Written by AbangNara | May 10th, 2012

Selepas seorang demi seorang penyanyi berskala besar menghadirkan diri ke Malaysia, kini tibalah giliran Christina Perri. Christina Perri akan mengadakan konsertnya di KL Live pada 7 June ini bermula jam 8.30 malam.

christina perri

Untuk anda yang tidak mengenali Christina Perri, di bawah ialah lagu feveret Abang Nara dendangan Christina:-

Tiket bermula dengan harga RM98 sehingga RM258 sudah pun mula dijual di www.ticketpro.com.my. Menurut perkiraan Abang Nara, tiket konsert ini bakal laris seperti pisang goreng. Jadi jangan lepaskan peluang. Beli hari ini jugak.

48 responses to Christina Perri Live In Kuala Lumpur 7 Jun Ini

  1. mak_dara says:

    best ke??

    0

    0
  2. christina perri's fan says:

    best la. suara die sgt best. mesti pegi ni.

    butoh joyah kepoh. x nak pegi dah la. tetibe je ckp sokong la artis malaysia

    0

    0
  3. Glamer Gilerrr says:

    hahahahaha… starting dh nak start gaduh dah… ape daa korang nih

    0

    0
  4. ??? says:

    xde la. org tgh promote concert, tetibe je kuar ayat “sokong lah artis malaysia”. tu statement paling bangang yg pernah aku dgr

    0

    0
    • Anonymous says:

      eleh tahtah kau ni christina perri’s fan kan?

      0

      0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Dah la komen salah masuk kotak, siap kata statement orang bangang lagi… Macam tu kau dah kata bangang, kau tak pernah jumpa lagi teruk…

      0

      0
      • mr badang says:

        hahahah..statement org tu xbangang..tp org yg kta statement bangang tu yg sebenarnya bangang…

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Hoi badang… mana avatar purple kau? Waaaakakakakaka…
        Kau dah cuba petua yang aku bagi semalam?

        0

        0
      • Christina Perri says:

        Heyyy ..what is banggang??i did’t found it in google translate ..

        0

        0
  5. […] Selepas seorang demi seorang penyanyi berskala besar menghadirkan diri ke Malaysia, kini tibalah giliran Christina Perri. Christina Perri akan mengadakan konsertnya di KL Live pada 7 June ini bermula jam 8.30 malam. Untuk anda yang tidak mengenali Christina Perri, di … Continue reading → […]

    0

    0
  6. […] pada 7 June ini bermula jam 8.30 malam. Untuk anda yang tidak mengenali Christina Perri, di … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged @Live, Christina, Kuala, Lumpur, Perri by Azrael. […]

    0

    0
  7. papa says:

    wow..my feveret…

    0

    0
  8. x minat la says:

    Suara macam penyanyi taylor swift je

    0

    0
  9. x minat la says:

    aku ingat taylor swift yg nyanyi. copycat betul la

    0

    0
    • Anonymous says:

      Taylor swift? jadahnya? kau ni ada masalh nagn telinga niii

      0

      0
      • x minat la says:

        Tak kemananya mengagumi artis ni. Ok, nak kata apa pn, katalah. Yang penting kau dengan cara kau dan aku dengan cara aku. Dunia ni, sementara je :)

        0

        0
  10. abc says:

    try dengar lagu “black & blue”
    mantap!

    0

    0
  11. atiqah says:

    Aku tak kenal pn die…tp lagu a thousand years buat aku kenal dia..sedih je lagu..memang perli aku lagu tu..

    0

    0
    • Mak Enon Pegi Kedai Beli Kicap Kipas Udang says:

      sabo jek lah dik non oiiiii… mak enon agak, kau ni mesti putus cinta kan ? kipas susah mati nilopah kan ade. arituh mak enon bace, kipas ajak kau jadi bini no4 dia.. xgitu ? ape2 pown, kau patut dgr lagu jar of heart.. lagu tu pon ohsem !! mak enon suka.. wuuuuhhhhuuu !! ;)

      0

      0
      • Saya Suka FATM says:

        Mak Enon, lagu “The Lonely” nyanyian Xtina Perry ni pun sedap. =) Siapa pernah dengar Xtina nyanyi lagu “A Thousand Years” live? Tak berapa sedap la. Adakah suara Xtina hanya sedap apabila berada di studio? :P

        0

        0
  12. along says:

    abg Nara pon sokong cenggini..lol

    0

    0
  13. kupang says:

    Test

    0

    0
  14. kupang says:

    Test 12

    0

    0
  15. Penghuni Alam says:

    a thousand years….

    0

    0
  16. CikSue says:

    Biasa2 je suara dia ni…lagu pun x la owsome sgt………

    0

    0