Written by AbangNara | July 31st, 2017

Setia hingga hujung nyawa. Hebat betul perasaan cinta Wan Ariff terhadap kekasihnya, Afifah Nasir walaupun pelbagai kontroversi sedang melanda perhubungan mereka. Meskipun ada bukti rakaman kamera litar tertutup (CCTV) menunjukkan seorang lelaki dan wanita, masing-masing menyerupai Aliff dan Afifah berpegangan tangan, Wan Ariff yakin kejadian itu ada alasannya. Wan Ariff telah melahirkan rasa kepercayaannya menerusi Insta Story selepas diasak dengan pelbagai persoalan oleh netizen.

wan ariff afifah nasir

Tulis Wan Ariff:-

Ya saya sudah tengok CCTV, malah sebelum artikel dan video tersebar. Tapi saya masih bersama dia (Afifah). Ia pasti ada alasan kan? Sabar

wan ariff afifah nasir

Sebelum ini, Wan Ariff juga ada menyatakan pendiriannya untuk mengetahui cerita sebenar sebelum membuat apa-apa keputusan. Ternyata cinta Wan Ariff begitu utuh, kukuh dan jitu. Inilah ciri-ciri seorang lelaki yang dicari untuk menjadi peneman hidup seorang wanita. Tidak terburu-buru membuat sebarang keputusan. Keep calm and keep loving.

wan ariff afifah nasir

Di dalam perhubungan memang akan ada ranjau dan onak duri. Hanya mereka yang tabah akan mampu menghadapinya. Abang Nara yakin Wan Ariff sudah matang dan mampu membuat keputusan yang terbaik untuk dirinya. Sama-sama kita nantikan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

44 responses to Cinta Kekasih Afifah Nasir Tidak Tergugat Walau Ada Bukti CCTV

  1. melati says:

    Neelofa gk yg Melopong..!!!! elok Neelofa jual nasi Lemak jew…wakakakakaaaa

    13

    4
    • miamore says:

      whatever!! nobody knows better right? akak nak nyanyi sikit… “its just a little crush, not like i did evrytime we touch”
      love, from the lovely me. haha…

      6

      1
      • Pekerja Gomen says:

        Lelaki…..
        kami memaafkan tetapi tak melupakan…
        Cukup time kami pasang lain…
        Bila kantoi… ckp… “Dulu u buat, i boleh maafkan.”

        62

        0
        • boboiboy says:

          heheh.. terbaekkk!?????

          3

          0
        • Anonymous says:

          Gais, korang kena faham ego lelaki. Laki takkan clash masa cerita tgh hot cenggini. Bg laki, kalau dorg dump pmpn tu sbb skandal camni, which is 1 malaysia tau, nampak lah laki tu emosi sial & tak macho. Skrg nmpk dia sweet & hero lah. Tunggu dh reda nnti, br lah dia dump si betina tu. Tak caye, tunggu & lihat.

          5

          0
    • Anonymous says:

      Baiklah melopong dari menyundal dgn laki orang.

      54

      0
      • melati says:

        Yg Free Hair , jarang menyundal dgn Laki org..!!!

        3

        29
        • aku says:

          abis yg ni bukan free ke nok.. king koko tu pn free hair gak.. ade gak affair ngn laki org.. si hamis suraya tu pn time free hair jugak die buat hal ngn laki org.. alahh.. ramai sgt kalau nk listkan..

          29

          0
        • biarbetik says:

          Free hair ke, cover hair ke, pubic hair ke, armpit hair ke, butt hole hair ke…sama je jek…ini pompuan dah nyanyi karaoke…hahaha rugi…

          14

          0
        • Mak ko hijoo says:

          bongok statement ni..

          3

          0
    • missy says:

      Then, her boyfriend must be stupid and dumb like his gf! Imagine, your gf boobs was grabbed and she was kissed by a men that husband orang. lololol. Guess that husband orang tu lagi banyak pengalaman to give pleasure to ur bimbo gf? Hahahahahaha.
      Stupid, yet dumb.

      89

      0
      • Leo says:

        angah aku penah kapel ngan fifah ni..alhamdulilah …nasib baik la drg x serious sampai fikir pasal kahwin hahaha…kang xpasal2 dia buat hal asyik masuk paper je,abah mama aku pun bkn berkenan ngan dia …..tula susah kalau ade kawin ngan artis ni lagi2 yg suka perhatian…silap sikit, satu malaysia tau pasal rumah tangga kau…

        8

        0
      • AJN says:

        1000% agree with u!

        2

        0
    • Gigi hadid says:

      Stop saying the bf wants afifah sbb anak org kaya. Anzalna’s family bukan org kaya, they’re just moderate.
      The whole point of this guy staying with afifah is for the popularity, dia stay kejap bagi nama naik, nanti dah lama sikit dia blah la. Time tu followers pun dah increase.

      71

      0
    • Kapal selam says:

      Rilek la. Status dia BF je. Bukan suami isteri lagi…
      Afifah nak berpimpin tangan dgn suami orang… rilex la… Bukan setakat pimpin tangan berpeluk dgn BF pun dah biasa…
      Afifah nak ber karaoke dgn suami orang…rilex la… Setakat karaoke dan berkhalwat dlm bilik gelap je… Dgn BF dia mungkin dah lebih dari tu..
      Afifah bermesra dgn suami orang kat set…rilek.la tu semua nak dapat kan chemistry berlakon kasi real. Walaupun lakonan tahap kayu kejung…. Mesra dgn BF lagi real and lagi extra…
      Selagi boleh usung anak Pak Nasir ni tanpa batasan…. Nak buat apa break up? Rugi woo… Baik kekalkan hubungan with ALL THE BENEFITS that comes with it…. Selagi belum ber kahwin…RILEKS la….

      17

      0
    • Overlakkau says:

      Biar melopong janji duit banyak.

      2

      0
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      hahaha…..klakar la engkau ni huhu…anzalna ngan si afifah dpt jantan jenis botak2 pulak ..mungkin dorang2 ni suka yg botak2 ke ? tk tergugat I’m still with her huh ! yg pimpin2 tangan kau tk Nampak n tk kesah la eh bodoh punye jantan…! setia konon huh ! dh cmfirm la afifah ni jodoh kau ??? just wait n see aje la …kalau betol2 jodoh bagos lah …lain kali afifah boleh pimpin tangan lagi gi kt karaoke sakitkn bini orang lain pulak…tk tergugat lagi I’m still with her again..haha…

      1

      0
    • Anonymous says:

      Hahahaha….gila taknak sabar…. awek lawa… kang kalau menyirap melepas pulak pipah kat orang lain…. so, sabar…..

      1

      2
    • Jolie says:

      Hahahaha gila taknak sabar…. kang kalau menyirap kat pipah, melepassssssss… so sabar…..

      0

      1
  2. Hin says:

    namun cintanya tidak sejitu cinta mu Wan Ariff…oh kesian

    17

    0
  3. Anonymous says:

    just 1 word to describe..DAYUS

    23

    0
  4. kakikucinghitam says:

    alasanya afifah adalah : baby, i want to build my name is this industry. i want to show to the whole malaysian that i can act. for me to do that, i need to build chemistry wi my acting partner so that we can deliver our role together. its all profesional-based relationship baby. just like fazura & fattah and fattah + neelofa.

    aku rase lahhhh…. hhaahhahaha

    40

    0
  5. Awan Nano says:

    Alasan???? If I were u boy, I won’t let other guy holding my gf’s hand! Haha.. Terang2 makwe u dpimpin tangan jantan lain.. Coward! Whats mine, is mine!

    27

    0
  6. Ex-Amnet Forumer says:

    Agaknya sedap out of this world, anak org kaya plak, rugi la kalo tinggal. Simpan dulu, pakai puas-puas. Bila btul-btul dah jumpa pompuan baik-baik bole buat bini, baru tinggalkan.

    22

    0
    • Sadiah says:

      Aku setuju ngn ko. Tgok je la kesudahan dorg. Kalu trus kekal smpai kawen,,baguslah. Tp dh kawen nnt msti mngungkit jgk hal lame. Dh la satu malaysia lahar gf ko. Xkan x rase malu lgsung. Seorg lelaki sejati x kan terima dh prmpuan camni. Blum kawen lg dh buat prngai camni…

      6

      0
  7. Dandelion23 says:

    Kesian mak bapa lelaki tu, susah2 dikasi beranak last2 perempuan jalang juga dikejar, buat bini..? Well anyway, dei..Budak darjah 5 pun faham. Kepada si bimbo puaka tu, teruskanlah syok sendiri ya. Yang si jejaka tu, haha, saya senyum sjlah a. Gezzz.

    20

    1
  8. Fidot says:

    Dia x kisah sebab dia pun satu spesis jgk kot dgn bimbo ni. Dua2 curang mencurangi but still together. hihi…

    28

    0
  9. nok gebuzzz says:

    2 x 5 jugak ni…tu yg x kesah,even dah kawin pon mcm ni gak pon ok la…maknenyer si pipah boleh la belakon peluk2 lagi…mmg jantan looser la ko ni…ppt la pipah berani kuar ngan jantan lain sbb bf dia pon mcm dia sengal..tgk muka bf dia pon mcm kunyit jer…

    14

    0
  10. Biol bdoh bangang says:

    Haha,mmg biol jantan ni.gf ko tu elok d pnggil btina.skli dia wat kt ko..dia akn wat lg bro.jgn jd bdoh la sbb btina tu.dia x hormat ko.jgn cetek sgt akal sbb syg pnya psl.

    5

    0
  11. NewLopak says:

    ” Ya saya sudah tengok CCTV, malah sebelum artikel dan video tersebar. Tapi saya masih bersama dia (Afifah). Ia pasti ada alasan kan? Sabar ”

    Alasannya ialah ….
    1. Belum puas nak try sundel bolong ni lagi.
    2. Belum puas nak kikis sundel bolong ni lagi.
    3. Aku punya saham belum naik. Lepas aku back up sundel bolong ni, kompom orang akan cakap aku boyfriend yang mithali. Masa tu boleh la aku bagi makan dedak kat si sundel ni.
    4. Aku tidak punyai apa-apa dan sesiapa .

    NewLopak

    19

    0
  12. tarabas says:

    belum ada ikatan..
    who cares…who cares about you

    2

    1
  13. mok cute says:

    bodohnya lelaki ni…blom kawin dah kena tipu sah2 kantoi dgn jantan…dia nak kikis duit ko je ok…mata duitan minah jakun ni…tgk kat IG ko mewah bwk dia sopink..

    3

    0
  14. Natalie says:

    He is such a nice and patience guy. Dia setia. Ssh nk dpt lelaki yg setia skrang nie. Bukan psl dia dayus ke apa. Afifah tu yang tk pandai nilai mana 1 permata. Kalau Aliff bole ignore bini dia, dia jgk bole ignore ko fifah. Tak smua yg rebut laki org hidup bahagia. Mungkin dia tgk pada celebrities yg kahwin ngan laki org hidup bahagia tu yg dia ingat kot kalau dia ngan Aliff dia pun akan bahagia. Future ko tk sama ngan org lain. Tak bole stereotype. Kenapa bler ada lelaki yg setia dan patience dan good boy, mesti nk cari yg lain? Same goes to Aliff jgk. Ada bini yang baik dan paham ko, sanggup ssh senang dengan ko, knapa mesti cari lain? Dia taruh nyawa untuk lahirkan zuriat ko, show some consideration and respect. Baby aru 20 hari. Patut ko ada kat rumah tolong apa yang patut. Jaga anak ko. Time dia baru lahir, ko jgk yg ckp ko happy sgt. Kalau happy, mesti perasaan rindu tu ada. kalau takde kat Bini, takkan kat anak takde? Aru 20 hari.

    Aliff nie dia nye org buat dulu baru kesal. Banyak kes dia. Alasan dia sama je. Lepas kena viral, ucapan dia pun sama. Tapi tetap buat lagi. From there, mmg la bole nampak, Aliff nie sweet talker sebab tu agaknye ramai yg senang kawan dgn Aliff.
    Harap2 kali nie btl btl dia berubah.

    BF dia hanya nk dgr reason dari afifah dulu. Tak salah kalau dia maafkan kerana cinta sebab kalau da suka mmg buta mata. Nanti 1 hari bler da buka mata itu, baru dia akan sedar sapa fifah tu. Jujur atau tidak. Dia mungkin jgk panas dan marah tapi tanak bilang media kita pun tk tau. Yelah sapa yg tk jeles kan bler kekasih pimpin tgn ngan org lain.

    apa pun, don’t be a slave in love / relationship. Make a wise choice. Bersyukur dgn apa yg ada.

    7

    1
  15. Eyeee says:

    dah di curangi pon masih nak ye???
    kesian mamat ni..tapi aku rasa dia x heran kot, stakat si pipah tu di pimpin oleh si alipp ajis tu..
    kalau korg tengok ig mamat ni..kalau gambar ngn pipah ni..kemain lagi, peluk2 serupa laki bini..open nau..famili x marah ke dik oiii??

    lagi satu..si pipah ni kononnya #doubledegree..cerdik la..tp awat bebal sgt nak kacau rumah tangga org?? bf ko x cukup ek?? bodoh

    3

    0
    • itik sekati says:

      utk jadi homewrecker tak perlu #doubleDegree or any degree… huhuhu cukup sekadar tahu amik kesempatan pada laki org yg baru beranak… ahahahah sbb waktu tu suami2 kene puasa…..

      4

      0
  16. momos says:

    alah si wan alip ni nk kn girplen orrr bakal binik gertis…tu yg sanggup hadapppppppppp apa pun si pipah vs pipot ni buat kt dia…
    janji kwin dgn gertis adik2 gertis kannnn…sape kata yg pree hair x mengatal amik laki org weiiii…kalu list pjg berjela..

    4

    0
  17. Anonymous says:

    Nama pun nak dekat2 korang ni kan.. Senang orang nak ingat kontroversgq nr.. Aliff, Afif, Arif

    1

    0
  18. Mak kau lahhhh says:

    Aleh ckp ja la ko nak body dia jerrr…bkan cinta sngat2 pwon….x tergugat la sngat..dlm hati tu siap dah ckp “ko buat mcm ney nanti aku buat kat ko pulak,tunggu aku dpat ko dlu”….kan2…

    0

    0
  19. Anak afifah nasir minta lemoang says:

    Kisah si palui dan c palui..tq

    0

    0
  20. jenet jeksen says:

    bf dia tu tunggu je perempuan baru..yg lebih cantik..lebih educated..lebih sopan…bebas gosip
    pastuuuu..hye hye bye bye laaaa

    0

    0
  21. jenet jeksen says:

    kalau ko sayang sangat..n berani sangat
    pergilah meminang~~~

    0

    0
  22. Anonymous says:

    biarkan, masih bdk2. atlis dia sdh ada lesen besar utk curang lps ni sbb benda ni akan terungkit again n again. dan c pipah akn meroyan seribu kali lebih teruk drpd bella, skrg bole la senyum2. lelaki mana cukup 1 dik

    0

    0
  23. jABfoVM5ka says:

    2795 19096Sweet web site, super style and style , actually clean and use friendly . 520576

    0

    0

Leave a Comment

Optional