Written by AbangNara | July 9th, 2010

 luna maya cut tari

Pelik tapi benar. Cut Tari dan Luna Maya minta tapi masih tak mengaku terlibat dalam video lucah bersama Ariel Peterpan. Semacam ada janggal yang di situ. Kalau tak bersalah buat apa nak minta maaf kan?

Ini ucapan maaf Luna Maya.

“Saya juga ingin minta maaf pada keluarga saya yang mungkin…emh…ya intinya (kandungannya) saya benar-benar minta maaf pada semua…Jadi…emmm mudah-mudahan..”

Ini plak Cut Tari punya:-

“Assalamualaikum kepada Presiden Indonesia, Ketua Polis Indonesia, tokoh agama dan masyarakat, atas nama sendiri dan keluarga saya mohon berbanyak maaf atas pemberitaan baru-baru ini yang menimbulkan keresahan”

Paling bagus suami Cut Tari masih menyayangi dan tak menceraikan dia. Very the supportive. Kami suka.

Untuk makluman, saiz alat sulit Ariel Peterpan akan diukur untuk menentukan kesahihan dia ialah pelakon dalam video lucah tersebut. Hebat kan?

Instict kami menyatakan yang memang betul Cut Tari dan Luna Maya terlibat dalam video ini. Anda pulak?

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

91 responses to Cut Tari Dan Luna Maya Minta Maaf Sebab Video Lucah

  1. zaidi says:

    1st!

    0
    0
  2. afni says:

    sah la ide

    0
    0
  3. afni says:

    die*

    0
    0
  4. cili says:

    ye la tu. kalu bkn tetap nafikan sampai ke sudahnya. ada sesuatu lah tu.

    0
    0
  5. Wawa~* says:

    btul le tu…. tp ayat2 kaberlain sbb malu nak ngaku…

    0
    0
  6. arra says:

    HAHA
    bgus btol suami cut tari nie..

    0
    0
  7. putry sarah adlyeeyana says:

    ni la ni…x malu ke durg ekkk..eshhhh,simpang malaikat 44….nti ramai la artis buat benda x elok n then kalo dah kedapatan..minta maaf jerkkk kat media..pas tu x lama ok la tu..belakang2 dah buat balik dahhh…ALLAH saja yg tau..

    0
    0
  8. Reena says:

    Mengaku sajalah…

    0
    0
  9. natts says:

    mmg dia pun..

    0
    0
  10. BumbleBee says:

    mmg dia ni..tp x ngaku… tp xperlaa…. nanti di ‘sana’ bukan lidah yang berkata-kata~

    -ari jumaat yg indah-

    0
    0
  11. Kuncu_jahat says:

    confirm dia…hehe..tp yela..dah berak depan orang ramai…..sape2 pun malu nak ngaku…..

    0
    0
  12. biar ALLAH yg judge ape yg dewg wat..

    0
    0
  13. ina camar says:

    itu ler.. saya dah tgk gak video dia.. mcm sah je kan..

    0
    0
  14. adik nara says:

    sorry naik lorry..yellow lorry red lorry..*sila ulang lima kali dengan pantas

    0
    0
  15. mmm….kesian…

    0
    0
  16. miss_pinky says:

    mmg drg pn,da tgk da.
    huuhu,utk kepastian.
    luna n cut tari.
    mmg drg yg dlm video tu.
    :)

    0
    0
  17. BlackBerry00 says:

    yg malunya korg org ppuan…
    masa buat tu tak ingat hukum hakam..
    udah2lah tu..
    insaf2 laaaaa…

    …nak tau latest info psl ManoHara…

    0
    0
  18. fufu says:

    Hey tak bole blah alat sulit pun nak ukur..

    0
    0
    • Ryta says:

      Tu la tu…terpikir gak…polis Indon nak ukur ngan apa? Tali tape ke? Pastu camana nak ukur ngan toot dia dalam rakaman video tu? Aiseh….kes berat ni!
      Ariel ni kan selebriti…so bila polis Indon tu dah dapat ukuran toot dia nanti, sahih jadi berita akhbar….”Ukuran Toot Ariel ______ inchi” muahaha…..
      Sila teka! kwang3….
      :-P

      0
      0
  19. umie alif alyaa says:

    confirm la tu…xpyh nak ukur lg..

    0
    0
  20. Putry says:

    mmg dorg la..dah tgk dah..konfom!!! muka dorg sebijik..

    0
    0
    • ade says:

      btul3x….. saya sokong tu ….. sebijik mcm d org kan …… fuh buat malu saja …… apalah motif d org rakam aksi gitu …..

      0
      0
      • Ryta says:

        Motifnya nak suka2…wat koleksi peribadi la kononnya! Tapi mereka lupa, Yang Di Atas sana lebih berkuasa….
        Benda kalau dah salah, sorok camana pun, dgn kuasa Tuhan akhirnya terbongkar juga. Itupun sebagai peringatan supaya hambaNya yg leka tu bertaubat sementara masih ada hayat! Pikir2kanla…

        0
        0
  21. Putry says:

    tme bt sedap la..skg ni sndri tngung beb!!! leh tahan gak skill dorg tue..hahaha

    0
    0
  22. laser says:

    hmm..diorg wat tu satu hal lah..mmg rmai org maki..tapi dlm duk maki tu pun pi cari gak videonya nak nengok..x paham..x paham..x ke samanya..diorg suka buat..korang suka tengok..setan yg sronok..

    0
    0
  23. zasyagirlgirl says:

    Memang pun Diorg Pelakon Porno tu….. Muka pun sm xde yg iras2 sahih diorg xpyh nk nafikan lah

    0
    0
  24. basshunter says:

    ngaku jela ..siap nanes2 mtk simpati ker??? drama queen tol laa..

    0
    0
  25. h3r0 says:

    Rasanya pun memang dia gak..

    0
    0
  26. cik_Epal says:

    perlu ke ukur? cam pelik je

    0
    0
  27. kak timah cinta says:

    bagi kak timah…… bagus le diorang dah minta maaf…. bukan cam artis malaysia…. ni berani ke mengaku salah…. yang terbogel … terlampau…. terambik…. terhisap…semua tu… akhirnya masyarakat dok sanjung gak……

    …….. itulah bezanya Malaysia /./…………….

    0
    0
  28. dh salah napa nk mintak maaf..mengaki la dulu..hehehe..

    0
    0
  29. ku says:

    bagi aku… biasa je dia org tu… pasal kat malaysia gomen x tangkap n siasat jika ada kes cam tu ex.. aku rasa bukan artis je suka rakan adegan tututtututut ni……. patut ambik tindakan tegas… biar agama terbela

    0
    0
  30. lebih ngaku dr minta maaf…apa daaaa…

    0
    0
  31. dua2 patut ngaku dulu…baru blh minta maaf..zina tetap zina..

    0
    0
  32. luklu says:

    td dlm buliten utama cut tari sudah ngaku org dlm video tuh dia dan siap minta maaf..tapi luna maya juz mnta maaf tp masih enggan mengaku…asben cut tari pun still bg sokongan moral n siap nafi kata ingin bercerai…bgus juga asben cut tari sdh memaafkan isterinya wlupun istri curang diblkgnya…tapi xtahu laa yg akan dtg kn…

    0
    0
  33. nANTI SEX says:

    Baru 2 mane baki 30 gurl lagi yg penah mengawan ngan Airel nih.??

    0
    0
  34. lawak says:

    macam kecik je~

    0
    0
  35. Fact-oriented Person says:

    Artis2 Indonesia…ada aku kesah? I just don’t give a ****.

    0
    0
  36. jojo says:

    wei budus punye ariel..
    kata nk kawen ngn aku..
    yg ko g baham cut tari y xda dara tu pe hal…

    0
    0
  37. jojo says:

    kejadian aneh betul k.timah ni…
    puji indon hina malaysia pehal…
    asal mane kak timah ooiii

    0
    0
    • x kenal maka x cinta says:

      hahaha ……….jojo, aku rase kak timah maksudkn yg artis indon berani ngaku salah n mntak maaf, x mcm artis mesia… dh buat salah, dh kantoi ngisap pon kate x amek, dh terang2 botokl arak dpn mate, still ckp sy xpena teguk arak, tu botol kicap or air teh o suam………….
      tu la kot maksud kak timah.. yer dak kak timah? sy bdk baru bljr, kalo salah tlg btolkn…

      0
      0
  38. jojo says:

    kak timah cekpoh…

    0
    0
  39. Imam Mahadi says:

    Sesiapa yang memiliki video ini, Lebih besar dosa nya dari yang melakukan dalam video ini. Dan apa tah lagi melihat sambil berkata2 keburukan seseorang walaupun mereka melakukan kesalahan. Fikir kan lah..

    0
    0
  40. Imam Mahadi says:

    ingat lah sesiapa yang membuka aib saudara sesama Islam, Allah akan membuka Aib nya di hari kiamat coming soon, Di sini sudah jelas tidak ada aib yang baik yang orang laku kan. Serah kan saja kepada pihak berkuasa.

    0
    0
  41. Imam Mahadi says:

    Kalau lah semua umat manusia, mengambil iktibar. Dari Syurga hinga sekarang Memang perbuatan Iblis menyesat kan manusia masih sama cuma dari bahan2/rentak yang berbeza,

    0
    0
  42. Imam Mahadi says:

    kaum Adam lemah oleh kaum hawa(wanita) lemah oleh hasutan Iblis durjana, jadi nya sudah di dunia perbuatan iblis menghasut masih sama, kita hanya pertahan kan Iblis dari Agama,(mengaibkan sesama Islam) Serah kan kpda ALLAH

    0
    0
  43. putry sarah adlyeeyana says:

    nk wt video kongke agak2 la..tp mcm mn ble suma org len tau ne???

    0
    0
  44. mashita says:

    apala nak jadi dengan artis2 nih..

    0
    0
    • Fact-oriented Person says:

      Artis2 Indonesia..biar la. Kita harap perubahan dlm artis2 Malaysia dulu..

      Tak perlu la nak mintak maap Luna Maya & Cut Tari ooii…kalau semua org ampun pun, takde maknenye…

      Mintak ampun kat Yg Maha Kuasa tu baru btul.

      0
      0
  45. lantaliban says:

    nak wat cmne bijik tgh laris u….jantan mne x nk lu fikir lah sdri huhuhuhuhuhu

    0
    0
  46. dakkos says:

    sudah periksa dna nya plak kan …

    0
    0
  47. lazaac says:

    hoho, best.. luna tak best langsung, cut sangat best… sapa nak tgk, gi la cari sendiri…

    tgh menantikan baki video yg tinggal.. dgr2 ada lg 30 video lg.. ntah la.. stay tuned jer la… :p

    0
    0
  48. 3gp Preview says:

    high on video/……

    0
    0
  49. nobody says:

    mmg betul pon! tak boleh nk disangkal lagi!!

    0
    0
  50. fa says:

    perempuan xde ahama..dengan laki lain pon bagi..huhuhu..minta dijauhkan perempuan macam ni..

    0
    0
  51. asyfie says:

    tah2x sumer artis endon da tek berdara cmnie..cumer tak terkantoi jek..endon3x..hate indon..

    0
    0
  52. hanie says:

    bagus ker dayus? bt waktu kahwin atau sebelum? bagus jugak..maaf memaafkan..manusia tak sempurna.. best dok kat indon..pepagi buta dah bergosip kat tv..kat tv tak tapis lak tuh..selamba ja tunjuk.. yg kes bunga tuh..aku tgk mmg macam bunga sebijik ngan ariel..tak tau la salah ka tak

    0
    0
  53. GG says:

    hm..da wat mcm tu xnk ngaku..apadaaa
    mtk maaf for what ekk?

    0
    0
  54. seri wangi says:

    cut tari dah pakaitudung n jubah.. alhamdulilah.. mudah2an dia ikhlas dan terbuka hati untuk berubah.. bukan sekadar nak cover malu sahaja

    0
    0
  55. Ar Rahim him says:

    islam ka gapa ni,kalau islam kasi rejam aja.

    0
    0
  56. love says:

    ENTAH YG MENGOMEN NI SEMPURNA SANGAT KE TIDAK? DALAM DUNIA TIADA 1 MANUSIA PUN YG SEMPURNA..BUMI MANA JUGA TIDAK DI TIMPA HUJAN..DAH ORANG MINTA MAAF..TERIMA SAJA..TAK PAYA KOMEN LEBIH2…CERMIN DULU DIRI SENDIRI SEBELUM MENGATA ORANG DENGAN KETERLALUAN

    0
    0
  57. ehem says:

    Rahsia Super Star…… cut tari memang best.. pasal husban dia sayang nak cerai……………………..

    Luna Maya experience dia masih kurang lagi…

    coba lagi…… kalian boleh……caya indon…

    0
    0
  58. mazlan says:

    salam…aib manusia lain, sepatutnya dijadikan iktibar dan tauladan..bukan utk dijadikan bahan hiburan umpat keji tuduh menuduh dan menambah fitnah…

    musabah diri sendiri itu lebih baik

    satu keaiban manusia lain kita buka, akan terbuka 10 keaiban kita pula nanti…

    nauzubillahiminazalik…umat akhir zaman…dunia hampir kiamat, manusia masih sesat…

    0
    0
  59. Seeing that i have been exploring temporarly for a pleasant study with reference to this one topic . Researching in Yahoo I lastly came across this web site. Reading these details I am relieved to convey that I get a good uncanny feeling I came across precisely what I needed. I most certainly will make sure to remember this web-site and check it out consistently.

    0
    0