Written by AbangNara | October 26th, 2010

gambar kekasih baru hattan

Kami memang suka gila dengan Hattan. Dulu zaman sekolah memang lagu-lagu dia menjadi pujaan kami. Rendang tak berbuah,mahligai syahdu dan banyak lagi lah. Memang best gila semua lagu dia. Respek gila kami dengan suara Hattan. Tapi selepas melihat gambar kekasih baru Hattan di malam Konsert P. Ramlee baru-baru ini, bertambah respek kami dengan brother ini.

Cadangan kami kepada Hattan, sila buka kelas teknik mengorat awek cun untuk mereka-mereka yang berkepala botak. Mesti ada skill tersendiri yang digunakan oleh Hattan sehingga awek cun ini cair di pangkuan Hattan. Kami respek sama lu bro. Memang hebat dan gagah perkasa sungguh.

Nantikan entri kami tentang malam Konsert Mengenang P. Ramlee anjuran Astro esok. Terima kasih kepada Redmummy untuk gambar Hattan dan kekasihnya ini.

85 responses to Cun Dan Seksi Gila Kekasih Baru Hattan, Gua Respek Sama Lu Bro

  1. ANIGONI says:

    aku 1st ke…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • awexcun says:

      anggap jela ko 1st

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ANIGONI says:

        agaknya model kot perempuan tu…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • seksi siot…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • akaktimah chinta says:

          alahai hattan time camni kau seronok tunjuk awek kau…. bila bercerai…. insaf….. !! cam islamik sgt…… bila le nak sedar…… sudahlah cari le calon yang baik bagi diri anda yg kurang baik… supaya dapat berubah ke arah kebaikan….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • shalee says:

        sume dia nk sapu.. kesian korg yg xde makwe kan2

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • nOnAmE says:

          baex xde makwe drp ada makwe tp mnmbhkan dosa..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Roh says:

          Hattan ni mmg suka yang tinggi, seksi, hot, putih, cantik, dan meletup … sedangkan diri sendiri tu, adussss yang amat. Jadinyer tak jugak. Kesian.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ada says:

          saper yg baru nak naik jadi awek hattan la, bila dah glamer cabut lah

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tania says:

          I setuju dgn apa kate kak timah & no name…hattan ni…gile pompuan sexi..noh..nak cari yg liar2 ingat le kamu tue da beusia..dah2la..cari betina!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Permata says:

      Betul ke ni makwe dia wei???

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • leo lizza says:

        bukan dia nk baik balik ngan exwife dia ke… ni awek mana lak.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • futuremg says:

          kalo pompuan tuh cerdek, nescayer die tak pilih hattan, kalo dia pilih maksudnyer tak berape cerdek lar tuuuhhh…come on lar…murah-murah sgt lelaki pon tak respek

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. LieYa says:

    huwaaaa…untung nye..tuah badan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. milix says:

    pinjam nk bgamba je tuh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. aReaL says:

    Cut Tak Hengat Bro… Cayalah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. bangiperdana says:

    hattan …taste dia mmg macam nie dari dulu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. ENCIK TIKUS says:

    pehhhh gua jeles

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. tongek says:

    hattan ni dah tua ler .. dah bole panggil pakcik ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. hattan ni, dia suka angkut
    pompuan seksi- seksi …weh!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. akutakkesah says:

    ala dia suka kat Hattan coz ada nama…cuba org biase xde maunya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. zura says:

    wahhh cm model ler minah tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. cikedi says:

    model kot…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. Lovelyvic says:

    Respek kat Hattan??
    Mungkin, sbb dpt tekel pmpn tu..
    ayat power kot… sbb tu kena respek ye?
    Tapi tak respek kat pmpn tu…
    kesian jadi mainan lelaki mcm hattan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Permata says:

      Aku rasa mcm Hattan je yg jadi mainan pompuan tu. HAHAHA.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tania says:

      Dua-dua tak reti malu hihi yang betina dedah sane sini..yang jantan tunjuk kelakuan buaruk kat anak hihi..role model..hancusss!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. landax says:

    Baeeeeekkk punye!hahahXD

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. akuler says:

    aiksss..bukan ke ada kluar berita dia rujuk dgn x-wife dia baru2 ni ke??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. SWEET says:

    Hattan jadi rendang x berbuah
    tinggi tuuuu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. Miss pocO says:

    dasar buaya darat…!!!

    sian pompuan tu, harap berubahla pesen tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. rachaell says:

    Menyampah la kat bang nara, kalau pasal artis seksi, artis dedah aurat habis dipukul canang… tapi kenape pulak bile Hattan ade artis macam tak cukup kain ni pulak nak kene respek??? perlu ke respek bende macam ni???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • cik lopes says:

      ala tu kan ayat tersirat jeee

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • gilo says:

        kadang2 ada manusia yg tak pandai bab2 tersirat ni…terpulang kpd penilaian, tak jd tersirat pun boleh jugak..baik terus terang aje.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • -PITBULL- says:

          mati2 aku ingat hatan ni dah insaf & dah warak orgnya..tp mlalui tgk GF dia nih,nmpak sgt yg dia ni msih xbrubah la..pompuan2 mcm ni pd zmn skrg mudah and snang nak dpt la..yg ssh nak crik pompuan2 yg baik pd zmn skrg nih…pompuan mcm GF hatan ni,ade duit,name pn ckuplah..cnfirm dia nak nye!!
          .

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • so what says:

          aku pun pikir camtu gak pitbull..dulu balik umrah sebok begambar ngan serban n jubah kate dah insaf..rupenye sama jerk..x abis2 angkut pompuan seksi. dulu ngan faradhiya..pastu kat..pastu yg lain semua stail camni..ala2 bimbo gitu..

          xper lar..dua2 prangai x elok…dua2 ada kepentingan masing2..sepadan lar tuh!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • JAHAT BENAR says:

          SPATUT NYA KALU GF/BINI KH BRPAKAIN SEKSI SI LELAKI MSTI LH JELOS KH TGUR KH (CEMBURU) SIPOMPUAN DLIAT LELAKI LAIN,,,KALAU LELAKI X TGUR TEW TANDA NYA DH BNYAK BARANG HARAM DH MSUK DLM BDAN DIA..MAKA NYA DIA X RETI CMBURU X CAYA TNYA JE MNA2 USTAZ …ADIOSSS

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. hothotheat says:

    kepale die y botak tuh wt awesome..
    sbb tuh pmpuan tuh ske..keh3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. hanna says:

    hurm xsesuai2… pompannye lawa tpi dok cari orang tua macm 2 pe test.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • JAHAT BENAR says:

      LEER…DUIT LEER TEST DIA..AHAX..X PUN NAFSU TEST DIA..GARA2 NAFSU X PNDANG TUA KH MUDA KH,JNJI NFSU DIA X KERING BULN2…ADIOSS

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. aNJe says:

    ai.. x silap bkn ke raye hr 2 ada ura2 nk rujuk blk ni tup2 ada baru lk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. girl says:

    x sesuai

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. iza says:

    wewww..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Cairell says:

    pompuan tu bukan cassandra ke?? model terkenal. aritu baru jumpa dia kat uitm shah alam.. ada gak bergambar dgn dia.. nnt nk upload kt fb

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. chix says:

    betul ke minah ni awek dia….ke setakat bergambar jek….artis biase ler, bile gamba, adat la bg diorg…pegang2/peluk2….lumrah je bg diorg….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. Anonymous says:

    ibarat lolipop yg x bersampul lg.manis&berwarna warni,tp syg dihinggap lalat&terbiar di udara kotor T.T

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. AbangNara says:

    sila baca ayat tersirat yang ada

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. Reena says:

    Stakat peneman jer kot..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. anonymous says:

    hebat tol hattan ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. tralalla says:

    wah wah
    muke penyamon pn muke penyamon la ea
    jnji caring n eko stabil?
    hahahhaa
    geli den

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. zzzzzzzzzzzzzzz says:

    Tk byak choice d Msia ni. botak tk hensem , muka penuh crater cam bulan . ..ahem… love is buta bro!! Apa2 je la asalkan aku boleh melaram siut on ur account!! Mamat2 d msia ni, kesian, kalo pakai sengkat sikit, tunjuk cleavage. … aduh.. dah seksi la tu!! Yg minah pula terdesak for attention.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. shsharina says:

    bangga tunjuk awek seksi.. dia ni dah HAJI kan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. b boy says:

    ni member aq tyn sekolah d sabah dulu.. apa pun gud luck cassie..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. tXo says:

    ape korg rase pickup line hattan nak ngorat awek cun nie..?..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • buek says:

      baby,my head can illuminate you runway

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • futuremg says:

        ‘cik adik, cik adik dah berpunyer tak?, kalo lom boleh abg menumpang kaseh, cian lar kat muke abg nie…sapo pon tanak…’

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. b boy says:

    entah lah tak tau lah apa pick upnye tu.. tp ni member aq perempuan ni, model.. memng cun pun..ada darah2 campuran

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. sushi nova says:

    bukan die ni casandra patrick ke, 1st runner up miss malaysia/universe 2009..nampak mcm muka dia je klu aku tk silap ler.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. dR hOUSe says:

    hattan juz bergambar je kot…tp aritu nampak kemain lg ngn jubah mcm dh berubah,takkan boley peluk awek tu plak nii??? pelik la artis2 zmn skang nih..kalau btul awek hattan,nmpk sgt cari awek sbb rupa smata2…bkn krana agama.

    apepn still mnat sgt kt suara hattan yg very the best!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. tah pe2 jer.. says:

    sekojap jer tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. Rurutia says:

    memang confirm cassandra patrick..

    kenal sangat aku ngan minah ni..

    dulu satu college dengan dia :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. Barakuda says:

    yg mcm ni kat sabah byk… sepa yg nak blh la datang melawat… klu nak angkat bawa balik pon blh… Lg jimat…
    tidak mahal punya hantaran klu mau bawa kawen…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. sushi nova says:

    barakuda, ko ingat gadis sabah murah sampai mcm tu ke!!!!!!! get a life dude..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. tksuka cekeding says:

    runner up Ms Msia cam ni? Aduh…patutlah kita tk menang2 title! susah,..susah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. pisaoblet says:

    ni bergambar je. gadis2 cam ni pick up line senang aje…kacing,kacing,kacing.!! tkda pun ko mesti berlagak mcam jutawan. Depa come running cam lalat!! Mula2 bwat2 hard2get, tapi dlm senyap tu dia tgah planning. MO dah terlalu pakai tapi mamat desperate akan jatuh juga bab dia ikutkan kepala yg lagi satu tu….kkkkkkkk.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. Penah aku teserempak dgn hatan mase p finas. Muka dh la burok ,poyo pulak. Bosan dgn artis prasan ni. Konon ramai die heart fan. Brape ekor agaknye

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. oooo.o1%diluted says:

    apa2 je la d msia ni – patrick, marion,blablabla.. bila tengok muka semua amoi chin peng sepet. !. perasan lebeh bwat ketawa je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. botak jangan dianggap selekeh…banyak ilmu tu..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. humangaih..tinggi botul..huhu
    pandai carek hatan ni..haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. x kesah says:

    beauty & beast edisi Malaysia
    hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. matnasit says:

    kalau dpt yg sopan lgi aku respect…setakat dpt yg kain pun tak cukup apa nak heran

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. tumpang lalu says:

    mcm beauty n the beast lorr…. hahahah hattan bangge dpt aawek hot, but at the same time sume org duk kutuk… dlm diam2 ramai laki hensem n kaye dok ngorat awek ko… baik ukur baju di badan sndri jela bang atan oi…. carik la yg sesame islam, same kaler kulit, same tinggi, sng nk didik, same2 masuk syurga… dh tue2 ni bykkan la ibadat.. dr dok bkepit ngn pmpn muda.. dak pompuan tu pon x habis enjoy lagi ngn kengkawan die da kene hambat ngn kertu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. kching! says:

    Ko tk pham2 lagi ke? Rupa bukan masalah beb. Yg important – lu manyak kching! kching! Kching!, kasi sponsor semua lor. Smuanya cantik, kentut ko pon wangi lagi dari perfume perancis, brown is my fave color!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. […] Panas, Cun Dan Seksi Gila Kekasih Baru Hattan, Gua Respek Sama Lu Bro Submitted by selebriti on October 26, 2010 […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. supermodel says:

    lawak la yg hantar citer ni. mana mungkin si Cassandra Patrick yg cun melecun tu bercinta dgn hattan. Dia ada bf la. Pic ni cuma suka2 je..dah terserempak tu apa salah diaorg ambik gambarkan? takkan semua pompuan yg ambik gambar dgn hattan tu gf dia. Korang ni cetek betul otak. Nak intro sikit pasal Cassandra Patrick ni. Dia asal sabah..field dia modelling selepas memenagi pertanding ratu cantik. klu tak silap dia berlakon dlm Momok… Jgn Panggil Aku. Lepas ni makin glamer la dia sebab korang dah buat promosi percuma dgn menghantar post yg mcm ni…kuikuikuikui :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. ana permata timur says:

    hattan ada suara yang luarbiasa…try dengar lagu dia….memburu rindu,dia,sekuntum mawar merah sebuah puisi,hitam bukan impian,arca,rona-rona,gerhana,rendang tak berbuah,mahligai syahdu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0