Written by AbangNara | August 10th, 2011

Oh sungguh pantas masa berlalu. Sedar tak sedar dah 10 hari puasa. 20 hari lagi raya. Lepas raya, tarikh keramat perkahwinan Norman dan Memey (24 September) akan tiba. Dan nampaknya Memey dan Norman sudah mula sibuk mengedarkan kad perkahwinan mereka di bawah.

kad kahwin memey norman

Cantik kan? Abang Nara suka sangat kad kahwin diorang nie. Lain daripada yang lain. Jarang nampak bakal pengantin guna gambar posing manja untuk dijadikan kad kahwin. Sungguh berbeza. Mana tahu selepas ini makin ramai yang mencontohi kad kahwin Norman dan Memey kerana keunikannya.

Apa pun kepada Memey dan Norman, all the best untuk perkahwinan anda.

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

258 responses to Cun Doo Kad Kahwin Norman Dan Memey

  1. hanani says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 234
    • umie says:

      MENYAMPAH DOH!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 242 Thumb down 6
      • memek bucuk says:

        NTAH MANA DIA ORG KOREK DUIT……..
        APA MOTIG TAH…X KAN NAK SAKITKAN HATI ABBY..
        TAK SEGAN KE WAT GRAND MCM NI, XKAN X UKUR DIRI SENDIRI, NING BAIZURA PUN BIASA2 JE…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 220 Thumb down 7
        • D says:

          Cantik?????kalau dah kata wedding memey si perampas dan norman si jantan gatal, ape2 yg berkaitan dgn dorg buruk kat mata aku ni..maaf la memey dan norman..wedding of the year korg nanti aku rase satu event yg amat membodohkan korg..ape2 pun harap bahagia dan berkekalan hasil dari air mata seorang wanita yg teraniaya…sampai bila2 aku jijik tgk korg…maaf…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 312 Thumb down 10
        • jue says:

          abg nara cakap cantik tu mcm sinis je..mcm jugak ayat abang nara yg ni

          “Jarang nampak bakal pengantin guna gambar posing manja untuk dijadikan kad kahwin” kan ayat perli tu ;)

          cer korang baca nada lain sket..hehehe~

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 278 Thumb down 8
        • cik sukma says:

          hish2..xkawen lg tu..nape nk mengeliat beno dlm kad kawen..oooyelah3.mse bercinta mmg mnis..semoga memey xmngelejat le kalo abe norman buat hal supo dia bwt kat abby dlu lak..kuuui3

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 73 Thumb down 2
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 80
        • Janda Ditindas says:

          Norman sebenarnya nk balas dendam laa tuu dulu masa kwin ngan abby wat senyap2 kata betunang lpas sejam terus nikah x nk wartawan tau la konon.. skang ni mmg dia pulun abis2 laa sampai pakai duit sponser juta2 tuk bg tau yg dia nk kawin dengan meriah nye. Sedar la skit ko tu duda tua je bkn pakai duit ASB sndiri pn.. pakai barang pnjam jek..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 2
        • Permata says:

          Orang posing manja after kahwin bang nara, bukan sebelum kahwin :p

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 249 Thumb down 3
        • bubble says:

          Tau takpe. Memang la unik (konon) kad dia sebab orang TANAK BUAT pun kad macam tu. tak sopan langsung. belum kahwin lagi pun dah ambil gambar manja2 pegang2 camtu. dah macam album kahwin ha. tak tahu malu ke. eh memang korang taktau malu pun kan. HAHA

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 246 Thumb down 3
        • Dinda says:

          CUN???? hahaha..ada aku kesah???

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 96 Thumb down 6
        • setuju says:

          sokong sgt2 dgn permata. dh kahwin bleh la posing mcm ni. ni blom kahwin dh mcm gini. rs’y mmg diorng ni xpnh nk pikir la baik buruk ape yg diorng buat… hish,hish,hish… klau cetek ilmu agama mcm gini la jd’y.nauzubillah…mntk jauh sgt2… dh sah2 ape yg dorng buat ni adalah salah di sisi agama sbb blom lg mnjadi muhrim.. so sad dgn artis yg mcm gini

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 102 Thumb down 1
        • anti memey says:

          setuju 100%!! nanti jgn lepas kawin habis madu sepah dibuang pulak norman weyyyyyy =D

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 1
        • mulut capoi says:

          Kahwin dah nikah belum…..

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
        • memey memang garit says:

          Diorang mana ada duit lah. Tu semua sponsor. Barang2 tu punya nilai. Diorang ni mana mampu nak kahwin juta2. and nilai juta2 tu pun bukannya cash juta2 tapi harga barang juta2. walaupun aku tak suka jugak diorang ni tapi komen kau agak tak berakal lah. dah lah abuse caps lock pffft

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • kenshin says:

        wahseyhh
        dmanakah etika norman sbgai seorg bapa n bakal suami? contoh apakah yg mahu d tnjuk pada anak2? sblm khwn dh pgang sana sini, haishhhhh zaman skrg kita dh smakin kekurangan lelaki yg berkualiti bukan sj utk mnjadi pemimpin ngara but at least utk jd pemimpin dlm rumah tangga, mcm berpidato lak aku,
        so girls d lua sana, pilihlah aku jadi pacar mu ~ hahahaha

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 200 Thumb down 5
      • mak jemah says:

        EE NORMAN NI TAK MALU KE..DAH LA KWIN KALI KE DUU PUN NK WAT HEBAT2. TAK PADAN DGN GOSIP KHALWAT. MALU LA SKIT WEY

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 124 Thumb down 1
        • Dinda says:

          aku rasa photographer n designer kad diorg neh sesaja nak malukan diorg neh..haha…tahniah la photographer…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 132 Thumb down 2
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 40
      • memanglah org lain xbuat pose mnja2 cm diaorg sbb HARAM x sah bernikah lgi… tu sibuk dok pgang2..
        nmpak nya perbuatan diorg sbnarnya mmbuatkan org lain bckp bruk lgi tntng diorg…. bkn tntng prkhwinan…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 64 Thumb down 1
      • shazee says:

        xkawen lagi sudah pegang2 tangkap gambar..ini yg bang nara kata cantik..hemm xtahu lah apa nak jadi dgn ummat manusia skrg..sentuh lelaki n perempuan dah jadi macam halal kan..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
    • Aduhai.. says:

      gempak tang mana? gmbr kat kat sblh kanan tuh cm bapak dgn anak! hakhakhak..haktuuuihh~

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 149 Thumb down 3
      • ewuuu says:

        eh nara….i x nak la buat kad mcm ni…sbb nnt tetamu lepas dpt kad dorang akan campak dalam tong je..x pun kalo cicir dorang akan pijak2 je.. i x nak la muke i dipijak2 dan dilempar dlm tong sampah…..x ke seperti perkahwinan kite lepasni ibarat orang “hantar” masuk dlm tong sampah je…yela..xkan tetamu nak simpan forever n ever la kad mcm ni kan..lgi2 muke mangkuk due ekor ni… euwww

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 219 Thumb down 4
        • kenshin says:

          kata ganti diri anda salah,
          “lgi2 muke mangkuk due ekor ni”
          sepatutnya
          “lgi2 muke mangkuk due biji ni”

          hahahaha

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 94 Thumb down 2
        • kenshin says:

          mksud sy penjodoh bilangan, bukan kata ganti diri hehehe
          sy failed BM ms upsr dulu wakakaka

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 2
      • budak_demok_dembam says:

        setuju dengan aduhai…..
        gempak kemendanyer, makin menunjukkan kejahilan dan kesahihan kes yg dorang baru menang tu adalah. blum kawin dan ada apa2 ikatan yang sah lagi dah terlentok sana sini, pegang2 lagi….hishhh jangan la guna kan ikatan pertunangan tu sebagai lesen utk menghalalkan yg haram…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 137 Thumb down 3
        • SAYA says:

          mengumpat n mengutuk pun haram gak

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 23
        • tupperware says:

          yang membace gosip org mengumpat dan mengutuk ni pn same dengan je…samela ngn aku skali..kui3

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 67 Thumb down 1
        • lime says:

          tgk je berite terkini tnpe perlu nk ngumpat sane sini tkpelah…maybe die nk tahu juga, yang cik akak ni tgk smbil mengumpat…aishhh…org yg beri nasihat bangkang, org yg mengumpat di sokong..tkpelah encik SAYA…lantok deme la

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 7
    • Mira Nair says:

      Cantik apa nya kad kawin mcm ni??. dh mcm kertas surat kabar wat bungkus ikan kt pasar jek. X der sapa laa nk pi ambik idea wat kat kawin murahan camni.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 80 Thumb down 5
      • ShapeShifter says:

        Memey n Norman punyer design kad kawen ni dh basi laa Nara… Nara outdated… kawan2 aku yg dh kawen dh penah guna dh design kad kawen mcm ni…selamat nikah dh pun. Terima laa kenyataan yg pasangan ni bukan trend setter…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 75 Thumb down 3
    • abg syg says:

      kad kawin i simple jer. yg ptg nikah nye

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 54 Thumb down 1
    • Vanilla says:

      Kad kahwin nampak over & semacam je

      Over la preparation dorang ni.

      Memey je kowt?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
    • pelik says:

      apalah perasaan anak-anak dia kalau diorang tengok “eh papa kawen la”

      apa lagi perasaan abby~ :(

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
    • Zampourn says:

      BOOO SAMA HANANI !

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  2. liyanalunia says:

    Bagi i. Kad kawin plg unik, zed. Dgn farah af. And kapel plg sweet pn farah. And mizz nina. Utk kad kawin depa dorg kt ats ni mcm ntah xmenarik pn bang nara. Apa2 psl dotg ni mmg xpanh menarik la kihkih

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 146 Thumb down 5
    • pinky says:

      bkn menarik pn kn..nt org buang jgk..tetibe je ehhh da dlm tong smpah pn..huhu

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 71 Thumb down 3
    • ermm says:

      kad kawen dorang ni over..menyampahnye..bagi aku pulak, kad kawen artis paling simple n jimat, maya karin..buat sendiri guna kad manila..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 60 Thumb down 4
      • sihat says:

        entah…grand2 sangat ni takut tak tahan lama…nanti malu je….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 70 Thumb down 4
    • lunia mumia says:

      kad kahwin zed paling unik so far ~

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 2
  3. Bawang Bakong says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 82
  4. gua says:

    dasyattt…tp x heran sekuman pon….tgk je lah lama mana plak diorang ni bertahan…moga2 diberi hidayah..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 55 Thumb down 5
    • GOSIP says:

      doakan jelah yg terbaik…esok2 kena btg idung kita sendiri , kita pun nk suruh org len doakan yg terbaik…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 4
  5. mak odah says:

    erkk…..ni ke kad kawin org melayu zman skang yg penuh adat ketimuran?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 94 Thumb down 5
    • ewuuu says:

      kan? sah2 belum nikah tp da amik picture pegang2 tangan….. iskiskisk

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 4
      • rianda says:

        bukan stakat pegang tgn, atas tilam basah pun dah. hahahha

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 76 Thumb down 6
        • Dinda says:

          eeuuwwwww…..kawen dgn duda yg dah x laku, nak wat grand2…. geli dowh… pasangan bujang paling best Faraf AF, Nurul Syuhada & Zed Zaidi….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 2
  6. cik wiwin says:

    kad kahwen pun nk posing2 manje… apekehalnye… mcm la dh halal boleh pegang2…sia2 dapat dosa free….

    ape2 pn selamat berbahagie lah.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 85 Thumb down 4
    • Huhu says:

      tulah, pegang2 before nikah, dpt dosa…kita yg dok kutuk org pun dosa gak…same je

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 8
  7. belum sah dah pegang2? apakah?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 68 Thumb down 4
  8. pinky says:

    alaa..nt org buang jgk dlm tong sampah…mmbazir je wt mahal2

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 4
  9. dayang bling bling says:

    ~buat apa kad kahwin “cun” kalo muka dorang dua ni tak “cun”???????

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 68 Thumb down 4
  10. aku says:

    kad kawen sy dlu pn letak gmbr sndiri jg bang nara.. So, x heran dh.. Sy sokong liyanalunia.. Kad kawen farah plg best.. Unik..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 4
  11. Zee says:

    Macam album gambar kahwin, satu gambar pun dah cukup dah, banyak2 gini agak over…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 2
  12. Munchi memek man says:

    Belum nikah dah buat aksi manje2 gedikzzzz…bukan muhrim pulak tu….!!!……islam pada nama ….akal fikiran untuk nafsu semata2…..inilah jadinyer ikon punoh nganoh doh!!!!…….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 63 Thumb down 3
    • april says:

      betul3x…islam pd nama…kalo mcm tu jomlah kite stop ngumpat2 kt sini…kita semua pun islam gak, kalo mengumpat nti dpt dosa…dpt dosa sbb mengumpat ni susah, kang nk kene minta maaf lak kt dorang…dh la tak tau rmh dorg kat mana pula tu

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 4
  13. cik jol says:

    hehe…menarikkan abg nara kad kawin diorang… menariklah sangat… tengok abg nara kata menarik tu pun dah macam perli..hehe

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 3
  14. zulhas says:

    disbbkn bnyk sgt kntroversi,kad kwin cntik pun x guna..meluat lg ada..sori aaaa

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 3
  15. Flameo says:

    cantik memang cantik…tapi buat lawa-lawa nanti orang letak dalam tong sampah juga..kan dah bazir….satu lagi masalahnya posing macam dah akad nikah…kenapa la masa kes kat mahkamah haritu tak nikah aje siap-siap..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 3
  16. zizoul says:

    norman dah berkedut!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 3
  17. mamaDee says:

    Org lain tak buat kad mcm ni sbb malu, belum nikah mana bule main peluk2, manaj2 mcm ni..haram..
    Diorg ni je mmg dari dulu tak malu2…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 52 Thumb down 3
    • chili pedas says:

      mak pak depa ni xckp pa2 ka..??xkn diam ja kot..??memek gedik+gatai=nyampah aku!!
      sume org ,eluat kot tgk deme ni..ptuuuihhhhh!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. lilo says:

    agak ar..korang tu tunang jer. tak rase malu ker org tgk dok pegang2 sblom kawen. terang terangan lak tuh -__- ishh!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 3
  19. Shazwan Shukor says:

    sapa sokong gambar norman kad kaler merah tu nampak macam usop wilcha?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 59 Thumb down 4
  20. adek comel says:

    hansm gi Nara gn puan Nara knknknkn kwan2….heeeee enthlh ku memng tk suke gan momok brdua ni……

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 7
  21. unknown says:

    gmbr mcm tu dkatakan cantik!…oo,ikatan tunang bukan syarat utk tiada batas pergaulan…..pikir la sendiri sbg umat islam…allahua’alam…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 3
  22. neel says:

    iye..lps ni ramaila mencontohi kad kawen ni..berpegang berpeluk sblm kawen.romantik kan

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 4
  23. izzat says:

    menyampah lah hahhaha

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
  24. manje says:

    Mnela diorg kisah psl muhrim ke x.diorg dh biase buat pn kn….
    Ape2 pn lantak p sme diorg lh ye.npk sgt mnunjuk2.kite nk buat mjlis kahwin ni jgnla mbazir.buat hnye sekadar yg kita mmpu.wlaupn sponsor,npk sgt kterlaluan….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
  25. Meluat says:

    Taktahu lah dh tahap apa diorang punye tak tahu malu… Dah terang2 dulu bercinta di nafi2 kan sampai la kene tangkap khalwat mase bini sendiri sarat mengadung!! Sekarang bukan main asyik lagi pegang sane pegang sini, peluk sane peluk sini.. Apelah nilai kawin tu bagi org macam ni.. WONDERING?? Momok bole tak tolong jawab.. Sebab serius nak tahu…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 3
  26. satu rumpun says:

    hahahha..bang nara…aku paham maksud tersirat ko…memang ‘cantikkkkk’ harhahrrrr…

    posing manje gitewwww……

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
  27. Dr. Feelgood says:

    Jaga lidah jaga mata jaga tinge dibulan pose ni.. Yg paling penting jaga jari.. ahaks

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 3
  28. Aira says:

    Buwekkk!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
  29. anon says:

    gambar2 cmni sesuai utk album selepas majlis perkahwinan jek… bukannya kad menjemput ke majlis perkahwinan.. ape jugak la dorg ni..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 4
  30. cencalok says:

    not that impressive la abg nara. we all know they’re getting married, which is good. the ugly part is, they dont have to show off the skinship lor. i think nak pegang2 pun lepas kahwin la. orang yang memandang pun suka sebab dah halal.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 3
  31. daus koko says:

    wey..blum kawin da posing pgg2.sdgkan perkahwinan 2 kita nak menghalalkan bnde2 yg haram antra lelaki prmpuan.adoii~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 3
  32. wongjowo says:

    xyah ler bg kad kawen. org dah tau yg dorunk tuh dah lama kawen. nikah jer blom!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 3
  33. siti Raja says:

    biarla diorang punya hal…komen banyak2 pun diorg tetap kawen………….

    P/S: ikhlas ak ckp xcntik kad kawen ni…old skool..geliii…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 4
  34. jojo says:

    kalau lepas kahwin pun belum tentu bahagia.so jgn over sangat la kot pasangan jijik ni.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 3
  35. choki terperanjat sakan.. says:

    kurang pahala puasa aku tengok kad kahwin macam nie…

    buwweeeeeeeeeeeekkkk……

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 3
  36. lattalilattamplom says:

    hahahhaa…alahhhhhhh setakat amik gamba pegang tangan amenda la sgt. Slama pon bkn setakat pegang tangan…pegang “lain” da biasa. Klu tak, watper usung tilam pi mai pi mai main tang tu…

    Udah2 ler NorMemeh….lebih baik korg perbanyakkan mendalami ilmu agama. Mohon hidayah dr Allah supaya kehidupan kamu berdua diberkati. Sebab ramai yg tk sabar kamu berdua terlungkup…hehehehe

    Satu jek ucapan utk NORMEMEH nih ~ bahagia ke hidup nnti lps menganiaya org lain… mungkin skrg kamu bergembira diatas kedukaan org lain tp tk mustahil satu hari nnti giliran kamu pula berduka dan org lain pula gembira…..masa tu bru CELIK BIJIK MATO !

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 4
  37. kashmir says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 55
    • DaDiD0 says:

      Compen ranting nona jatuh klo dia buat liputan.. kihkihkih…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 2
  38. cebbiecholet says:

    kenape kalau derang bergambar.. mesti nak adegan manje2.. nak pegang bahu la..pegang tangan lah….

    bukan lah benci..tapi betol gak kot..kalau dah biase pegang2 nih….dah jadi kurang malu nyer iyer dak? sebab DAH BIASE…

    kadang-kadang nak salahkan orang kutuk diaorang pon tak boleh….sebab macam saje di mintak kutuk jerk.. haishhh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 2
  39. zaqyah says:

    adeh, blom kawen lg dh posing2 bgai.. nauzubillah..
    saya tau, abg nara puji da mkna tuh..hehee perli sbnarnya.. ;))

    membazir itu amalan syaitan..hehee

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
  40. Anastasia says:

    Tu kad kawen ke? ingatkan album gambar kawen tadi… Betol la kata org, diorang berdua ni lama dah kawen (siap tempek gmbar kawen pada kad lg), nikahnye aje yg belum…mungkin kalau gambar org lain atas kad tu aku akan try suke design kad ni tapi ini…………oh no!!! never~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 2
  41. Haters says:

    Yuk!!!!!! Geli I tengok, let see berapa lama boleh bertahan perkahwinan mahal ni hahahaha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
  42. Ringgitmalaysia says:

    Ala..kan ongkos kahwinnya berjuta juta..tak kan la nak buat kad jemputan kahwin gune kad manila,design sendri kot..mestila nak yg MAHAL,GRAND..berjuta-juta!!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
  43. bukan nenas says:

    boleh la layan wat kad kahwin gmbr lentok2…dh kena tangkap basah pown…bg dorg, dh halal la tu semua…Sememeh punya couple!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
  44. Mawar says:

    Belum nikah mana boleh pegang2 lor,.,., haram bukan muhrim!!! berdosa jerk,.,..,. so kad kahwin ni ‘tak cantik’!!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  45. Si sepet says:

    Ala….biase2 jer…(nada yg sgt annoying)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  46. azamafaizal says:

    harap2 bahagia jgnlah sehari..setelah kawin bukan main gempak lagi..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  47. bobo says:

    banyak abis duit dekat kad kahwin je. motif? padan muka norman kena kikis dengan memey (ke the other way around?) kad ni macam desperate sangat je nak tunjuk dekat public yg dorang ni bahagia.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
  48. n o n a m a n i s (: says:

    so?

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  49. kiki says:

    orang tak tahu malu je buat kad macam ni. sebab tu lain daripada lain. wakaka

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  50. knox says:

    sape yg buat kad kahwin ni. fail la. serabut sangat. aku rase kalau dia letak pic dorang yg sorang2 tu especially yg black & white tu pun dah cantik dah. jgn la letak gambar bdua pegang2 tu beb tak manis la. lain kali bagi aku la design kad kahwin. lol

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  51. blackberry ungu says:

    so? ada aku kisah? nak muntah tgk,

    ala weiiiiii norman & memek !!

    —> setakat nak sakitkan hati abby, baik xyah la weyyy !!

    ni pn seb baik org sponsor, kalo x??

    hadoo?? xhadoo weii…..

    kawin tu kawin, nafkah anak2 mu jgn lupa norman kembang oiiii..

    hahaha

    sori :p

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 2
  52. emmbek says:

    ele…. dorg ni dh kawin…

    tgk memey tu,

    dah kembang seribuuuu..

    hahhaha.

    kad kahwin anda !

    superr duperr tak cantik la weh !

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  53. cape says:

    sapa sponsor kad kawin dorang ni?

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  54. ape2ajerla~ says:

    slgi tak kwin slgi tu la cari bahan utk org bcakap…esok2 da kwin senyap la tu….jgnla bangga sgt klu setakat kad kwin ade gmbr2 mcm tu…takde maknanye…. :P ~

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  55. cape says:

    ‘memey’ tu memang nama betul dia ke?

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  56. hpmurah2u says:

    salam..slmt pagi…smoga berbahagia la

    regards,
    jom tgk hanpon

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  57. linda says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 38
  58. lempang says:

    dorg ni lame dah kawen.. nikah je belom…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  59. FS says:

    ni kad kawen ke? lor ingatkan cover DVD mane~ huhu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
  60. murni says:

    Tak cantik pun?

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
  61. Tuck Wonderpet says:

    Poyo lebih! Muka dah basi…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  62. busuk says:

    alahai dah mcm poster kat mangga je. tolong la weh tak creative langsung. takat amik gambo banyak2 pastu buat cover kad semua org boleh buat cuma taknak sebab org buat camtu org yg perasan cun dgn hensem je.

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  63. anti perampas says:

    ya amponnnnn………muke xde seri pon…..sorang tua keladi sorang kaki mengerla…..yuksss…..serius aku tulis…..korang nih memang pasangan paling xsesuai tau….muka memek mcm da tua la…mybe sebb da tekena bancuhan org tua ken…alahai….cianye….dapat 2nd hand jer….takot mlm pertama makan kuaci je..maklumla da terbiase praktikal masa bertunang….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  64. tak berkenan says:

    ni lom nikah da amik pic manje2 dpn mata kite die da tunjuk…blakang kita..wallahualam…..semoga Allah mengampunkan dosa2 kami…..alo abg nara…..kalu non muslim ritela nk wat kad cam ni key

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  65. linda says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 31
    • memey dah lobos says:

      baik tang mana? criter mai….ko duk kat ukay perdana tu ke? ke ko ada masa diorang tengah projek?

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
    • mulut capoi says:

      Cuma norman ni x tetap pendirian , kalah ngan perempuan cantik.
      Memey x pandai jaga memek …pemurah mudah bersedekah….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. saya bukan memey says:

    comel ke kad ni?

    isyhh..isyhhh..harap2 la tak ada yg ikut trend kad kawin gini…belum sah nikah..udahnye gambo manja2….moga tak jadi ikutan la hendaknye yek

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
    • nenekKebayan says:

      segannyer nk bg kad kahwin mcm ni kat org2 tua kt kampung…walaupun jemput mulut lebih afdal..tp slalunyer org nak kad utk tngok map…

      teringat zaman aku nk kawen dulu mak mentua aku x bg letak gmbr kt kad kawen walaupun nk letak gmbr masa baby.. dier kata x elok, senang org nk ‘tuju’ melalui gmbr…lgpun nnt org buang dlm tong sampah…~

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
  67. hamba ALLAH says:

    astaghfirullah….bulan2 posa ni….terang terangan mereka ini org islam….kenapa nk mencemarkn kesucian islam dgn posing sebegini rupa…kan masih belum muhrim…kenapa nk menunjuk2…dunia akhir zaman…benda yg haram dihalalkn..benda yg halal diharamkn….kenapa umat islam sudah menjadi seperti ini…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
  68. Yg haram Tetap HARAM says:

    cun ke apa ke kad tu…still HARAM……bkn SAH lg pun……

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  69. geli says:

    eh belum kawin dah boleh pegang2 ker…eh salah belum nikah… kawin tu xtau lah kan….hehehhe…..jarang org buat kad kawin mcm ni..mmg power lah wat kelainan….wedding pun xnak kalah sampai juta2…moga xrugi lah wat camni…mana tau tetiba pas kawin nampak ada yg lagi cantik….hehehe…jahat nyer aku…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  70. Mama Mia says:

    Belum kawen dah pegang2 tanpa segan silu… huhuhuh… astaghfirullah…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  71. faisya says:

    mmg la lain, dekat kad dah eksyen berpegang2, padahal belum sah lg. sok tunjuk kat anak cucu kad kawin yg grand la kononnya. pastu anak cucu ikut contoh mcm ni jgk.

    sape yg kawin lps ni tiru kad kawin mcm ni (ltk gmbr pegang2 bkn muhrim) x cukup agama namanya. tok sah la nk banggakan.

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  72. whatever says:

    mane ade org wt kad khwin cm diorg ni.blm khwin da posing2 manja mcm dh khwin..huh bt malu jerk

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  73. setia says:

    CUN…DOOO, POYOOOOO!!!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  74. unggunapi says:

    subhanallah….downg n rs nyer tahu hukum hakam,cm x apply…moga allah bukakan pintu hati ke2 insan ini utk mjadi lebih baik….cian parent downg,tadah telinga dgr kata2 owng luar thadap “couple of the year n”….

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  75. kambing senyum nampak gigi says:

    Sudah2 la korang ni dok kutuk. Setiap orang buat kesalahan. Ramai je yang dah buat salah, bezanya diorg ni orang glamer, yg lain2 tu x glamer. Orang lain yang buat anak luar nikah tu korang x mau marah pulak? Biar je la. X payah marah2. Abby pon da maafkan mereka (mungkin). Dosa2 mereka, biarlah Allah yang tentukan, kerana setiap perbuatan walaupon sekecil hama dijanjikan dengan balasan di akhirat. Selamat berpuasa.
    Buat Memey dan Norman, semoga berbahagia dan moga2 kesal dan bertaubatlah dengan kesalahan yang lalu. Selamat pengantin baru. :)
    kalau nak dislike komen ni pon, dislike la. saya x rasa apa2. :)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 23
  76. pikir la dulu says:

    SEPATUTNYA NORMAN TUNJUK CTH PD ANAK2 YG MEMBESAR N TNJUK LA TELADAN BAIK SKIT…X KAN BERPEGANG2 SEB KAWIN MCMNI BG DIA ‘BIASA’??
    MCM MELEBIH2 N OVER LA….

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  77. caca says:

    kalau baik yang tak kacau rmh tga org… kalau baik yang sorang lagi taklah ceraikan bini n tinggalkan ak2… huhuhuhu…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  78. Fida says:

    Pelik org skrg, blum nikah & sah jadi suami isteri kad kawen mcm dh kawen..peluk2 bagai…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  79. bibah wangi says:

    cantiknye kad kawin (mata ke atas, tangan di dada).. ;p

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  80. cantik ker..???? says:

    aisshhhh…cantek mende kad gitu…biasa jer..aku tgk mcm dah cover cd cetak rompak je..wakakakakka…

    tapi ok lar kan, baik dorg ni kawen, dari dok buat kontobasi berleluasa…org tgk pon nyampah, mata tgk pon sakit kan kan kan…aku sokong sgt lar dorg ni kawen…bukan apa, dah kwen ni kurang lar dosa2 dating, pegang2, manja2 …hehehehe…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  81. mencelah says:

    Unik apenye..x nikah lg dah berpegang2 buat malu mak bapak je…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  82. Sookie says:

    Yang bersederhana adalah terbaik dalam Islam. Lebih sederhana, lebih banyak barakah. Kalau betul mereka ni public figure *snickers*, lebih baik menjadi contoh yang terbaik.

    Hanya Allah yang tahu niat mereka & hanya Dia yang lebih mengetahui. In any ways, all the best to this couple. Lebih baik mereka bertaubat & perbaiki diri sebagai Muslimin/Muslimah yang baik dari sibuk memperagakan ‘kemewahan’ perkahwinan mereka yang kebanyakkannya ditaja. Allah memberi rezeki tajaan tu mungkin hanyalah ujian terhadap kamu. Di mata kami dah terlihat bibik-bibit takbur & kufur nikmat. Jelas terpampang dari pemakaian Memey & pergaulan antara mereka.

    Saya sendiri pun marah tunang saya kalau dia nak sentuh tangan walaupun berlapik sekalipun. Tak mahu kulit dijilat api neraka nanti. i couldn’t say the same thing for these two. Seganlah sikit. Kalau orang tengok tak manis, inikan pula Allah yang sentiasa melihat semua. Orang marah, apa orang boleh buat. Tapi kalau Allah murka, macamana?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 2
  83. Suri says:

    Dah moden sgt mcm matsalleh..nak buat mcmane dlm dunia no big deal arini, Ada org anggap lelaki buat skandal adalah normal , kot Ye pun pegang tgn tu biasa Bg sesetengah org, perlu ke tjuk kat seme org ke ‘akrab’an tuh…yg menaja pun seme bangsa lain, Bg diaorg tgkap khalwat tu xde apa, kesian lg ada, sbb aku Ada kwn bangsa tuh, adoyai puas nak xplain, Bg diaorg mmg benda tuh xde apa, siap ckp klu x tgk mcmane nak kawen.. Eee rasa nak debik je, ada ke kita pkai tudung pun dia kata suh bukak kat bf…so aku rs yg menaja tuh mmg x fhm sambil2 nak mencapub

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  84. rarerariraro says:

    EEEE kalu aku la xkuase nk kawen grand2 bila ad kes tgkap basah lg2 yg 1 MALAYSIA tahu,
    mahunye mak aku xngaku anak weehhhhhh silap2 kna kejar dgn penyapu~~siiigghhhhh~~~~

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  85. gepeng says:

    xadak unik maknernyer pon la…be4 this ramai gak kengkawan sy wat kad cenggini…tp diornag bkn artis so xdakla org nak share kad kawen diorang..ni xdak unik aper2 pown..kalo unik kad kawen zed zaidi la br unik…to mmey n norman..sorry to say..pelik aku camnela leh dpt tajaan mahal2..hantaran sebenor brape ek? ni bnyak bebenor sponsornyer..mmgla rezeki korang…tp aku rase better korang fikir betol2 cara korang nie..kdg2 aku terpikir korang berdua mcm jadik bahan boneka plak..aku rase mesti korang berpegang “lantak orglah nak kate ape pon, nanti last2 terdiam jugak” …tu kot prinsip korang..sebab tu selambe badak je..tu yg xkisah org nak ckp ape. pic kad kawin tu sgtlah xsesuai..walaupun anda terlepas dr tuduhan tangkap halwat tu..patotnyer jadikanlah pengajaran. tgk2 brape rmai kutuk kad kawen awk? tu belom lagik yg “silent reader” tgk..ramai kot yg xsuke..wallahualam…..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  86. Karl says:

    Itu…misai Norman ke yg lekat kat mata Memey?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
  87. lynda says:

    cantik mcm tu abg nara? tolongla….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  88. hate memey says:

    saje jerk nak bengangkan abby r tue…
    ape klass amik sisa org len…
    bg aku, aku fresh… mesti la nak fresh jugak…
    tp.. kalo dh dpt yg tak fresh tue.. dah kehendak Ilahi…
    cume biar la kite dapat dengan cara yg baek.. bukan cara yg kotor…
    Merampas dan meruntuhkan Masjid org laen… lg2
    Sang isteri sedang hamil..

    Si perampas yg x sedar diri… Famili pon bodo piang.. ikut jerk kehendak dia…
    Mangkuk jamban la si memey tue.. same jerk ngan si jantan keparat tue.. Norman…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
  89. cik anom says:

    ape yg nak dibanggakan sangat, kawin atas keruntuhan masjid orang lain. what comes around, goes around. hukum karma. tunggu & lihat je lah.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  90. Hunny Kitty says:

    lawa lagik kad kawin ai..hahahahahha

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  91. belacan~ hangus says:

    .takpalah Memek sekarang bolehlah ko belagak

    eksyen lah sepuas2nya

    Belacan 2 ekor ni dah takda

    rasa malu kad kawen tu elok sggt utk lap burit lepas

    berak pastu sumbat dlm lubang jamban..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 1
  92. bula buli says:

    hahahahahaha..gelak sama depa… serius kelakar tgk…
    kawin kali kedua tu norman hakim woii..xpyah la wat

    kad kawin yang gempak tapi tak gempak..walaupun

    korang dah nak disatukan jadi suami isteri pegang

    tangan tu tetap haram, kau ni..baik la wat kad kawin

    yang baik2 sikit, xpayah la letak gmba korang yang

    berposing sakan tu..nak tau sebab apa? sebab korang

    tak kawin lagi..menambahkan dosa sahaja

    hahahahaha..aku yg kutuk ko pagi2 ni pun dah

    berdosa.. haishhh..xmo dah kutuk lu… wa chow dulu,…

    nak cari pahala balik.. bye3x.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  93. akak says:

    hai ni lah akibatnya bila dunia dah terlebih moden…dah xde segan silu lagi dah diorang ni….x segan ke dengan anak2, keluarga, saudara mara, kawan-kawan, peminat tunjuk aksi posing ala laki bini kat kad kawin….. x taulah pulak kalau keluarga masing-masing open minded sesangat….please la….jagalah sikit kesopanan dan kesusilaan….kalau korang tu dah nikah gantung tu lantak korang la nak posing kat kad kawin korang tu camanapun…..jangan salahkan peminat bila peminat komplen, tingkah laku tu tolonglah jaga sikit ye cik memey n en norman hakim…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
  94. ego789 says:

    bertuah ko memey..blajor takat SPM jer..kawen org sponsor..kalo aku jadi ko, malu mmg xhingat..maruah seorg pmpuan kene tangkap basah..lg nk tayang kad kawen grand2..ko buat kat abby cmtu..nnt norman buat kat ko balik cmtuh one day..wat u give u get back..xpyh nk happy ending story sgt laaa~~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 2
  95. ferrero rocher says:

    kad cantik, perangai pown maw cantik dowh !

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  96. KESAHpontidak says:

    pompuan murah memang mcam tu. suka pegang pegang.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  97. KESAHpontidak says:

    pompuan murah memang mcm tu. suka pegang pegang ni.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      minah jambu bukan suka pegang pegang lagi ! minah jambu suka di pelok pelok ….bila kena pelok rasa macm panas lah pulak….bila dh rasa panas rasa macm sejok pulak ! camana ni ? bujang tolong minah jambuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tolonggggggggggggggg !!!

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 4
      • bujang says:

        Ish minah….dok tengah asmara pun bising…..
        Tulah selalu dok melancap.. tengok kad macam tu dah stim……
        Lancap minah ……komputer tu kan ada gesel kat anu tuu….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  98. mira says:

    tidak cantik, belum kahwin dah gambar mcm ni..benar2 tidak elok di pandang..dari sudut lain memang lelaki dan perempuan ni nampak sesuai..but not wedding of the year lah..tak layak rasanya

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  99. Anti homewrecker says:

    Pasangan keji! Bangga sgt la tu terlepas dari tuduhan berkhalwat, lepas tu kad kawin tak malu letak gambar ala2 nak berkhalwat! Memalukan sunggoh! Bajet romantik habis la tu…*puke*

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  100. mojako inchan says:

    pasai apa dok tunjuk lebih2 sgt ni…kalau spesis merampas laki org ni cukup meluattttt sangat….x kan mana bahagianya ……hakkkk tuihhhh . wedding of the year …chittttt po dah

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  101. cucu says:

    menyampahhh aje,..ntah,.tgk tringt kess drama king diorg dlu,..so,.cm hipokrit i nk wish for their wedding,..opps,.sorry to say,.kad ni jd xcun la,.pd i..bhagia di ats pnderitaan org lain,..nsibb abby pon dh bhagia n i doakan lbihhhhh bhagia dri mreka,..go abby,.go,…tba2,..sorry guys,.terrrr lbihh sudh,..~hee~

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • izz says:

      satu jer aku xleh lupa psal kes dorg ni..ms abby serang ngan wartawan..leh norman sempat bela memey dr abby…spatuty bela bini..ni…thah ler….

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  102. cik jelyta says:

    hm.. memey nie teruja je 2 nk kawen ngn laki owg..hihik

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  103. simpati says:

    memanglah jodoh pertemuan ajal maut di tangan Tuhan,tapi bila tenguk gambar Abby dengan anak anak nya,rasa sebak pulak hati.,,bukan senang nak jaga anak 3 orang sendirian.Mudah2an Abby tabah,

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  104. nicky says:

    ni ape kes letak gamba byk2..bajet cun la tu

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  105. pembaca says:

    eiii jgn la sape2 contohi kad kawin dorang ni.. lom pe2 ag dh terlebih2 mesra… xsesuai langsong!

    sndri mau ingat!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
    • BumbleBee says:

      – kambing senyum nampak gigi says:
      August 11, 2011 at 9:13 am
      Sudah2 la korang ni dok kutuk. Setiap orang buat kesalahan. Ramai je yang dah buat salah, bezanya diorg ni orang glamer, yg lain2 tu x glamer. Orang lain yang buat anak luar nikah tu korang x mau marah pulak? Biar je la. X payah marah2. Abby pon da maafkan mereka (mungkin). Dosa2 mereka, biarlah Allah yang tentukan, kerana setiap perbuatan walaupon sekecil hama dijanjikan dengan balasan di akhirat. Selamat berpuasa.
      Buat Memey dan Norman, semoga berbahagia dan moga2 kesal dan bertaubatlah dengan kesalahan yang lalu. Selamat pengantin baru. :)
      kalau nak dislike komen ni pon, dislike la. saya x rasa apa2. :) —

      << ### ini aku paste komen ko yg kat atas…so kesimpulannyer org lain kutuk x boley, ko kutuk x per ker niehh???? konon nk jd org lain…padahal obvious gravatar(ikon) muka yg sama…hmphhhh

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  106. ain says:

    moga bahagia pasangan ni..lps ni jga rmh tngga elk2..jgn jd pisang brbuah dua kali plak yer cik NORMIANG..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  107. mr simple says:

    Nara, TOLONG PANTAU IKLAN2 YG BERUNSUR LUCAH KAT BLOG KO NIH!–specially yg selalu muncul kat atas first comment tuh!—tolong la jgn tambah lagi dosa2 yg sedia ada. tq-peace!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  108. jabun says:

    pasai apa tak letak je gambo norman

    berboxer kt kat kawen tu & memek

    berbaju tido nipis ..lg gempakK

    tu kan tagline deorang..hehehe

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
    • sharifah says:

      eehh tak selera nk tengok menatang2 2 ekor ni berbogel
      taknaklah……….. batal puasa kang…!!tapikan deorang ni sudah puas meihat sesama sendiri..biasa dah terbiasa…

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  109. malay says:

    Dorang di dah lama kahwin lah. Nikah je belum…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  110. IdaShazana says:

    mmmmmm, kesian

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  111. sunshine_gurl says:

    Cun… hahahha. geli plak nak dengarnyer.
    Mana ada org wat card kawen camtu. pegang sana, pegang sini. Kalu dah nikah pastu br wat majlis persandingan, xpelah.
    Org yg dpt undangan pun xpasal2 dpt dosa sama sbb tgk pic2 camtu. dah dikira bersubahat sekali…
    naya tul. Kalu nak wat dosa tu, buatler, xyah ler bg org lain pun dpt dosa sekali.

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  112. AKU says:

    BUAT WEDDING GRAND2 ADA DUIT DUIT HANTARAN ABBY XBAYO2!!!!!!!!!!BAHLOL PUNYE JANTAN !! SESUAI LA KO DGN BETINA TUH

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  113. AREYOU CAYO says:

    Cun?…please…x heran langsung.klu aku dpt jumpa kad kawin nie…aku pijak2 jer atau buat alas tempat aku duduk…hehehe..ader aku kisah????

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  114. ida says:

    x tahu nape x excited sgt tgk kad kawen tu..maybe sbb dh bosan tgk dorang kat tv & majalah/paper (berkaitan kes khalwat) kalau mcm tomok nak kawen hari tu excited jgk la sbbnya dia kurang pamerkan wife dia dulu kat khalayak ramai so bl nak kawen semua tertunggu2..bukan tertunggu majlisnya tapi 1st sekali tertunggu2 kad kawennya..bila dh tgk (walaupun x dpt tgk real dpt tgk kat website pun dh teruja) mmg WOWWW!!!

    tp bab si memey ni mcm x berapa nak WOWW!! mcm sy ckp td kami dh bosan & muak tgk pasangan ni psl kes khalwat dulu…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  115. Dr. Feelgood says:

    Wakaka.. Ramai nyer org yg dok kutuk2 NORMAN dan MEMEY ni. Mmg ikut hukum Islam perbuatan tu haram dan aq x nafikan.. Cuma aq tertanya2 pada diri aq sendiri ada kah semua org yg dok kutuk2 ni mmg lebih baik dari NORMAN MEMEY ni atau x pernah wat salah dlm hidup..??

    **Right say NO but left DOES..!!

    Mereka mungkin dah wat salah.. Tapi sampai bila kita mesti nak menghukum mereka..??
    Jgn lah sbb mereka kita lak yg bertambah dosa sbb mengutuk2 lebih2 lg dibulan ramadan ni.. =)

    **Kemarau sepanjang tahun hapus dek hujan sehari..

    (Aq sekadar nak mengingatkan diri aq sendiri dan kwn2 disini..)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 6
    • Hanya says:

      ssyyhhh….jgn di kutuk org2 yg mengutuk artis2 kt atas tu, nanti kang kene mrh…kite tgk je…walaupun kite tgk gosip, tp tgn, mulut diam je…biarkan dorg yg berkata2…dorg kn baik…segala hukum -hakam keluar…cuma dosa mengumpat lebih besar dr dosa berzina krn dosa mengumpat walaupun kita ssh bertaubat , wajib minta maaf pd org yg diumpat tp kalo dosa krn berzina, wajib bertaubat meminta ampun pd ALLAH SWT. Mengumpat ibarat memakan daging saudara sendiri…iyerrkkkk!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  116. noraelina says:

    salam,banyak2 lah ingat ALLAH bila kita mengambil hak orang 1 hari orang akn ambil hak kita,KEBAHAGIAAN ATAS PENDERITAAN ORANG LAIN XKN KEKAL LAMA…….wallahualam….

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  117. pak hang rambo says:

    waaaaaaaahhh antiknyeww…hahahah cantik keh?mmg TAK lah……ni lagi satu.meluat gile aku tgk.si norman tu tak sedo diri.mcm tak penah kawin je sblm ni.ni dah buat kenduri grand gile2 baba ni smpai bejuta2 duit abih kluo,make sure kekal la smpai ke anak cucu ye.(dlm nada perli dan sinis)hahah..TRY YO BEST IN YO TEST!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  118. tuala basah tapi terlepas hukuman says:

    pengantin expired….kawin da lama da….da rabak…tp br skrg nk menikah….aiyak….pastu tgk muka si memey tu xberseri2…..tgula balasan bila menghancurkn umahtangga org lain ye!kad tu buruk gile..!!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • mulut capoi says:

      Bagilah peluang mereka membina kehidupan yang halal. Biarlah dia org. nk. kawin.
      Manusia mana tk. buat salah dan dosa. usah diungkit perkara yg. lalu….biar mereka taubat nasuha lepas ni..
      Sama2 suka x perlu dihalang yg. penting jadilah suami isteri yg. baik…..
      Semoga Allah berikan hidayah…Allah maha pengampun lagi maha penyayang…
      Tak baik dihina mereka nk. bina masjid.
      Doakan yg. terbaik untuk mereka.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  119. montokdiau says:

    rancah kehidupa, apasaja bole trjadi.moga2 bahagia, doakan lah yng baik2….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  120. alice says:

    lihatkah artis ini..tdk ade perasaan malu dan segan..wahai pembaca BN sy baru je dgr ceramah dr ustaz idrus pasal Bid’ah hari perkahwinan: Cium dahi, Sesi fotografi, Pra-wedding. semoga umat islam muslimin dan muslimat tdk la jahil sejahil2nya..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • Dr. Feelgood says:

      Alice >Setahu aq bid’ah di dalam ibadah dan aqidah itu hukumnya mmg haram. Klu ada unsur2 ikutan dr agama atau kaum len mmg lah kita x bleh wat sbb Islam x sama dgn agama len. Cium dahi pas nikah pd aq x salah sbb dah sah jd suami isteri cuma klu bleh jgn wat dpn org ramai.

      Sesi fotografi pun aq rasa x salah gak dan masih bleh diterima klu pengantin pompuan menutup aurat sbb bkn utk tontonan ramai (utk wat kngn je) kecuali lah dipublish kan atau drog upload ke fesbuk utk dipamer.

      Pre wedding aq aggp salah sbb blom nikah dan ada pegang2 atau pluk2, lg pun ni bkn budaya Islam.

      (Ustaz Idrus tu sapa..? Mcm aq penah dgr nama dia)

      **Sori eh.. Ini pdpt dn pandangan peribadi aq je sblom aq rujuk pd yg lebih arif

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  121. maria says:

    Nikahlah kamurang cepat2 supaya halal dan tidak jadi buah mulut org. Kesian sbb kena kutuk saja…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  122. nurulni says:

    ni kad kawen ke album gambar kawen?

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  123. purple.dot says:

    Selamat Pengantin Baru kepada Mimi dan Norman.
    semoga kekal dan bahagia sehingga ke hujung nyawa. Dikurniakan anak2 yang soleh dan solehah…

    Sebagai orang Islam seelok2 nya kita doakan kebahagian bakal pengantin. Berdosa mendoakan keruntuhan rumahtangga orang lain dan baguslah mereka bernikah agar perkara2 maksiat dapat dielakkan. Aku rase Abby pun dah ada teman baru just let her continue with her new life.. Wartawan pon jgn lahh asyik sebuk tya komen x wife norman. sajer jer nak create spekulasi negatif.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  124. bandung soda says:

    belum sah nak peluk2.pastu agih2 kad kawin cmni.
    tak tau malu ke. mulut je mngaku Islam.
    blh dpt kanser mata kalo korang ni tgk lame2..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  125. Paku Pakis says:

    Menyampah dan meluat dengan norman hakim, lagi setelah di curang dengan abby, mula2 dgn faradhiya skrg ni dgn memey, khalwat lagi. tp terlepas. pelik? kesian abby..hantaran kawin pun hutang..apa kedana la norman ni..bertambah menyampah bila tgk lakonan dia kat tv9 smlm tajuk sekilas qalbu..mmg ada ciri2 seorang suami dan ayah yang tak berperikemanusiaan. eeeeeee geram tak suka!! mmg sesuai sgt kau dgn watak tu norman!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  126. ibudikya says:

    jangan la cakap macam tu kat memey kesian kat dia..bagi la di can utk merasakan apa yang abby rasai…dunia ini bulat…akan sampai masa utk dia nanti…percaya la..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  127. meluat aku tengok says:

    dah lama aku x tgok cite klu dia dorang ni berlakon…. meluat tgok muka x tahu malu memek dgn jantan bodoh ni….. sardin btol kan muka diorang ni…..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  128. Nurul says:

    dahla korang xyah nak kutuk2 bln pose ni..diri sendiri x berapa nak betul…nak advise…baek korang bukak pose!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  129. aku tak bagus sangat says:

    biarlah die nak buat kad kawen mcm mana pun..bukan guna duit korg pun. kecoh je. yang kene tangkap die, bukan dorg. korang macam lah tak pernah buat pernah buat mcm tu dengan bukan muhrim. hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 6
  130. ff says:

    GELI!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  131. senahDotCom says:

    sedap la memeh peh raya dpt makan rendang ayam tua.kahkahkahkah

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  132. akulah says:

    haiiihhh! belum kawin lagi, tapi gambr megalahkan laki bini! siap berpeluk-peluk bagai, apalah manusia sekarang nie, lainlah dah ada ikatan, nak peluk2 macam gitu!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  133. mama says:

    meluat nyeeeeee….mcm HAMPEH JE…yg jntan x sedar diri yg si btina x malu ke…PERAMPAS….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  134. mamai says:

    woiiii…kad kawen si memey nie cam cover piring itam la pulak…old skool siot!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  135. mak jah says:

    memey… kememe…bagus la kau nak kahwin… aku xtahu la nak label kau apa sebenarnye… perampas pun ada.. semenjak kau ‘DIKANTOIKAN’ dengan jais … ko masuk tv mana2 aku sanggup tukar channel sb xnak tgk muka ko.. xde orang lain ke kau nak… maybe rezeki kau dpt mamat tu.. tp kau kena ingat.. what goes around comes around.. sekali kau buat.. seribu kali kau kena. maybe kau ngah berbunga2… nt one day… ???

    kepada norman.. bro… lu gentle la skit bro.. xpyh r nak tunjuk meriah2… walaupun kau terlepas dari hukuman mahkamah. kami dan rakyat2 mmg dah tahu kau mmg curang ngan isteri kau.. (harap kau baca la)… ko pu sama.. kau belakon aku pun sgp tukar cxhannel.. kau ada anak bro.. jgn la kau hipokrit sgt… sesuai laa.. playboy dgn perampas… campuran playpas… kekekekke…

    to abby… dont worry.. kami sgt memahmi akak.. dan akan memberi sokongan kepada akak.. kuatkan semngt… biakan diorg degn life diorg… n akak kena tunjukkan yg akak sgt powerful… diorg ni mmg cetek otak skit…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  136. Kak Limah says:

    Apa yang ada kelainannye Nara.. kad kahwin camni orang bukan Melayu jer buat.. Orang melayu tak buat kad jemputan dengan gambar tak senonoh camni.. mengucap pakcik dan makcik kat kampung terima kad camni…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  137. nyampah i says:

    eeeiiiiiii…..nak muntah ijau nengok due ekor ni tau…elok la…sekor betina sunda8 sekor jantan tua x sedor diri….bluuuuueeeekkk

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  138. Ada aku kesah ke? says:

    kad kawen ke?? lorhhh ingatkan buku skrap budak tadika tadiii!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  139. zaia says:

    pose manja cmne pn still,tk nmpk sweet.
    sbbnye………………………………………………
    huh selamat berkahwin la.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  140. aku memg puase says:

    dlu die penah wat hal even abby tgh preggy anak die, xmustahil die bole wat lg dgn memek ni plak kott..

    dlu ngn abby pn penah cerai gk kan before kes khalwat..so xde ape nk d bngga kn memek oiii…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  141. hotmama says:

    huhuhu…..xpyh la nk bgga2 sgt dgn kad khwin cm2 cm hampeh jew bkn lawa pn….dasar perampas laki org……bgga sgt dpt sponsor nmpk sgt cm xmmpu…..tggu la balasan Tuhan sbb aniaya anak bini….memey blh lak ko bahagia atas penderitaan org lain…..xkn kekal lama…..mmg pasangan muka xmalu blm apa2 cm laki bini….entah2 dh biasa TUUUUUUTTTTTTTT……uwekkkk….uwekkkkk….cm bgus jew….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • katak says:

      dia lum rasa….nanti pas beberapa thn bila si laki gatal nampak pempuan lain lagi cantik n muda…bru dia tahu lah waktu tu….heheheheh……rasakan…dunia ini bulat n hidup bagaikan roda…

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  142. Myra says:

    kepada memey..takdak pa yang nak dibanggakan sgt tu..ingat2 la apa yang ko dah buat kat Abby & anak2 dia…aku ANTI hang! NO OFFENCE to all her fans…hampeh!~~

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  143. tv rosak says:

    cam hareemmm jer…
    tunggu la HUKUM KARMA !!
    wooooahhhh

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  144. taksukamemeydannorman says:

    hukaloh kad gempak bagai…last2 masuk tong sampah!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  145. lemoncute says:

    tak payah nak grand sgt lah, dua2 bajet hot, benci aku tgk, yang tukang sponsor pun mcm apa, bahlol, baik sedekah kat anak yatim je duitnye,dari sponsor untuk weding dua mangkok ayun ni,,

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  146. nana says:

    mane x mesra nyer..d.ah penah sebantal…org lain x wat camtu coz belum sah…dia dah lame sahhhhhhhh….hehheee

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  147. ayu says:

    setuju…bukan ape…dah la perampas…tu yg barani daring cenggitu……muke x malu cenggitu la…..ntah2 ……..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  148. teya says:

    memg la org x penah bwt. mane ade org amek gmbr mnje2 letak kat kad kawen. sbbnye x nikah lg. pe la.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  149. atie-ika says:

    sy suke smua comment anda…dah kalau lebih 44 orang mendoakan yg x baik je, korang pk sendiri la sejauh mane boleh pegi…klu abby melenting kuar melodi..memey melenting mesti siaran langsung satu negara plak nanti..hahahaha..kite tengok kan aje..hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  150. teDi says:

    hah?? ikut buat kad rupa macam ni?? buat apa?? belum kawen dan pegang-pegang dan peluk-peluk!

    yerkkkk!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  151. xyahsukesgtlah says:

    klu dah lebih 44 org mendoakan yg x baik, korang pk sendiri la sejauh mane la korang leh pegi…klu dulu abby melenting masuk melodi..nnti memey plak melenting mesti siaran langsung seluruh negara..haha.. i like all d comments here….hahahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  152. farah m says:

    mcm mana la perasaan abby skrg ni ek?msti hancur luluh hati.dy tgk si norman ni ngah gila2 ngan prsiapan kawen dy..luar mg la abby senyum dan nampak ok.tp hati perempuan hanya perempuan yg tahu kan…
    sabarlah abby,hanya itu yg termampu sy ckp.
    pasti ada kebaikan terselit utk awak di kemudian hari..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  153. ulTRAmaN TiGa says:

    MENYAMPAH!!!!! Kalau bujang X apa la…memey ni pun GATAL mau berlaki. Main hantam ja laki org!!! Macam MINTAK PUJI ja pasangan ni>>>>

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
    • aspire5580 says:

      memotik kato2 dari sorang tetamu sebuah rancangan luar negara baru-baru ini…lebih kurang cenggini katanya..lelaki mempunyai kecenderungan kpd wanita…lelaki yg sudh punya anak dan isteri..kalau terlihat pada anak kecil lain.lantas teringat pada anak kecilnya dirumah, kalau terlihat kasut kecil..lantas teringat anak kecilnya dirumah..kalau terlihat basikal kecil..teringat juga anaknya dirumah..tapi bila terlihat wanita cantik lain..si suami terlupa sekejap isteri nya dirumah…

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  154. Crome says:

    Kahwin free… byk sponsor masuk, sampai lebih RM10 Juta… apa2 pun boleh buat… kalu saya, saya sewa billboard kt tgh2 KL, pastu letak kt situ, “Jemput Datang Ke Majlis Perkahwinan Kami Di Bla Bla Bla Pada Bla Bla Bla”….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  155. aspire5580 says:

    semoga berbahgia norman n memey..if aku..aku tak lotak gambo kek kad kawin..oghg musti buang kek tompek smph..x kan nak lotak ateh mejo..menatap tiap ahri

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  156. saya says:

    b’nikah nya belom tpi over gila b’gmbar….wedding of the yaer konon…sedar ar ckit, kna tngkp khalwat la oiiii

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  157. bencimemey says:

    Haha , sebelum kawin dah berpegangan tangan . HARAM LA BUDUH . bang nara , ko harap2 org lain dapat dosa ke hapa .

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  158. Syima says:

    kad kahwin Ashraf Muslim lagi catek dooo …Abg Nara tknk puji n publish ke …??

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  159. izah says:

    cantik ke???? dh xbersifat keISLAMan dh…anak dara blh plak pegang tangan lelaki bkn muhrim…baru bertunang blm akad nikah lg…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  160. wafi says:

    menyampah aq ngan mangkuk 2 ekr ni x abes2

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  161. llala says:

    wat kad kawen tp letak gmbr mcm org dh kawen………malu99x!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  162. apek ny0nya says:

    eei geli si0t tgk muke dye 0wg..mnyampah glew!! k0n0nnye nk jdik artis wedding 0f the year la 2..dh la weh..xde utg p0wn tgk u all kawen..ade aku kesah!! dh la perampas suami 0wg..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  163. intanzain says:

    mase kursus aritu,penceramah yg juga seorng imam bercerita…seorng makcik memberi kad kahwin anaknya utk menjemput imam ke majlis nikah dan sanding anaknya. lalu imam berkata,”nikah dah ek anak makcik ni?”. Makcik menjawab, “imam ni main2 pulak,kan nnti imam yg akan nikahkan mereka.” Mana x imam trkejut sbb pada kad kahwin ad gmbr pengantin berpeluk mesra sprti suami dan isteri…. renungkan dimana silapnya?

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  164. aku says:

    looks like kafirunnnnnnnnnn

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  165. miouuuu says:

    hmm, aku npk dowg kol 3pg kat mcd ampag beb,, btolla sembumbungg mcm abby ckp,, dlm kitab dh tulis kot , lau kt abaikan bini petama,, tanggungg dan jwblaa kow norman dlm kubooorrr… memey pon same, ko runtuhkn masjid , so tngu je la balasan utk ko di sana,, mintk maaf la ko pd abby,, lau die xmaafkn ko, mmg jwbla kaw nnt,, dosa sesama manusia jgn ko xigt blsn, aku owg jb gak.. ko xsekola agama kee,,melambak skola agama, ko xg ke,,, so dh kaye ni, pegila klas agama.. tmbhkn input dlm otak ko tu… pmpuan mane yg sokong ko tu, samade mak ko ke @ sape2, mmg dowg sokong lau suami dowg berendutt22 niii… norman , hope lu dh xgatal lg pasniiii,,,abes sume dara ko amik nnt,, so saidishh,, jdla khalifah d bumi ni…. umo dh bp beb… tahniah atas masjid yg kowg bakal bina hasil ko runtuhkn masjid laen.. selamat bebahagie didunie …

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  166. as a muslim says:

    salam, wowwww kad kahwin memang sgt cantik … tapi malangnya belum sah sebagai isteri dah pegang pegang mcm tu .. siap letak depan kad lg .. fuhhh are they a muslim ???? dah tua, tetapi menjadi contoh yg sgt tidak baik kepada org lain terutama anak anak dia sendiri.. wut goes around comes around la beb .. karma hidup.. hope this will be last forever n bahagia di DUNIA ..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  167. BumbleBee says:

    kad kahwin Ashraff Muslim lagi smart….macam helaian al-quran…siap dlm tulisan jawi sebijik mcm dlm al-quran lg…ini baru creative…..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • beezeebowdy says:

      Salam BumbleBee!

      2 ekor tu sungguh gembira & amat berlagak sebab dilepaskan mahkamah syariah… tu lah, akibat penguatkuasa JAIS yg tak profesional, habis pemaksiat2 2 ekor tu lepas & surely 2 ekor tu + family2 kutuk & perlekeh JAIS… tp takpe… 2 ekor tu + family2 takkan boleh blah dgn jiran2 di ukay perdana tu yg tau apa 2 ekor tu dah buat di situ selama bertahun2!! suka hati lah korang 2 ekor di dunia ne…… aku tak berani cakap… mungkin ada atau takde balasan di dunia ne nanti, Wallahualam… itu kerja Tuhan yg korang 2 ekor kata amat2 menyebelahi korang!!
      betul tak BumbleBee….????

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  168. NinaOkeefe says:

    what an utterly disgusting couple!!! chance of divorce by the end of the first year of marriage 99.9%-siapa mangsa seterusnya wakakakkakakakaka..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  169. tarapapa says:

    ishhh….bangga la dok pose cm 2….pape pn tahniah la memey sbb bkal merasai pe yg abby rse sblm ni….welcme 2 the club…!! hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  170. nulisa says:

    ishhh x segan ke tyang gmbr berpegang2 tgn kt kad kawin b4 kawin..?? opss ke salah ayt?? haha.. ce tgk kad kawin ashraff muslim, sjuk mate memandang…. papepun semoga dorg berkekalan hingga ke akhir hayat lah…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  171. sarah says:

    kad kawin yg cenggini…da BIASA sgt2 da…..apa yg UNIK nya tu?????????

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  172. sarah says:

    isshhh…..grand punyer nak rak kawen durg ni…bnyk duit…1.2m wow…LHDN pn kejar….tp NAFKAH TUK ABBY N ANAK2 DA SETEL KAN KERRRR????

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  173. suzane says:

    wei…nak muntah aku tengok gambo si gatal dan si perampas ni….ya allah sedor ler diri tu…awak tu duda and si mulut besar betina gatal…meluat…meluat…meluat….perrgghhh!!!..mampus la dengan wedding korang….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  174. ASSALAMMUALAIKOM BUAT ADIK ADIKKU SEMUA
    KORANG NI CUBALA AAA FAHAM SIKIT KITA.. NI KAN ARTIS DAH NAME PON ARTIS MESTILAH NAK KENA GRAND..SETAKAT KAWIN JUTA JUTA NI ABG MATROCK TAK HERAN LAH… BIASALAH ARTIS -RAMAI NAK SPONSOR ,BIARLAH BUKAN NORMAN&MEMEY MINTAK TAPI DAH ADE YANG NAK SPONSOR AMBIK JE LAH…REZEKI LAH KATAKAN…OK TU JE SALAM SAYANG DARI ABG MATROCK …SELAMAT PENGANTIN BARU UNTUK NORMAN &MEMEY..SEMOIGA BERBAHAGIA SEHINGGA KE ANAK CUCU. …
    .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
  175. Sue Anna Joe says:

    Glad the readers here are smart enough to point out perihal bergambar mesra tu.

    “Mana tahu selepas ini makin ramai yang mencontohi kad kahwin Norman dan Memey kerana keunikannya.”

    Terrible advice. Erk, please no, janganlah contohi.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  176. Nanananadia says:

    Aku memang langsung tak faham dengan sesiapa yg menaja diorang ni . Kenapa perlu membanggakan orang yang akan berkahwin disebabkan ditangkap khalwat ? Sangat tak patut .

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  177. suke haty aku lorhh says:

    benci aku…huh….galok sgt gmbr pgang2….nk publisiti murahan la tu..ni yg DISLIKE comment yg kutuk babun 2 ekor ni x lain x buken si memey semeh la tu…lalallalala… dh la kna tgkp KHALWAT….grand sgt la kunun….x de maknernyer la…hukum kt dunia tleps…belum tntu kt akhirat…harap abby n anak2 sabar ok? arggggghhhhh muntah aqu tgk kad diorang…masuk spital cbb sememeh ni…menci2…ha3…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  178. iluvipad says:

    this is no good compare to asyraff ok! no pegang2 before nikah!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  179. baju biru says:

    menyampah tgok diorg ni… muka tak malu langsung… gajal dan jalang.. ni yg ptut diorg dpt… cian dekat aby yg baik itu…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  180. sella says:

    isk…kita kalau nak buat contoh tu kalau benda yg baik2 jer la.. tp klu kad kahwin posing dah mcm orang dah kahwin ape ke bendenyer…meluat pulak tengoknyer…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  181. paleotakkau says:

    pale otak kau! xmalu ke hangpa buat grand2 ni..?? da r amek laki org..laki pun xsedaq dri..menyampeh aku tgok..ape jadahnye org taja depa ni hah??? buat maksiat pun nk taja!..gila bangang!..haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  182. LaDy JeZz says:

    dorang nk malu ape..?? coz dorang da kawen..nikah je blom! wakakakaka~

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  183. sufi says:

    kalau makin ramai yg mencontohi tu,diorg nanti dapatlah saham free…ajar orang buat maksiat..bersentuhan sebelum kahwin…elok sangat lah tu..
    bukan ckp pasal mereka 2 ekoq ni je,tp muda-mudi zaman skrg yg dah menyimpang dari landasan Islam yg sebenar….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  184. nini says:

    gambar kad kawin seorang PERAMPAS!!…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  185. adib says:

    jgn jdkan contoh kad kawen mcm ni,,belum nikah lg, gmbr dah manja2, pegang2 tangan, malu budak tgk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  186. DARA BAJIK says:

    Kegembiraan hasil daripada kesedihan orang lain akan membuahkan kesengsaraan di kemudian hari.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  187. whatever says:

    xde lgsg komen positif aku nengok..nmpk sgt diorang x restu pbuatan hangpa..dr c2 lu pk la sndiri..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  188. mulut aku memang longkang, so? says:

    norman kawen dengan memey tak keluar duet ape pon sebab sume da sponsor. Nampak sangat memey tu murahan! bg free pon org xnk..si norman je yg tergile2..bodoh!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  189. baru balik kenduri says:

    kad kahwin dayana + ashraf muslim lagi lawa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0