Written by AbangNara | October 26th, 2010

gambar kekasih baru hattan

Kami memang suka gila dengan Hattan. Dulu zaman sekolah memang lagu-lagu dia menjadi pujaan kami. Rendang tak berbuah,mahligai syahdu dan banyak lagi lah. Memang best gila semua lagu dia. Respek gila kami dengan suara Hattan. Tapi selepas melihat gambar kekasih baru Hattan di malam Konsert P. Ramlee baru-baru ini, bertambah respek kami dengan brother ini.

Cadangan kami kepada Hattan, sila buka kelas teknik mengorat awek cun untuk mereka-mereka yang berkepala botak. Mesti ada skill tersendiri yang digunakan oleh Hattan sehingga awek cun ini cair di pangkuan Hattan. Kami respek sama lu bro. Memang hebat dan gagah perkasa sungguh.

Nantikan entri kami tentang malam Konsert Mengenang P. Ramlee anjuran Astro esok. Terima kasih kepada Redmummy untuk gambar Hattan dan kekasihnya ini.

85 responses to Cun Dan Seksi Gila Kekasih Baru Hattan, Gua Respek Sama Lu Bro

  1. ANIGONI says:

    aku 1st ke…

    0
    0
  2. LieYa says:

    huwaaaa…untung nye..tuah badan

    0
    0
  3. milix says:

    pinjam nk bgamba je tuh

    0
    0
  4. aReaL says:

    Cut Tak Hengat Bro… Cayalah….

    0
    0
  5. bangiperdana says:

    hattan …taste dia mmg macam nie dari dulu…

    0
    0
  6. ENCIK TIKUS says:

    pehhhh gua jeles

    0
    0
  7. tongek says:

    hattan ni dah tua ler .. dah bole panggil pakcik ..

    0
    0
  8. hattan ni, dia suka angkut
    pompuan seksi- seksi …weh!

    0
    0
  9. akutakkesah says:

    ala dia suka kat Hattan coz ada nama…cuba org biase xde maunya

    0
    0
  10. zura says:

    wahhh cm model ler minah tu

    0
    0
  11. cikedi says:

    model kot…

    0
    0
  12. Lovelyvic says:

    Respek kat Hattan??
    Mungkin, sbb dpt tekel pmpn tu..
    ayat power kot… sbb tu kena respek ye?
    Tapi tak respek kat pmpn tu…
    kesian jadi mainan lelaki mcm hattan

    0
    0
  13. landax says:

    Baeeeeekkk punye!hahahXD

    0
    0
  14. akuler says:

    aiksss..bukan ke ada kluar berita dia rujuk dgn x-wife dia baru2 ni ke??

    0
    0
  15. SWEET says:

    Hattan jadi rendang x berbuah
    tinggi tuuuu

    0
    0
  16. Miss pocO says:

    dasar buaya darat…!!!

    sian pompuan tu, harap berubahla pesen tu…

    0
    0
  17. rachaell says:

    Menyampah la kat bang nara, kalau pasal artis seksi, artis dedah aurat habis dipukul canang… tapi kenape pulak bile Hattan ade artis macam tak cukup kain ni pulak nak kene respek??? perlu ke respek bende macam ni???

    0
    0
    • cik lopes says:

      ala tu kan ayat tersirat jeee

      0
      0
      • gilo says:

        kadang2 ada manusia yg tak pandai bab2 tersirat ni…terpulang kpd penilaian, tak jd tersirat pun boleh jugak..baik terus terang aje.

        0
        0
        • -PITBULL- says:

          mati2 aku ingat hatan ni dah insaf & dah warak orgnya..tp mlalui tgk GF dia nih,nmpak sgt yg dia ni msih xbrubah la..pompuan2 mcm ni pd zmn skrg mudah and snang nak dpt la..yg ssh nak crik pompuan2 yg baik pd zmn skrg nih…pompuan mcm GF hatan ni,ade duit,name pn ckuplah..cnfirm dia nak nye!!
          .

          0
          0
        • so what says:

          aku pun pikir camtu gak pitbull..dulu balik umrah sebok begambar ngan serban n jubah kate dah insaf..rupenye sama jerk..x abis2 angkut pompuan seksi. dulu ngan faradhiya..pastu kat..pastu yg lain semua stail camni..ala2 bimbo gitu..

          xper lar..dua2 prangai x elok…dua2 ada kepentingan masing2..sepadan lar tuh!

          0
          0
        • JAHAT BENAR says:

          SPATUT NYA KALU GF/BINI KH BRPAKAIN SEKSI SI LELAKI MSTI LH JELOS KH TGUR KH (CEMBURU) SIPOMPUAN DLIAT LELAKI LAIN,,,KALAU LELAKI X TGUR TEW TANDA NYA DH BNYAK BARANG HARAM DH MSUK DLM BDAN DIA..MAKA NYA DIA X RETI CMBURU X CAYA TNYA JE MNA2 USTAZ …ADIOSSS

          0
          0
  18. hothotheat says:

    kepale die y botak tuh wt awesome..
    sbb tuh pmpuan tuh ske..keh3

    0
    0
  19. hanna says:

    hurm xsesuai2… pompannye lawa tpi dok cari orang tua macm 2 pe test.

    0
    0
    • JAHAT BENAR says:

      LEER…DUIT LEER TEST DIA..AHAX..X PUN NAFSU TEST DIA..GARA2 NAFSU X PNDANG TUA KH MUDA KH,JNJI NFSU DIA X KERING BULN2…ADIOSS

      0
      0
  20. aNJe says:

    ai.. x silap bkn ke raye hr 2 ada ura2 nk rujuk blk ni tup2 ada baru lk…

    0
    0
  21. girl says:

    x sesuai

    0
    0
  22. Cairell says:

    pompuan tu bukan cassandra ke?? model terkenal. aritu baru jumpa dia kat uitm shah alam.. ada gak bergambar dgn dia.. nnt nk upload kt fb

    0
    0
  23. chix says:

    betul ke minah ni awek dia….ke setakat bergambar jek….artis biase ler, bile gamba, adat la bg diorg…pegang2/peluk2….lumrah je bg diorg….

    0
    0
  24. Anonymous says:

    ibarat lolipop yg x bersampul lg.manis&berwarna warni,tp syg dihinggap lalat&terbiar di udara kotor T.T

    0
    0
  25. AbangNara says:

    sila baca ayat tersirat yang ada

    0
    0
  26. Reena says:

    Stakat peneman jer kot..

    0
    0
  27. anonymous says:

    hebat tol hattan ni..

    0
    0
  28. tralalla says:

    wah wah
    muke penyamon pn muke penyamon la ea
    jnji caring n eko stabil?
    hahahhaa
    geli den

    0
    0
  29. zzzzzzzzzzzzzzz says:

    Tk byak choice d Msia ni. botak tk hensem , muka penuh crater cam bulan . ..ahem… love is buta bro!! Apa2 je la asalkan aku boleh melaram siut on ur account!! Mamat2 d msia ni, kesian, kalo pakai sengkat sikit, tunjuk cleavage. … aduh.. dah seksi la tu!! Yg minah pula terdesak for attention.

    0
    0
  30. shsharina says:

    bangga tunjuk awek seksi.. dia ni dah HAJI kan…

    0
    0
  31. b boy says:

    ni member aq tyn sekolah d sabah dulu.. apa pun gud luck cassie..

    0
    0
  32. tXo says:

    ape korg rase pickup line hattan nak ngorat awek cun nie..?..hehe

    0
    0
  33. b boy says:

    entah lah tak tau lah apa pick upnye tu.. tp ni member aq perempuan ni, model.. memng cun pun..ada darah2 campuran

    0
    0
  34. sushi nova says:

    bukan die ni casandra patrick ke, 1st runner up miss malaysia/universe 2009..nampak mcm muka dia je klu aku tk silap ler.

    0
    0
  35. dR hOUSe says:

    hattan juz bergambar je kot…tp aritu nampak kemain lg ngn jubah mcm dh berubah,takkan boley peluk awek tu plak nii??? pelik la artis2 zmn skang nih..kalau btul awek hattan,nmpk sgt cari awek sbb rupa smata2…bkn krana agama.

    apepn still mnat sgt kt suara hattan yg very the best!

    0
    0
  36. tah pe2 jer.. says:

    sekojap jer tu…

    0
    0
  37. Rurutia says:

    memang confirm cassandra patrick..

    kenal sangat aku ngan minah ni..

    dulu satu college dengan dia :)

    0
    0
  38. Barakuda says:

    yg mcm ni kat sabah byk… sepa yg nak blh la datang melawat… klu nak angkat bawa balik pon blh… Lg jimat…
    tidak mahal punya hantaran klu mau bawa kawen…

    0
    0
  39. sushi nova says:

    barakuda, ko ingat gadis sabah murah sampai mcm tu ke!!!!!!! get a life dude..

    0
    0
  40. tksuka cekeding says:

    runner up Ms Msia cam ni? Aduh…patutlah kita tk menang2 title! susah,..susah.

    0
    0
  41. pisaoblet says:

    ni bergambar je. gadis2 cam ni pick up line senang aje…kacing,kacing,kacing.!! tkda pun ko mesti berlagak mcam jutawan. Depa come running cam lalat!! Mula2 bwat2 hard2get, tapi dlm senyap tu dia tgah planning. MO dah terlalu pakai tapi mamat desperate akan jatuh juga bab dia ikutkan kepala yg lagi satu tu….kkkkkkkk.

    0
    0
  42. Penah aku teserempak dgn hatan mase p finas. Muka dh la burok ,poyo pulak. Bosan dgn artis prasan ni. Konon ramai die heart fan. Brape ekor agaknye

    0
    0
  43. oooo.o1%diluted says:

    apa2 je la d msia ni – patrick, marion,blablabla.. bila tengok muka semua amoi chin peng sepet. !. perasan lebeh bwat ketawa je

    0
    0
  44. botak jangan dianggap selekeh…banyak ilmu tu..hehe

    0
    0
  45. humangaih..tinggi botul..huhu
    pandai carek hatan ni..haha

    0
    0
  46. x kesah says:

    beauty & beast edisi Malaysia
    hahaha

    0
    0
  47. matnasit says:

    kalau dpt yg sopan lgi aku respect…setakat dpt yg kain pun tak cukup apa nak heran

    0
    0
  48. tumpang lalu says:

    mcm beauty n the beast lorr…. hahahah hattan bangge dpt aawek hot, but at the same time sume org duk kutuk… dlm diam2 ramai laki hensem n kaye dok ngorat awek ko… baik ukur baju di badan sndri jela bang atan oi…. carik la yg sesame islam, same kaler kulit, same tinggi, sng nk didik, same2 masuk syurga… dh tue2 ni bykkan la ibadat.. dr dok bkepit ngn pmpn muda.. dak pompuan tu pon x habis enjoy lagi ngn kengkawan die da kene hambat ngn kertu…

    0
    0
  49. kching! says:

    Ko tk pham2 lagi ke? Rupa bukan masalah beb. Yg important – lu manyak kching! kching! Kching!, kasi sponsor semua lor. Smuanya cantik, kentut ko pon wangi lagi dari perfume perancis, brown is my fave color!!

    0
    0
  50. […] Panas, Cun Dan Seksi Gila Kekasih Baru Hattan, Gua Respek Sama Lu Bro Submitted by selebriti on October 26, 2010 […]

    0
    0
  51. supermodel says:

    lawak la yg hantar citer ni. mana mungkin si Cassandra Patrick yg cun melecun tu bercinta dgn hattan. Dia ada bf la. Pic ni cuma suka2 je..dah terserempak tu apa salah diaorg ambik gambarkan? takkan semua pompuan yg ambik gambar dgn hattan tu gf dia. Korang ni cetek betul otak. Nak intro sikit pasal Cassandra Patrick ni. Dia asal sabah..field dia modelling selepas memenagi pertanding ratu cantik. klu tak silap dia berlakon dlm Momok… Jgn Panggil Aku. Lepas ni makin glamer la dia sebab korang dah buat promosi percuma dgn menghantar post yg mcm ni…kuikuikuikui :D

    0
    0
  52. ana permata timur says:

    hattan ada suara yang luarbiasa…try dengar lagu dia….memburu rindu,dia,sekuntum mawar merah sebuah puisi,hitam bukan impian,arca,rona-rona,gerhana,rendang tak berbuah,mahligai syahdu..

    0
    0