Written by AbangNara | November 14th, 2012

Oh yeah ~~~ Hati Abang Nara menjerit kegembiraan apabila terjumpa laman web Kwerkee ini. Selaku penggemar barangan yang comel, pelik dan unik, Abang Nara dah hooked up dengan Kwerkee.com. Serius best sangat-sangat.

kwerkee

Cerita banyak tak guna. Meh Abang Nara sharekan beberapa barangan yang berjaya mencuri hati ini.

kwerkee

1. Jam Nooka special edition – comel gila kan? Ini kalau bagi kat anak buah Abang Nara mesti dia akan suka punya. Siap dapat patung Hello Kitty percuma lagi tue.
kwerkee

2.  Noopro Kitchen – Wife Abang Nara barangan dapur Noopro nie terus dia suruh beli. Katanya semangat sikit nak memasak bila ada alatan dapur yang comel-comel. Betul ke tidak, hanya dia je yang tahu.

kwerkee

3. Beg Cath Kidson – yang ini Abang Nara tak bagitau wife. Kalau bagitau wife, mahu habis diborongnya semua. Mana taknya, design Cath Kidson memang cantik-cantik belaka. Harga pun berbaloi.

kwerkee

4. Barangan dapur Brandani – toaster ini memang sangat cute!!! Bukan toaster je ada, mesin popcorn, pinggan mangkuk unik dan macam-macam lagilah. Pindah rumah baru nanti Abang Nara nak beli satu set. Confirm cute mute.

kwerkee

5. Barangan mini daripada Sam Buxton – yang ini Abang Nara suka. Ada dapur mini, rumah mini, bilik air mini dan macam-maccam lagi. Memang cantik sangat kalau buat perhiasan. Letak kat dinding confirm akan menceriakan lagi rumah. Menarik!!!

kwerkee

Selain daripada designnya yang simple (sangat mudah untuk dilayari), Abang Nara suka sangat bila Kwerkee.com menawarkan wang sebanyak RM500. Caranya pun sangat senang. Cuma perlu invite kawan-kawan melayari Kwerkee.com. Makin banyak yang join, makin tinggi peluang untuk dapat duit free.

kwerkee

Khas untuk pembaca BeautifulNara, Kwerkee.com kini menawarkan free shipping untuk anda. Hanya perlu masukkan kod “KKSHIPMYBN” ketika membuat pembelian. Offer ini bermula 14 November sehingga 27 November ini je. So sila cepat kalau ingin membeli di Kwerkee.com.

kwerkee

Jangan lupa untuk sign up email untuk menerima update terkini barangan-barangan menarik di www.kwerkee.com/invite/kkbeautifulnara. Apa pun layari www.kwerkee.com sekarang juga untuk explore apa yang ada di sana.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

16 responses to Comelnya Kwerkee!!!

  1. riak nya nara says:

    errr , ok ..

    0

    0
    • beriye nye nara says:

      bunyi cengkerik ~~~~ cengkerik,cengkerik..

      0

      0
    • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TADIKA says:

      kaka cham cuba membayangkan nara menjerit kegembiraan umpama pondan2 lorong berjumpa dgn jantan kendu berkeliaran.. agaknya mcm tu kot nara menjerit! “aaarhhhhhhhhh”…

      0

      0
    • erika says:

      NARA DAH TAK DE IDEA KEE.. BILA BUKAK ASYIK CITE LAMA AJE

      0

      0
  2. hai says:

    mmm the use of hooked up salah kot nara. hooked with or hooked on. still igt kemain ko mengamok masa sorang peserta AF salah sebut annyong haseo. ni ko english pon tak reti ke

    0

    0
    • timmy tim tim says:

      actually…all 3 can be used..the term “hooked up” does exist. it means to connect or combine. do check your facts before you start blasting people..

      0

      0
  3. anon says:

    mahalnya dia jual kura2 lampu tu..org jual paling mahal pun rm60…kat website coupon2 tu rm49 je..dia jual rm149 after discount..

    0

    0
  4. cute semalu says:

    emmm…nara, next issue plzzz…xnak beli barang2 bagai ni, xhappening la..sorry… =)

    0

    0
  5. Courts Mommoth says:

    Barang2 dia overprice la… Best lah dia makan untung atas angin je… Korang nak barang2 fancy cam ni, kat Tesco pun berlambak… Dah la tak yah bazir duit dok Kweekee…

    0

    0
  6. Anonymous says:

    terjumpa ke diorang yang suruh promote..ape laaa..knon2 blog walking la ea, padahal orang byar.

    0

    0
  7. tipah says:

    mahal dowh!

    0

    0
  8. Anonymous says:

    buang duit je beli bende gini, percayalah

    0

    0
  9. anon says:

    btol klau nara pkai msti tmbh 100% hensem cm man belon..
    man belon pnye

    0

    0
  10. penyu says:

    abang nara tolonglah buat satu post khas tentang rakyat gaza yang di bomb. tak kisah la ni blog gosip ke, aku harap kau guna platform yang kau ada utk sesama muslim

    0

    0
  11. My relatives every time say that I am wasting my time here at net, except I know I am getting knowledge all the time by reading thes good
    articles.

    0

    0