Written by AbangNara | January 17th, 2014

Alhamdulillah. Gembira Abang Nara mendengar berita ini. Tidak mahu perkara yang lama berulang kembali, kali ini keluarga telah pun merestui perhubungan Aidil Zafuan dan Zarema Zainal. Menurut perancangan, mereka berdua bakal diijabkabulkan pada Mac ini. Apa pun yang penting, Aidil mengambil langkah bijak untuk mendapatkan restu terlebih dahulu sebelum berkahwin buat kali kedua.

aidil zafuan kahwin zarema mac

Bagi Abang Nara, perkara yang lepas biarlah lepas. Tak perlu diungkit lagi. Setiap orang ada hak untuk bahagia. Jadikan pengajaran apa yang telah berlaku. Kata Aidil kepada Mstar Online:-

Alhamdulillah, keluarga merestui perhubungan saya dan Zarema, itu perkara penting bagi pasangan yang ingin berkahwin. Saya tak mahu perkara lama (perkahwinan tanpa restu) berulang lagi. Insya-Allah kami akan berkahwin pada Mac depan.

Bak kata orang, pengalaman mengajar kita. Begitu juga dengan saya, segala kekurangan saya dalam perkahwinan terdahulu, saya ingin memperbaikinya pada perkahwinan akan datang agar dapat menjadi seorang suami yang baik

Yang penting untuk perkahwinan ini, suami dan isteri perlu menjaga hati dan perasaan masing-masing agar tiada pihak yang terasa hati. Doakan jodoh kami, Insya-Allah

aidil zafuan

Betul kata Aidil itu. Pengalaman lepas jadikan panduan untuk mengharungi kehidupan seterusnya. What past is past. Amboi “speaking” pulak Abang Nara. Tahniah diucapkan kepada Aidil dan Zarema atas berita gembira ini. Apa pun nasihat Abang Nara buat Aidil, jangan dilupa tanggungjawab anda terhadap 2 orang anak hasil perkahwinan dengan Rita Rudaini. Tahniah sekali lagi!!!

83 responses to Dapat Restu Keluarga, Aidil Zafuan Kahwini Zarema Zainal Mac Ini

  1. adaakukesah says:

    hurmmm tahnioh le bro. hrp2 kekal le sampai bila2.
    jgn lupa anak2 yg dah ada tu sudah. they’re still under your responsibilities.

    0

    0
    • K.A.A says:

      lelaki cepat btol dpt pengganti…

      0

      0
    • Ritu vs Aya says:

      Syabas dan Tahniah. Utk mengelakkan Rita Rudaini dok mencarut atau meroyan dlm Instagram or Twitter dia tu, elok kalau Aidil settle duit nafkah bulanan anak tu dulu. Bank in duit tiap2 bulan lepas tu jenguk anak2 mcm pasangan ibu-bapa bercerai yg lain. Jgn buat xtau ajer sbb anak2 kecik mcm tu bukan saje perlukan ibu, tapi juga perlukan ayah. Kdg2 aku sokong gak Rita dok pung-pang-pung-pang klu dah anak 24jam ngan dia jerrrr mcm xda bapak

      0

      0
      • Bunga Plastik Layu says:

        Tolak gaji ribu riban kan senang…x da la org nk kecoh2….pandai2 tanggungjawab jgn wat lupa lak…

        0

        0
    • Olga says:

      PUIHHHHH KAT MUKA KO AIDIL!

      0

      0
    • Anti Jantan Ting Tong says:

      Aku kesian kat pompuan ni… boleh ke dia hidup normal cam biasa bila dah kahwin nanti… for sure dia akan dihantui kisah rita dgn aidil….
      Dn kalau aku jadi si zarema ni… aku akan hati hati sbb tak mustahil terkena mcm apa yg rita kena

      0

      0
    • miss m says:

      congrats

      0

      0
  2. Anonymous says:

    tahniah ye…hope tanggungjawab pada anak2 jgn dilupakan……….

    0

    0
  3. kak senah cun says:

    Dulu kemain tak mengaku. cakap yg 1st tu fitnah la. apa la. Sekarang, nah terbukti. Yg pasti, tolong laa. tolong jangan lupa tanggungjawab kat anak2.

    0

    0
  4. anto komkom says:

    Carilah yg up sket drpd RR…ni nampk tua sblm usia la bang…neway 2 teruna ko tu jgn wat dek jer ye…rm5K xde effect la gaji ko tuuuu…kalu ikhlas bg nafkah anak, anak sendiri plak tu Allah akan tambah lg rezeki ko…tp xtau la kalu ko xcaya pd kuasa Allah..nant Allah tarik nikmat yg ada susah plak… masa tu xguna dh nk menyesal…gudluck!aku nasihat jer…tpulang la kt ko…adios

    0

    0
    • aku bulat says:

      betul tu…hari ni tolak tanggungjawab yg Allah telah amanah kan…

      tak takut kalau Allah tarik balik nikmat tu??
      besok2 malang x berbau jatuh ka apa ka…patah kaki…
      haaaa…time tu la mcm mana kau nk main bola lagi….

      apa yg Allah bagi skrg semua tu ujian….

      0

      0
    • lily says:

      betul, takut nya kalau ditarik nikmat yang ada. ingat la awak tu bukan selalu sehat+handsome. nampak duk pakai barang branded setakat LV tu buat pakai hari-hari je. susah nak percaya aidil tak mampu untuk 5k sebulan. Kalau bukan 5k, takkan 5ratus baru dia nak bagi. hummph.,

      0

      0
  5. mama gangnam says:

    Tahniah….bgus la kalau dah dpt restu keluarga utk mendirikan masjid….semoga kesilapan dlm rumahtangga sblm ni akn dpt diperbaiki & plg penting sila jgn abaikan anak2 dgn bekas isteri….tunaikan tanggungjwb sbg bapa dan jgn pinggirkan ank2….

    0

    0
  6. nok gebuzzz says:

    sekarang dah matang la,masa dulu x matang,tu yg kawin kat siam sbb keluarga x restu…hhmmm..mcm2 la ko aidil!mcm mana dah kawin pon nnty anak2 ko tu jgn plak abaikan…renung2 kan lah ye…..

    0

    0
  7. banana says:

    ‘What is past is past’…yg ni baru betul…

    0

    0
  8. Tak suka lelaki jahat says:

    Cehhh.. Yg plg penting ko tu jaga rumahtangga elok elok, bukan nk salahkan pihak isteri kalau rumahtangga x bahagia! Nafkah anak pulak jgn dok berkira sgt la!! Bagi je la bukan ko xde duit.. Ko pn nk kawin dgn anak YB yg rumah besar giler banding dgn jiran tetangga diorg kn, macam mana la BPR x escort dulu! Ko suke la kn dpt bkl bini yg mcm tu.. Nk tgk brp lama ko bole bertahan dgn pompuan ni pulak..

    0

    0
  9. Tak tau lah says:

    Kalo da kahwin tu jga rumah tngga elok2, sewa rmh jgn lupa byr nsb la bini pertma dulu berkerja dpt la jga byr sewa n biayah anak2! klao gaduh dgn wife xpyh la suru adik ko pemain bola yg da sendu tu n wife dia masuk cmpr urusan rmh tngga ko, ingat jgn biar pisang brbuah 2 x………..Apapn tahniah atas perkhwinin ko dgn awek ko tu, nafkah anak jgn lupa byr k.

    0

    0
  10. Abang Jailani says:

    Wow….pompuan pakai t-shirt ketat lepas tu pakai suspenders…of course the suspenders will contour side of the boobs….kasi nampak nasi lemak lebih terjojol…..

    Kenapa seluar pakwe Nora Danish macam kain decoration kerusi tu ? Beli kain satu gulung ke.. lebihan kain buat seluar sehelai??

    Tahniah Aidil…jangan lupa jemput Rita Rudaini dan anak-anak ke majlis persandingan…. mesti ada drama lelehan air mata dan bab royan meroyan…hahahaha
    Sorry….abang terlebih tengok drama swasta….

    0

    0
    • dian says:

      Haha..tajam mata bro..nk tergelak psl kain satu gulung tu..mmg lawak..org lain ckp psl aidil..hang ckp psl seluar n kain deko…hahaha

      0

      0
    • Anonymous says:

      lebihan kain belang tu buat baju pompuan tu, seluar laki tu ngan kain lap kat krusi tu la kot

      0

      0
    • lily says:

      nampaknya Zarema pun tumpang lebihan kain gelung bf nora.. :D

      0

      0
  11. Anonymous says:

    Tahniah,Alhamdulillah…

    0

    0
  12. Apa Apa Ja says:

    Dulu bukn main menafikan fitnah kono skrang nampaklah. untuk nafkah anak jngn lupa nti khwin glmur sakan bila di minta nafkah anak cakap tak munasabah. fikir2 kan la anak itu amanah Allah kpada kmu Aidil spatutnya kmu bersyukur dngan anugrah Allah berikan.

    0

    0
  13. roy says:

    Kalo dah jodoh. Alhamdulillah. jom like page ni… ??????????????https://m.facebook.com/profile.php?id=490285717759408&m_sess&__user=100003748465980

    0

    0
  14. puii says:

    i dont like

    0

    0
  15. Oklah tu says:

    Jodoh tu kan rahsia allah… Kita as a hamba kena redha.. Cuma tanggungjawab tu kerja manusia lah… Jgn abaikan…

    As a rita pun ada silapnya, aidil pun sama … Manusia mmg tak lps buat silap… Bahagian derang biar derang yg tanggung… Peminat tak usah nak maki2 ya…

    Cuma nak jugak ckp … Ayu raudah lg lawa.. Zoarema ni sbb muda jer… Ikutkan kejelitaan rita tak kurang hebatnya…

    Saya doakan se ikhlas hati semoga rita dpt jodoh yg baik kelak yg dpt bimbing rita kalau boleh biarlah yg matang plak…

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Sama je fesyen zarema dgn zaquan yg bercuti ke Singapura baru2 ni yg dihentam teruk tu…nampak sgt keluarga aidil restu hubungan mrk…sampaikan fesyen pun dah sama…keluarga restu itu 1 hal…yg penting bla dah kawin buat cara org dah kawin jgn semua ikut telunjuk org je…jd suami yg bertanggungjawab bukan suami yg melepaskan semua tanggungjawab kat isteri…anak2 tu u yg patut tanggung bukan semua lepas kat rita…mmg rita mampu tapi tlg la cz masa buat ank tu bukan rita buat sorang2…dia dah susah payah mengandung…lahirkan dan hanya yg sudah jd ibu tau bagaimana susahnya menjadi ibu…dgn ank2 yg patut u bertanggungjawab tu pun u nak tak nk je…sibuk nk cerita pasal kawin pula…jgn bla dah kawin ada masalah salahkan isteri dan org lain je…

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Ini ank datuk mesti dah biasa hidup senang dan manja punya..jd pandai2 la aidil nanti jgn bg alasan tak cukup duit nk bg nafkah kat ank lgpun sebelum ini pun dh bg mcm2 alasan skru tambah lg 1 tanggungan …hmmm mcm Ac duit byk…mkn pakai semua mewah tapi bg ank kedekut mentang2 ibunya blh tanggung tapi tau kah mrk mcmna susahnya seorg ibu nk besarkan ank2 seorg diri?

    0

    0
  18. anti mamat penipu, minah perampas says:

    puii… hari tu kemain menafikan, last2 ngaku nak kahwin, dasar lelaki penipu, yg pompuan pulak gatal, dasar perampas, ko tgk lah nti apa balasan yg kau dpt, bak kata org putih ‘what goes around, comes around’…pompuan muka tua dari usia, RR lagi cantik jelita walau pun dah tua..

    0

    0
  19. benci lah... says:

    benci tgk couple ni, yg si lelaki tak sedar diri & berlagak mcm org bujang, yg perempuan pulak muka nampak tua dar i usia & perampas……………………………….

    0

    0
  20. kitakita says:

    sebelum neyh xkesah ponn pasai restu fmily,, skunx taw pulak fikir restu bagai ,,

    0

    0
  21. Bole Blah.. says:

    Tak semua perkahwinan yang dapat restu boleh kekal. Ada pon bercerai-berai jugak. Tak semua perkahwinan tanpa restu berakhir dengan bercerai berai. Ada yang kekal jugak.

    0

    0
  22. Hak tuihhh says:

    Harap2 cuba la buat yg wajib .
    Nk tayang sana sini buat apa?

    Kita pun bukan peduli sangat kau tu bukannya artis.
    Skdr pemain bola aje ..!!!

    0

    0
  23. Anonymous says:

    x minat la dua eko ni..sorryyyy…

    0

    0
  24. fika says:

    ape pun jangan lupa nafkah anak tu…baru sekarang sedar dulu tak kisah pun pasal restu ke tak..

    0

    0
  25. Bagi saya, jgan cakap pasal restu makbapak kalau perkara dah terjadi. Patut kalau anak2 dah kahwin, makbapak harus menerima, redha dan doakan anak dan isteri yg baik2. Kenapa saya cakap begini kerana perkahwinan di corok mana pun, kalau sah dihakimi dan sah disisi undang2 Islam, makna nya ia juga sah di sisi Allah. Yg jadi masalah nya adalah penerimaan manusia sahaja. Cuba fikirkan, kalau perkahwinan tu sah di mata Allah, kenapa manusia harus memandang keji perkara ini sampai me-anaktitikan menantu. Kalau Allah menerima perkahwinan ini sebagai sah, kenapa perlu dipersoalkan tentang keredhaan makbapak. Makbapak tu yg perlu insaf dan buka mata dan menerima anak dan menantu dgn se adanya. Kenapa, manusia tu lebih mulia ke sampai sanggup menjadi hakim tentang hak perkahwinan dan hukum hakam itu sendiri daripada Allah Cuba fikir kan kata2 ini “Yg baik semuanya datang dari Allah dan yg buruk datangnya dari diri sendiri”. Semua yg terjadi ada permulaan. Dan ianya bermula dari diri sendiri. Fikirkan lah .

    0

    0
  26. nur says:

    kawen 4 pon dok kesahhhhhhhhhhhh. yg penting tanggunjawab aidil oiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    0

    0
  27. mulut celupar says:

    papejelah…pesanan penaja

    * diharapkan jangan meroyan..hehehehe

    0

    0
  28. tut tut says:

    ‘couple’ jalan2 carik pasal sbelah (gambar last) tu bila lagi? ahaks? nak kata belum puas berjalan byk tempat dah pergi berdua/rombongan. eloklah disegerakan jugak. perkara halal dan baik patut dipercepatkan. nak tunggu per lagi? nak kata tak kenal hati budi, dah kenal rapat dah. kenal camner lagi baru nak settle down? my two cents.

    0

    0
  29. Nooney says:

    Semoga mana-mana kesilapan yang lalu dapat dijadikan sebagai panduan dalam melayari bahtera rumah tangga pada masa akan datang.

    0

    0
  30. kita tgk ajerr larrrr.... says:

    Nampak sgt permainan mak bapak si aidil ni. bila dpt jer bakal menantu anak dato,terus dgn lajunya memberi R.E.S.T.U gituuu…walopun nti perangai cam antuuu jgk…

    Benarlah kata org,sesetgh org2 tua zaman skrg mmg tak bole diguna pakai.byk mengajar anak perkara yg salah.kesimpulannya,ambiklah al quran sbg panduan.

    0

    0
  31. Hujan says:

    Dulu si Zarema ni couple dengan Noh Hujan dan dah tinggal sekali pun di apartment di Kota Damansara. At last kena tinggal sebab perangai dia yang tak tentu hala. Bijak Noh pilih Mizz Nina sebab si Zarema ni jenis gila glamour suka menumpang populariti orang. Dah la materialistic perasan hot. Nampak tua dari usia. Satu keluarga dia memang busuk.

    0

    0
  32. minah says:

    LOLOLOLOLLLLLL!!! perbaiki kesilapan dalam marriage yang lepas di marriage yg akan datang? awat tak baiki pada marriage yg dulu, sejak awal2. pooodaahhh! mmg dasar!

    0

    0
  33. Wan Z says:

    perlu ke ada story lelaki gampang ni?

    0

    0
  34. minah jambu merah biru says:

    minah jambu malas lah nk komen pasal si dia ni nyampah ! patut la susah sangat nk kasi duit ngan anak rupa2 Nye si aidil ni nk simpan duit hantaran ! emmmmmmmmmm….bila dia dh kawin nanti ha nanti prangai dia macm Ac mizal lah ! mula2 kasi nafkah anak2 RM300 nk kena tunggu beblas taon baru dapat duit nafkah RM1400 ! apeeeeee punye bapak nk kasi anak duit pon lokek ! anak sendiri jugak nk makan bukan Nye anak orang lain !

    0

    0
  35. Biskut says:

    Ala, anak datuk sapa yg tak nak. good luck la kat kau aidil. moga kau boleh handle anak datuk…n moga kau dh betul2 dh matang (konon nyer laaaa….)

    0

    0
  36. Watcher says:

    Sekejap je lah kau dah boleh kahwin ye aidil. Dalam pada kemelut kau dgn RR tuh mmg kau dah bercinta ngan perempuan nih. Patutlah kau keluar rumah mcm tuh je lepas tuh create mcm2 alasan. Booooo lelaki mcm nih! Anyway kau siapa? Bukan pelakon mahupun penyanyi, so get lost dari dunia hiburan.

    0

    0
  37. aku says:

    nyampah pla tgok jntan lembek ni…. takat cr btna n kawen tahu tgjwb xtahu… anak2 x tgok anak2 trabai… Akhirat nnt kau jwb la…

    0

    0
  38. gebu says:

    sape ni?retiss ke due2?

    0

    0
  39. aku says:

    ni team jantan2 rambut jemput, lg sejemput rambut lg pompuan2 jenis2 dlm pic ni suka.doniaaaa

    0

    0
  40. noni says:

    Padan patut sabtu tu rumah besar penuh dgn kereta sampai tepi jalan.
    Bertunang kot….

    0

    0
  41. noni says:

    Padan patut sabtu tu rumah besar tu penuh dgn kereta sampai tepi jalan.
    Bertunang kot….

    0

    0
  42. oliviapalermo says:

    dear aidil, klu mintak nafkah ckp x munasabah, pegi PRINCECOURT bagai. Rita artist weyhh. habis yg kau kawen dgn high maintenance ni kau hingat dia nk hantar ank dia kt klinik 1 malaysia ke? nampak sgt alasan org LULUSAN SPM. bodoh. nafsu jee lebih. n TO ZR, smpai ble kau nak SPEDO husband weyhhh. Setaun 2 larat lah, afta dat kau tau sakit hati mcm mne. KLU SEMUA KAU NA TANGGUNG BAIK X PAYAH AD LAKI KOT. dah terang dia bg alasan bgai. kau hingat restu mak mentua hantu kau tu mampu bg mkn, susu, n lampain ke? anak pon keje pemain bola sepak jee. ntah2 mkn dia pon x cukup. Nak bantu kau? ank kau tu nanti ank ke4 tau? rm10k bahagi 4 brapa la sgttttt. kesian. mcm sepahtu ckp PEMPUAN CANTIK NI SLALU BODOH. u r da best ILLUSTRATION. CONGRATS.

    0

    0
  43. pah says:

    kalau aku… tak nak lepaskan aidil… anak dah ada 2. hensem pulak..ada kerjaya…. ikut saja lah cakap dia,,, dia pon dah berkorban kawin kat thailand dulu,,,,

    0

    0
  44. ANJE says:

    PATOT LA MINTAK DISKAUN NAFKAH ANAK.. NAK KAWIN BARU.. TAK SABO2 CERAI LALU SMS.. TAK KISAH LA AIDIL OI.. JANJI NAFKAH ANAK JANGAN KEDEKOT.. PEGANG ARMBAND JDT.. KAPTEN LAGI TAKKAN GAJI KO 10K KAN.. PATOT RITA MEROYAN JEK..

    0

    0
  45. cinta hati says:

    kawin dengan org biasa je lah ..jgn kawin artis..

    0

    0
  46. akulahperempuanittew says:

    Benci nya aku kat kor ni Aidil, sampai terpaksa aku benci JDT…sama le aku bencikan bini Mat Yo, terpaksa bencikan JDT sekali…cepat kor kawen ye??si zarema yg entah berapa kali kena dumped dgn retis lain dan lelaki2 lain…dah duduk dgn lelaki lain serumah dulu, itu yg kor kutip jadi bini… padan la gamaknya dgn kor.. .pompuan baik utk lelaki yg baik, vice versa… Semoga RR dapat pengganti yang terbaik utk dia dan anak2 korang tu… Nara tolong la pasni jgn masukkan citer mamat ni dlm dunia hiburan…semakkkk!!!!

    0

    0
    • ayu says:

      aku sokong jdt bkn sbb player2 dia.. sbb tmj aku da buat sehabis baik utk satukan joho.. aidil perangai tak best.. tapi dia perform tak mcm kembo dia..

      0

      0
  47. anak nogori says:

    Ughang luar salah tafsir koba gadih kito bahayo
    Lopeh coghai semuo ghoto jadi milik dio
    Jangan salah anggap,napo lobihkan pompuan
    Sobab laki boleh hidup kalau campak dlm hutan

    0

    0
  48. Agasi says:

    Emmm xdelah terkezut beruk dgr berita depa ni nak kahwin…ops nikah….kawin tu anytime je walau x nikah…iyea dok…cumanya jangan lupa tanggungjawab sebagai ayah walau pun dah beristeri baru….hubungan anak dan bapa ni tak akan pernah putus…jangan lah berkira soal anak-anak….selagi masih diberikan rezeki ni berilah perbelanjaan yang sewajarnya…..esok lusa kt tak tahu rezeki macam mana kan…tak kan nak main bola sampai ke tua kan…lagi pun klu dah x perform sape nak ambik…so kena pandai2 lah…lagi pulak apa lak perasaan anak2 tu bila depa tahu ayahnya mcm nak tak nak je bagi perbelanjaan kat depa…bukan x mampu…hari ni mgkn aidil struggle nak bagi perbelanjaan kat anak2 tapi ingatlah anak2 inilah yang akan mendoakan aidil di alam kubur nanti….so klu dari sekarang buat tak endah kat anak2…jangan mengharapkan anak2 bila dah tua nanti….Dalam keadaan ekonomi sekarang setakat 5k tu bukan besar sgt nilainya apatah lagi kalau duduk kat bandar beso….kt kena realistik. Cuba g kedai bawa seratus…apalah sangat yang kita mampu beli dengan seratus tu….unless memang x pernah berbelanja ler…klu beli clutch dua tiga ribu tu mampu…x kan bagi kat anak x mampu….

    0

    0
  49. jemah says:

    harap2 aidil bace sume komen kt cni…

    0

    0
  50. kaki kentut says:

    untung la dpt aidil.. dh la ensem, x tdo mlm la weiii..

    0

    0
  51. Rita Lagi Cantik says:

    Kesian. RR mmg hot. abg aku pemain bola Malaysia jugak. dia kata. ‘alah, pemain bola je, carrier pemain bola Malaysia ni takat mana je, gebang je lebih, mula2 je hidup mewah. lepas ni nak bagi makan anak bini apa? bersara muda. mana ada pemain bola main bola sampai umur pencen 60. abes kuat 30.’ tapi tak pe. mak bapak aidil ni kan dah RESTU perkahwinan anak depa dengan anak DATUK ni. macam mata duitan je. MATERIALISTIK.

    0

    0
  52. peanut says:

    x suka 2 org ni. menyemak je dlm nara. eh, nara.. 2 ekor ni bukannya artis pahal msukkan kisah diaorg dlm ni. x minat langsung ngn bapak yg x berperangai bapak. nafkah anak pun x nak bagi..

    0

    0
  53. Kicap ABC says:

    berapa ketinggian si zerema ni. macam rendang je..

    0

    0
  54. Majidi tak kaya says:

    zarema dato’ zainal hermphhhhhhhhhhhh

    0

    0
  55. SugarGlider says:

    Aidil ni nafsu je lebih. Kalau bertanggungjawab tak kan la sanggup tinggalkn anak bini mcm tu je dulu.. Skrg nak bg nafkah anak pun berkira sangat. Xde perasaan bersalah ke?? Pada Zarema, lps kawen nnt jgn pulak jd dalang nk putuskan silaturrahim antara ayah & anak lps kau dah runtuhkan hubungan suami & isteri.

    0

    0
  56. efa says:

    aidil poyo! nyampah!!

    0

    0
  57. bujang lapok says:

    ok lah tu Aidil ni nak jugak dia memperisterikan zarema ni. daripada pasangan cacing kerawit tu. bercuti bukan main. birthday sana sini. tapi tak kawin-kawin juga loya nox.

    0

    0
  58. […] Dapat Restu Keluarga, Aidil Zafuan Kahwini Zarema Zainal Mac Ini (79) […]

    0

    0
  59. […] Dapat Restu Keluarga, Aidil Zafuan Kahwini Zarema Zainal Mac Ini (80) […]

    0

    0