutlah .. hmmm aaku terfikir diorg nie taw ker x bab aurat nie ??? awat nk bge tgok P#N##T diorg ker ??? tulah bila dh kene salahkan lelaki plak padahal diorg nie yg menunjukkan yg x sepatutnya ….kok ya pon klu dh pakai contoh mcm kt atas tur pakailah seluar panjang ker kain dalam ker legging ker brulah muslimah sejati …walaupun pakai kain labuh tp kena jaga yg dalam tur …

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  82. manusia says:

    diorg nie pakai skirt labuh tp diorg pakai x seluar panjnag ker kain dalam ker ??? kdg2 pompuan yg pakai cmni pakai panties jer ….. nk tunjuk P###K ker ??? aurat penting lah wei …

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  83. lu pikirlah sendiri says:

    yg aq x thhn awek pakai skirt labuh warna pink tur haa …. mcm x pakai kain dlm jer … ada ustaz ckp walaupun kamu memakai kain yg tidak nampak mestilah memakai atau melindungi bender yg dlm tur … nie tgok org melayu kita pakai kain skirt labuh lah maxi dress tp jrg namapk cne nmpk cni pastu bila dh kene rogol ker apa salahkan lelaki … lu pkirlah sendiri ..awat ??? hang ( perempuan muslim ) nk tunjuk P##### hang ngan peha hang yg lawa tur kah ??

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  84. ustaz sidek says:

    Allah pernah berfirman kaum wanita perlu menutup seluruh badan dan kemaluan agar tidak diaib oleh orang lain …

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  85. saadah says:

    wahai sekalian manusia, jgnlah kamu salng ngata-mengata, kutuk mengutuk sebaliknya kamu bgilah nasihat dan teguran yang membina untuk menuju keredhaan ALLAH. kita hanya merancang, Tuhan yang menentukan. pepun,abg nara jgn terasa sgt dgn pengomen2x ini kerna mereka ingin menyuruhmu dan menasihatimu supaya lebih ke arah ISLAM…..so,be a gud person and moge ALLAH permudahkan segalanya…..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  86. adda syuhada says:

    atoto , lawanye baju >< mane nak beli ekk ?? nak la baju mcm nie =)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  87. Anonymous says:

    lawa ke fesyen diowg pakai ni?cm bese jew aku nengok…hurm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. girl says:

    xcantik lah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. sierra says:

    alah korang ni semua…korang ingat korang semua alim sgt ke?? dah confirm2 masuk syurga ke? tak payah nak tunjuk bagus sgt… tak salah berfesyen tp kena dgn tempatnya… dan menutup aurat..nak ikut smp perfect blh ke rasa2nya? jaga pakaian sgt, hati korang semua bersih ke? solat tu mmg tak tinggal ke? siap dgn solat sunat lagi?? tak payah nak berlagak sgt…meluat aku baca comment korang.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  90. [...] .catablog-row {min-height:100px; height:auto !important; height:100px;} .catablog-image {width:100px;} .catablog-title {margin:0 0 0 110px !important;} .catablog-description {margin:0 0 0 110px; !important} .catablog-images-column {width:100px;} .catablog-gallery.catablog-row {width:100px; height:100px;} .catablog-gallery.catablog-row .catablog-image {width:100px; height:100px;} .catablog-gallery.catablog-row .catablog-image img {width:100px; height:100px;} .catablog-gallery.catablog-row .catablog-title {width:90px;} BURSA FASHION IMPORT TE RMURAH -;Baju – Dimana dapat membeli Pakaian Grosir MassalDapatkan Pakaian Trend Terkini Wanita Bertudung Yang Menarik Daripada DalzButtonCraft [...]

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  91. kirana humaira says:

    Wanita hiasan dunia..seindah hiasan adalah wanita yang solehah..yg menjaga agamanya,menutup aurat dengan sempurna..DAN adalah menjadi tanggungjawab seorang suami pula mendidik isteri dan keluarga..MAKA didiklah isteri dan ahli keluarga menjaga agama, menutup aurat dgn sempurna mengikut ajaran Islam yang sebenar..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0