Written by serenity | December 26th, 2012

Ramai yang tidak mengetahui pelakon Avaa Vanja yang kali terakhir dilihat dalam filem melalui Hantu Kak Limah Balik Rumah arahan Mamat Khalid telah hampir tiga tahun melangsungkan perkahwinan dengan seorang lelaki kacukan India-Inggeris, Aamil Sulaiman.
Kami telah menerima kiriman e-mel gambar perkahwinan Avaa dan gambar terbaru anak Avaa iaitu Merlissa yang kini berusia hampir setahun untuk dikongsikan bersama pembaca BeautifulNara.com

Memang comel anak Avaa, dan adalah diharapkan perkahwinan Avaa dan Aamil akan berkekalan hingga ke akhir hayat dan Merlissa akan membesar menjadi insan yang berguna pada bangsa dan negara. Amin.

Baca Yang Ini Pulak:-

36 responses to Comel Anak Avaa Vanja Dan Suami, Merlissa Nama Diberi

  1. jangan marah haaaaaaa... says:

    WAAAHHHHH….COMELLLL…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
    • cenderawasih156 says:

      Ni klo ade anak kedua ikut muka papa dia cnfirm cute giler…melayu mix bollywood..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 2
      • i'm not a monster says:

        comel anak dia tapi naper lah ank dia pakai bju mcm tu. fashion apakah itu..?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 3
    • Linda Nano White says:

      dlm Hantu Kak Limah muka dia mcm Abby , patot boycott Hebby Heybaldi ittew !!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 4
  2. Anonymous says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 37
    • Mariah Kari says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 31
      • Anonymous says:

        amboi2 dua ekor beruk ni,mengutuk anak org flower horn la ape la..ko x kira muka korg yg mcm beruk tu plak??

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 4
      • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

        setakat ni bg kak cham Anak Serina Chef Wan yg plg comel! tgok la bapak dia tu merembes! pandai serina cr laki!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 1
      • mariah kari bodo says:

        harap anak hang lahir xckup sifat nnti… baru hang taw langit tu tinggi ka rendah.. tah2 hang nie mandul kot.. tu yg jeles tgok org ada anak.. haha.. tuih kat muka hang!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      anak erra jendul la…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 5
  3. mama gangnam says:

    Anak adlh anugerah terindah dari-Nya…semoga kehidupan Avaa Vanja & keluarga akn lbh bahagia..:-)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
  4. saje says:

    leh sesape trivia ckit sapekah Avaa Vanja nih?? selain antu kak limah balik umah..cite apekah lagi beliau belakon?

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  5. MISSY says:

    cute! moga mnjadi anak yg solehah :)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  6. Anonymous says:

    ala la shayang die..shomel la awak ni baby marlissa….mata avaa…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  7. leklu says:

    jap ava vanja nih artis perempuan kan?asal nme len macam je?islam rupenyer..sorri aku mmg 1st time dgr nama ava vanja

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  8. Anonymous says:

    sape dia ni…x kenal pn..retis suam2 kuku jer la abg nara oiiii…….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
    • Pe'ah ayu says:

      perlu ke publish kisah artis sendu cenggini.. next please..!!!!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 9
      • berlari says:

        artis jgk kan??? bile nara cte pasal diri dia,kau bising.. bile da cte psal artis jgk, kau bsing jgk..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  9. Anonymous says:

    sekali imbas cam abby abadi jer…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  10. LaiLa says:

    sekali tengok muka laki Avaa ni mcm muka bapak kpd Allahyarham adik Nurin Jazlin Jazimin yg hilang dulu tu….al-fatihah buat arwah semoga dirahmati Allah…..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  11. rr says:

    mcm terseksa je ank dy pakai baju mcm tu,,kejam! hahah

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  12. Ratu minah jambu merah/ biru says:

    jangan hipokrit la semua cakap anak dia lawa ! imbas macm muka abby abadi ! patut la anak dia tk cntek n tk comel ! bapak dia hensem minah jambu pon bekenan tapi anak tk comel…muka anak dia muka mlayu habis…..kalau anak dia ikot muka bapak dia emmmmm mesti comel n cute….ape2 pon try lagi dapat kn anak jambu ok

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 9
    • Kucing Kampong says:

      Siot je komen c ratu minah jambu ni…ko ckp anak die tk cantik n tk comel!! Kang bdk ni da besar mesti cantik beb..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      harap anak hang nnti x comel.. hitam legam.. la la la… tuih kat muka skali!

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  13. Anonymous says:

    Tak baik betul…budak kecil pun nk kutuk ke???bg semua ibu bapa ank mrk la yg paling comel dimata mrk…n yg penting sempurna sifatnya n sihat…yg kutuk2 ni mesti berhati kejam ni.semua budak Ada kecomelan masing2 kdg2 Telatah mrk dh cukup comel dh…yg kutuk2 budak ni mesti tk suka budak n yg mcm ni la yg cenderung mendera kanak2 ni…jgn kutuk ank org nanti Kena kat diri sendiri baru tau…hati ibu bapa mana yg tk Sakit if Ada org kutuk2 ank mrk???please la …budak kecil pun jd bahan kutukan ,apa jenis manusia la…pelik

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  14. merliss says:

    tak de la comel mane pun….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 6
  15. Hannah says:

    Dok mengata anak orang, satgi anak hang yang jadi lagu tu, dahi jendul la. Apa la.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • kha....khhaa........khhhhaaaaaaa.. says:

      kha….khhaa…khhhhaaaaa……..khhhhhaaaaaaa…………khhhhhhaaaa………….. macamm2 ragam……..gasaklh dgn korang semua…………:00000000…………….

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  16. Anonymous says:

    Nape mempertikaikan ciptaan ALLAH?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0