Written by AbangNara | May 3rd, 2011

cheryl samad berkahwin

Agak pelik kerana tiada coverage mengenai majlis perkahwinan Cheryl Samad baru-baru ini. Menurut info yang diterima, Cheryl Samad telah selesai mengadakan majlis perkahwinannya di Holiday Inn Subang Jaya pada hari Ahad yang lepas.

Namun sehingga hari ini, tiada suratkhabar ataupun penjelasan daripada pihak Cheryl Samad mengenai kesahihan perkahwinan ini. Kemungkinan besar Cheryl Samad hanya mahu majlis ini diraikan dengan keluarga terdekat. Apa-apa pun marilah sama-sama kita doakan kebahagiaan Cheryl Samad dan suami.

Semoga Cheryl Samad akan tampil ke hadapan dan menjelaskan isu perkahwinannya. Kalau benar, tahniah Abang Nara ucapkan. Kalau tak benar, nanti Abang Nara belasah informer Abang Nara. Hehehehe.

63 responses to Cheryl Samad Sudah Berkahwin Ahad Lalu?

  1. Zarina says:

    tapi selalunya kalo serahsia mana pun artis berkahwin, mesti akan ada gambar yg tersebar.

    0
    0
  2. mie says:

    Tahniah la klu betul…jgn lpa update gmbr nikah dia abgnara..

    0
    0
  3. comei says:

    bia betik?dengan sape?kalo betul, tahniah…tumpang hepi.

    0
    0
  4. lysa says:

    betul, i br tgk gambar kawen die smlm kat album my fren, my fren sepupu cheryl, kawen style cina, husband die chinese, xtau la klu ade kenduri gaya melayu lain.

    0
    0
  5. so what says:

    ader aku kesah…..minah gediks dalam muzik2 perasan cantek……………canteks ka….

    0
    0
    • nani says:

      xksh xyh la bace

      0
      0
    • wartawan bebas says:

      kenapa nak hina rupa paras orang? elok dan molek saja rupa paras nya tak ada cela dimana2 pun. lgpun dia ini wanita yang berilmu dan down to earth.

      0
      0
    • hijau says:

      ade ke dia cakap die cantek??ke ko yang jeles…

      0
      0
    • emjah says:

      tak suka tak pe, org lain suka.

      0
      0
    • mega says:

      sakit ke hapa hang ni so what? tetiba emo.. tak kesah sh la.. yg hang dok sibok baca n komen awatnya.. pelik sungguh..

      0
      0
    • aku female says:

      ko 2 canteks sgt ka? sedap ko je nk mengata org…

      0
      0
    • pic says:

      aii…so what ni sakit hati ke chery cantik dr ko

      0
      0
    • kaki_g0ssip!! says:

      dy x cantik yg pntg dy lbh smart drpd ko yg hampeh!

      0
      0
    • Tin Kosong Penuh says:

      Setau aku Cheryl tak gedik.. Itu style sorang pengacara namanya.. kalau berdiri cam tunggul, duduk cam tiang.. sapa nak tengok tv weiii?? Kenapa Pak nil buat show terduduk terbaring org tetap suka? kenapa org tak cakap over??? Sebab itu lah keupayaan seorang pengacara.. Apa2 pun aku tetap suka Cheryl ngn pak Nil

      0
      0
  6. Siti Nurhaliza says:

    dah x d jmput diam jer la…haha

    0
    0
  7. Gerrard says:

    tahniah la ea..:)

    0
    0
  8. Miley Cyrus says:

    xper lor…
    semoge mereka berbahagia hendaknya.

    0
    0
  9. scooby doo says:

    nara, boleh tak tolong kuar kan iklan body scanner kat belah kanan ni. sgt2 tak sesuai. aku rasa ramai jgk pembaca yg x berkenan iklan ni. tolonglah peka. bdk2 bwh umur. makcik2 yg dh jadi nenek org atau mak org utk menjengah juga ke bn ni. trimass..

    0
    0
    • gula merah says:

      setuju scooby doo . ye lah nara,…tak sensetif langsung ke iklan “body scanner” tu…aku nak baca blog ni depan budak2 pun segan..please lah..apa lah motif letak iklan cam tu.!!

      0
      0
  10. aineeyusry says:

    yes.she is married wf a guy named Ping.a chinese guy.ada pic dlm fb kwn…

    0
    0
  11. Jabun says:

    tahniah.

    aku suke dgn kepetahan dia ni.

    muka mmg lah x cantek tapi

    manis n menarik

    0
    0
  12. oit!!kawen kat mana?tak gitaw aku pun??(ceh,mcm la kenal..hahaha)..bagus dia nie…kurang kisah gossip murahan…Apa2 pun tahniah la yer..

    Abang Nara dan kawan2,dah tengok ? : GAMBAR TERPANAS JUSTIN BIEBER

    0
    0
  13. Seohyun says:

    congratz 2 kak cheryl..kalu betul cite nie, kite doakn dorg bahagie..kalu x betul, kite doakn kak cheryl dipercepatkn jodoh..hehe..

    0
    0
  14. […] yang dikatakan oleh bro nara di blog beliau, cheryl samad dikatakan sudah berkahwin ahad lalu, yang peliknya tiada angin tiada […]

    0
    0
  15. Mawar putih says:

    Wpon kurg cantek tp sweet ,,..hitam manis kan

    0
    0
  16. yang says:

    congrats!!

    0
    0
  17. aser says:

    suka perkahwinan yg x heboh…..x menunjuk-nunjuk….

    0
    0
  18. APA NAK JADI says:

    Moga perkahwinan mereka berkekalan hingga ke syurga..All the best..Tahniah kepada kedua2nya..

    Dah tengok ? : MAYA DILACURKAN BAPA SAUDARANYA? (Sila Klik APA NAK JADI)

    0
    0
    • xleh blah says:

      org komen kat bloq ko
      ko delete
      law nak jadi bloger kene la tahan mcm Nara ni hah!!!
      pastu promote bloq ko..haish!

      0
      0
      • conpius.. says:

        betoi2… org komen2 die dlte…
        xbaik tau wt cm2….
        xpahm la ngn nara ni…
        ps ni mst dlte komen aku neh…. hahaaa…

        0
        0
        • sambdol LOL says:

          adeh..CONFIUS ko mmg betul2 confius

          ko takpaham ke komen X BLEH BLAH

          tu ditujukan tuk APA NAK JADI

          bukan utk BN lah dol..

          0
          0
  19. Kurus says:

    tk tahu nk cakap tahniah ke.. idak ni..
    tunggu abang nara upload gambo kawen lah..dulu

    0
    0
  20. jena jen says:

    bukan cantik sgt cherly ni. Senyum je lebih2 teseringai mcm kerang busuk

    0
    0
  21. yangbaik says:

    eloklah… eh kalau kahwin mana boleh senyap2 kan…
    Tahniah jugak lah, semoga yang terbaikkkk untuk semua…

    0
    0
  22. BumbleBee says:

    mcm2 pe’el artis skang ni… yg bertunang majlis gah mcm dah nikah…yg nikah plak sorok2 mcm majlis tunang… lantoklaa asalkan korang bahagia~~

    0
    0
  23. Aoki says:

    testing 1 2 3
    tak boleh komen kew?

    0
    0
  24. Chik@ says:

    Tahniah..

    0
    0
  25. Anum says:

    tahniah buat Cheryl Samad kerana telah pun bergelar seorang isteri… semoga bahagia selamanyer insyaAllah…

    0
    0
  26. Muharam says:

    Menurut sumber terdekat…mmg die kawen pn last weekends…….tgu gambor je la

    0
    0
  27. hasrulhassan says:

    Salam. Hmmm belum ada yang sahih lagi mengenai berita ini tetapi sekadar nak war2kan kepada semua, butik seorang selebriti meletopsss bakal dilancarkan esok.

    Leh baca di sini:
    http://hasrulhassan.blogspot.com/2011/05/butik-online-rozita-che-wan.html

    Abg Nara dipersilakan untuk war2kan sama. Sharing is caring ..:)

    0
    0
  28. mama says:

    betul. saya dah tengok. Eloklah begitu, some people just wants their special day to be private and among the person they love. We have to respect that privacy.
    Sweet and lovely person she is..alhamdulillah :)

    0
    0
  29. 'hEh' says:

    adieh! abg nara.. y merh..
    satu nyer dah la payah nak kunjung tempat hang nie.. pastu cam lambat la plak update… heheh.. tak macam dulu laa.. sejak kuar utube yang nyatakan 4 kali skali update.. tapi cam citer sumer lambat jerk update.. heheh…

    abg nara… renung² kan la…

    0
    0
  30. biarlah rahsia says:

    bang nara, memang die da kawin la dengan cina. Cina tu da masuk islam pun..

    0
    0
  31. Myra Dolce says:

    oh yeah….cpt la upload pict tu…
    nak tgk husband die..hahaha

    0
    0
  32. OhJob says:

    biasa la..gni la bagus..

    0
    0
  33. ingin hamil says:

    klu btol la cheryl samad ni dah nikah,tahniah la diucapkan..smoga berbahagia..

    0
    0
  34. Blasphemy! LOL Just kidding. Ive study comparable points on other blogs. Ill take your word by working with this. Remain solid! your buddy.

    0
    0