Written by AbangNara | September 21st, 2010

//Skroll ke bawah untuk membaca gosip terbaru//

corinne adrienne masuk islam

Alhamdulillah bertambah seorang lagi umat Islam. Corinne Adrienne, pelakon filem Spinning Gasing telah pun masuk Islam baru-baru ini. Nama Islamnya tak pulak diketahui sebab tak diwar-warkan sangat berita ini.

Semoga Corinne Adrienne akan menjadi seorang umat Islam yang baik seperti yang dituntut agama. Nanti kalau ada info lain kami akan updatekan.

Satu info yang tak berkaitan, tahukah anda yang Blackberry Curve 9300 3G kini sudah berada di pasaran?

blackberry curve 9300

Meleleh jugak air liur tengok Blackberry yang merupakan direct upgrade kepada Blackberry Curve 8520. Bagi Abang Nara, fungsi yang paling menarik untuk Blackberry Curve 9300 ini ialah built in GPS dia. Sebabnya Abang Nara nie buta sikit jalan kat KL. Dengan adanya GPS dalam Blackberry Curve 9300 nie, jalan-jalan kat KL nie semua akan jadi dalam genggaman Abang Nara.

Korang boleh sign up Celcom Exec plan atau Celcom Biz plan untuk Blackberry Curve 9300 nie. Untuk hari nie cuba korang ushar plan Celcom Biz. Murah beb ~~~

bb plan

Untuk info pasal Blackberry Curve 9300 sila lawat www.celcom.com.my/celcomexec/blackberry/bbcurve9300.php.

Untuk info pasal Celcom Biz sila lawat www.celcom.com.my/biz/bbcurve9300.html

62 responses to Corinne Adrienne Masuk Islam

  1. gogo says:

    aku first!!!!!!!!!!1first time…

    0
    0
  2. […] Panas, Corinne Adrienne Masuk Islam Submitted by selebriti on September 21, 2010 […]

    0
    0
  3. Adik2 says:

    Kakak ni lawa,adik suka.

    0
    0
  4. BELACAN HANGUS says:

    sorry lah Belacan tak kenal ….siapa ni yek no komen

    0
    0
    • MisS pOcO says:

      pelakon…tp tak familiar…

      0
      0
      • Nine says:

        Guna black berry lembab la… Tak mcm iPhone laju sikit nak download… dah biasa guna iphone tetiba guna blackbery… Mak aih, Internet slow nyer…! Pastu my fren pakai blackbery bold yg murah 50% masa promotion… Xtau nape kadang2 call tak masuk (jarang hapend tpi ada la esp dia gi p.gudang)… Rasenyer bukan sbb line la sbb bila call org lain yg sama line buleh pulak…

        0
        0
  5. MisS pOcO says:

    alhamdulillah…

    0
    0
  6. blacky says:

    ish!
    geramnya ngan curve baru ni…

    0
    0
  7. erisaamieza says:

    alhamdullilah … abg nara sehat kerr

    0
    0
  8. noman says:

    bila nak dapat blakberry curve baru ni ye…

    0
    0
  9. Hani Bunny says:

    alhamdulillah dia embracing islam.. at least dia masuk islam atas kehendak diri sendiri.. teringat statement sorang minah tu… ‘nothing else will change’…

    0
    0
  10. HUMAIRA says:

    Alhamdulillah… Bertambah seorang lagi saudara kita. Harap2 sentiasa ada bimbingan yang berterusan untuk menjadi muslimah sejati. To BN, agak2 la nak letak gambar dia kat atas tu… Tak ada gambar yang lebih sopan ker? Itu gambar sebelum dia convert Islam,.. Suasana dah berubah. Belum tentu dia suka gambar dia yang macam tu digunakan untuk tatapan umum lagi… Harap lebih prihatin. Sorry kalau terasa. Tak de niat nak sakitkan hati sesiapa :)

    0
    0
    • abangnara says:

      itu jer gambar yang terbaik kami jumpa. yg lain semua lagi….

      0
      0
      • daun_pandan says:

        bang nara,
        takde ke citer pasal emak mohd (juara mentor) meninggal..kalau ada at least bole jugak pembaca2 hadiahkan al-fatihah..

        0
        0
      • Adik2 says:

        Adik x suka abg nara. Kakak adik ckp abg nara stail mcm mat kelantan..x suka.

        0
        0
        • MisS pOcO says:

          adik ni sume org dia tak suke…

          hbs adik suke ape…???
          adik suke kat michael jackson…?

          0
          0
        • adik kau says:

          haha… sukati adik2 la, suka adik2 dgn kakak adik tu xder maknanya dekat sesapa pun. xder value pun. kakak adik tu musti xcun, kalo cun pun, cun dimata adik2 jer laaa…

          0
          0
        • dah says:

          org kelantan mmg ensem2 tp ko xtermasuk, jgn ngaku ensem, memalukan sj…

          0
          0
        • abangnara says:

          abang mmg orang kelantan pun dik

          0
          0
        • SWEET says:

          Loh Bang Nara ore Kelante
          Gapo x ngoyak dulu2 wei

          0
          0
        • [email protected] says:

          sekampung gan aku,,,,, muka orang kelantan semua ensem2 mcm aku gan bang nara,,, nenenenenen

          0
          0
        • dah says:

          org kelantan mmg ensem2 tp ko xtermasuk, jgn ngaku ensem, memalukan sj…

          0
          0
    • Lor says:

      Nara letak gambar tu sbb nak promote blackberry tu… Kalau letak sopan2 alamat tak tertarik la org nak belek iklan nie… Eksploitasi gambar sensasi tu… Bukan dia dah lama peluk islam ke…

      0
      0
  11. jas says:

    dah lama baca news pasal dia ni masuk islam b4 kawin..kawin kat overseas..dah dpt anak pun..rasanya suami dia kelantanese.

    0
    0
  12. erisaamieza says:

    abg nara bila nak membesau tgk kecik je mcm selalu

    0
    0
  13. Adik2 says:

    Adik suka upin dan ipin. Lagi sorang adik suka ben10. Tak suka orang kampung minded.

    0
    0
  14. anna says:

    Alhamdulillah..tp apesal publish pakai gambo sexy ni??gambo bile ni??xkan xde gambo yg latest?

    0
    0
  15. cinta islam says:

    die ni da lme msuk islm la since khwin ngn org islam..da dpt baby pon..xsilp baby die da umo sethun kot…bkn baru2 ni..

    0
    0
  16. aries_april says:

    bang nara fre ke ari ni…rjin lak drop cmnt

    0
    0
  17. adik nara says:

    bpe hrge curve ni ek..sng x nk pakai.bang nara plese inform me

    0
    0
  18. adik nara says:

    bpe hrge curve ni ek..sng x nk pakai.tlg jwb k

    0
    0
  19. basobodo says:

    baso adik2 bodo…ore lagu ni pege tapa atah muko….kecek bodo….

    0
    0
  20. tom says:

    hahahah… begs the question siapa datuk atau towkay melayu tu……hahahha.. dah cam joke skarang

    0
    0
  21. dia says:

    Tak brapa kenal sgt dia ni tp syukurlah dan harap dia mendapat bimbingan yg sewajarnya dari si suami….

    0
    0
  22. orked comey says:

    alhamdulillah…bertambah umat Islam…bila dia masuk Islam, ibarat kain putih. dalam citer spinning gasing pun ada adegan yang kurang enak corrine ni lakonkan. hope jgn diputar kembali, nanti banyak dosa corrine ni. cuma nak ingatkan jer…

    0
    0
  23. anisa says:

    alhamdulillah..ape lak ade komen pelik2 atas tu..hahaha..korang wat lawak ke?

    0
    0
  24. fifie says:

    fifie dh bli 1 last sunday..present 4 my fiance.. :)

    0
    0
  25. hanzz says:

    masuk Islam x pe, jgn masuk Selam sudah k…..

    0
    0
  26. tatatititutu says:

    Tiba2 jer..Tak popular dan jarang dikenali langsung dier nih.

    0
    0
  27. Reena says:

    Kalau tak silap, dia ni dah kawin dgn pelukis.

    0
    0
  28. […] Semoga Corinne Adrienne akan menjadi seorang umat Islam yang baik seperti yang dituntut agama. SUMBER __________________ Selangkah Untuk Menjadi Seorang […]

    0
    0
  29. […] ini kami dah sharekan Celcom Biz Plan untuk Blackberry Curve 9300 3G, ramai yang bertanya apa yang bestnya guna Blackberry nie. Salah satu ke”best”an […]

    0
    0
  30. […] ini kami dah sharekan Celcom Biz P&#406&#1072n untuk Blackberry Curve 9300 3G, ramai yang bertanya apa yang bestnya guna Blackberry nie. Salah satu ke”best”&#1072n […]

    0
    0
  31. […] kami pernah keluarkan cerita tentang Corienne Adrienne yang telah masuk Islam. Rupa-rupanya sudah 2 tahun Corienne memeluk Islam. Dah ada seorang anak dah pun. Suaminya adalah […]

    0
    0
  32. SuperSonic says:

    Interesante, yo cotizaci?n en mi sitio m?s tarde.
    Have a nice day

    [url=http://www.affhtc.com/]SuperSonic[/url]

    0
    0
  33. Your awareness of this particular foundational volume of knowledge goes past the method that most specialists provide. I’d been puzzled and your write-up cut through the normal offerings that only display the possible lack of content. You will have donated to my investigation in your posting.

    0
    0
  34. It might appear to be much unless you are in the position that I am. I recognized this must be here however I finally got lucky and the keyphrases worked well. Make sure you stick to your publishing.

    0
    0