Written by Bella | February 20th, 2017

Khabar berakhirnya kisah cinta Zul Ariffin dan Zahirah Macwilson sudah lama kita dengar bukan? Malangya, Zul mahupun Zahirah tidak mahu mengesahkan soal berkenaan dan membiarkan ia terus menjadi teka-teki.

Terbaru, menerusi ruangan Cik Pang di Harian Metro, Zul dikatakan sudah putus bersama Zahirah Macwilson dan kembali rapat dengan bekas kekasihnya, penerbit Gayatri Su Lin Pillai.

Untuk pengetahuan anda, Gayatri adalah penerbit bersama bagi filem J Revolusi dan dikatakan mereka berdua sering bersama di set penggambaran filem berkenaan. Malah, Zul dilihat pernah keluar bersama Gayatri dan memandu kereta milik wanita itu.

Walaubagaimanapun, jangan salah faham. Gayatri bukanlah punca hubungan Zul dan Zahirah berakhir. Mereka rapat selepas Zul sah putus cinta dengan Zahirah.

Jika berita ini benar, kami harap Zul boleh tampil menjelaskan status hubungan beliau bersama Gayatri dan mungkin boleh mengesahkan apakah benar beliau dan Zahirah sudah membawa haluan masing-masing seperti yang dikatakan.

Sumber Berita : Harian Metro

30 responses to Cinta Antara Zul Ariffin Dan Gayatri Su Lin Pillai Kembali Berputik?

  1. minah jambu say no to DRUG says:

    kawin suda la jul…asek asek kawan rapat aje bila nak game…lov u jul lipinnn….

    4

    1
    • Anonymous says:

      takde siapa nk hadiahkan ko kereta sport ke bro??? lol

      14

      0
      • Kiah says:

        Gayatri ni ibarat BR1M kpd Zul….. mana x berputik2 mcm bunga kertas kan?

        42

        0
        • Anonymous says:

          Fattah tengah naik….tenggelam sudah mamat poyo ni. Pergi join Sharnaaz.

          18

          1
        • Sporean Gurl says:

          satu lagi artis x sedar diri. belum lagi ko level shah rukh khan dah x reti hormat fans. merangkak lah ko balik ke adartu. nescafe ko pun dah suam bro.
          bodoh!

          21

          1
        • amoi says:

          ayat ko kiahhh..hahahaa..mmg terbaek lah…

          ala…takat si zahirah tu..si zul yg kene bela…tp kalau dgn Gaya, korg fhm sendiri laaa…poket kepok-kepok…

          13

          0
      • Mizz Kepah says:

        lelaki hauk ni. bila nama tengah melonjak, ditendangnya si gayatri tu.
        bila nama dah kembali suam2 kuku, balik lah dia ke pangkuan gf lama.

        42

        0
    • Kak Goyah says:

      berputik la balik kan ..takyah keluar duit dgn kak gayah. dgn retis2 baru nk up tu..harap muka je lawa, mix n glemer. hakikatnya ..semua kena tanggung!

      16

      1
  2. sakit mata says:

    Biar je la dia..korang sibuk kenapa…

    4

    5
  3. Mat Ronggeng says:

    Peluang berlakon dah kurangnya lah tu… Kena lah himpit balik dgn orang kuat Astro… Harapkan Zahirah Mac Wilson asyik buat buat selfie duck face – tak ada hasil nya…
    Dulu himpit Abby Abadi pun sebab nak tawaran berlakon dgn yussuf haslam.
    Tu lah sejak Fattah Amin tengah hot ni…. Tergugat otai-otai macam Sharnaaz and Zul Ariffin nak berlakon.
    Zul senang cerita kau tak payah himpit mana mana awek. Kau HEMPAP je Michael Ang yng gersang tu… Jadi Toy Boy Michael Ang… Settle !

    48

    2
    • chill says:

      err..zul ariffin terlibat 2 projek filem high profile sbg hero. Satu, jrevolusi, filem aksi produksi andy lau. Bakal tayang byk negara diseluruh dunia. Kedua tombiruo, karya novelis thriller fantasi no 1 di malaysia dan diarahkan bersama oleh pengarah kesan khas filen X-Men.
      Fattah amin? Tgh berangan nak parking valet kt dpn umah najib plak.

      12

      2
      • Entryexit says:

        Ko jgn cmtu, sebelum semua ni kluar si fattah amin xde lagi org tgk.kita tggu bapa bulan lg ada x project best dia grab. Tu pun kalau pengurus dia pandai promote dielah.mamat ni mmg ada potensi. Zul pun bagus. Kita sokongla semua artis malaysia.xkan nak harrapkan satu muka saja. Bila nak maju.

        1

        2
        • skytrex says:

          fatah cam x sesuai je nk berlakon aksi….tgk gaya cam pondan je..die berlakon jd playboy dlm drama ape ntah (sbb drama tu x meletop)..x de gaya playboy langsung y ade gaya gayboy…hahahhaa…opss…jgn marah yee peminat batak fatah..

          aku ckp bnde y btl..antara artis lelaki y blh dan ade gaya berlakon aksi zul,sam,bron palare,aaron aziz,zizan (wlpn x minat,tp blh laa),shamsul yusof,farid kamil,johan ashari (x minat,tp blh laa),beto dll…x dapek nk senaraikan…fatah bg aku sesuai bw watak y ‘soft’ je cam dlm drama suri hati mr.pilot…

          7

          0
  4. Anonymous says:

    sesuai zul n gayatri ni..

    3

    0
  5. nombre says:

    tak tau kenapa aku lagi suka AZ dengan Gaya daripada ZMW..

    19

    0
  6. Anonymous says:

    mungkin taste zul ini dia nak perempuan matang, bukan bdk2 gedik harapkan perhatian 24/7….mungkin saja

    20

    0
  7. Anonymous says:

    sugar mummy and kept boy material…menjadi la.

    2

    1
  8. sentap says:

    berputik la balik bab job dah suam2…

    3

    1
  9. nok gebuzzz says:

    ye la…pompuan muda belia mcm zahirah tu tukang abis duit….mana nak becinta ngan tukang perabis duit…sbb tu ayat gayatri balik….masyuk maa…..naik kete besau….rumah besau…pocket pon besau..mkn pon besau2…ya dak jul!!

    13

    0
  10. hmmmm says:

    korang ni lawak laa..tak tgk ig agaknya..ZA & ZMW non stop berlakon..meaning tgh laku la..ig mak ZWC pun cakap diorang helok aje bercouple. Adik beradik ZA pun ada like post mak ZMW, vice versa..

    2

    0
  11. Ohyeah.. says:

    All the best to Zul n Gaya! Make it legit soon.

    1

    0
  12. chill says:

    Tukang2 komen kt sini samaada x update keadaan semasa atau org yg sama. Zul tu bkn x laku, cuma dia berlakon filem je, dua2 filem mega, Jrevolusi dan tombiruo. Dia nak fokus kpd genre aksi.
    Bulan 3 atau bln 4 ni pula xsilap bakaltayang drama baru dia kt slot akasia dgn fathia latiff.

    4

    1
    • chill says:

      filem jrevolusi tu produksi andy lau, bakal tayang kt byk negara. Tombiruo pulak karya novelis thriller fantasi no 1 di malaysia, ramlee awang murshid.
      Semua projek dia high profile. Gile ke apa pengkomen-2 kt atas ni-

      7

      1
      • Anonymous says:

        jgn xtau pengkomen kat ats tu PEMINAT BATAK FATAH….tgk laa komen tu nk bndgkan fatah dgn zul ni…mcm langit dgn bumi kot…org lain berlakon drama jgk..meletop2,ade jgk gosip2 dgn heroin tp xde laa smpai merebak2…cite dh lme abis tp peminat x move on lg…x abis2 dgn #lofatah tu…y pelakon pn gile glemer x abis2 nk buat gosip cinta bergntg x bertali…al-maklum laa sblm ni berlakon org x pndg…ni first drama fatah y meletop sblm ni drama die suam2 kuku tu y cam beruk je bl ttb jd hot..buat lagu laa,tulis buku laa..

        abaikan aje peminat batak fatah tu..anggap diorg duk gua..x tau ape2 psl perkembangan semasa y diorg tau camne nk parking valet je…kahkahkah…

        3

        1
  13. mas says:

    zul ariffin tu encem n pndai brlakon..mmg hot filem..drama pong dia pilih2 skrip..x mcm sahiziey sam..semua sapu..tu yg nmpk xdok value tu..

    3

    0
  14. mas says:

    sy minat gok tgk zul brlakon..dia tgh laku skang ni..filem n drama2..dia pilih2 skrip..br ada value..x mcm shaziey sam..pakai sapu jer..

    3

    0
  15. manyun says:

    kalo aku gayatri..ku x kn pilih lelaki ini…takut nanti bila dh kawin beralih arah…

    1

    0

Leave a Comment

Optional