Written by AbangNara | May 3rd, 2011

cheryl samad berkahwin

Agak pelik kerana tiada coverage mengenai majlis perkahwinan Cheryl Samad baru-baru ini. Menurut info yang diterima, Cheryl Samad telah selesai mengadakan majlis perkahwinannya di Holiday Inn Subang Jaya pada hari Ahad yang lepas.

Namun sehingga hari ini, tiada suratkhabar ataupun penjelasan daripada pihak Cheryl Samad mengenai kesahihan perkahwinan ini. Kemungkinan besar Cheryl Samad hanya mahu majlis ini diraikan dengan keluarga terdekat. Apa-apa pun marilah sama-sama kita doakan kebahagiaan Cheryl Samad dan suami.

Semoga Cheryl Samad akan tampil ke hadapan dan menjelaskan isu perkahwinannya. Kalau benar, tahniah Abang Nara ucapkan. Kalau tak benar, nanti Abang Nara belasah informer Abang Nara. Hehehehe.

63 responses to Cheryl Samad Sudah Berkahwin Ahad Lalu?

  1. Zarina says:

    tapi selalunya kalo serahsia mana pun artis berkahwin, mesti akan ada gambar yg tersebar.

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  2. mie says:

    Tahniah la klu betul…jgn lpa update gmbr nikah dia abgnara..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  3. comei says:

    bia betik?dengan sape?kalo betul, tahniah…tumpang hepi.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  4. lysa says:

    betul, i br tgk gambar kawen die smlm kat album my fren, my fren sepupu cheryl, kawen style cina, husband die chinese, xtau la klu ade kenduri gaya melayu lain.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
  5. so what says:

    ader aku kesah…..minah gediks dalam muzik2 perasan cantek……………canteks ka….

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
    • nani says:

      xksh xyh la bace

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 0
    • wartawan bebas says:

      kenapa nak hina rupa paras orang? elok dan molek saja rupa paras nya tak ada cela dimana2 pun. lgpun dia ini wanita yang berilmu dan down to earth.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 0
    • hijau says:

      ade ke dia cakap die cantek??ke ko yang jeles…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 0
    • emjah says:

      tak suka tak pe, org lain suka.

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • mega says:

      sakit ke hapa hang ni so what? tetiba emo.. tak kesah sh la.. yg hang dok sibok baca n komen awatnya.. pelik sungguh..

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • aku female says:

      ko 2 canteks sgt ka? sedap ko je nk mengata org…

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • pic says:

      aii…so what ni sakit hati ke chery cantik dr ko

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • kaki_g0ssip!! says:

      dy x cantik yg pntg dy lbh smart drpd ko yg hampeh!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Tin Kosong Penuh says:

      Setau aku Cheryl tak gedik.. Itu style sorang pengacara namanya.. kalau berdiri cam tunggul, duduk cam tiang.. sapa nak tengok tv weiii?? Kenapa Pak nil buat show terduduk terbaring org tetap suka? kenapa org tak cakap over??? Sebab itu lah keupayaan seorang pengacara.. Apa2 pun aku tetap suka Cheryl ngn pak Nil

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  6. Siti Nurhaliza says:

    dah x d jmput diam jer la…haha

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • hari ni exam says:

      Sabar je la org x jemput ye kak siti?

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • Siti Nurhaliza says:

        betol! paper law mcm mna? ok?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • syarifah aini says:

        adek siti ..macam mana cheryl nk jemput kan ko gan husband g sedut angin kat cape town..tapi kan kak pah pun dia x jemput sian kak pah!

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • baidzura says:

      nih ar akibat bile tak jemput…… kecoh satu dunia…

      bagi aku.. dah orang tak jemput.. diam2 sudey….

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • conan says:

        jangan plak dijemput tapi x datang.ramai spesis macam tuh.

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  7. Gerrard says:

    tahniah la ea..:)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  8. Miley Cyrus says:

    xper lor…
    semoge mereka berbahagia hendaknya.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  9. scooby doo says:

    nara, boleh tak tolong kuar kan iklan body scanner kat belah kanan ni. sgt2 tak sesuai. aku rasa ramai jgk pembaca yg x berkenan iklan ni. tolonglah peka. bdk2 bwh umur. makcik2 yg dh jadi nenek org atau mak org utk menjengah juga ke bn ni. trimass..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 98 Thumb down 0
    • gula merah says:

      setuju scooby doo . ye lah nara,…tak sensetif langsung ke iklan “body scanner” tu…aku nak baca blog ni depan budak2 pun segan..please lah..apa lah motif letak iklan cam tu.!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 119 Thumb down 0
  10. aineeyusry says:

    yes.she is married wf a guy named Ping.a chinese guy.ada pic dlm fb kwn…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  11. Jabun says:

    tahniah.

    aku suke dgn kepetahan dia ni.

    muka mmg lah x cantek tapi

    manis n menarik

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
  12. oit!!kawen kat mana?tak gitaw aku pun??(ceh,mcm la kenal..hahaha)..bagus dia nie…kurang kisah gossip murahan…Apa2 pun tahniah la yer..

    Abang Nara dan kawan2,dah tengok ? : GAMBAR TERPANAS JUSTIN BIEBER

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  13. Seohyun says:

    congratz 2 kak cheryl..kalu betul cite nie, kite doakn dorg bahagie..kalu x betul, kite doakn kak cheryl dipercepatkn jodoh..hehe..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  14. […] yang dikatakan oleh bro nara di blog beliau, cheryl samad dikatakan sudah berkahwin ahad lalu, yang peliknya tiada angin tiada […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. Mawar putih says:

    Wpon kurg cantek tp sweet ,,..hitam manis kan

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  16. yang says:

    congrats!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  17. aser says:

    suka perkahwinan yg x heboh…..x menunjuk-nunjuk….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  18. APA NAK JADI says:

    Moga perkahwinan mereka berkekalan hingga ke syurga..All the best..Tahniah kepada kedua2nya..

    Dah tengok ? : MAYA DILACURKAN BAPA SAUDARANYA? (Sila Klik APA NAK JADI)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • xleh blah says:

      org komen kat bloq ko
      ko delete
      law nak jadi bloger kene la tahan mcm Nara ni hah!!!
      pastu promote bloq ko..haish!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • conpius.. says:

        betoi2… org komen2 die dlte…
        xbaik tau wt cm2….
        xpahm la ngn nara ni…
        ps ni mst dlte komen aku neh…. hahaaa…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sambdol LOL says:

          adeh..CONFIUS ko mmg betul2 confius

          ko takpaham ke komen X BLEH BLAH

          tu ditujukan tuk APA NAK JADI

          bukan utk BN lah dol..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Kurus says:

    tk tahu nk cakap tahniah ke.. idak ni..
    tunggu abang nara upload gambo kawen lah..dulu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. jena jen says:

    bukan cantik sgt cherly ni. Senyum je lebih2 teseringai mcm kerang busuk

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  21. yangbaik says:

    eloklah… eh kalau kahwin mana boleh senyap2 kan…
    Tahniah jugak lah, semoga yang terbaikkkk untuk semua…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  22. BumbleBee says:

    mcm2 pe’el artis skang ni… yg bertunang majlis gah mcm dah nikah…yg nikah plak sorok2 mcm majlis tunang… lantoklaa asalkan korang bahagia~~

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  23. Aoki says:

    testing 1 2 3
    tak boleh komen kew?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. Chik@ says:

    Tahniah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. Anum says:

    tahniah buat Cheryl Samad kerana telah pun bergelar seorang isteri… semoga bahagia selamanyer insyaAllah…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  26. Muharam says:

    Menurut sumber terdekat…mmg die kawen pn last weekends…….tgu gambor je la

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  27. hasrulhassan says:

    Salam. Hmmm belum ada yang sahih lagi mengenai berita ini tetapi sekadar nak war2kan kepada semua, butik seorang selebriti meletopsss bakal dilancarkan esok.

    Leh baca di sini:
    http://hasrulhassan.blogspot.com/2011/05/butik-online-rozita-che-wan.html

    Abg Nara dipersilakan untuk war2kan sama. Sharing is caring ..:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. mama says:

    betul. saya dah tengok. Eloklah begitu, some people just wants their special day to be private and among the person they love. We have to respect that privacy.
    Sweet and lovely person she is..alhamdulillah :)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  29. 'hEh' says:

    adieh! abg nara.. y merh..
    satu nyer dah la payah nak kunjung tempat hang nie.. pastu cam lambat la plak update… heheh.. tak macam dulu laa.. sejak kuar utube yang nyatakan 4 kali skali update.. tapi cam citer sumer lambat jerk update.. heheh…

    abg nara… renungĀ² kan la…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  30. biarlah rahsia says:

    bang nara, memang die da kawin la dengan cina. Cina tu da masuk islam pun..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Myra Dolce says:

    oh yeah….cpt la upload pict tu…
    nak tgk husband die..hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. OhJob says:

    biasa la..gni la bagus..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. ingin hamil says:

    klu btol la cheryl samad ni dah nikah,tahniah la diucapkan..smoga berbahagia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. Blasphemy! LOL Just kidding. Ive study comparable points on other blogs. Ill take your word by working with this. Remain solid! your buddy.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0