Written by AbangNara | November 18th, 2015

Ingat lagi tak pasal ClinN yang pernah Abang Nara ceritakan di sini 2 minggu lepas? Apa tak ingat? Ish, ish, ish. Tak apa. Meh sini Abang Nara imbaukan kembali memori anda tentang ClinN.

clinN

ClinN merupakan sebuah produk berasaskan daun belalai gajah milik syarikat Tenaga Jati Bumi Sdn Bhd yang merupakan sebuah syarikat bumiputera 100%. Daun belalai gajah atau dalam bahasa Inggeris, Sabah Snake Grass diakui sebagai salah satu daripada 14 herba bernilai tinggi yang telah diluluskan setakat ini yang berpotensi merawat pelbagai penyakit termasuklah membasmi sel kanser.

clinN

Syarikat Tenaga Jati Bumi Sdn Bhd (TJB) yang bertanggungjawab menghasilkan ClinN mendapat sokongan penuh kerajaan serta turut diiktiraf sebagai syarikat berstatus BioNexus yang dianugerahkan oleh syarikat Malaysian Biotechnology Corporation di bawah Kementerian Sains Teknologi & Inovasi (MOSTI). Status BioNexus ini amat sukar diperolehi dan hanya diberikan kepada syarikat yang memberikan sumbangan dalam bidang sains & bioteknologi negara. Apa yang lebih meyakinkan Abang Nara tentang ClinN ini ialah segala kajian yang dilakukan adalah di bawah pengawasan Melaka Biotechnology Corporation yang dilantik sebagai Chief Scientific Officer syarikat TJB supaya segala kajian memenuhi syarat-syarat Biro Farmasi Negara.

clinN

Selain itu, TJB juga mempunyai ladang daun belalai gajah seluas 23 ekar di Rembau, Negeri Sembilan. Untuk memastikan ladang ini bersih, halal dan bebas daripada sebarang bahan kimia, TJB telah menghantar sample tanah untuk dikaji ph-levelnya sebelum penanaman dibuat. Malah daun belalai gajah di ladang ini ditanam secara organik mengikut standard Good Agriculture Practice (GAP) tanpa penggunaan racun serangga. Senang cerita, daun belalai gajah yang digunakan untuk membuat ClinN berada di dalam kondisi terbaik!!!

clinN

siap ada makmal sendiri tau. Bukan main-main nie

Kenapa TJB susah payah nak dapatkan semua ini? Leceh kot nak ada makmal, nak tanam daun belalai gajah secara organik, nak kena pantau dengan biro dan macam-macam lagi. Jawapannya ialah kerana kepercayaan penuh TJB terhadap produk mereka, ClinN untuk merawat pelbagai penyakit termasuklah kanser. TJB juga percaya dengan konsep memberikan yang terbaik buat para pengguna mereka. Secara jujur, inilah kali pertama Abang Nara mendengar sebuah syarikat yang mengendalikan daun belalai gajah dengan begitu terperinci sekali. Abang Nara percaya satu hari nanti ClinN akan dikenali di seluruh dunia dan ketika itu nama syarikat TJB akan mengharumkan Malaysia. Tak sabar nak tunggu saat itu tiba.

clinN

Sekarang ini ClinN sedang dijual dengan harga promosi iaitu RM100 (harga sebelum RM160)untuk Minuman SSG (Sabah Snake Grass/Belalai Gajah) dan RM40 (harga sebelum RM60) untuk teh SSG.Banyak cara untuk dapatkan ClinN. Selain daripada menghubungi nombor stokis di atas, anda boleh juga terus membuat pembelian di Facebook ClinN – Sabah Snake Grass. Sebarang persoalan dan pertanyaan pun boleh diajukan di situ. Confirm akan ada orang jawab punya.

clinN

Abang Nara dah order beberapa botol ClinN untuk dihadiahkan kepada ahli keluarga dan untuk dicuba sendiri. Nanti bila dah cuba minum, Abang Nara akan kongsikan kesannya dengan anda semua. Sama-sama kita nantikan. Selamat mencuba!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

16 responses to Hidup Bebas Tanpa Kanser Dengan ClinN

  1. Anonymous says:

    kawan kena kanser & dia amalkan minum Sabah Snake Grass/Belalai Gajah & it helps……..

    0

    0
  2. Dr Gajah says:

    Dr. nak nasihtkan kepada semua warga malaysia supaya tanam ja pokok belalai gajah ni. ambek keratan batang, tanam. dua minggu dah kluar akar. percaya la cakap Dr. pokok ni mudah hidop. khasiat memang banyak. tapi nak tanam dia tersangat la mudah sekali di dunia yang fana. percaya la cakap Dr. ni. jangan membazir duit anda di zaman semua barang serba naik. huhu

    0

    0
  3. noni says:

    tulisan kat blog ni makin kecik ye….pedih mate aku ni….

    0

    0
  4. enot says:

    Kalau ia mengubati kanser, dah lama orang makan benda ni……semua ni tak proven dan tiada proof of evident yang benar2 mujarab…..pikirlah panjang2 sebelum mencuba….kerana ini semua nak buat duit cepat

    0

    0
  5. nadia says:

    from our research daun belali gajah is toxic to normal healthy cells (liver and kidneys)

    0

    0
  6. AntiMLM says:

    Alhamdulillah. Jimat duit kerajaan purchase ubat kanser yg puluh2 ribu tu -.-“

    0

    0
  7. Nek Bunga says:

    Ramainya suara puak Zionis kat sini no – benci sgt. apa saja yang dijayakan/usahakan oleh Bumiputera Islam/Melayu!

    Syukur Alhamdulillah ada produk SUCI Islam mcm. ni – banyak kajian anti-kanser/peyakit kronik terutamanya dalam “stem cell research” didominasi syarikat gergasi Zionis amt KEPARAT yang menggunakan FETUS bayi yang dibunuh atau di’biak’ dalam makmal; sebab tu depa gila PERANG!

    0

    0
    • Nek Bunga says:

      Pembetulan:

      Ramainya suara puak Zionis kat sini no – benci sgt. apa saja yang dijayakan/usahakan oleh Bumiputera Islam/Melayu!

      Syukur Alhamdulillah ada produk SUCI Islam mcm. ni – banyak kajian anti-kanser/peyakit kronik terutamanya dalam “stem cell research” didominasi syarikat gergasi Zionis amat KEPARAT yang menggunakan FETUS bayi yang belum lahir/bayi yang baru lahir, yang dibunuh atau di’biak’ dalam makmal; sebab tu depa gila PENGGUGURAN anak (“abortion”) serta PERANG memanjang!

      0

      0
  8. Nek Bunga says:

    Kunyit juga sudah disahkan anti-kanser/alzheimer/sakit sendi – tapi kalau perempuan muda, ambil sikit saja, sebab boleh cepat datang menopause bila dah berumur.

    0

    0
  9. sally says:

    bersyukurlah org buat research..hasilkan produk ni..xyah la nk kondem2 plak..yang tak nak beli..takpe lah..sepatutnya bagi sokongan untuk orang bumiputera berniaga..

    0

    0