Written by AbangNara | July 10th, 2012

Hari Sabtu yang lepas, Abang Nara telah pergi ke Pavilion untuk melihat promosi pembelian Blackberry Curve 9320 oleh Celcom. Abang Nara sampai kira-kira jam 10.10 pagi dan orang ramai telah berbaris panjang yang amat. Mana taknya, Blackberry Curve 9320 yang berharga RM799 boleh didapati dengan harga serendah RM118.

curve

Dan ini adalah wajah pembeli pertama Blackberry Curve 9320 yang khabarnya telah beratur sejak jam 8 pagi. Dia berjaya mendapatkan smartphone ini dengan harga RM88 sahaja. Memang bertuah sungguh.

curve

Kepada anda yang tidak sempat hadir ke Blue Cube Pavilion Sabtu lepas, anda masih berpeluang untuk menjadikan Blackberry Curve 9320 ini milik anda. Dengan pakej-pakej istimewa yang disediakan oleh Celcom, smartphone ini boleh berada di tangan anda dengan harga serendah RM388 sahaja.

curve

Kontrak pun hanya untuk jangka masa setahun jadi bagi mereka yang tidak berapa suka diikat lama-lama, inilah peluang anda. Seperti yang telah diberitahu sebelum ini, Abang Nara memang pengguna Celcom. Selain daripada coverage yang meluas, Abang Nara sukakan Celcom kerana tiada hidden charges yang mengarut seperti telco-telco lain.

curve

Sila dapatkan Blackberry Curve 9320 yang mempunyai dedicated butang untuk BBM di Blue Cube, Celcom Branch atau dealer rasmi berhampiran anda. Hanya RM388 sahaja sekiranya anda memilih pakej yang paling tinggi. More info tentang ini sila layari www.celcom.com.my/smartphones.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

15 responses to Dapatkan Blackberry Curve 9320 Dengan Hanya RM388 Bersama Celcom Hari Ini

  1. pisces says:

    la.. seawal 8 pagi je… x de la awal mane pun

    0

    0
  2. atz says:

    kira2 balik lagi mahal la..baik beli bb curve 9320 to baru 700++ then guna package rm20 ja..lgpon nak bbm ja..

    0

    0
  3. Dulang says:

    Murah konon….sign kontrak tu apa jadah…..time festive season celcom network konpom out…..

    0

    0
  4. Vina says:

    ni tactic syarikat telco ja nk suruh org pakai service dorang. mmg la pada zahirnya nampak murah tp kena sign kontrak bagai… kalau mampu ok lah. kalau student toksah la..

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Tak pernah pakai Celcom, tapi Celcom customer service s**ks! Btw kalau abg nara ni loyal sgt dekat Celcom, dorg ade bagi ape2 ke like talktime rebate ke? Free device ke? My mom pakai almost 10 years pun, Celcom tak penah bagi ape2 to appreciate their loyal customer!

    0

    0
    • X celcom com says:

      Yup..sangat2setuju..cust service yg amat lembap…red tape bagai..aku rs operator telekom lg bagus

      0

      0
  6. me says:

    celcom la PALING teruk SEKALI antara suma telco…hidden charge bukan main lg…dh terminate tetiba kena blacklist…sakit hati betul

    0

    0
  7. Xxx says:

    Weii nara,iklan je banyak blog ko ni,cite tarak,ada pn pau cite blog lain,tak pun ulang pasal gambar kawin artis smpi 3-4 entries,rajin la skit cm rotikaya ke

    0

    0
  8. ella says:

    uiyoh.. untung tu.. me, saya guna celcom.. okeh je..

    0

    0
  9. mamat botak tgh tu sexy…tapi sian gak…abg nara leh suggest dia gi yun nam…

    0

    0
  10. kuyom says:

    abg nara asyik dapat sponsor..untung giler…

    0

    0