Written by AbangNara | April 24th, 2014

Comelnya patung-patung Kax ini. Geram sangat-sangat Abang Nara melihatnya. Memang terasa nak ada satu. Jeles pula apabila melihat selebriti-selebriti tempatan bergambar bersama patung Kax. Pergi mana-mana pun patung Kax sentiasa di sisi menemani. Masa makan, masa bawa kereta, masa minum kopi dan masa bersenam, semuanya ditemani dengan si comel patung Kax.

patung kax

Tengok tue Najwa Latif dengan si patung Kax yang bernama Peachy. Kedua-duanya memang comel kan? Rupa-rupanya patung Kax ini ada 8 jenis kesemuanya. Semuanya pun comel-comel dan ada personaliti yang berbeza. Ada Peachy, Joey, Harley, Mia, Romeo, Foxy, Dolly dan Jasper. Kalau ikutkan rasa hati, kesemua lapan-lapan Abang Nara nak simpan buat koleksi. Hehehe.

kax

Abang Nara rasa patung Kax yang paling sesuai dengan Abang Nara tak lain tak bukan ialah Romeo. Hehehe. Masa zaman bujang dulu, Abang Nara memang dikenali sebagai seorang yang ayat “power”. Awek-awek semua memang mudah jatuh cinta dengan Abang Nara. Sekali petik, 10 yang datang. Awek silih berganti. Clash hari ini, esok dah ada awek baru. Memang sesuai sangat dengan patung Kax Romeo nie.

kax

Kalau dah ada patung comel menemani diri sebagai Best Friend Forever(BFF), pastinya hidup kita akan lebih sempurna, tidak terasa sunyi dan sentiasa tersenyum. Patutlah Abang Nara tengok Fizo Omar, Yana Samsudin, Iqram Dinzly dan ramai lagi selebriti-selebriti tempatan semakin berseri-seri wajah mereka sejak kebelakangan ini. Semuanya gembira ditemani BFF patung Kax masing-masing.

patung kax

Ok Abang Nara tahu korang dah geram dengan patung Kax nie kan? Mesti korang dah tak sabar nak dapatkan satu patung Kax untuk dijadikan BFF korang kan? Abang Nara dah buat sedikit kajian. Buat masa ini informasi lanjut mengenai patung-patung Kax yang comel ini boleh didapati di www.kax.com.my. Namun begitu tiada pula informasi mengenai penjualan patung Kax ini. Nampak gayanya kena bersabar sedikit sebelum informasi lanjut dimaklumkan di www.kax.com.my.

Gadis-gadis di luar sana pasti teruja melihat aksi comel dan menggoda Foxy Kax ini kan? Diharap korang bersabar dan sentiasalah melawat www.kax.com.my untuk tahu bila korang boleh dapatkan patung Kax ini untuk dijadikan teman di sisi. Pastikan korang pilih patung Kax yang sesuai dengan personaliti korang. Barulah matching gitu.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

132 responses to Comelnya Patung-Patung Kax Ini

  1. kerek says:

    tak elok simpan patung dlm rumah.. malaikat tak masuk :)

    0

    0
    • narareader says:

      Lagipun tu patung paling buruk pernah aku tengok. Tak comel langsung. Baik buat sendiri.

      0

      0
      • cicaks says:

        ni lagi satu laghoooo….pelik2 betoi manusia skang ni….patung pon bleh jadi bff…isk isk isk

        0

        0
        • One Direction says:

          drpd aku layan patung bodoh ni…baik aku layan lagu One Direction.
          bodoh ke hape patung x bernyawa jd BFF…kan jadi giler sebab cakap sorang2 dgn patung. Orang yg typical lonely jer peluk2 patung ni.

          0

          0
        • Bianca Restovo Kurlina Wisdert Kal says:

          membazir lah patung2 ni…..baik iols simpan duit beli bikini lagi bagus.

          0

          0
      • AYOYO says:

        ayoo..ape yg comel nye patung ni…

        0

        0
      • Shilalas says:

        dasar melayu busuk hati….support lah artis melayu..
        eleh.. kalau Korea jual baju kau support pulak…siap beli berpasang2..kalau orang melayu jual.. dosa lah haram lah, pergi lah jilat bontot korea kau tu !
        Sama lah mcm time suruh undi Shila hari tu…ramai yg busuk hati tak nak undi Shila…cuba kalau kpop…cepat ajer login twitter undi artis fav …puiihhhh !

        0

        0
        • DREBAR BAS says:

          phew…mengamok fans lalat nie
          woi membazir duit je undi artis…gile !

          0

          0
        • Shilalas says:

          undi shila x perlu duit pun…yg kau susah sgt nak klik vote tu kenapa ??

          0

          0
        • Hamba Allah says:

          perlu ke kita bg sokongan untuk artis.. klau undi dia pon..dia menang .. x dak apa2 faedah pon yg kita dpat.. baik kita tmbah amalan untuk kita bwak kat dlam kubor 2 nanti.. awat bila kita undi retis nie bleh beratkn timbangan pahala kita..pikir la guna otak skit –“

          0

          0
        • Anonymous says:

          tengok kualiti la bahlol ko shilalas LALAT!

          0

          0
        • bukanpeminatkpop says:

          ko ni dah kenapa..? benda dah terang2 tak boleh kenapa nak buat jugak? eh, yang ko kata “kalau Korea jual baju kau support pulak…siap beli berpasang” itu baju bukan nak patung. RUGI APANYA KALAU BELI BAJU? Baju pun nak pakai jgak. Jangan nak samakan baju dengan anak patung.. apa jenis pemikiran lah ko ni..

          0

          0
        • Biskut says:

          Ni patung..bukan baju. bengong punya lalat. oh by the way….biar artis msia ke…kpop ker…aku tak penah join mengundi. sbb kalau aku undi pon bukan aku dpt duit…

          0

          0
        • sumi says:

          @shilalas sorry yer xmnat pun shila that’s why x undi..kalu bg satu juta pun xkn undi sbb xmnat

          0

          0
        • diva why bother says:

          woooo woo woo wooooo ada lagi shilalat ni rupanye. pii main jauh2 pii! tak kuasa lah kite nak vote shilatahpape tu. dah org tak nak vote, sentap! shilalas melambangkan kipas susah mati artis yg paling bodoh! org tak suka, tak sukalah! jgn paksa pls? bukan bagus mana pun shila tu. attention seeker! pakai tudung bagai tapi hati busuk. mulut puaka! hati tak bersih siap sindir org kat ig! artis hipokrit macam tu kah patut kita banggakan? pi mampos lah shilalat!!

          0

          0
      • manusia biasa says:

        Ntah apa2 je..aku yang gadis ni pon tak rasa teruja pon abangnara..
        penat fikir camna patung ni bole jadi trend lak..comfirm lepasni ramai post kt insta,fb sume..

        0

        0
      • Munah says:

        eee..tak sanggup aku nak bercakap dengan patung, macam org gila.
        patung tu bukan comel pun. membazir jer kalau beli.

        0

        0
      • izzy says:

        biase2 je patung ni.. da bg free kat sume artis pastu konon2 da jd trend la.
        sume org konon2 nk berebut lah tu.. bosan!

        0

        0
      • Miley Cyrus says:

        apa kejadah bawak patung ke hulu hilir? They call tht hideous dolls as ‘BFF’?? What the fish!! that just an imaginary friends they created. So ‘kesepian’. Btw, dun forget to watch my latest vids on Youtube. Lets twerks peeps!!

        0

        0
    • Mellisa says:

      patung tu kalo buat hiasan dalam rumah memang malaikat tak masuk..tp kalo bagi budak2 main atau kita sendiri guna selain dari hiasan, takde masalah..

      0

      0
    • budaksekolahagama says:

      misconception orang Islam is malaikat tak masuk rumah kalau ada patung. dear brother/sister (s) in Islam, sebenarnya patung yang dimaksudkan ialan PATUNG BERHALA. Patung yang orang dok puja. BUKAN PATUNG MAINAN! PLEASE go find some knowledge before u spreading any non-reliable info.

      0

      0
      • 009 says:

        cuba tanya org yg tahu agama..patung yg dibuat perhiasan di rumah boleh ke tak? boleh disamakan dengan apa patung perhiasan tu? patung anak2 buat main, itu takde masalah sbb mmg mainan budak..skrg saya tak suruh u fikir sendiri, tapi pergilah bertanya pada yg tahu..u buat statement salah kat sini.

        sekian terima kasih.

        0

        0
    • Anonymous says:

      0

      0
    • Kongkek pagi Pagi says:

      Cuba korang bayangkan, tengah elok elok mengongkek pagi pagi, tetiba ada pulak patung ni, terus potong stim, sial cilaka lahanat. Ini semua adalah agenda Cina kafirun DAP untuk melemahkan syahwat kam Melayu Islam dan agenda mereka supaya kita jarang kongkek dan melahirkan lebih ramai anak anak Islam.

      0

      0
      • tak suka patung says:

        komen kau ni memalukan bangsa melayu….
        mengongkek jer kerja kau…dah tak ada kerja lain ker nak buat ?
        ni bukan agenda cina tapi ni agenda retis melayu yg bodoh nak suruh org beli..padahal retis tu balik rumah campak jer kot patung ni semua.

        0

        0
  2. kayutiga says:

    Comey la jgk

    0

    0
  3. Bedah says:

    Curlassttt uols Nara… masuk bakul angkat sendiri..
    sekali petik sepuluh datang katanyer…

    0

    0
  4. Anonymous says:

    patung jd peneman? Mcm Bodo jer! Puii!!

    0

    0
  5. Shhh says:

    aku rasa ini smeua editlah…pegi tgk website ada insta kax…pic LJ pegang Kax itu mcm edit..tk tahulah kalo mta aku keror ker…

    0

    0
  6. Guru Bahasa Melayu says:

    Sayangi Bahasa melayu
    Maklumat bukan Informasi
    Dilaporkan, bukan dilapur
    Sepadan/berpadanan = matching
    Sahabat Sejati = BFF

    “Muka ayat power” konon…belah lah wey Nara, ebby Yus lagi kacak dari ko lahhh.

    0

    0
    • zuanzuan says:

      kanzzz,…..tp bila tgk muka bini nara? baru aku tahu, AYAT APALAH YG POWER SANGAT TUE?

      0

      0
      • DREBAR BAS says:

        poket tebai woiii..bhahahaha.. mgkin abg nara ckp cmni
        “kalau kita kawin nanti, i hadiahkan u sejibikk BMW”

        0

        0
    • zuanzuan says:

      kanzzz, muka ayat power sgt? tgk muka bini nara?dah tahu….

      0

      0
  7. kasabian says:

    wattahell is this??

    baik aku bawak alquran kehulu kehilir daripada pikul patung kayu ni.

    0

    0
    • zuanzuan says:

      dan iphone or tab, boleh baca surah2 dan hadis kanzz….layan benda yg tak berjiwa lbh baik penuhi jiwa dgn amalan…..p/s: tiada org islam yg keseorangan, sbb Allah s.w.t selalu ada dan malaikat2 sentiasa berjaga.

      0

      0
    • nunina says:

      SETUJU ngan ko bedah….
      dah tetua nak dok usung menan watpe?
      KEJADAH???

      0

      0
  8. haha says:

    this is madnesss!!!

    0

    0
  9. Biskut says:

    Biar btul BN ckp ni comel….bg free pun aku tak nak…

    0

    0
  10. Nara..boleh x ko bagitau kat admin tudung zaharah supaya tukar model kat sebelah ni?naik seram aku tgk muka dia tu..lain mcm dan semacam jer…tebantut hasrat aku nk tgk tudung tu…tudung cantik trus jd hambar sbb model tu…ntah kenapa….huahua!

    0

    0
  11. ain says:

    maaf..buat semak jer nmpak. nak angkut ke sana ke sini. tak sesuai betul..ini bkn bff. ini smua poyo..

    0

    0
  12. yy says:

    Mendapa patung ni sebenarnya… asal kecoh pasal benda alah.ni.

    0

    0
    • hah says:

      alahai dik, ni namanya marketing. dia suruh la celebrity2 hype kan barang dia pastu melayu2 lesu ni semua terpengaruh la n beli. yg kaya….? bangsa tu la kannn

      0

      0
  13. ZUuuuE says:

    ni da macam retis korea yang kpop kpop tu je haaa. kehulu kehilir bawak patung. konon serupe macam identiti mereka la nk bg peminat ingat kt mereka. langsung x MENARIK. menyampah lagi ada. puihhhh

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Ini semua promo.. nak jual barang. Konon artis punya BFF padahal ntah2 dapat free

    0

    0
  15. sj2 says:

    nmpk mcm xbetul je…dh besar2 bwk patung kulur kilir…bdk 2, 3 thn aku leh trima la..mcm b*d*h je..nara gile prsn kot..nk kate ko hensem..jauh sgt la…kang aku kutuk, org kate aku kutuk cipta allah plak..nk ko sedar cikit ko mmg xhensem..kiki..jangan marah ha…

    0

    0
  16. Aku la sape lagi says:

    Forever alone. -_-“

    0

    0
  17. bedah says:

    pehal semua artis ni poyo sgt…benda cani pon nak jadi trending ker?mcm xde pekdah jer…

    0

    0
  18. lara says:

    Masyaallah, apa la nak jadi skarang ni. dunia dah akhir zaman.. tua2 bangka nak bawak patung kemana2.. tak payah la nara oiii nak promote patung kax ni.. ntah apa2.. Kita ni orang islam nara oiiiii.. patot ko tarbiah la sket

    0

    0
  19. child's play says:

    eee..seramnya tgk patung ni.mcm chucky.

    0

    0
  20. jia says:

    comel apekebende macamtu, macam buatan China je, warna pon nampak tak lawa apatah lagi bentuk patung tu. Baik beli patung OkCat yang Ok Taecyeon 2PM punya. Lagii best, haha

    0

    0
    • Shilalas says:

      dasar melayu busuk hati. oooooooo…kalau Korea jual kau support, kalau orang melayu jual dosa lah haram lah, pergi lah jilat bontot korea kau tu !
      Sama lah mcm time suruh undi Shila hari tu…ramai yg busuk hati tak nak undi…cuba kalau kpop…cepat ajer login twitter undi artis fav, puiihhhh !

      0

      0
      • wolf says:

        @Shilalas
        kau ni kenapa emo semacam.
        yg Korea jual tu t-shirt, beg, gelang, kasut…tu lah yg berlambak orang beli…bukannya jual patung bodoh macam ni. Tak guna satu sen beli patung ni.

        0

        0
        • Syamsul says:

          lol…tak kuasa aku nak beli patung tu..macam budak2.
          Baik aku beli tshirt korea EXO wolf 88…boleh pakai buat main bola petang2, ada lah jugak faedah.

          0

          0
        • wolf says:

          bro.. kau beli lah t-shirt EXO terbaru overdose, yang Kai pakai dalam MV overdose tu….perrghhhhh semart siotttt

          0

          0
        • Kaira says:

          petang tadi aku ternampak orang tu pakai tshirt EXO… serious aku jealous, aku dah lama nak beli tshirt EXO Wolf tu.
          yg baju EXO Overdose tu pun cantik…kalo aku beli online, aku akan beli dua2 sekali lah kalau ada rezeki lah.

          0

          0
    • kiki lalala says:

      Betul betul.
      Harga pon tak sampai 100. Sah sah idol yg design!

      0

      0
  21. woi says:

    woittt,ni lawak ke apa?
    makhluk besar2 buat patung jd peneman?mustahil,unlessla ko retarded ke ape
    dahla huduh,kalu teddybear ok jgak…ni mcm kartun along xckup sifat aku tgok
    kalu ade makhluk beli sebab retis bergmabr brsama mmgla bodo ha3

    0

    0
  22. Anonymous says:

    kejadah apa pulak nie….???nara buat lawak di ptg hari…

    0

    0
  23. ERMM.. says:

    member kata harga patung tu rm550.
    apa faedahnya ke hulu hilir bawak bnda x bnyawa tu.
    nk geng dgn mr bean agknya.

    0

    0
  24. lorhhhh says:

    LORHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH…PUAS PILIH Y MNE PALING COMEL..LAST2 SUME XCOMEL… :p COMEL LG PATUNG KATAK AKU… :p

    0

    0
  25. Fae says:

    Ish3…xde motif nk bawak patung ke hulur ke hilir. Ada lg yg lebih bagus utk di bawa sbg BFF. Cnthnya Al-Quran. Org kita cepat sgt terpengruh dgn budaya yg ntah apa motifnye.

    0

    0
  26. nur arih says:

    EEH…..APEDA PATUNG…4 EVER ALONE……=)

    0

    0
  27. faezah ngilai-ngilai says:

    lepas ni ada la peminat2 bimbo dok beli
    lepas tue berselfie

    0

    0
  28. Atie A says:

    Asal artis ada je semua berebut nak ikut, semua nak jadi trend. Baik aku cakap dengan kucing, mengiau jugak..

    0

    0
  29. Ape yang best nye patung kax tu??? lepas sorang,sorang artis nak upload gambar dengan patung2 tu..macam jakun plak aku tengok.Hahahaha….

    0

    0
  30. lonely says:

    ape kejadahnye sume ni.
    baik bawak buku2 ilmu baca. dari membebel x tentu hala….

    0

    0
  31. cherry berry says:

    mcm x brapa sihat ja bwk patung pakai seat belt kt sblh

    0

    0
  32. kakiku says:

    forever alone je beli

    0

    0
  33. huhiho says:

    Baik bela kucing real…comel dan dapat pahala…

    0

    0
  34. Anonymous says:

    alaa..biar la dorg nk smpan patung ke ular ke..manusia skarang tlampau jd penyibuk. kesian dgn org2 sebegini

    0

    0
  35. Mm140898 says:

    Mungkin artis2 ni kena sponsor..tak kan lah dorang nak beli patung bodoh macam ni kot..dorang Tlg promote kan je tu ..tapi tak de sapa lah nak beli sebab mahal..lol

    0

    0
  36. lala lulu says:

    lau bab artis yg buat mang kompem la ramai yg jadi ikutan….penuh la wall dgn kax ni nt…huhuhu..xdek la bgi aku utk menda ni nak angkut ke ulu ilir…

    0

    0
  37. Gaban Meraban says:

    apa yang ada kat diri kta, yg kta pakai, yg kta bawa mencerminkan siapa kta..
    bagi aku, yg bawak patung ke hulur ke hilir ni mcm org x matang.. apa kejadah nak dukung patung bagai.. buang tebiat?? kurang kasih syg?? bayangkan kalau ahli bomba yg bawa, panglima ATM pun bawa, rosmah bini najib pun bawak, ustaz2 segera pun bawa, doktor sakit jiwa yang bawak, or mak korang sndiri yang bawa masa nak beli sayur kangkung kat pasar chowkit.. x ke pelik????? pffftttttttttttt

    BANGANG ABADI budaya bodoh ni!!!!

    0

    0
  38. cikimau says:

    agak dah kenapa lah dgn retis2 malaysia nie ?? ni dah musim berkawan ngn toys plak. serupa mcm org x berapa nk ada akal ye jugak. lau rase udah sunyi sgt tu dekat2kan diri dgn agama kite nie…. dgr ikim ker, dengar zikir ker, bacaan ayat2 al quran. ini tidak . gini lah cara mengembirakan hati berkawan dgn patung.. kesian !! mcm mental pown ada juga menengoknya…

    0

    0
  39. Anonymous says:

    macam bodo jew..cube ko bawak al-quran tu lagi bagus..datangkan faedah..ni bwk menatang pejadah yg berfaedah..STUPID artis skunk nih,…sama la ngan ko NARA..BodoH tahap Lembu..cari la Info yg yg best2 ckit..

    0

    0
  40. miss geram says:

    asslm abg nara klu nk bli ad kt laman web eBay

    0

    0
  41. miss geram says:

    klu nk bli leh tgk kt laman web eBay

    0

    0
  42. Artis Malaysia Memang Jakun says:

    Kalau sunyi berdampinglah dengan Al-Quran. Lebih berkat dan elok. bukan dengan mengagungkan patung-patung ciptaan manusia.

    0

    0
  43. sue says:

    X pekdah nak kepit patung tu p mana2.Nak kepit hndbag lagi..last2 kena ragut tinggal la ngan BFF tu meraung sorang2

    0

    0
  44. HAHA says:

    Ceh! Aku rasa orang yang forever alone je sanggup bawa patung ke mana-mana.
    heh! Loser!~

    0

    0
  45. Haliza says:

    Eh, ada dua video, ko dah tengok yang ni ke? http://youtu.be/d0x5pccUVuQ Bukan nak kata apa, tapi not bad jugak la.

    0

    0
  46. Farhan says:

    Minatang mende tu…??

    0

    0
  47. nia sofea enterprise says:

    cotton lace 2014
    satin velvet 2014
    sulam rama-rama 2014
    TERKINI!untuk raya/wedding
    dan mcm2 lagi jenis kain dengan lebih MURAH!!!berminat boleh wassp
    ke 0124455441

    0

    0
  48. Why bother says:

    What the tahik lembu is this!
    Bff bagai pulak bajet comel lettew artis malaysia ni. Konon lain dari yang lain. Wahaha pegi sambung blaja bagi cerdik pandai sikit lagi bagus barulah keluar statement bagus dan bernas je tiap kali jawab soalan. Whyyyyy bother!

    0

    0
  49. Romi says:

    Nara yang tak berapa nak hensem ni bajet romeo. Petik jari kucing pun tak pandang.

    0

    0
  50. Romio says:

    Nara yg tak hensem bajet romeo. Petik jari kucing pun tak nak pandang.

    0

    0
  51. Anonymous says:

    Tah pape….

    0

    0
  52. Kuetiau kerang says:

    beautiful nara ni jantan kan, dh ada wife pun. Gamak ke nk collect soft toys…please la klau nk promote pun (may be ada komisyen kut). Klau gegel yg collect understood, tp “BAPAK budak” nk buat collection better dont. Lainlahnkalau nk bukak toy museum. Peace….

    0

    0
  53. humble says:

    Kegilaan apakah ini????

    0

    0
  54. Kemek Suhaiza says:

    dah tua bangka seme pon nak main ngan patung bodoh nih ker bff mender takder reaksi pon so seme retis nih kecik2 tak puas main ngan anak patung ker?

    0

    0
    • diana lempir says:

      kecik2 retis ni seme miskin nokss takat main anak patong pelestik keras jek. dah tua2 ni baru ada duit nak beli patong kax yg nan hadooo nih

      0

      0
  55. pink says:

    tak teruja pun… krik.. krik.. krik..

    0

    0
  56. Anonymous says:

    Apa istimewanya patung ni smpai jadi trend? Blh brcakap ke?

    0

    0
  57. Anonymous says:

    eee geli plak tgk Ikram berpatung2 jgak..minat2 jgak patung2 ni tp xdela smpai bawa keluar bersama g makan minum, shopping bagai..kegilaan btol mnusia skrg, klu bdak2 tebiat gitu blh terima, ni org tua bahkan mak apak org, dh mcm tiga suku pn ada.

    0

    0
  58. Melati says:

    Nara …maner citer Che Ta dgn X6 nya ..saya tgh tunggu nak kutuk ni…ni semua citer2 tak menarik , tak best nak kutuk..hehe

    0

    0
  59. Anonymous says:

    Artis2 m’sia ni jakun2 sgt kan…

    0

    0
  60. kiah cun says:

    FYI..diorg sume ni dibayar untuk promosi patung ni..termasuk nara..sigh..marketing kate nye..haaa kerlass kau jahhh..gtuuu.

    0

    0
  61. AKU says:

    boleh bercakap sendiri ker patung nie?boleh interaksi dgn kiter ker?apa istimewanya patung nie smpikn pemiliknya da mcm org gila i nampek.HAHAHA.

    0

    0
  62. TUDUNG BAWAL says:

    dah tua bangka pun nak main patung lagi ke…takde faedahnye..baik bwak Al-Quran g mana2 lg bagus dapat gak pahala

    0

    0
  63. huhahuha says:

    tenung punye tenung, tang mana yg comel cute nya aku xtaula nara oooi….anak patung anak2 aku lg comel dr kax yg muka cengil semacam ni…ini semua POYO!!!

    0

    0
  64. Kakpeah Sendu says:

    Perlu ke anak patung ni? artis2 tua pikul anak patung tu perlu ke??

    0

    0
  65. Mirai Suenaga says:

    Lawa lagi maknyah thailand

    0

    0
  66. mentari says:

    forever alone

    0

    0
  67. rararara says:

    product bangang betul..artist2 tu amek gambar dgn patung2 bangang ni sebab dapat bayaran..kalau tidak?? hmmm..nan hado!! dah la rupa buruk, apa kejadahnya nak main anak patung kalau dah besar bapak mak org camtu?? marketing director company patung ni surely bongok tahap gaban..semua nak pakai artist lakukan barang..tapi tgk la jugak apa barang yg sesuai..kalau anak patung, market pada budak2 kecik sudah laaa..nk artist bagai..alaaahhhh..ni la product paling bebal aku tgk utk tahun ni.

    0

    0
  68. tina says:

    Artis+patung kax = GILA

    0

    0
  69. ilya says:

    salah satu agenda yahudi. yg kite org Islam ni x tau kebende…main ikut je…trend la sgt kan

    0

    0
  70. pijol says:

    oit nara.. patung tu untuk anak ko bolehlah.. ko dah besar mana boleh.. lagi satu dari sudut agama.. mmg terang2 haram kot kalo simpan patung utk diri sendiri.. termasuk teddy bear utk remaja2 perempuan.

    0

    0
  71. Kaira says:

    aku time kecik2 dulu ada lah jugak bear pooh buat peluk… lepas tu bear pooh tu hilang…ayah aku bakar kot. Sekarang bila aku dah besar tak main dah bear2 ni…buat malu ajer, nenek aku cakap malaikat tak masuk kalo ada bear ni. Gambar kita yg gantung kat dinding tu pun sebenarnya malaikat takut nak masuk. Bulan puasa nenek aku tutup gambar tu.

    0

    0
  72. mysia says:

    Fenomena bodoh dikalangan artis malaysia.
    Pelik kalu org ramai ikut artis2 ngok ni.

    0

    0
  73. Kiah says:

    Aku nasihatkan tak payah la kita nak ikut kan sangat budaya yang tak berfaedah ni , takde untung ape pon . baik simpan duit tu , atau sebelum kita beli barang yg tak berfaedah cuba kita fikir , kan lebih elok kita sedekah duit tu , lagi bagus . saham akhirat wehh ! Kita ni jangan sampai taksub sangat dengan apa manusia lain buat :)

    0

    0
  74. kiki lalala says:

    Harga rm500? Omaigod!
    Okcat plush toy pon tak sampai seratos kot.
    Taecyeon 2pm yg design lagik tuh!

    0

    0
  75. xpav says:

    Dah xde kawan agaknya dorg ni,duk buat patung jadi BFF

    0

    0
  76. kertu says:

    tu yg aku risaw bile dah ramai sgt artis yg xberpelajaran berleluasa, nila jadinye. then yg follow pon samela lebey kurg .. denga cite harge KAX ni almost 500 betol ke? wah kalaw 500 korg sedekah la kat org yg lg susah .. alaaaaaaaaaaaaaaaahaiiii manusia2 .

    0

    0
    • miss unEBES says:

      YeS!! 500-600 gakk……..aku sokong ayat kaw nih ……….. Org susah kt luar tu bagi mkan nasi lemak kosong pon boleh kenyang sampai kemalam. kita nih mmbazer xingat dunia……………………………………..

      0

      0
    • NeutralDude says:

      wey, percuma laa… ko gi tengok kat website xpax

      0

      0
  77. […] tingkap ke satu tingkap yang lain dan berbual dengan Otto dan memiliki tawa yang menyeramkan. Kini anak patung tersebut boleh ditemui di Muzium Fort East Martello di Key West. Ada yang mengatakan sekiranya anda […]

    0

    0
  78. tak logik says:

    rasa sunyi?
    x ada BFF?
    lagi baik baca Al-quran… ramai remaja n anak2 melayu sekrang…dh jarang baca Al-quran.. itu bekalan nak bawa mati… bukannya patung ntah apa2 ni… artis2 melayu pun pikir la sama…dari nk jadi duta itu ini…. x logik langsung!

    0

    0
  79. cutie pie says:

    awwwww….comelnya!! Peachy kot paling CUTE!! cam kat video tu. http://www.youtube.com/watch?v=I1zprX1zcPA&list=UUlD4JIPwbCCuVl8MUqVMiBA

    0

    0
  80. hate celebrity says:

    ada patung bodo tu jdi teman,
    selebriti malaysia memang mcm ni ka???
    patot la malaysia masih tak maju lagi,
    penoh orang mcm ni
    daripada dok dgn patung tu post kat blog baek la dok buat benda len,
    tak guna seduit,
    pastu orang kita pon pakat ikut la,

    0

    0
  81. […] lagi tak artikel mengenai patung KAX yang pernah Abang Nara tulis satu ketika dahulu? Ala, yang sentiasa ada di sisi menemani para […]

    0

    0
  82. […] lagi tak artikel mengenai patung KAX yang pernah Abang Nara tulis satu ketika dahulu? Ala, yang sentiasa ada di sisi menemani para […]

    0

    0
  83. NANA says:

    kalo budak kecil yang bawak ok la jugek, napok comel gak.. ni tuo2 blako…. sian lak makcik tgk retis2 kita ni yek..

    0

    0
  84. Ady says:

    Patung? Nak bawak kesana kemari? Orang dewasa? ANd Abg Nara pun teracun? Tak faham kenapa orang sekarang ni pelik belaka… MasyaAllah..

    0

    0