Written by Bella | November 25th, 2016

Gara-gara memuat naik foto Aaisyah Dhia Rana berpakaian singkat sehingga menampakkan perutnya, Rozita Che Wan sekali lagi menjadi mangsa kritikan sesetengah pengikutnya di Instagram.

Mereka berpendapat Che Ta sudah mengajar Aaisyah untuk tampil  seksi dan tidak menutup aurat.

Ada juga  yang memberikan komen  Che Ta tidak perlu untuk terlalu mengikut fesyen daripada negara Barat.

Berikut antara komen netizen :-

Kami pasti Che Ta tahu yang terbaik untuk mendidikan anaknya dan foto Aaisyah ini sebenarnya agak comel. Kadang-kadang janganlah terlalu serius.

79 responses to Che Ta Dikritik Muat Naik Foto Aaisyah Dengan Perut Terbuka

  1. Anonymous says:

    kesian ecah, kerana si mak gile glamer, jadi bahan kutukan. tak adil..tak adil.

    28

    0
    • lol says:

      akibat kena bayar cukai 1 juta, baju anak terpaksa di recycle kan.
      kesian…huhuhu

      32

      0
      • Anonymous says:

        Soalan: Ustaz, apa hukum pakai bulu mata palsu?
        Jawapan: Haram!
        Soalan: Walaupun sekejap? Contoh ketika bersanding.
        Jawapan: Sama hukumnya. Tetap haram! Apa-apa perbuatan tabarruj yakni berhias diri dengan melampau maka ia diharamkan dalam Islam.

        18

        1
        • Mama says:

          sy bersyukur masih ade bulu mata ori.. alhamdulillah..
          kikikih

          19

          0
        • bbycumil says:

          kalau tgk kt ig ramai model2 muslimah pakai bulu mata palsu..mekap 16 inci jgn ckp r..kt ig penuh selfie..hmmm

          22

          0
        • minyakcapayam says:

          Ape nak dihairankan.. anak che ta yg laki tu pun pakai baju tayang body nampak pusat, konon hipster tp dh mcm model majalah mangga. Family tah pape!

          1

          0
      • saya pakai seluar says:

        Penulis ni otak mcm mane eh?

        “Memanglah harus melentur buluh daripada rebungnya tetapi cuba kita cermin diri kita balik, adakah kita sudah cukup sempurna untuk mengkritik orang lain? Kami pasti Che Ta tahu yang terbaik untuk mendidikan anaknya dan foto Aaisyah ini sebenarnya agak comel. Kadang-kadang janganlah terlalu serius.”

        Tak perlu cukup sempurna untuk menegur. Kesian kau!

        37

        2
      • TT says:

        Tgk aje la fesyen mak dia cane…pakai tudung plak dgn suar legging ketat??!hadoyai, Sian ecah.. dpt mak xpandai tpi buat2 pandai. Aurat mak pon x sempurna so xyah expect aurat anaknya dipelihara

        0

        0
      • AKIBAT BERGURU DGN AZIZAN OSMAN,OTAK TEPU ..PROPA LEBIH … LARI HUTANG..BILA TEGUR..BIMBO NIE SENTAP

        0

        0
    • saya menjual pantun says:

      masak air bancuh kopi.
      kopi campur susu dan gula.
      korang ni pon, mcm x reti-reti.
      tengok anak, tengoklah si emaknya mcm mana.

      13

      1
    • Anonymous says:

      kpd ibu2. tanamlah sifat agar tutup aurat dgn sempurna serta jaga penampilan pada anak2 diusia kecil. che ta ni sedang menanam racun dlm anak nya. besok dah masuk usia remaja..baru nk tegur. waktu tu dah terlambat.

      8

      0
    • Anonymous says:

      Some people come in our life as blessings. Others come in our life as lessons.

      18

      0
    • Aku tak sangka.. says:

      bak kata “hadis” melayu….
      meluntur buluh biar dari rebung..
      berapa banyak org melayu yg nak jadi terlajak modern..
      “sempit” dlm kehidupan
      mcm Aku..
      skg anak2 dah jadi buluh…
      payah nak di……
      takde apa yg Boleh di Banggkan..
      Think before u go Englishhhhhh……..

      3

      1
    • Shcaaa says:

      Aku masih ingat lagi , dulu time aisyah baby , che ta nk anaknya jadi ustazah .

      Hmmmmm …

      15

      1
    • Annon says:

      Mesti bila dah besar nanti aisyah bengang bila tengok gambo ni.

      “Mak, nape pakai ecah baju nampak perut macam ni. Dah lah muncit. Kalau kempis takpe jugak.”
      Kate ecah 20 tahun kemudian….

      16

      0
    • Zaf says:

      kalau perasan instafamous lain or atita haris pown salu je post gamba anak dia banyak je baju sexy nampak pewot sume.

      0

      2
      • Anonymous says:

        artis atau owg famous skrg.. rezki mmg masing tapi senang betol mereka buat duit. belakon ala kadar tetibe masok reality show over sampai anak dowg pon cover story #SICK

        3

        0
    • Anonymous says:

      owang zaman skang famous for nothing. bakat x. rupa? make up tebal pastu g event sana sini dengan fellow untalented instafamouses. ig review satu da dapat ratus or ribu xyah susa belaja tinggi.

      3

      0
    • Anonymous says:

      sudahla korang, nape budak2 kecik umor aisyah ni dlm famili korang dah berpurdah ke?? haha. rasanya normal je, budak2 kecik lain pun pakai seksi gak cuma tak seksi kat perut.ada yang terdedah paha, terdedah lengan, terdedah kat RAMBUT ramai nau.korang tak kecam pulak..nape aurat tu kat perut je ke? hahaha paranoid la. esok2 kalau aishah dh besar ckit tp maknya ttp bagi baju seksi baru kite kecam ramai2 k.

      kalau komen tentang kesihatan takut perut masuk angin ke, takut pedo ke, ok la jgk,,,ni ckp pasal aurat, nanti ecah dh besar dia x igt pun baju apa dia pakai time ni tau…baru dua tahun tu

      7

      7
      • FTIL says:

        zaman sekarang lain bro! orang sekarang gila nya lain sket. sekarang byk dah kes nafsu naik tgok budak. lagi2 budak comel gebu mcm Aisyah ni. mak ayah dia patut bagi pelindungan. bukan main share je bende2 mcm ni. gile glemer sgt sampai anak jadi mangsa. bahaya wei. kalau nk cakap pasal aurat rasenye semua tau kot mana baik buruk. hish!

        8

        1
      • Anonymous says:

        Ntahnya. She is just a kid. Kalau gambar macam ni korang kata seksi means something is wrong in your head! Kalau dia dah anak dara lain citer aa

        2

        3
    • minah jambu say no to DRUG says:

      elehhhh budak kecik aje ponnnnnnnnnn ape nak di kecoh kan…! dh besar nanti pandai la dia berpakaian…yg penting prangai mesti mau class n jadi pompan baik2 n jangan jangan sampai prangai macm minah tudung yg kena tangkap khalwat kt hotel suda….lov u ck taaaaaa….lov u aaishahhhh u sooo cute..

      0

      3
    • lalala says:

      mak dia sendiri bahan ank dia, tu yg ksian tu.. dh kate dh, makcik ni sblum jual muke ank dia ni, dia mmg tk laku mane.. dh jual muke ank, bru lh up ckit fofular dia tu.. tu pn tamak lg, ni dia jual body ank dia daa.. tak serik2 lg ke makcik, bringat lh ye, tak slamanye ko kat atas tu..

      2

      0
  2. Anonymous says:

    patutnya selebriti jadi contoh kpd masyarakat. di malaysia seleberiti2 mmg x leh pakai dah. golongan mcm ni korang idolakan???

    4

    1
    • kak ros says:

      Ikutlah Nabi Muhammad SAW dan para sahabat serta orang2 soleh… siapa suruh pergi ikut artis yg dalam dunia hiburan itu.

      4

      0
  3. Amir Mazlan says:

    bagus jugak bila ada yang sudi kritik dan bagi nasihat, tu tandanya diorang betul-betul sayang kat che ta..dan dalam masa yang sama, boleh jadikan sebagai renungan untuk diri sendiri :)

    9

    1
    • Anonymous says:

      sya setuju sgt. yg bertudung tu x semestinya beriman. sama2 kita celik mata..hati.

      6

      1
      • minah jambu say no to DRUG says:

        betol tu yg minah bertudung yg slalu kena tangkap khalwat kt hotel ngan jantan..terima khaseh thank u..

        1

        0
  4. Anonymous says:

    Ktanya Mau aisyah jd ustazah bile besar nnti Kan!! Tpi kcik2 dh di ajar pkai Camtu.. mmg dia blom Ada dosa tpi ibu bapa yg mencorakkn ank2.. bkn Setakat x elok org pandang.. skrg pun Ada org mental dgn budak2 pun bernafsu jga2 la cheta.. lg Satu x kembong ke perut si aisyah tu?? Masuk angin..

    12

    0
  5. Anonymous says:

    apa yg kita belajar dr semua ni?
    senang je. jgn jadi mcm dia. fullstop.

    11

    0
  6. Ella says:

    selalu tgk post bella ni asyik menyokong benda yg salah je..mcm ayt ni:

    “Memanglah harus melentur buluh daripada rebungnya tetapi cuba kita cermin diri kita balik, adakah kita sudah cukup sempurna untuk mengkritik orang lain?”..

    bella,adakah sebab diri kta x cukup sempurna jadi kita x boleh tegur org di sekeliling kita yg terang2 buat salah.?pleaselah bella.kalau benda tu da salah salah lah ia.xya tegakkan benang yg basah please.

    10

    0
  7. Anonymous says:

    che ta ni kekadang mcm nk provoke org2 melayu. lantak ko lah che ta..jgn sampai allah turun bala.

    9

    0
    • yana says:

      jangan mintak cmtu.. sebab kalau Allah bagi bala bukan bagi sorang je,, dia bagi seluruh umat or negara.. contoh zmn nabi dlu kaum luth, Allah murka sampai terbalikkan bumi.. s

      7

      0
  8. Anonymous says:

    tak payah nasihat. artis mcm ni bukan nk dengar. ego..

    4

    0
  9. Anonymous says:

    ramainya la rakyat malaysia follow perkembangan che ta ni

    1

    1
  10. Zass says:

    Kan dah ada sekor pedo terlepas kat sini. Nara, tolonglaa tapis komen2 lucah dan tak bertamadun camni wehh

    2

    0
  11. melati says:

    Lantak ler ko Che Ta….!!! tapi yg penting Ahad saya ader kat GV …!! tunggu Nora Nyanyi jew saya Boooooo kan Nora…, sampai dia abis nyanyi…wakakakakakaaa

    7

    0
  12. Anonymous says:

    silap2 lps ni che ta meroyan kat IG. dia mana boleh tegur. si zain pun takut nk tegur bini dia…hihi

    6

    0
  13. org msia makin lorat says:

    OMG!! loratnya Malaysian gan ni kan..budak kecik aje tuuu..dia pun bila besar takkan ingat dah apa jenis baju mak dia pakaikan! Kita pun takde memory baju apa dipakaikan waktu kecik sgt mcm tu, unless tgk kat gambar aje..GILA LORAT LA CERTAIN FAN KAT MSIA NI..benda kecil tak sepatutnya jadi issue pun..anak dia dah besar sikit nanti tahu la mak dia pakaikan yg senonoh..skrg zaman gebu gebas ni mmg la mak2 tgk anak2 perempuan comel berbaju mcm tu..korang aje yg hati busuk, sentiasa nampak salah org aje..silap2 korang kecik2 selalu bogel aje..who knows…duhhhh!!

    4

    11
    • lalala says:

      org normal tgk mmg comel, tp kita mesti ingat, disekeliling kita ada org x normal cth. phidophile..diorg tgk lain yg difikir..tak salah menegur, klu bkn utk kebaikan emak, utk kebaikan anak yg tak tau apa2 tu..sekian.

      10

      1
      • jgn sibuk2 hal org says:

        dia tahu jaga anak dia..kenapa org luar mcm kau nak sibuk2 suruh dia itu dan ini? anak kau ke tu? bukan kan! tu anak dia..biarlah dia corakkan..kalau kau pun mesti tak suka org lain sibuk2 hal kau dalam/luar kain, kan! hishhh..lorat derr!

        0

        9
        • lalala says:

          dh betul la tu dia tegur, dia tegur pn benda yg tak betul.. esk2 ade pedophile salahguna gmbr ank dia ke kidnap ke ape, bru nak tegur dh terlambat derr.. mase tu lg byk org salahkn mak dia dok gile glamer upload gmbr, mcm tak hengat lngsung kselamatan ank kat zaman tech ni.. klu dh tak nak dgr nasihat, pi suh msukkn je ank tu dlm peti, jgn dok uplod gmbr yg tah pape kat media sosial der..

          0

          0
    • Anonymous says:

      Yg lorat adlh kau.. anak die yg dh besar gedebak tu pon die x tego sbb xberbaju.. si ammar tu. Inikn pula aisyah wktu besar.

      4

      0
    • Anonymous says:

      mesti kecik2 dulu mak ko pakai baju mcm tu kt ko…kann???

      1

      0
  14. Anonymous says:

    sampaikan anak pon nak kritik.. ecah umoq brapa nak tanya sat.. saja la nak habaq, ak dulu masa kecik2 bukan stakat baju nampak perut, seluaq nampak paha, 2 pieces pon ak pakai.. kalau da x muat siap berganti lg.. ak pakai skirt masa sekolah.. satg kata plak parents ak x tau agama.. dak aih dlm masa yg sama mama ak pesan nnt hat ni x ley pakai hat ni kena pakai mcm ni.. hat ni kena laboh, hat ni pendek xpa.. hampa paham dak proses pembelajaran.. alhamdulillah cukop umoq automatically kita tinggai apa yg x boleh.. & ak x pernah rasa dah nak pakai baju2 ketat, baju2 singkat, sat tocang ataih, sat tocang bawah pasai aku dah puaih pakai suma tu.. ak dah puaih tunjuk rambut ak kat org.. so malaysian please laaaaa.. wakeup!! cukop2 la rosak minda kita.. budak2 pakai x kena org tua pakai lagi la x kena..

    2

    4
  15. Anonymous says:

    Sbgai sorg ibu ak kecewa tgk parents cenggini. Bju sleeveless utk dak kecik ok la. Tp kalau menampakkn perut mmg xsesuai. Mmg aisyah xde aurat lg. Tp cb bygkn klu aisyah pkai stoking pjg yg strips tu ngn miniskirt dgn alasan die xde aurat lg. Sesuai ke? Mmg x sesuai la utk bdk kecik. Ak tgk si ammar tu pn x berbaju..mak ayah wat lantak je ngn alasan die da besar pepandai fkir. Ko tu PARENTS.. U SHOULD ACT LIKE PARENTS. ni fikir GLAMERR DUNIAA.. omg.. che ta n zain ni kirang DHA dlm otak ke ap.

    3

    2
    • Anonymous says:

      apasal baju sleeveless tu ok pulak makcik? mnampakkan perut tak ok pulak. bukan dua2 pun aurat ke. bagi aku sama je nampakkan peha ke perut ke rambut ke lengan ke, kalau nk didik anak tutup aurat, pakaikan telekung la, ni boleh pilih2 pulak tunjuk lengan ok, tunjuk perut tak ok..kah kah kah kah!!

      1

      2
      • Anonymous says:

        Kan ak ckp..kalau pakai sleveless tu mmg sejenis pakaian bdk kecik.. sejenis FESYEN BDK KECIK BOLEH PAKAI. MMG AISYAH XDE AURAT LAGI..XBERDOSA. TP KALAU KO PAKAIKAN ANAK STOKING SEXY YG JARING2 TU. LPSTU BAJU BRA UTK ANAK. TU KN X SESUAIIII…PAHAMM..TU BAJU FESYEN ORG DEWASA YG SEXY PD MATA. PAHAMMM

        3

        2
  16. Mama says:

    bila org merpsersoalkn dan menegur mesti kita akn ckp alah lorat la eh..semua bnde nk kritik..nk pertikai..mcm la ank depa pkai bju kurung dr umur setahun smpai besaq..hehehe..tp sebenarnya silap kita sendiri jgk..terlalu mndedahkn diri..semua bnde nak tayang..kita yg bukak ruang org mengata..kebanyakan makayh bila ank lahir nk suh jd ank soleh la..ustazah la..nk hntq sekolah agama la..tp yg peliknya cara didikan dr kecik dah suh pose mcm2..tyg gmbr dlm fb insta jd tontonan..pkai bju tak kene dgn body..dok ajar myanyi menari..ya mmg budk tak ada dosa..tp kalau dah tbiasa gitu didikannya sampai besar kmungkinan gitu la acuannya.time tu nk myesal pon tak bguna.

    8

    0
  17. Anonymous says:

    alahai dress mak nye mahal..tp dress ank mcm beli kt pasar malam je hmmm

    4

    1
  18. greenfingers says:

    masa aku kecik2 dl, aku igt lg mak aku pki kan skirt, klu keluar mana2 manjang skirt, kdg2 pki baju sleeveless. Aku ada sepupu kelantan aku ni terbalik, mak dia slalu pki kan dia baju kurung tutup litup semua. Depa duk hina aku n adik beradik lain sb pki skirt, duk ejek ckp nmpk spender smpi aku nangis2 kne ejek n dihina mcm tu. Last2 aku mintak mak pki kan tudung masa tu darjah 5 time bulan pose sb kat sekolah pn budak2 duk kutuk aku xpki baju kurung g sekolah. Bila masuk sekolah menengah, alhamdulillah pakaian aku still maintain tutup apa yg kena tutup. N sepupu aku yg kelantan tu, yg masa kecik2 pki tudung molek, dh terbukak semuanya. Aku just nk ckp, budak2 even kita ajar pki tudung dr kecik, tp xreti nk ajar anak tu basic agama lain, ke laut jugak akhirnya. Tp aku rasa time skang bahaya utk budak2 sexy2, apatah lg jenis mak pak yg suka pos gmbr anak dia bg satu dunia tgk.

    5

    0
    • unknown says:

      hah samala ngan aku.. umur ecah ni bukan stakat baju nampak perut, seluar nampak paha, 2 piece pon aku pakai.. kl dh x muat siap berganti lg.. sekolah pon pakai skirt.. ngat lg ustazah ak tanya “kamu ni Islam ke”.. sbb ak ngan sorg tomboy ni je x pakai tudung.. bila cukup umur ok ja ak ubah penampilan.. yg pakai tudung plak londeh habis suma.. yg penting proses pembelajaran

      2

      1
  19. Rokiah Che Wan says:

    Haih la nek ta… we are living in a sick society. che ta tau tak pedophilia tu menatang apa? tau tak berapa ramai pedo berkeliaran skarang ni lebih2 lagi di alam maya. silap2 ntah berapa banyak gamba si aaisyah dah jadi modal diorg melampiaskan nafsu. nauzubillah. apa jenis ibu kamu ni. be protective la sikit. she’s an innocent girl and tak mampu buat keputusan sendiri lagi. kesian aaisyah..

    9

    -1
  20. hanis says:

    let say letak tepi soal aurat since ecah pun masih budak.. tapi, pedophile everywhere tau.. nauzubillah la.. tp klu anything happen, how? nk blame sape? of

    4

    0
  21. cik bunga says:

    Korang ni over la. Dia tu kecik lagi. Baby buka ada aurat pun. Relax la. Nnt dia sah besar pandai la dia dress up elok2

    2

    3
    • hassler108 says:

      ko ni pi sekolah agama x abis ker

      2

      2
    • Anonymous says:

      orang2 yang mengkritik ni agaknya lahir2 terus dipakaikan kain telekung kot. cer tegok skeliling, anak2 kecik dlm famili kamu, dorang semua dah pakai tudung ke. tak kan. cuma dorang seksi part lain, bukan nmpak perut. tapi tetap seksi gak kan.pakai skirt, pakai sleeveless, so apa bezanya dgn aisyah yg nmpak perut ni? tggu budak tu dh betul2 paham, baru ajar. skrg cheta berbuih mlut ajar pun bukan ecah paham.yg dia phm, nak nenen, nak tdo, hahahah rilek sudah

      3

      1
  22. kau says:

    nk wat camne….dah omak dia bodooooooooo

    5

    0
  23. chek toh says:

    ala korang ni semua jeles anak korang tak comel, and mostly yg komen ni pun bukan ade anak. kaki sebuk je lebih mendengki tak habis.

    2

    3
  24. lynn says:

    My Goodness. Aku selalu sokong bab tegur pasal aurat but for God’s sake, ini budak bawah umur lagi. Dosa pun tak tercatit. Mana tang dosa bukak aurat tu?
    Cek balik buku agama masing2. Tapi sebagai ibubapa mmg wajib la jaga anak tu betul2 biar terbiasa pakaian sopan
    Jangan nak belasah org je, semak habis-habisan

    2

    1
    • Anonymous says:

      MMG LA X BERDOSA. HABISS..KALAU ANAK KO TU PAKAI BIKINI SO XPELA..SBB X TERCATIT DOSA. KALAU NK BERPAKAIAN BIAR LA BERSESUAIAN DGN UMUR. TULA MKSUDNYA. YG MENYOKONG NI SEMUA XDE ANAK LG

      1

      1
  25. Rondoletti says:

    Jadi kat sini, isunya adalah sbb Che Ta ajar anak dia berpakaian seksi? Konon2 bila anak2 tak diajar utk berpakaian menurut aurat dari kecil, maka CONFIRM si anak tu akan membesar jadi hancur, jahanam, ahli neraka, begitu? Hey Melayu Loser, jangan cepat sangat jump to conclusions boleh? Suka sangat menghukum sedangkan diri sendiri rabak sana sini!

    1

    1
  26. Pedo suka rosak bdk says:

    budak kecik xder aurat tp PEDOPHILES bersepah dah kat Malaysia ni geram dorang tgk perot bulat ecah tue..

    2

    0
  27. mohd bigshow says:

    komen masing2 mcm bagus…tgk diri sendiri laaa pongomen2 wooooi …dah naik berbulu den tgk komen korang nie…lobih sudu dari kuah

    1

    1
  28. Purut limau says:

    Tak tak nak tak nak tak nakkkkk…nak tengok perot nek ta!!!!!! Perot pellissssss

    1

    0
  29. Aisyhah Dhia Ranum says:

    GADOH LA KORANG SBB MANGKI NI. TAK DA PEKDAH. AKU NAK KENTUT DULU.

    0

    0
  30. Anonymous says:

    Hahaah bdk2 x pe lg x tau pkir x baliaq lg..nu mrah yg dah tau pikir dah telajak baliaq nu pkai x tau la nauzubilah..

    0

    0
  31. Saper2 je la says:

    Polis pn dh pesan supaya ibu bapa jangan asyik upload gambar anak2 walaupun anak2 kecil apatah lagi dgn pakaian seksi2 mcm ni…waspada dgn pedophilia oiii…beruk2 gila seks kat budak2 ni depa tak tengok budak tu mcm kita org normal tengok tau..depa tgk dgn pandangan ghairah depa…bg kita alah budak2 kecik comei je…tapi pada depa hmmmm ‘sedap’…tak takot ke? Kang kena follow kang. Tak peka ke che ta? Tak ambik tau hal sekeliling ke che ta? Tak pe la…anak ko ye dak…lantak ko situ bukan anak aku n aku pun saje je memeriahkan ruang komen ni

    4

    0
  32. Anonymous says:

    Dulu iye2 je nak jadikan anak ustazah… tp ntahlaa che ta… macam slh jalan je ni… tgok lifestyle cmne anak nak jd ustazah kann??

    2

    0
  33. lalala says:

    ko la wakeup..zaman ko kecik2 pkai bju nmpk perut ke peha ke, tu zaman batu belah kot, tak secanggih la ni..org ambik gmbr pn, takdenye uplod k tenet bagai..bukak mta besar2 la wei,ni zaman teknologi mkin canggih..uplod 1gmbr,bjuta bleh tgk..pribadi sorg2 tak same weiii, jnis nafsu kat budak2 dgn mudah dpt mngsa.. ibubapa kene ambik peranan la jga ckit bende2 mcm tu dr jd kat ank, ni tak..lg dia bg snang ank tu jd jnayah cyber bagai.. nak kate mak dia bengap, umur dh beabad dh.. kemaruk publisiti sgt kot

    1

    0
  34. Makusu says:

    Anak aku umur 2thn pun blh sendiri berfikir.. seluar 3/4 pun dia x nak pakai sbb x cukup labuh.. siap ditarik2 lg nak bg labuh.. mungkin dia membandingkan diri dgn org2 di sekelilingnya… sejuk perut ibu dik oii..????

    0

    0
  35. dina says:

    kaum pedophile tertunggu2 jer nak tengok parts of the kids body.
    to them malaysia ni syurga sebab banyak gambar kanak2 yang terdedah akibat di show off kan mak bapak.
    x sayang anak mungkin.
    kesian aaishah…

    1

    0
  36. Biasala che ta. .tgk la siammar tu asyik dok tayang pusat je. Mak dia dh tua baru nk tutup aurat. Tu pun dlm dok berhijab msh nk pkai seksi… Ketat…. 2.

    0

    0