Written by serenity | December 26th, 2012

Ramai yang tidak mengetahui pelakon Avaa Vanja yang kali terakhir dilihat dalam filem melalui Hantu Kak Limah Balik Rumah arahan Mamat Khalid telah hampir tiga tahun melangsungkan perkahwinan dengan seorang lelaki kacukan India-Inggeris, Aamil Sulaiman.
Kami telah menerima kiriman e-mel gambar perkahwinan Avaa dan gambar terbaru anak Avaa iaitu Merlissa yang kini berusia hampir setahun untuk dikongsikan bersama pembaca BeautifulNara.com

Memang comel anak Avaa, dan adalah diharapkan perkahwinan Avaa dan Aamil akan berkekalan hingga ke akhir hayat dan Merlissa akan membesar menjadi insan yang berguna pada bangsa dan negara. Amin.

36 responses to Comel Anak Avaa Vanja Dan Suami, Merlissa Nama Diberi

  1. jangan marah haaaaaaa... says:

    WAAAHHHHH….COMELLLL…

    0
    0
  2. Anonymous says:

    anak erra lg comel :)

    0
    0
  3. mama gangnam says:

    Anak adlh anugerah terindah dari-Nya…semoga kehidupan Avaa Vanja & keluarga akn lbh bahagia..:-)

    0
    0
  4. saje says:

    leh sesape trivia ckit sapekah Avaa Vanja nih?? selain antu kak limah balik umah..cite apekah lagi beliau belakon?

    0
    0
  5. MISSY says:

    cute! moga mnjadi anak yg solehah :)

    0
    0
  6. Anonymous says:

    ala la shayang die..shomel la awak ni baby marlissa….mata avaa…

    0
    0
  7. leklu says:

    jap ava vanja nih artis perempuan kan?asal nme len macam je?islam rupenyer..sorri aku mmg 1st time dgr nama ava vanja

    0
    0
  8. Anonymous says:

    sape dia ni…x kenal pn..retis suam2 kuku jer la abg nara oiiii…….

    0
    0
  9. Anonymous says:

    sekali imbas cam abby abadi jer…

    0
    0
  10. LaiLa says:

    sekali tengok muka laki Avaa ni mcm muka bapak kpd Allahyarham adik Nurin Jazlin Jazimin yg hilang dulu tu….al-fatihah buat arwah semoga dirahmati Allah…..

    0
    0
  11. rr says:

    mcm terseksa je ank dy pakai baju mcm tu,,kejam! hahah

    0
    0
  12. Ratu minah jambu merah/ biru says:

    jangan hipokrit la semua cakap anak dia lawa ! imbas macm muka abby abadi ! patut la anak dia tk cntek n tk comel ! bapak dia hensem minah jambu pon bekenan tapi anak tk comel…muka anak dia muka mlayu habis…..kalau anak dia ikot muka bapak dia emmmmm mesti comel n cute….ape2 pon try lagi dapat kn anak jambu ok

    0
    0
    • Kucing Kampong says:

      Siot je komen c ratu minah jambu ni…ko ckp anak die tk cantik n tk comel!! Kang bdk ni da besar mesti cantik beb..

      0
      0
    • Anonymous says:

      harap anak hang nnti x comel.. hitam legam.. la la la… tuih kat muka skali!

      0
      0
  13. Anonymous says:

    Tak baik betul…budak kecil pun nk kutuk ke???bg semua ibu bapa ank mrk la yg paling comel dimata mrk…n yg penting sempurna sifatnya n sihat…yg kutuk2 ni mesti berhati kejam ni.semua budak Ada kecomelan masing2 kdg2 Telatah mrk dh cukup comel dh…yg kutuk2 budak ni mesti tk suka budak n yg mcm ni la yg cenderung mendera kanak2 ni…jgn kutuk ank org nanti Kena kat diri sendiri baru tau…hati ibu bapa mana yg tk Sakit if Ada org kutuk2 ank mrk???please la …budak kecil pun jd bahan kutukan ,apa jenis manusia la…pelik

    0
    0
  14. merliss says:

    tak de la comel mane pun….

    0
    0
  15. Hannah says:

    Dok mengata anak orang, satgi anak hang yang jadi lagu tu, dahi jendul la. Apa la.

    0
    0
    • kha....khhaa........khhhhaaaaaaa.. says:

      kha….khhaa…khhhhaaaaa……..khhhhhaaaaaaa…………khhhhhhaaaa………….. macamm2 ragam……..gasaklh dgn korang semua…………:00000000…………….

      0
      0
  16. Anonymous says:

    Nape mempertikaikan ciptaan ALLAH?

    0
    0