Written by AbangNara | April 15th, 2010

Photobucket

Pelakon Ada Apa Dengan Cinta yg dulu sangatlah digilai semua jejaka Malaya & Gadis-Gadis Melayu sudah mahu kahwin rupanya. Sapa tengok cerita AADC ni sampai 5 kali, angkat tangan~~

Dian Sastrowardoyo akan kahwin dengan sorang bisnesman yg masih muda lagi ganteng, Indraguna Sutowo dlm bulan Mei ni..

alahai melepasss laa lagiii ….

Ops, jangan tak tahu pula cerita pasal Kris Dayanti yg baru bagi statement kata dah clash dengan buah hatinya Raul, tapi lepas tu kuar pulak statement

“Ya memang ada kemungkinan itu dan tak mustahil mereka akan kembali bersama semula. Tapi, pada saat ini, KD dan Raul masih belum berhubungan lagi.

Waduh waduh kami peminat enggak ngerti dong, yang mana satu betul ni??

gambar dari KapanLagi.com

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

30 responses to ‘Cinta’ Sudah Mahu Kahwin

  1. cili api says:

    ehem….1st

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. access denied says:

    hurm..yer lahhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. iza says:

    dian ni cantik ^_^

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. budakbertuah says:

    wah!~~ bagoslah nak kahwen. dahla chantek gile dia neh.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    X leh angkt bang nara…
    coz aries tngk lbh dri 5x…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. scorpioncat says:

    alhamdulillah…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. rashid says:

    Teringat masa sekolah2 dulu, AADC kua time tu lah…aduhai!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. maria ozawa says:

    I tgk 3 kali.
    First time tgk tk faham langsung sebab tkde subtitle

    Second time tgk ada subtitle melayu pun tk fhm lagi

    kali ketiga baru faham kenapa kawan dia nk bunuh diri dan bapak Rangga kena serang.

    Anyway, tahniah Cintaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • alz says:

      maria ozawa, aku tgk sekali.. yang bapak rangga kena serang tu sebab ape ek? lupe la…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. Miss_hujaN says:

    dah smpai jodoh..Kawen aja Donk


    Sent on a phone using T9space.com

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. DeeDee says:

    dia nih haritu masuk islam kan?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. Nurul says:

    sekali tgk mcm vampire pun ada.hehe.hitam sgt biji mata.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. Piston Pecah says:

    teringat lak gua pernah tengok filem dia dulu..ceh.zaman remaja hingusan..wakaka!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. sekali says:

    aku tgk skali tp xabis, sbb boring giler jalan citer n cam slow n lamanya nak abis tp dian mmg cun n member kata cam muka aku sbb itulah aku cuba tgk skali lagi. tp xsempat abis gak kot…. rangga dlm citer tu ensem sbb rambut dia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. Kapamilya says:

    Artis sinetron ke ni? Nmpk cantik kat tv smue makeup tebal. Lighting pun kuat. Puteh melepak walhal kulit karat. Kagum dengan teknik makeup artis indon

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bunga says:

      takla… mmng cantikla. yg ko tgk karat2 tu bibik la. mana sama. kat indon tu mmng ramai yang sgt2 cantik. . diorang ni banyak darah campur. hakikat tu tak boleh dinafikan lagi. terima je lah kenyataan tu. jgn jeles pulak

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. fcuk says:

    fuhh ni kalau dpt memang seminggu aku x kuar bilik… bibir sexy… kalau bagi lolipop memang best…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. syak says:

    ho3…tahniah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. Lily says:

    la wat suspens jer…ingatkan cinta laura…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Kapamilya says:

    Bunga ni minah indon kan keje bibik kat sini he he

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. tutu imen says:

    ohh aku suka Dian Sastrowardoyo.

    korang pernah dengar lagu alhamdulillah Too Phat kan,
    dia ni lah yang baca sajak di awal lagu tu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. Zaza Muhammad says:

    alaaa…. takan nk membujang . dah jupe berkenan di hati, kawen le…
    hmm Nia Ramadhani (Bawang Merah) pun dah selamat bernikah. peh!! cincin special made siap ade DNA lai (darah diaorg)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. suke kat die ni…berlakon best..ingat lg bila filem AADC keluar dulu…rasa lebih dr 5x tgk….lagu2 dlm filem ni mmg best sgt…tu la filem remaja yg aku suka…bukan filem kosong je tp ada makna….mengangkat sajak2 chairil anwar….1 pghargaan buat sasterawan depa… filem kite ada !!! ada !!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. weween says:

    Comeinyer…tahniahla wat Dian..:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. are-u says:

    emmm…..cute nya…geram tgok…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. porno izle says:

    This is actually my first time here, really nice looking blog. I found so many interesting things in your blog especially it’s discussion. From all the remarks on your articles, it appears like this is really a very popular website. Keep up the great work.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0