Written by AbangNara | June 23rd, 2017

Tuah ayam nampak di kaki, tuah Rozita Che Wan dapat berhari raya dengan kereta baru. Memang murah sungguh rezeki Che Ta apabila dihadiahkan sebuah kereta berjenama Haval H2 sebagai penghargaan menjadi duta jenama itu sejak Oktober tahun lalu. Bestnya berhari raya dengan kereta baru. Alhamdulillah.

che ta raya

Tambah menarik, plat nombor kereta Haval ini juga sangat special iaitu “RQ2174′. Ia membawa makna Rozita. Amboi. Memang matching dan sesuai sangat-sangat. Tahniah Che Ta atas hadiah yang sangat istimewa ini. Kata Che Ta:-

Alhamdulillah saya tidak menyangka dapat sebuah kereta dengan nombor pendaftaran nama saya sendiri. Haval bukan jenama asing bagi saya dan saya mengikuti perkembangan kereta itu sejak dilantik menjadi duta. Tentang harga nombor pendaftaran itu diuruskan oleh pihak Haval.

che ta raya

Pastinya sambutan Aidilfitri Che Ta sekeluarga akan bertambah meriah dengan kehadiran kereta baru ini. Apa-apa pun diharap Che Ta memandunya dengan cermat dan berhati-hati. Tahniah sekali lagi kepada Che Ta atas penerimaan hadiah ini. Semoga Che Taw akan terus mengekalkan mutu kerja mantap sehingga disayangi dan dihargai seperti ini.
habib raya

P.S: Cepat-cepat jangan lepaskan peluang keemasan dan tawaran hebat dari HABIB ini. Khas untuk pembaca Beautifulnara, dapatkan diskaun RM3 untuk setiap gram emas dan pelbagai lagi diskaun dengan memasukkan email anda di https://rantaiankasih.habibjewels.com/beautifulnara.  Silalah bersegera ke cawangan HABIB berdekatan anda. Sempat lagi nie nak shopping barang kemas sebelum balik kampung. 

34 responses to Che Ta Bawa Pulang Kereta Raya Jenama “Haval” Dengan Plat Nombor RQ2174

  1. nok gebuzzz says:

    untung btol jadi artis ni…jadi duta mmg confirm dpt brgnyer,dah mmg kaya dpt byk brg free…rezeki masing2….siapa lah kite nak persoalkan…

    17

    0
  2. Amy says:

    This money is better of for those who really need it..

    12

    0
  3. maenon says:

    jom cium kentot saya???? free of charge jewww..

    1

    0
  4. johnny bravo says:

    WHO CARES !!!!! get lost makcik attention seeker..

    3

    0
  5. Anonymous says:

    kawin sponsor,beranak sponsor, becuti sponsor, baju raye sponser, kete sponser….mati nanti sape la yg sponsor

    10

    0
  6. Cupcake says:

    Shut up Makcik tua!

    1

    0
  7. Kasih ke saye aje lah

    0

    0
  8. tina fazlita says:

    che tak..sikit ari hang dapat keta mayat !!! ok gak!!

    0

    0
  9. suka hati says:

    boleh pulak no plat mcm tu?JPJ mana JPJ.. kalau org biasa tergedik-gedik nk saman.

    0

    0

Leave a Comment

Optional