Written by AbangNara | August 13th, 2009

jojo struys

Hi nama saya Jojo Struys. Saya ialah salah seorang selebriti, deejay Mix FM dan pengacara rancangan Health Buzz di TV3. Kalau anda tak ingat saya, mungkin anda perlu baca artikel gambar Jojo Struys untuk recall balik memori anda.

Mesti anda tertanya-tanya kenapa saya menulis di sini kan? Sebenarnya saya dan BeautifulNara dah membuat satu kerjasama bersempena dengan pembukaan kedai baju saya di Plaza Damas di Hartamas Shopping Centre. Saya bagi nama kedai saya Global Gypsy sebab baju-baju dan fesyen-fesyen dalam tue unik dan datang dari banyak negara.

Berbalik kepada tujuan saya menulis di sini, saya sebenarnya nak bagi peluang kepada pembaca BeautifulNara untuk memenangi hadiah-hadiah lumayan bersempena dengan pembukaan kedai saya. Cuba baca hadiah-hadiah yang bakal anda menangi di bawah ini:-

  1. Diskaun sehingga 50% dengan sebarang pembelian di kedai Global Gypsy.
  2. Voucher membeli belah RM200 di kedai saya.
  3. Peluang nak bershopping dengan saya secara personal dan private.

Dengar betul-betul tau macam mana cara nak menang hadiah-hadiah nie. Untuk memang diskaun 50% tue, anda perlu pergi ke Plaza Damas di Hartamas Shopping Centre. Cari signboard kedai nama The Square Room”, berdekatan Kenny Rogers Roaster.  Bila dah jumpa kedai tue, masuk dalam dan carilah patung di dalam gambar di bawah.

patung kedai jojo

Bila dah jumpa patung nie, cuba anda ushar-ushar kat belakang patung tue. Saya dah lekatkan nama patung nie. Mungkin saya bagi nama dia Daisy, mungkin Lily, mungkin jugak saya letak nama BeautifulNara. Bila anda dah tau nama patung nie, apa lagi beli ajer semua baju-baju yang anda nak kat kedai saya. Time nak bayar nanti cuma sebutkan ajer nama patung nie kat cashier dan anda akan dapat 50% diskaun. Senang kan?

Untuk menang hadiah no 2 dan no 3 tue lagi lah teramat senang. Jangan risau saya nie jenis happy go lucky. Saya akan pastikan anda akan enjoy keluar bershopping berdua dengan saya. Takut-takut anda jer yang tak sanggup layan saya cakap nanti. Saya nie jenis cakap banyak skit. Hehehe..

Cara dia anda perlulah pergi ke kedai saya terlebih dulu. Beli baju ke apa ke yang anda nak (pastikan sebut nama patung tue untuk dapatkan diskaun 50%). Lepas dah beli, bawak balik rumah, pakai kat badan anda dan cerita pasal baju yang anda beli tue kat blog anda.

[UPDATED] Selepas tue jangan lupa hantar URL blog kat email saya (jojostruys.com [at] gmail.com).   {ni email yang betul. sebelum ni tersilap}

Kalau nak cerita pasal kedai saya tue pun boleh jugak. Lagi bagus kalau bawak kamera masa membeli belah kat Global Gypsy. Senang kan nak menang?

Oh ye terlupa pulak saya nak bagitau yang harga-harga pakaian kat kedai saya tue murah-murah jer. Semuanya bawah RM100. Tak mahal tapi kualiti terjamin. Lagi satu semua baju-baju nie hand-made dari Eropah, Jepun dan banyak negara lagilah. Saya berani jamin tak akan ada orang lain yang akan ada baju yang sama dengan baju yang anda beli kat kedai saya.

Mesti anda nak tengok sample-sample baju kat kedai saya kan? Bacalah artikel ini sepenuhnya untuk tengok gambar-gambar baju baju kat kedai Global Gypsy.

Korang boleh jugak usya website Jojo Struys dulu kat sini

jojo struys









581 responses to (CONTEST)Menangi Voucher RM200 Dan Peluang Bershopping Bersama Jojo Struys

  1. tOmEii says:

    huhu pe nie…

    0
    0
    • eclipse says:

      ape???

      0
      0
    • ...... says:

      sini ade few thing nak bgtau psl pic korang..

      1.Delima sara-pompuan kampong tunggu nak pegi sawah padi n membajak kat sawah.
      2.Eclipse-muke sbnr kau aku tau burok+berjerawat+mcm betina sialllll..
      3.tomeiii-dugong baru kawin+muka gemok cam badak sumbu+b**i+mcm setannn bahlol+..
      4.kira-kira-takut letak gmbr btol sbb muke sbnr mcm cipan+kira2 je la dosa dlm kuborrr tu hanjinn…
      5.Anne de siva-name mcm keling paria mabok..
      6.damia zahra-gediks x hengat!!!

      korang bls la ape2 pon sbb aku takkan bca komen bodoh korang ni..!!
      Aku bkn mcm korg asik chat memanjg !!!!

      chow…..bangang2 di atas
      MUAHAHAHAHAHAHA!!!

      0
      0
      • tOmEii says:

        spe y tlis ni memg sial…..
        ooiii kalu brni sgt tlis la nme mangkuk…
        setan bahlol y bruk2 sume ada kt ko…

        0
        0
        • Delimasaraa says:

          hahaha……….ye ye ada org kata aku perempuan kampung..alhamdulilah, dari org kata aku pakai baju separuh tak cukup kain…hahahaha…tenkiu cik………..kerana puji saya yerk….

          nice word, …..

          salam ceria,
          delima saraa

          0
          0
      • dot says:

        nape ng ko…..emo xtentu pasal..cam dorg ade salah kat ko..

        0
        0
        • yana says:

          pehal lu…
          klu ko tu cntik sngt,nape x ltk gmbr kaw??
          ke ko jelez ngan delima sara yg pompn kmpg/mlayu trakhir??
          x pon ko jelez ngan tomei sbb ko tu kering cam cicak kobeng?
          name ko lagi mangkuk!!anne de siva tu name gaks,bkn cam kaw pnye name ‘………’ jek..

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          kwn2 just say ALHAMDULILLAH k, sbb kite x sakit kronik cam ……… tue…
          agaknyer dier dah terlebih dos…jd bwk2 bsabar k…

          0
          0
      • tokkaduk says:

        HOI SIAL!!!! lau ko emo skalipon ko tgk muke ko sndri yg cam BABI SIAL…N KRN KO SKRG BYK ORG SKT TAU SEBAB WABAK KO 2!! MAK BAPAK KO XPENAH AJR KO KE???KE KO NI ANK TERBIARRRRRRRRRR!!!!!!!!! nng dasar sial la ko nih….sukati kteorg la nk chat ke begosip ke yg ko sebok pesal…ni aku komen ckit pasal muke ko lak…

        muke mmg exactly camBABI HUTAN TP LEBIH HODOH DR BABI HUTAN…
        muke hitam CAM HATI KO YG BUROK…
        KULIT GATAL2 N BERNANAH N BAU KO TENGIK MASAM MELOYAKAN…
        KETURUNAN ISRAEL!!
        ANAK LUAR NIKAH YG DIABUANG DAN DI PUNGUT BADAN KEBAJIKAN
        SO GENG2 BEAUTIFULNARA JGN PEDULI DGN DIA NI YG SAKIT JIWA….BN STIL DA BEST…KTA BUANG MASA KE APE KE YG PENTING KTA ENJOYYYYYY!!!!!!

        0
        0
        • Penari Poco2 says:

          alaa Tok elek ar…bwk2 bertenang…yg sakit dier bknnyer kita…kita layaaaaaannn dulu bju jojo kat atas tue udah ler…

          p/s : arini ari jumaat…

          0
          0
      • puteriaquarius81 says:

        amboiii kasarnya bhsa, tp carutan yg ko gna ni mcm penah terbaca.. kalu x silap blog azwan ali ayat2 dia guna suma cenggitu… agaknya ko ni sepupu-sepapat dia ker…
        xperla kwn2 , mgkin dia dh terlebih sgt pahala.. tu sbb nk balancekan dgn dosa mencarut2.. biar lah , bila dia kutuk muka ke bntk tubuh ker srupa dia mengutuk Penciptanya.. Allah dh jadikan setiap makhluk di muka bumi ni dgn keistimewaan masing2.. kita bersyukur n says alhmdllh.. just ignore this crap..
        peace no war..

        0
        0
        • AdaMir says:

          betul la…ntah2 kak wan tu kot???? kita kat cni ok lagi tp kalu OHARTIS memang menyampah tahap cipan ngan dia…

          ber bilion2 peminat konon…mmg la..peminat yang MELUAT

          0
          0
    • HOT ZOOM says:

      Nampaknya BN dah ada usahasama dgn Jojo.
      Tahniah.

      Tapi saya rasa pakaian yg dijual kat Jojo tu x sesuai utk wanita melayu hahaha
      Jgn marah ek.

      Ubahsuai supaya sesuai dengan pakaian orang timur terutama Malaysia Melayu Islam

      0
      0
  2. aifazahs says:

    cantik ke bajunye….cukup kain x? hehehe

    0
    0
  3. tokkaduk says:

    woooooowww best nyee….aku bru je blk dr damz..mkn kt hj don ngn kwn2…no wonder penah nmpk jojo kt c2…nk try la nk menang nih….

    0
    0
  4. tOmEii says:

    adehh terfirst la pulok….
    cntik jgk bj2 kt kdai die nie…huhu

    0
    0
  5. tOmEii says:

    pakaian2 kt kdai die sume wrna wrni…huhu
    gne kain perca ke…

    0
    0
  6. tOmEii says:

    nk out jap

    0
    0
  7. kira-kira says:

    wuuu leh sopinng ker…
    cpt korg ehk

    0
    0
  8. jed hijau says:

    baru boleh masuk BN….eeiiii geram aku…..

    0
    0
  9. tokkaduk says:

    hye jojo…juz wondering…terhad ke lau nk menang??lau orglain dh menang i berpeluang x nk menang??

    0
    0
  10. asparagus says:

    1st

    0
    0
  11. eclipse says:

    aku pon nak pg la…
    ajak anne…
    anne dimanakah dikau??
    raya umah sebelah lg ker?huhuhu..

    0
    0
  12. asparagus says:

    adakah aku antara yang terawal…? hehhehe

    0
    0
  13. Kamui Gakuto says:

    voucher rm200 saja??
    cubalah bagi nissan GT-R35 ka, Ferrari ka, mau juak sa join ni kontest..

    0
    0
  14. asparagus says:

    jom……

    0
    0
  15. kira-kira says:

    out dulu kwn2…
    bye

    0
    0
  16. pingkyanthers says:

    camne nk gi kedai dia…
    jauh sgt..

    0
    0
    • eclipse says:

      aku jer yg leh pg….hahaha…
      sbb dkt…
      korg doakan aku ye?
      klu aku dpt bagi 5…hehehe..

      0
      0
      • pingkyanthers says:

        xpe ar eclipse…
        aku doakn ko brjaya..
        pas tu jgn lupa beli skirt yg brwrna wrni tu ko pakai pas tu amek gmbar letk kay sini kitaorng leh komen..

        0
        0
        • Penari Poco2 says:

          setuju…eclipse…5 tue tmasuk aku k…
          ko nie kan lawa…cam muke jo anne…huhuhu…

          0
          0
  17. asparagus says:

    aku kat kelate.. jom2 makan budu… hehehhe

    0
    0
  18. eclipse says:

    asl sume lemau jer ri ney?
    wat happen?
    aku jer yg beriya2 komen…huhuhu…

    0
    0
  19. pingkyanthers says:

    kelakarlh ngengok skirt dia…
    ingat masa kecik2 mak aku jahitkan skirt cam tulah..
    masa tu punyalah bangga…

    0
    0
  20. violet says:

    waaaaaa
    aku kt jhr
    lg la jauh
    xdpt la nk bli bj kt c2…
    xdpt nk menang..

    0
    0
  21. klo mnang leh wat pkai raye nanti…..

    0
    0
  22. jed hijau says:

    aduiii…..bencinya aku….tenet aku tak ok2 lagi….
    gambar kuar kelam kabut…..

    0
    0
  23. kira-kira says:

    i’m back….heheh

    0
    0
  24. ANneDeSilva says:

    ohoii..
    aku lambat lak..
    maknanya kita smua leh dapat 50% atau yg menanag jewk nie??

    0
    0
  25. ...... says:

    sini ade few thing nak bgtau psl pic korang..

    1.Delima sara-pompuan kampong tunggu nak pegi sawah padi n membajak kat sawah.
    2.Eclipse-muke sbnr kau aku tau burok+berjerawat+mcm betina sialllll..
    3.tomeiii-dugong baru kawin+muka gemok cam badak sumbu+b**i+mcm setannn bahlol+..
    4.kira-kira-takut letak gmbr btol sbb muke sbnr mcm cipan+kira2 je la dosa dlm kuborrr tu hanjinn…
    5.Anne de siva-name mcm keling paria mabok..
    6.damia zahra-gediks x hengat!!!

    korang bls la ape2 pon sbb aku takkan bca komen bodoh korang ni..!!
    Aku bkn mcm korg asik chat memanjg !!!!

    chow…..bangang2 di atas.
    PEGI JAHANAM!!!
    MUAHAHAHAHAHAHA!!!

    0
    0
    • ko nih gile ape?xpsl kutuk org cam2…..

      0
      0
    • damia zahra says:

      watdafak?…
      cam sial ko neh…
      aku gediks2 pun da berlaki ngan beranak..
      ada aku kesah ngan ko?…
      ko bleh jln la…
      kes jeles ar neh!!!
      aku masuk2 tgk komen sial cam ko neh…
      menyirap drh aku…

      0
      0
    • eclipse says:

      weh?ko la hanjin!!!!!!ko myalak mcm kena bakar api neraka ney pehal??ko jeles ker??
      ko ney nak mati dh ker?
      ko knl ker aku?
      bak mai tunjuk muka lakhanat ko tue??
      bodoh pnya org!..
      ko x g skol pe??
      aku rs ko ney dh terlepas dr tampoi…hahaha..
      aku rs lah kan muka aku lg cun dr muka ko yg mcm anak babi tue!!!!!!!!
      pndi2 ckp muka aku jerawat…burok..
      ko la yg burok..dat y dengki tgk org cantik…
      ko pg msk kubor la!!!!!!!!!!!!!!
      mmg org xbtamadun…
      lembu lg cerdik dr ko!!!!!!!!!!!

      0
      0
    • jed hijau says:

      mak ai…kurang ajar nya….

      nak panggil apa kat ko yang takde nama ni….TAPIR leh tak…???

      0
      0
      • tapir sopan sgtlah….

        0
        0
      • kira-kira says:

        tapir xleh kak,,sopan sgt..paggl jer b**i…

        0
        0
        • Delimasaraa says:

          kak nara,

          hahahaha…saraa gelok terguling2..kelakar ar dengan cik………..

          mesti umah dia takdek keyboard, blh baca jer…bila dia pinjam keyboard kawan sebelah terus dia komen kami semua……LAYAN jer lah……

          cik ………,

          ko ok tak??? pandai betul ko mengklasifikasikan muka kami semua..tenkiu….semoga jadi bomoh kampung yang berjaya ek….muahh

          0
          0
        • damia zahra says:

          saraaaaaaaaaaa…ko p maner neh?…
          aku pun bru cek in kt bn neh…
          kena hidangkn komen polka dot sial tu plak….

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          kalo aku lar cam korang aku xkan marah punyer…sebaliknyer aku akan kate…ALHAMDULILLAH…sbb aku x pnh kutuk org sampai camtue sekali…wlupun nama aku x tersenarai, aku bdoa smg org ini akan cpt2 insaf sblm tlambat…

          p/s : nak kutuk pasal aku, SILAKAN…aku menerimanyer dgn hati yg terbuka…

          0
          0
    • hmmmm. email dia nie pun email ciptaan jer. mmg confirm tak betul. adoi. sapa lah yang kurang ajar sangat nie. rileks-rileks udah. wat per nak gaduh.

      0
      0
      • BumBLeBee says:

        beser arr tu…ade manusia di luar sana sengajer nk havockan keadaan.. die dpt release tension kot kalo dpt buat carpet biru ni penuh dgn maki hamun tanpa motive…nak jumper psychiatrist x mampu… heh

        0
        0
  26. […] See the rest here:  (CONTEST)Menangi Voucher RM200 Dan Peluang Bershopping Bersama Jojo Struys […]

    0
    0
  27. pingkpanthers says:

    fuyoh sape tu?

    0
    0
  28. damia zahra says:

    ske ati ar nk chat mnjang ker haper ker?…
    yg c dot2 tu nk sibuk2 ape hal?..
    bukn dier yg byr bil aku?…

    0
    0
    • pingkpanthers says:

      eeee….
      xsuka ar ada org cam ni…
      kita kat sini borak2 nk release tension..
      ada lak yg giler mnyampok cam ni..

      0
      0
      • aries_april says:

        tu la…
        camat aries xda time dia dok kta…
        klau x,naya paris hilton…
        msti dia nk kta kat aries…
        xsdr dri…keja cleaner ja…mka bruk cam lbng jmbn…
        ada hti nk tak pic paris….

        0
        0
      • damia zahra says:

        tu la pasal pingky…

        0
        0
    • jed hijau says:

      rilek damia…sabar..sabar….

      meh kita sume2 bacakan yasin kat dia…ikut suka masing2 nak jadikan dia apa….

      kalau aku…aku jadikan dia TAPIR je….sbb spesis tu dah hampir pupus…..

      amacam ok tak….

      sekuang2 nya ada gak TAPIR2 lain kawan…..

      0
      0
      • aries_april says:

        aries jdi khinzir ja…
        kan skrng ada pnykit tu…
        biar dia lego cpt skit
        :-)
        even dia xkta kat aries…
        tp trsa gak bla kt kat kwn2x aries…
        kta kat sni nk baik2x…
        biar la apa pn…
        ni nk gdh lak dia.

        0
        0
      • damia zahra says:

        aku mls ar jed…
        dier buknnyer knl pun kat we ol…
        ske ati hanjing dier jer kata kiter mcm2…

        0
        0
        • Delimasaraa says:

          damia, hahaha….

          alahai jgn mrh2….

          dia tu cam lalat dan langau jerk kat sini…muka tak malu, pipi tersorong2….iyekkk

          0
          0
        • damia zahra says:

          tu la pasal sara..
          mrh2 ni mcm nk terpeyed tus plak rsanyer…huhuhu

          0
          0
        • Delimasaraa says:

          dasar dugong bodoh..uh uh uh…dugong bodo..yeye..dugong bodo….

          aku rasa dia tu mesti salah satu dari org2 yg kak nara kuarkan pic….cuba teka siapakah artis tu…mestilah yg hot dan sensasi…sebab tu marah gila kat kita smua…..

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          org mcm tue mmg jenis yg suka memporak porandakan keadaan…
          tolong ar…kite nie manusia…bknnyer babi, dugong, setan dan sbgnyer…hati2 bila berkata sesuatu yg x mungkin sbb ia akan memakan diri sendiri…

          0
          0
    • delimajelita says:

      sabo2 kesian korang x pasal2 kena laser….isk2..

      0
      0
    • tOmEii says:

      sial btui org y tlis tu…aq br msk tgk2 ayt cmtu y kua…y die dengki sgt ngn kte ni pehal ske ati r nk ckp pe2 pn bkny nyusahkn mak bapk diorg y dh lahirkn ank babi cm die tue…memg dsar ank babi xsedr diri ….mke ko tu y gaya dugong sdp2 mlut je nk ckp aq gemok mne ko tau aq gmok ke krus ko pnh tgk aq ke…nth2 ko tu y gemok mcm mak babi hutan…memg dsar anak babi jalanan tulla..aq doakn pe y ko ckp kt kitorg sume tu terkne kt ko blk br ko tau langit tu tinggi ke rendh…knl pn tdk ada hati nk ktuk2 org…babi sial fuck u la wei…aq pny ske la nk ltak gmbr kawin ke ape ke bkn aq gne komptr ko bkn aq byr gne butuh ko..pegi mmpus la wei g jual butuh @ palat ko tu dl br nk kutuk org

      0
      0
      • eclipse says:

        idup tomeii!!!!!!!!!…
        aku dh berapi ney…
        nsb bkn bln pose…

        0
        0
        • tOmEii says:

          aq memg gram dgn mnusia babi cmni,,,
          sdp2 tgn tlis psl org..
          kalu ada dpn aq ni dh lme aq sula pkai kayu golf..
          memg dsr babi x berpeljrn cmtu la jdny…
          hdup keje nk membabi je tu psl jd sial sgt cmtu….
          palat hanjing btul

          0
          0
        • kira-kira says:

          sbr…sbr,,,,

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          sabar adalah jalan sebaik2nyer…
          kite kutukpun bknnyer dpt pahala…sebaliknyer dosa…
          sabar yer kawan2 sume…
          org tue mungkin ada masalah rumahtangga tu pasal lar meroyan sikit…

          0
          0
  29. aries_april says:

    EH….
    sapa lak …………… kat ats tu ar?
    ksar nya bhsa….

    0
    0
  30. kira-kira says:

    fuh pns aku ptg2 nie…
    da nk mti ke ape b**i 2…

    0
    0
    • Delimasaraa says:

      jngn menyumpah….aku plg di atas yg menjadi kemarahan berja dia…rileks…

      yg penting dia memang merenung muka kita semua…mesti dia sukakan kita kan….tp sayang kita smeua tak hingin nak kat dia…..

      0
      0
    • delimajelita says:

      aku yang tak kena ni pun baca naik darah jap..ade lak kata org cam tu ..dah tu bahasa teruk betul..ish2..

      0
      0
      • Delimasaraa says:

        alahai…aku tak marah pun….sebab muka2 yg diterjemahkan tu ialh diri dia…..wakakakaka….

        terguleng2 aku gelok….hudohnyer….hahahaha…SERAMMMMMMMMMM

        0
        0
        • Penari Poco2 says:

          BAHASA YG DIGUNAKAN MENCERMINKAN IDENTITI DIER SEBENARNYER…BUAT PER KORANG NAK KECOH2…??? DAH TAU ORG X BETUL…JGN LAYAAAAAAAAANNNNNN…

          0
          0
    • aries_april says:

      kira skit pnya hndsm pn dia leh kta gitu…
      apa xda hati ker si ……………….tu?
      :-)

      0
      0
      • Delimasaraa says:

        bukan takdek hati…hati dia dah mati kena sinar kejahatan…kata orang, setan lebih beraja dlm diri….mcm dia cakap, cukup sifatnya, gedik + sial + berjerawat + org kampung + mcm2lah….sian ko cik…..

        hudoh cam NEK NAK….ekekeke

        0
        0
      • damia zahra says:

        baik tul daq aries ngan sara neh…
        sejuk ati aku oleh kowang neh….
        hokhokhok

        0
        0
      • kira-kira says:

        ntah…aku yg nsem ni dye kte cm cipan…woiii s**l cipan 2 kiut la bodoh…

        0
        0
        • Delimasaraa says:

          hahahaha….damia, kalu kita mengata dia balik macam kita BODOH sama ngan dia….

          yang penting kita dh tau dh saper dia, dugong berjerawat banyak dn dia mesti hudoh mcm br kena botox expired…muka kembang macam tepung donut terlebih yis….wakakaka

          0
          0
        • damia zahra says:

          aku sajer jer tu saraaa…
          klu aku knl daq tu…aku suh jer org aku p pukul daq tu…
          k ar sara…aku nk layan baby aku jap ek…

          0
          0
        • delimajelita says:

          kelako aku baco komen si saraa ni…lawok2

          0
          0
        • damia zahra says:

          cian kat ko kira2…
          akak tau ko ensem…
          gasak ar kat polka dot jahanam tu…

          0
          0
        • kira-kira says:

          heheh………nam jahanam r polka doggggggggg 2…..

          0
          0
        • Delimasaraa says:

          tak per, kita semua cantik dan lawa dan hensem…..hehehe…sesaper yg jeles, mailah mengutuk kami….silalah……

          sesungguhnya kecantikan semulajadi bermula dari hati dan nurani yang ikllas…hehehe…

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          hahaha…geli geleman lar baca komen korang…
          pandai ak nak hiburkan hati yg sdg gundah gulana…hahahahaha….

          0
          0
  31. asparagus says:

    kerja byk.. x leh aktif sgt… huhuh

    0
    0
  32. badboy says:

    mak ai..baju aper ni..pelik semacam.dah macam org zimbabwe aku tengok..mmg la tak sama ngan org lain..masalahnya ada ker orang lain yang nak buat cam ni

    0
    0
  33. asparagus says:

    sape minah komen u all kat atas tadi…? kuang ajar… u all tau , dier sape….? dier la manusia yang bertopengkan babi tapi berbadankan badak berkaki 5 serta ekor bagaikan monyet….

    0
    0
    • eclipse says:

      hahahahah….
      geram aku xbes lg ney…
      ya allah….tlg bg ksabaran kat hambamu ini…
      dan ko janjikanlah neraka utk si dot2…yg bangang tue…

      0
      0
      • tOmEii says:

        aq pn gram xabis lg nie…aq pling truk die kaji,,,,byk btul y die tau psl aq ye…plik tulla xsgka plak aq seglamour ne…
        hahhahahahhahahahahha
        kte gelakkan org bdoh tue…..
        huhuhuhhuyuu
        kakakakkakakakakakakakakka

        0
        0
    • aries_april says:

      kah3x…
      kudapat byng kan apa yg ko mksd kan….
      tpi kta xtau la dia laki ker girl….

      0
      0
      • kira-kira says:

        nthla….kira rse la laki kot…

        0
        0
        • Penari Poco2 says:

          korang compare lar…camna cara dier bg komen tue…
          kalo pompuan ader cam meroyan byk lar…
          tp kalo lelaki, mmg jenis yg gila talak punyer…

          0
          0
    • x dapat aq byangkn muke die….muke babi,bdn badak,ekor mnyet….msti mutan dia nih….heheh….

      0
      0
  34. violet says:

    sume bwk bersbr byk2…
    wat bdh je ngn org tu..
    myb dia xder ms nk komen2…
    tu yg jeles..
    huhuhuuhu…

    0
    0
  35. asparagus says:

    buat maklumat sume.. si polan yg aku maksudkan tu… x da teruna dan dara…..
    so…dier x dapat kenal kemaluan sendiri……

    0
    0
  36. aries_april says:

    u all prsan tk napa dia kta gitu?
    maybe dia somebody yg kta knl…
    napa time tu dia xkta kat orng lain?
    even orng lain ada…
    actually, dia dngki kot xleh mng…
    coz korang smua aktif…..

    0
    0
  37. asparagus says:

    yup. mungkin gak.. tapi yg pasti dier insan HINA….

    0
    0
  38. pingkpanthers says:

    adoyai ngah sdp2 nk brapi2 marah ni time tu plak akunya tenet wat prob…
    eeeegeram betullah…

    0
    0
  39. asparagus says:

    aku rase dier x penah mandi serta berak la….

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      betul2…agaknyer patung kat kedai jojo tue x…
      mmgpun x pnh mandi ngan berak…
      wakakakakaka…………..

      0
      0
  40. eclipse says:

    letih dah aku maki polka dogggg tue…(ayat kira2)
    semoga tuhan balas sgl pbuatan dia…
    bkn sorg jer dia ckp…
    tp rmi…
    ko ingat polka doggggggg…
    dosa ko dgn tuhan, ko bleh mintak ampun..
    tp dgn manusia selg ko xmintak maaf…
    ko mati xkan tenang….

    0
    0
  41. asparagus says:

    aku out dulu… nak pi tumbuk budak dot dot dot tu….

    0
    0
  42. damia zahra says:

    nak kuwa p jumpa mmber jap…
    c u guys tomorow!

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      xnak beli bju kat kedai jojo…
      aku xbekenan kat bju tue…
      aku nak rambut sarang tebuan tue jer…

      0
      0
  43. tOmEii says:

    ni aq tuju tuk sayyy…..gampang sblm aq blk.

    1..xtau jntn @ btina tp t’nyata ko ni ank babi y dilhirkn tnp palt @ butuh
    2..mke ko cm babi tp ada cket2 iras cm anjing pastu kacuk plak cket2 cm buntot beruk
    3..prgai ko ni mcm sial mcm org y lhir tnp hati ngn prt juz y ada cme taik busk je cz tu mlut ko bsuk..
    4..hdup ko ni xpnh tentram dr lhir cz ko ni aslny bintg tp bergn nk jd m’nsia so cz tula ko benci dgn m’nsia2 y semprna cm kitorg nie..
    5..bdn ko ni krus kering mkn rangka firaun cz tu ko dgki dgn bdn aq y rmping gler nie…

    sekian time kasih ye…
    iklass from aq tOmEii……..

    0
    0
    • eclipse says:

      hahahaha…
      wpon aku skt ati…
      tp aku tergelak2 bc komen korg smpikan boss aku dh pndg2…aduhai…
      polka dogggggg…
      ko telah menceriakan ari aku….muahahah..
      dgn salakan doggggggg ko tue….huhuhu…

      0
      0
    • kira-kira says:

      sbr tomeii bese r 2…insan yg xde prasaan ……….

      0
      0
  44. violet says:

    pttnye dye xpyh suk cni.
    law tkt nk kumen cmtu bek x pyh kan…
    pandai je ckp org len cmtu..
    awk tu bgs sgt ke..????

    nnt sok2 awk kna cmtu br awk tw taw..

    0
    0
  45. eclipse says:

    nmpk sgt si doggy tue kutuk pd org yg aktif mengomen n kwn2 rapat aku jer…
    aku tau sp ko…
    dr pg aku dpt rskan ko dh mcm bsuk ati…
    tp aku xnak tuduh dlu…

    0
    0
  46. pingkpanthers says:

    ngata org.. sndiri x hengat…
    ntah2 yg dia komen tu diri sndiri kot..

    0
    0
  47. kira-kira says:

    k..kawan2…aku out dlu…
    aku lau sedih xleh nk komen…ekekeke..
    buang mse aku jer kutuk polkaaaa dooooooggggggggg 2..
    bye sume..
    assalamualaikum…

    0
    0
    • jed hijau says:

      waalaikumsalam,

      jalan baik2…janagn sedih2 sangat…

      akak akan bacakan yasin malam ni kat polka tu…

      0
      0
      • violet says:

        wkslm..
        bek bek bwk keta..
        aku doakan dia cpt sedar ;p

        0
        0
      • Penari Poco2 says:

        kahkahkah…apsal ceta seday2 jer nie…???
        kita layan dulu ar kedai si jojo nie…
        sian jojo…asyik2 bwk ceta lain jer…camnar kedai nak maju…

        0
        0
  48. ANneDeSilva says:

    weh korg baca tak sape bangang yg kutuk kita semua huh?
    kurang ajar betoll…
    eclipse ko ada baca x?

    0
    0
  49. jed hijau says:

    akak rasakan…orang tu adalah…

    orang yang pernah berbalah-balah sikit masa dulu….

    kalau tak silap akak laa….

    korang rasa sape….?????

    0
    0
    • eclipse says:

      ntahlah kak..
      eclipse agak seseorg…
      tp xberani nak tduh…

      0
      0
    • Penari Poco2 says:

      akak nie buat suspen jer…
      cakap cam nak bg jawapan…huhuhu…
      aku tau saper punyer kerja tue…kalo x org yg punyer hati dan akal batu…huhuhu…dierlah MANUSIA KARNIVAL…

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        apasal karnival plak nie…teringat ngan karnival jom heboh tv3…pembetulan…[email protected]…makan org punya org…huhuhu…

        0
        0
  50. ANneDeSilva says:

    wehhh…
    sape skunk yg berani kuang ajar dalam BN ni…??

    0
    0
  51. 1.wow. panas betul kat sini dengan kutukan kurang ajar daripada si … tue. hmmm.pedulikan dia.jangan dilayan. kang lagi best dia meracau nanti

    2. semua orang leh dapat diskaun 50% tue asalkan masa nak bayar kat cashier tue bagitau nama patung. nama patung tue leh tau sebab ada lekat kat belakang patung tue.

    3.hadiah voucher RM200 tue memang nampak murah tapi yang penting anda dapat bershopping privately ngan Jojo Struys. bukan senang nak dapat peluang camnie so inilah peluang anda.

    0
    0
    • violet says:

      waa…
      violet jauh…
      xleh p…
      wat la kt jb…
      :(

      0
      0
    • ANneDeSilva says:

      saya benagang toll la kak nara dgn cik….. tue..
      kuang ajar tol..
      tolong trace email address dia..
      biar saya panggil NORDIN MAT TOP bakar umah dia..wahwahwah..

      0
      0
    • eclipse says:

      tue la kak nara…
      sedih ati eclipse ney…
      xpsl2 kna kutuk…huhuhu…

      0
      0
  52. ANneDeSilva says:

    haah la tak pasal2 dia kata nama aku mcm keling..
    lahanat tol..
    tu nama ayah aku la bodod..
    nama keluarga..
    akau ni anak kacukann bkn mcm ko anak haram…
    bengong tol…

    0
    0
    • eclipse says:

      yela anne…
      mmg bodoh pnya org…
      ako pon geram td…
      klu aku tau sp dia…aku sumbat dlm lbg jamban…

      0
      0
      • ANneDeSilva says:

        yela..
        ada ke patot dia kata nama aku mcm keling..
        binawe punya anak haram..
        nk dekat2 bulan pose ni takpela aku ampunkan dosa ko cik …..
        aku tak naka balas cume aku mintak Allah jek yg tunjuk balasan kasi kat ko…
        hambek ko tanggungla kat akhirat nanti k…

        0
        0
      • violet says:

        lubang kubo trs..
        xkwa2…
        huhuhu

        0
        0
      • Penari Poco2 says:

        hahaha…anne cam keling ker…woit jgn mara nanti kene jual…sabar2 yerk…dugaan…

        0
        0
    • pingkpanthers says:

      dia ni bangang+bengong anne..

      0
      0
      • pingkpanthers says:

        masalahnya kita x tau..
        kalau tau snang..
        pas tu dia blh kate…kita tulislh apa pun dia xkan baca apa yg kita tulis….

        0
        0
  53. eclipse says:

    si polka dogggg tue juz attack kat kite yg slalu mengomen ney…
    mst dia tau kite…
    knp dia xkate kt bebdk len??

    0
    0
    • violet says:

      sbb korg pemes
      tu yg dia skt ati…

      0
      0
      • eclipse says:

        kat cni bkn kire pemes…
        kite sume kwn..
        xpnh pon nak down sesape..
        yg dia tetibe mcm cacing kepanasan pehal??
        kutuk org mcm dia yg sempurna…
        bengang aku xbes lg…

        0
        0
        • violet says:

          ye la…
          kite kn gosip je..
          bkn kutok2 sesape pn..
          aku kt cni pn hilangkan tension…
          tetiba ada lak yg menyalak cmtu…
          hampeh tol org tu..

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          bab nama korang jer lar yg dulu ader kat artikel nie masa mula2…aku kan dah out dulu…kalo x kene sekali…tapi…aku xkesah…nak kutuk, kutuk lar…aku x sakitpun…

          0
          0
      • hantupensil says:

        btul2… korang femes sgt…
        sbb tu dia jeles…

        0
        0
    • ANneDeSilva says:

      anne pon rasa dia kenal kita la eclipse..
      kalau tak takkn nama kita yg aktif nie jek dia kutuk..
      asl kampong tak kena..hantupensil ramai lg kan kat sni..
      nama aku yg pemes mcm artis ni yg kena kutuk..waahhhhhhh…

      0
      0
  54. ANneDeSilva says:

    eclipse..
    org ni yg kutuk kita ni cam anging kurappp ni dia ke?????????
    org yg tiba2 jek tak muncul skunk bg komen???
    tol ke??????

    0
    0
  55. pingkpanthers says:

    bodohnya org yg dia dengki sgt tu pasal..
    kita kacau periuk nasi dia ke?

    0
    0
  56. ANneDeSilva says:

    yela nape tak pasal2 nk kutuk kita hek??
    ada ke kita buat salah kat dia??
    penah ke anne ni saketkan hati sape2 kat BN nie??
    penah ke anne buat atau ckp tak bek pada korg….
    what ever it is..i will still here to drop some comment and never ever give up…

    wallawehhh…huhuhuu

    0
    0
    • eclipse says:

      ms kecik2 dia kena demam panas kot…
      xpon lahir xckup bln…huhuhu..
      lantak dia la..
      aku xnak tmbh dosa cam dia…
      org mcm ney ko bagi tarbiyah pon xgune…
      sbb dia binatang…bkn manusia..

      0
      0
    • Penari Poco2 says:

      elek2…xhbs2 bola2 api korang nie…hahaha…
      layan lar dulu promote jojo kat atas tue…

      0
      0
  57. pingkpanthers says:

    yg aku heran kalau dia jeles ngan korang…
    kenapa?
    takkan ar pasal 500 henggit pun nk kutuk2 org smpai cam tu..

    0
    0
  58. pingkpanthers says:

    terlepas dr tanjung rambutan….

    0
    0
  59. Ryosetsuna says:

    hehehe…

    xpayah lh join…
    bek dwit tu habis…sedekah kat umah anak yatim ka…
    hadiah kat org kurang upaya ka…dpt pahala…malah berhari2…bnyk tuuu…pahala dpt…

    tgk pkaian pun…woooW..
    seram…sejuk…klu pakai kat umah untuk suami tercinta xpelh kn.kn.kn…

    klu pakai nunjuk2…nau’zubillah…dosa yg dpt…tatata

    salam…

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      setuju…aku buat pakai tidur pun x sanggop…!!!

      0
      0
    • buat pengetahuan semua banyak lagi baju-baju yang ok kat kedai tue. takderlah seksi sangat. boleh dipakai untuk dibawak berjalan. yang nie just sample gambar yang kami dapat. ^_^. kalau ada peluang gi la tengok kat kedai Jojo ek.

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        jauh nyer…nak lar juge tgk…ader saper2 nak kasi tambang free kat aku x…huhuhu…

        0
        0
      • tokkaduk says:

        SYE NK TNYE NIH….LAU DH ADE PEMENANG KAN???SO YG LAIN XBERPELUANG KEW???OR BOLEH ADA BYK PEMENANG??SYE XSABAR NK G DAMAZ BELI BJU KT SNA DEN NK SOPING WIT JOJO….STIL OPEN LG KAN??LAU TGGU GAJI LEH??

        0
        0
        • Penari Poco2 says:

          lar tok tunggu aper lg…pegi lar kedai jojo tue…
          tok gerenti the first one yg dtg sekaligus meraih hadiah piala pusingan…cepat lar tok…blm tlewat lg tue…

          0
          0
        • tokkaduk says:

          lau ye pon sabo la..kedai xbukak pon lagi…lgipon xgaji lg nih…nk menari poco2 smblm gi boleh??tok xsabo nk soping nih..nk amik gmbo gak ngn c jojo 2….cantek budak 2..hihihi

          0
          0
  60. pingkpanthers says:

    alamak lupa ar…
    poco2 aku berminat dn sgt2 bersetuju…
    nakkan resepi kek lapis sarawak tu ya..

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      orait, xjadi masalah…tp dgn syarat kalo dah sampai 100 org penyokong aku kat dlm blog nie yg berminat…barulah boleh bagi…skrg baru 3 org yg setuju…hahahaha…

      p/s : PINKY, NAPER EJAAN NAMA KO DAH BERUBAH…KO NYESAL NANTI…BAB KITA MSH DLM CONTEST LG NIE…P TUKAR BALIK…

      0
      0
  61. damia zahra says:

    askum n mornin’ prenz…
    x der owg lg ek?..
    hrp2 hari neh aku x der ar jupe ngan budaq babs yesterday..
    friday neh..x hingin aku nk mencarut2…
    tpi klu dier dtg gak..
    juz bring it on sister!!!!!!
    muahahaha…

    0
    0
    • violet says:

      hye
      monink damia..
      ish xder kot..
      smlm kena fire hbs2…
      lgpn ri ni fri kan..
      byk2 bersabar..
      :)

      0
      0
    • Penari Poco2 says:

      morning damia…
      pg2 lg ko dah menjelma nie…
      sabar2 lar k…bwk betenang…
      arini kan ari jumaat…

      0
      0
  62. Penari Poco2 says:

    aku nak nyanyi sikit…rugi ar suara best aku cam kodok korang xnak dgr…aku nyanyi yg ader kaitan ngan bju kat kedai jojo k…

    errrmmm…(garu kerongkong jap)…

    PAKAI BAJU KANCINGLAH SUASA
    PAKAI MARI BABA LAH MELAKA
    BIAR SAYA ROSAKLAH BINASA
    KERANA JOJO TIDAK MENGAPA

    errrmmmm…(gatal lg kerongkong aku nie…dah tau suara cam kodok…tu pasal lar…)

    0
    0
  63. Penari Poco2 says:

    mana korang2 nie sume…
    x muncul2 lg…tgh sibuk g shopping kat kedai jojo ker…???

    0
    0
    • eclipse says:

      ade ney haa…

      0
      0
      • aries_april says:

        aries pn ada….
        bca kmen smlm…
        berapi tul u all ya?

        0
        0
        • damia zahra says:

          da tdo pun bby aku..
          aiyakkk….da nmpk da pic ko aries…
          mcm ner la x berapi…dier yg kuang hajo kn?..
          ishhh..maleh la plak nk menaikkn drh senilik neh d hri jumaat neh…
          nk p minum jus mango buh ais cube byk2 japs…
          nk sejukkn tekak dlu…

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          kite jer yg berapi…si bulldog tue sedap2 jer tido…
          silap korang lar suka sgt layan komen bodohbangang camtue…

          p/s : arini ari jumaat

          0
          0
        • eclipse says:

          aku pon dh mls nak cite psl si najis mughalazah tue..
          semoga ari ney lg baik dr ari smlm…amin………

          0
          0
        • damia zahra says:

          tu ar..aku kn klu bleh mmg nak jupe tus daq tu…
          da dier alang2 bodoh bangang buat komen mcm tu..
          aku suh org aku p kasi dier lagi bangang…

          0
          0
        • [email protected] says:

          Assalamualaikum….

          Selamat pagi sume. arini ari jumaat… ;-)

          kita dah baca komen dari sorang hamba Allah tu…hrap korang sabar k.biarlah dia nak kata apa..biarlah lidahnya mengeluarkan kata2 sedemikian..biarlah lidahnya berkata2 yg menyakitkan hati korang..biarkan jelah…setiap kata2nya yang kuar akan mengadili dirinya balik kat hari pengadilan…lidahnya tidak dpt mencover line untuk menafikan…jarinya tak dapat disembunyi untuk setiap perkataan yang ditaipnya…hatinya hitam, busuk seumpama bangkai.korang maafkan jelah dia…biarlah dosanya antara dia dgn Allah swt.semoga kita dijauhi dari golongan orang2 yang munafik…

          0
          0
        • damia zahra says:

          aiyakkk kampung…
          baiknyer ko neh…
          iyo la..iyo la..
          den sokong ekau jo la…hokhokhok

          0
          0
  64. eclipse says:

    kwn2 sume dh bekpes lom?

    0
    0
    • damia zahra says:

      da eclipse….minum jus jer pepagi neh…
      nk p buat poridge japs 4 my bby…
      rutin pepagi..besa ar…huhuhu

      0
      0
      • eclipse says:

        k…bt lebih2…
        eclipse pon xsht ney…elok mkn porridge…hehehe..

        0
        0
        • damia zahra says:

          lorrr…poridge bby aku tu…tuk yg bergg 2 jer eclipse..
          klu tuk ko..kiter p bekpes poridge kat old town cafe…
          biler aku p tmpt ko…
          aiyakkkkkkkkkk…bau hangit kat kitchen aku laa….

          0
          0
  65. violet says:

    poco
    aku dh sign up
    npe xkwa gak kt cni eg

    0
    0
  66. hantupensil says:

    huhuhuh…..
    murning…

    0
    0
    • eclipse says:

      morning too…

      0
      0
      • violet says:

        monink 3..
        huhu

        0
        0
        • [email protected] says:

          morning 4…kui kui kui

          0
          0
        • hantupensil says:

          1..2…3…4.. je…hehehe

          0
          0
  67. delimajelita says:

    morning alll…..asal la bodbang aku ni lembab cam siput sedott….

    0
    0
  68. kira-kira says:

    samat pagi…
    assalamualaikum…

    0
    0
    • [email protected] says:

      waalaikumusalam….

      0
      0
      • eclipse says:

        salam…

        0
        0
        • violet says:

          waalaikummussalam wbt

          0
          0
        • [email protected] says:

          tahniah la violet..akhirnya kuar gak gambar ko… ;-)

          0
          0
        • violet says:

          huhu…
          ye la aku pnt tw wat..
          br kua gmbr aku..
          hahahaha..

          lw bos aku nmpk..
          mati aku..
          kih kih kih

          0
          0
        • kira-kira says:

          npe bos ko ske brgosip gak ker??
          heheh

          0
          0
        • [email protected] says:

          bos aku pun suka bergosip gak… recently dia dah sign in kat facebook…kes nayer ni..

          0
          0
        • violet says:

          bos aku x gosip
          mane la tw kan
          geng2 dye yg ckp..
          huhuhuhuhu

          0
          0
        • violet says:

          bos aku pon..
          dye siap tnye aku ada x fcbook..

          0
          0
  69. kira-kira says:

    nga wtpe korg sume??/
    da bekpes?

    0
    0
    • [email protected] says:

      dah bekpes dah..mkn roti canai…ada org belanja pagi tadi…ko dah bekpes ker?

      0
      0
    • hantupensil says:

      blum…
      hahahah…
      jom banje

      0
      0
  70. [email protected] says:

    kat KL smlm hujan tapi kat BN panas tul..

    0
    0
    • violet says:

      aah la
      ada org skt hati
      kesiannnnnnnn

      0
      0
      • kira-kira says:

        huhuhhu
        sob…sob…sob..
        cian kt kteorg…

        0
        0
      • [email protected] says:

        aah..aku kesian kat budak tu la…bukan apa…kata2 dia tu dah menyakitkan hari org lain..ramai plak tu…bukan apa…bila kita dah sakit kan hati org lain..dosa besar tau…kalo la delima, eclipse, tomeii, kira2, anne dgn damia tak maafkan….mmg berat ler dia nak tanggung kat akhirat (kalo la dia Muslim) if non-Muslim, terang2 dah masuk neraka….

        0
        0
    • hantupensil says:

      mesti ar…
      ada orang sesat smalam…
      hahaha

      0
      0
  71. ANneDeSilva says:

    Morning kawan….

    0
    0
    • kira-kira says:

      moning anne.

      0
      0
      • ANneDeSilva says:

        kira2 how are u today???
        hahahha amacam penangan semalam kena kutuk ekk??hahahhaha

        0
        0
      • hantupensil says:

        murnigng…
        huhuh

        0
        0
        • ANneDeSilva says:

          antu..
          ko lom ckup pemes taw sbb tu ko tak kena kutuk..
          so tolong mempemeskan diri eh…..
          senang nanti kena kutuk ramai2…hahahhahaha

          0
          0
        • aries_april says:

          mngjar fitnah mmg ALLAH murka…
          orng yg bt ftnah lgi ALLAH bnci….

          0
          0
        • hantupensil says:

          mane de manusia lagi yg berani ngan aku ni…
          hehehehe… sbb tu aku xkena kutuk..
          huhuhu

          0
          0
        • [email protected] says:

          bukan jer menfitnah…tapi mengutuk dgn kejadian Allah swt….Nauzubillah…

          0
          0
  72. Akak Leen says:

    salam…
    skirt tu klu pakai dlm rmh ok la…

    0
    0
  73. ANneDeSilva says:

    aku pon rasa BN nk mcm nk terbakar jek smalammmm….hahahahhaha

    0
    0
    • aries_april says:

      cian eclipse….

      0
      0
      • ANneDeSilva says:

        aries..
        ko kena tak semalam?????aku tak ingatla….
        aku ni pon kena daaa…
        sedihh….

        0
        0
    • [email protected] says:

      ni kira BN lawan mana ni ek…PKR ker…

      0
      0
      • aries_april says:

        aries xkna coz time tu aries xda…
        p cci toilet…
        :-)

        klau dia nengok paris mau truk gak la aries kna…
        msti dia ckp cam ni…

        “sii aries tu xsdr diri.dh keja cleaner ska ja nk tak pic paris…
        mau smam paris, mkn pasir la aries”

        0
        0
  74. ANneDeSilva says:

    eclipse…
    mana ko?

    0
    0
    • [email protected] says:

      agaknya dia tgh bertafakur kot…ke buat sembahyang hajat

      0
      0
    • aries_april says:

      mrjuk tu…
      mmg cian sngt kat dia…

      anne, knpa asyk bka kotak bru je ni…
      pnt mngjar ko….

      0
      0
      • [email protected] says:

        hahahah…pagi2 ni exercise skit ler aries…baru 100m anne lari… :-p

        0
        0
      • ANneDeSilva says:

        kejarla ske..huhuhuhuhuhuhu
        kata dh gemokk kan..kenala exercise…

        0
        0
  75. eclipse says:

    mlm td mlm jumaat…
    aku dh bc yasin utk si doggy..
    siap bt tahlil arwah lg….huhuhu…

    0
    0
  76. [email protected] says:

    kita pun bukak box baru gak la….sapa nak kejar?? hihi

    0
    0
    • hantupensil says:

      meh aku kejar…
      hahahah

      0
      0
      • [email protected] says:

        tolonggggggggggggggggggg….hantuuuuuu

        0
        0
    • violet says:

      mak ai men kjr2 lg
      pnt ni…
      :)

      0
      0
  77. [email protected] says:

    eclipse cayang bucuk….meh lah cini….jgn ler majuk..alah bucuk- bucukkkk….cayang dia

    0
    0
    • eclipse says:

      aku xmerajuk la…
      terkilan jer…hehehehe…

      0
      0
      • violet says:

        buang yg keruh
        ambil yg jernih

        0
        0
      • [email protected] says:

        hmmm..berat mata memandang..berat lagi bahu memikul…kg paham perasaan eclipse….dah ler tu…biarkan jelah…buat apa biar hati kita sakit..sedangkan dia bergembira kat luar sana..bersorak tgk korang sedih2….dia nak syco korang jer tu…

        0
        0
  78. puteriaquarius81 says:

    salam…
    morning all..

    0
    0
  79. nUrUl'zzz says:

    amboi cunnye ko violet……hehehe

    0
    0
  80. nUrUl'zzz says:

    camat pg…all…..

    0
    0
  81. ninikebayan says:

    salam allz..nenek baru bukak BN busy memanjang la..nek tekejut berok tgok komen kat atas yg marah2x tu..apa kes la smpai dia kutuk org mcm tew..adakah dia salah sorang dikalangan artis yg kite dah kutuk?huhuuu…sampai ati die kutuk kawan2x nenek mcm tew..tak baik tau..nnti tuhan marah..kene fire kang…

    0
    0
    • puteriaquarius81 says:

      hhaha besa ar mnusia nih.. mgkn dia ada kene mengena kut … nanti kita gi bom reramai (wlupun xknl).. guna la segala mcm senjata canggih yg kita ada.. tp senjata yg paling kuat ialah kita doakan dia diberi petunjuk.. ksian org cam gitu.. mgkin dia x smpt abis sekolah , cikgu x smpt ajar dia kesopanan & kesusilaan… huhuhu

      0
      0
    • hantupensil says:

      rilek nek…
      jgan smapi tkejut beruk…
      kang jd beruk susah plak…
      hehehe

      0
      0
    • aries_april says:

      tu la nek…
      pnas smlm…
      spruh artis tu nek…
      tringn nk jd artis…
      tpi dia leh kata famous la dlm BN ni.

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        VIOLET…WAH TAHNIAH AH…AKHIRNYER PIC KO KUAR GAK…KO IKUT ARAHAN YG AKU BAGI…TAHNIAH..TAHNIAH…

        p/s : arini ari jumaat…

        0
        0
        • violet says:

          aah aku ikt arhn ko..
          tq eg sudi ajr aku..
          terkeluar gak muka aku…
          kih kih kih…

          *smlm mlm jumaat..huhu

          0
          0
      • puteriaquarius81 says:

        itu mknanya diorg femes.. jd sakit ar ati budak tu.. cara mengatasinya adalah dgn memburuk2 kan org yg dah femes (femes ke. hihi jgn mare) …
        xperlah kwn2ku, as i said just ignore that crazy man/woman tuh… apa yang pentingg.. kerjaasamaa
        kiter hepi kt sini n always chat dengan berhemah…

        0
        0
      • ninikebayan says:

        hahha…ade2x jer…nek rase dia ni mcm artis/selebriti tak pon die hard fans salah sorang artis yg kite kutuk sebab tu dia marah…herm..biar lah dia..nyway nek nak wat keje dulu nnti sembang ok..bubye allz..

        0
        0
    • nUrUl'zzz says:

      aiikkk…nek da cucuk botox ka?

      0
      0
      • ninikebayan says:

        cucu neenk nugghul…nenek tak main la cucuk botox ni huhuu..nek amalkan makanan yg berkhasiat sprti sayur2xan..hehe…ade2x jer la awak..okla babai..out dlu..

        0
        0
  82. kira-kira says:

    out lu…cri bekpes…eheheh
    bye……salam..brgosip la dgn brhemah..jgn jd cm polkaaa doggg 2.

    0
    0
  83. eclipse says:

    xde artikel baru ker kak nara…?
    panas plak rs nya aku dok kat page ney…huhu..

    0
    0
  84. Penari Poco2 says:

    sedih tul ar…penat2 aku nynyi lagu pasal bju jojo kat atas tue, sorang pun xnak dgr…mentang2 lar suara aku nie cam kodok kelaparan…isk…isk…isk…

    0
    0
    • puteriaquarius81 says:

      apa yg ko nyanyi?

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        skrol up sikit lar…

        0
        0
      • [email protected] says:

        poco2..jap g ko nyanyi la kat page baru nanti…baru dorang sume leh dgr balik….

        0
        0
    • eclipse says:

      dah tau knp ko nyanyi??
      kan sume dh lari….hahahaha….
      cube ko bsyair plak…
      sure aku nak sgt2 dgr…huhuhu..

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        kalo bersyair aku buat masa tgh melepas lam tandas jer…
        xder org dgr…huhuhu…

        p/s : arini ari jumaat…

        0
        0
    • violet says:

      dh dgr la
      ko je yg x perasan
      :)

      0
      0
    • hantupensil says:

      eh xde la…sedap sgt2…
      hua2…hua2…hua2…

      0
      0
  85. ANneDeSilva says:

    Alahai…
    biorkan jekla arini kita mulakan hdop baru..
    takmo la citer2 lagi pasal dia..
    buat anne terbakar jek nanti..
    apepon fwen yg kena kutuk..
    kita kena tau yg kita CANTIK..
    ingat sume kita CANTIK..
    Blogger paling cuter dalam BN…hahahahah
    sbb tu dia kutuk kita..
    just ignore eh….
    takmo citer pasal dia lg…

    P/s :
    eclipse dia buat mcm takde pe yg berlaku jek..
    takkn dia kottt…huhuhuhuhu…..lupakan….

    0
    0
    • tOmEii says:

      hai anne…amboi xsapa aq pn pg ni yea…..

      0
      0
    • eclipse says:

      yela….selamba dog jer….huhuhu…
      sila abaikan…papehal sila YM aku…heheheh…

      0
      0
    • aries_april says:

      mmg dia anne…
      bt slumber katak dia jer….

      0
      0
    • ANneDeSilva says:

      bg anne lg kita layan lagi la kita sakit hati..
      motif HAMBA ALLAH yg tulis mcm sbb nk tgok kita saket hati pon..
      mcm yg nara kata kan email yg dia bg tu pon tak betol..
      maknanya dia mang nk tgok kita bising2 and panas2kan keadaan…
      biorkan jek k…
      kalau korg sume kawan anne plis kita lupakan..
      our mission now menang and tak nk citer pasal dorg lg k..
      please friends…..
      coz i luv u allss….

      0
      0
    • hantupensil says:

      ish2…ari jumaat pun duk mgutuk2 lagi…
      ish2..

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        geram ar tgk pipi ko tue anne…
        kasi aku sikit…

        0
        0
      • aries_april says:

        nk citer skit anne….
        dlu time korang smua xmsuk g kat BN ni…
        geng2x seangkatan kmi mmg skit hot kat dia…
        tk caya tnya kak jed…
        klau bahulu, badboy, jerneh ada lgi korang leh tnya…
        mmg dh angn kat dia dlu….

        0
        0
  86. [email protected] says:

    kg nak out dulu ek…nak simpan tenaga dgn idea utk page baru…kui kui kui…

    0
    0
  87. puteriaquarius81 says:

    apa nk buat… smlm aq bukak blog azwan ali.. mak aih bahasa dia x ingat neraka sungguh.. aq rasa blog yg dia dok kutuk2 mgkn nara kut. sbb dia kata blog mula dgn huruf N… mcm2 dia carut.. mengucap aq baca.. aduuhhhh apa la nk jd skrg ni.. sdihnya

    0
    0
    • aries_april says:

      dia tk kan letak n ja put…
      dia akn ltak full…
      coz dia ni mmg xtau tkut….

      0
      0
    • tOmEii says:

      yeke put…jap la nk pi bc jap….out kejp…

      0
      0
      • puteriaquarius81 says:

        mana la tau.. dia sj x tulis nk bg org tertanya2.. tp pengkomen dlm blog tuh pun blh thn gak bahasa2 ‘indah’ yg dia guna… xtau nk ckp.. .. statementt dia kutuk kak dibah noor tu pun ada.. mmg giler ganas dia kutuk..

        0
        0
        • aries_april says:

          orng yg dok layan blog dia kat sna…
          p kmn apa2x tu, orng xda akal cam dia…

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          mmg xder otak.. sakit ati baca.. dia kata pd org2 yg nk mengutuk blog dia mmg xkan dpt sbb dia akan tapis.. yg seangkatan jer dia kuarkan.. kalau kutuk dia delete. lantak dia lah kan.. mdh2 an Allah bg petunjuk pd dia..

          0
          0
  88. damia zahra says:

    ermmm…gasak je la…

    0
    0
  89. jed hijau says:

    salam,

    jon pegi page baru…cepat…cepat…

    acah je tuuuu…hehehe…jangan mare….hehehehe

    cerialah ckit sume2…

    0
    0
  90. ANneDeSilva says:

    put…
    blog azwan masa bila dia kata pasal blog?
    anne tak nampak pon..

    0
    0
  91. jed hijau says:

    akak pun kuar dulu lah….

    nanti lepas sembayang jumaat…kita jumpa lagi…..bye…

    yang lelaki tu pegi sembahyang tau…jangan ngelat….

    yang pompuan boleh gi shopping…hahhahaha

    0
    0
  92. ANneDeSilva says:

    pesal poco2 tue asyik ckp arini ari jumaat??
    dia ingat kita tak tau harie kew???

    0
    0
  93. naz says:

    wah, menarik! kena masuk contest ni!

    0
    0
  94. tokkaduk says:

    ade sesiapa tau blog c azwan ali yg cam sial 2 ke???yg cam sundal 2??/nk lgi contoh ke??hihihi
    lau ade plz bg yek..tok nk jampi ckit kat azwan 2..biar sundal dia hilang ckit

    0
    0
  95. Leatha Zugg says:

    Well, this was kind of boring but whatever.

    0
    0