Written by AbangNara | November 29th, 2016

Lama juga Abang Nara tak ‘skodeng’ Instagram pelakon terkenal, Rozita Che Wan atau Che Ta ini sebab sebelum ini memang Abang Nara antara peminat yang selalu mengikuti perkembangan pelakon ini lebih-lebih lagi nak tengok gelagat anak daranya yang comel, Aisyah tu.

Tapi baru-baru ini apabila Abang Nara ‘skodeng’ instagram Che Ta, Abang Nara tertarik pula dengan ‘posting’ Che Ta mengenai kereta barunya. Banyak juga dia post mengenai kereta baru idamannya tu iaitu Haval.
havalNampak dari gambar punyanya hebat macam kereta mewah tapi bila baca caption Che Ta dan selepas Abang Nara ‘skodeng’ pula instagram kereta tu, Haval Malaysia rupa-rupanya kereta baru Che Ta tu takdelah mahal sangat. Mana taknya, harga untuk kereta yang nampak mewah macam tu cuma bawah RM55,000 saja. Jauh lagi murah daripada kebanyakan kereta lain.
haval Dah lah murah, Abang Nara tertarik pula dengan pelbagai keistimewaan kereta itu seperti minyak jimat, kualiti premium dan paling penting servis percuma selama lima tahun!
haval1Patutlah Che Ta pun beli dan bukan main dia ‘promote’ lagi. Harga murah dengan ansuran tiga bulan percuma. Bayangkan percuma ansuran bulan selama tiga bulan. Lepas tu kalau anda sama dengan Abang Nara yang semacam berminat nak membelinya, Haval Malaysia juga menawarkan perkhidmatan ‘trade in’ dengan nilai yang tinggi kepada kereta sedia ada sekarang. Pinjaman bank pun dijamin boleh diuruskan oleh Haval Malaysia. Menarikkan?
havalSo baru Abang Nara faham kenapa selebriti terkenal macam Che Ta pun sibuk membeli kereta ekonomi seperti Haval Malaysia sedangkan dia mampu memiliki kereta mewah lain. Reka bentuk kereta ni pun memang cantik dan bergaya.
havalAbang Nara pun dah menghubungi Haval Malaysia dengan terus pergi ke pusat pameran selepas ‘skodeng’ instagram rasmi mereka di @havalmy. So anda semua bila lagi nak bergaya sakan seperti Che Ta?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

38 responses to Che Ta Melaram Dengan Kereta Baru

  1. Pekerja Gomen says:

    Ohh.. keta free..
    Keta taja..

    Sama mcm proton taja fazura ngan zul ariffin

    Mitsubishi taja yuna dan leonna chin

    Volkswagen taja neelofa ngan zulhilmi

    25

    0
    • bbycumil says:

      rumah baru..kete baru..kayanye hang…

      p/s: yg laki tu bukan anak arwah tan sri nasimuddin dgn isteri kedua ke? hebat..berjaya hasil titik peluh sendiri..mula bisnes dr bwh..

      4

      0
    • makjemah says:

      dapat agak dah pose che ta ni macam mana..semua gambar sama je.. pandang tempat lain, sisi tepi, pandang atas.. zzzzzzzzzzzzz

      jap..seluar dia dalam gambar atas tuu.. (seluar ke skirt entah)
      SENTENGNYA??

      16

      0
      • Mumia says:

        Bukan seluar senteng tapi seluar yankee la….hehe…che ta terlupa aurat wanita Islam mcm mana.
        Hot flushes…

        3

        0
        • Zasss says:

          Hmm baru nk cakap…mmg stail pakai senteng2 kan skrg. Che Ta lupa dia pakai tudung kot punyalah tak nak ketinggalan dlm berfesyen! Hari tu jeans koyak. Hmmm je lah.

          2

          0
    • Ancoh says:

      Mcm lenguh je Tgk kaki Che ta tinggi sgt heels dye, btw btl ke yg Velfire Che ta dlu kene Tarik bkn kene curi?

      3

      0
  2. Anonymous says:

    Yela skrg kna jimat.. semua nk murah sbb che ta nk kumpul duit byr cukai..

    7

    0
  3. bosan says:

    entahlah ko che takkk .. tak abis2 dengan harta dunia ko nak tayang…

    4

    1
  4. jadore says:

    Haval H2 bolehlah dikira murah dari kereta yg sejenis dgnnya compared to Mazda X5 and Honda HRV… Haval H2 1.5 T… xlah save mana pun petrol klu duk KL nih… engine Turbo tuh… klu long distance yessss … harga pun ok … interior mmg cantik and teknologi yg digunakan mmg ummpphh… harganya 105k…

    che ta yg 7 thn warranty tuh utk model M4 lorrr (engine & gear box)… jgn jd poyo boleh x klu nak iklan pun…

    pssttt che ta for ur information… me n my sis dah purchase Haval H2 and Haval M4 tuh….

    16

    0
  5. X says:

    Buatan mana ni?? India?

    3

    0
  6. lalala says:

    aku heran 1 hal la..dh lame dh pendam, la ni bru nak luah..tu posing che ta tu 1pesen ja ek? ke leher dia dh krem gituu je sbb faktor umur? lawak sgt aku tgk..hahaha

    17

    0
  7. maisarah says:

    heels dia tinggi sgt pelik pulak tgk hahaha

    7

    0
  8. Berlagak says:

    Xde suar lagi pendek ke che ta??

    4

    0
  9. anon says:

    Nenek kebayan ni keje dia menayang harta dunia je. Riak sungguh, hmm….by the way, cukai dah bayar ke nenek ooi…

    9

    1
  10. salina says:

    Dosa mengumpat hanya layak di maafkan oleh org yg di umpat. Selagi org yg di umpat tidak memaafkannya. Maka dosa itu akan kekal dan menerima pembalasan di akhirat. Antara penyesalan paling besar pada hari kiamat ialah melihat kebaikan kita (pahala) dalam timbangan org lain. Ya Allah kau jaga lah lisan kami dari mengumpat. Tetap kan lah iman kami.

    10

    1
  11. Lol says:

    Haval buatan china.. Great Wall co. Ltd.

    4

    0
  12. Peeja says:

    Kak

    Satu je i nk tnya…tak berpeluh ketiak ke pakai trench coat tu?hikhik

    Feeling obersea gitu
    Tp ok la skarng ni hujan kt mesia sejuk gak eh hahaha

    27

    0
  13. faye_kusairi says:

    Aku penah komen che ta mcm ni kat ig dia ‘asyik posing yg sama jer, sekali sekala tukarlah pose tu, ke post la video aisyah bnyk sikit’ terus che ta blok aku… Start dari aku kena blok ..aku terus tak suka che ta ni..serius

    13

    0
    • keta je len angle ko tu tala tu je says:

      keta je different angle..tp angle nekta tang tu jer..tp tu yg nara suka update kat blog ni…kena bayar kot

      1

      0
  14. rotyboi says:

    tak guna yg atas tutup siap labuh besar bagai tapi kaki tak ditutup sempurna..
    sedih!!

    4

    0
  15. Yekeni says:

    So, che ta ditaja? Rhetorical question.

    And Nara is paid to promote it in his blog?

    Don’t they have to state whether it’s a paid review/ promo/ advertisement if they’re indeed paid for it?

    Or do they just give free advertising to the companies?

    Point to ponder……

    5

    0
  16. Anonymous says:

    xsakit kaki ka che ta oii..

    1

    0
  17. N says:

    wei tengah winter ka kat Shah Alam tu? Trench coat siap!

    12

    0
  18. sje komen says:

    hrga lbh krg hrv je

    0

    0
  19. Melati kembar says:

    Asik mengumpat je..cuba sekali sekala memuji, woooo

    1

    0
  20. soft says:

    makin dia kena hentam makin menjadi si NK ni

    0

    0
  21. Larat says:

    Hawau, ingatkan kat London pakai trench coat bagai. Tak peluh ketiak ker Che Ta oi dalam panas2 tu?

    2

    0
  22. pikapika pongpong says:

    sorry.

    aku nampak che ta pakai tudung macam tu serupa macam mak itik pulang petang.

    0

    0
  23. sherry876 says:

    BN ni beria2 cakap Che Ta beli keta Haval ni…rupenye kete taja jer.Che Ta dapat free..ape ko ingt che ta nak beli keta yg murah & xde jenama ni?die sndiri pakai Vellfire (yg hilang tu)…

    1

    0
  24. Anonymous says:

    gambar last tu nampak sangat seluar edit bagi panjang.

    0

    0
  25. faucet says:

    This post is priceless. Where caan I find out more?

    0

    0