Written by AbangNara | June 22nd, 2011

marsha sudah kahwin

Kecoh satu Malaysia kononnya Marsha sudah berkahwin di FRIM, Kepong Ahad yang lalu. Rupa-rupanya itu semua propa sahaja. Bukan salah Marsha tapi rasanya salah wartawan-wartawan yang terus membuat cerita tanpa menyiasat terlebih dahulu. Sebenarnya gambar perkahwinan ala “garden wedding” Marsha hanyalah rakaman untuk video klip terbarunya.

Jadi untuk anda yang masih bercita-cita atau menyimpan perasaan kepada Marsha, ini bermakna anda masih anda peluang lagi. Jangan segan jangan malu. Marsha masih single mingle lagi. Hehehe. Good luck mengorat Marsha.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

57 responses to Cerita Marsha Kahwin Hanya Propa Sahaja Rupa-Rupanya

  1. terkejut betul bila dengar cerita dia kahwin
    yela, xde angin, xde ribut
    tup2 dah kawen…

    urm biasalah tu..wartawan sentiasa cari isu2 hangat untuk lariskan akhbar
    sampai keluar muka depan Metro lagi..

    tapi rasanya ni pun salah marsha jugak..
    sebab dia sendiri yang cakap macam tu kat wartawan

    pelik2 betul dunia artis zaman sekarang..
    benda macam kahwin ni pun nak jugak wat propa2

    Entry Terkini:
    WOW! Perodua Myvi 2011 ada Warna Hijau (Limited Edition) !

    0

    0
  2. marsha masamm says:

    1st!!! frontpage harian metro lagi!!

    0

    0
  3. mel says:

    mamat tu macam shah jazle je!

    0

    0
  4. mel says:

    mamat tu macam shah jazle la!!

    0

    0
  5. enth pe2.... says:

    pe mslhnye nie???salah wartawan ke slh marsha??…agak annoying lh bce sni len, snie len….surat khabo metro tue, front page lg…jgnlh nk wat crite klu xpentg…rse cm membzir jek bce…kalau dia nk kawen pun biarlah….perlu ke letk front page…pelik…

    0

    0
  6. artis hebat says:

    kalau dia nak kawin pun bgs apa,ala biar la yg penting dia bahagia dah la

    0

    0
  7. kid says:

    propa memang laju je orang buat.. heheh…

    0

    0
  8. Siti Raja says:

    HARAP MAAF…TAK LAYAN PUN….HAHAHA

    0

    0
  9. LuLu says:

    marsha ni agama ape ye??

    0

    0
    • Ann says:

      Dia agama kristian

      0

      0
      • i am xoxo says:

        bkn kristian kut? coz dia punye agama pantang pakai rantai n anting2… tpi xsure agama ape…

        0

        0
        • raisha says:

          agama dia seventh day adventist. lain dgn kristian

          0

          0
        • girllgirll says:

          ermm untuk panduan kita org, seven day adventist tu kristian jugak…jangan la sukahati cakap…agama tu salah satu cabang dalm agama kristian…macm roman chatolic, anglican.methodist adalah slah satu cabang dari kristian…seventh day adventist bukan ada kat sabah saja..tapi around the world..saya org sarawak dan saya pun seventh day eventist kristian….kami org tak pake barang kemas dan tak makan daging babi…kami org tak makan seafood kecuali seafood yang ada sisik…dan kami sembahyang hari sabtu…agama tu mcm sama dengan agama jews tapi jews tak percaya dengan jesus christ tapi kami org percaya…jangan nak buat propa k….seventh day adventist juga kristian……

          0

          0
        • huahua says:

          hahaha lawak la korang ni….. lagi best bc komen drp main story..huahua

          0

          0
        • boka says:

          dia kristian la… seventh day adventist is also kristian.. kristian banyak cabang.. i know because im kristian. n one more thing x semestinya kmi x bleh pakai barang kemas sprti cincin, rantai, gelang… itu hanya tidak digalakkan.. just want to let you know.. saya tidak mahu ada org silap paham. thankyou

          0

          0
        • xxxxxxxxxx says:

          eh 1st time dgr agama kristian xleh pakai rantai n anting2??? aku tgk ramai je kristian pakai rantai n anting2.huhuuh
          marsha milan londoh. kristian ya.tp kekdg2 kt sabah ni lain, kepercayaan dorg xsm ngn kristian lain cth mcm member aku diorg g church evey saturdy jek, ade plak yg sorg ni leh g sundy jek

          0

          0
        • xxxxxxxxxx says:

          girlgirl xpyah la marah2. bkn semua org tahu pasal cabang2 agama kristian ni.ntah2 org kristian sndri pn ade xtau cabang2 tu.sbb tu org tanya sbb xtau.org xtau tolong la bagitau kan.xpyah la emo2 . no issue pn sbnrnya, just org xtau n nk tau je pon.

          0

          0
        • farieyna says:

          girlgirl tu tak mara.. dia juz nak bagitau n kongsi ttg agama dia.. so org takkan cakap salah k..

          n 1 thing, sabah n mana2 tpt semua sama.. kepercayaan tu, bukan tletak dr mana dia tgl k..

          0

          0
        • raisha says:

          sorry ye girlgirl sbb slh info, bkn sukahati je nak ckp or nak propa. (mcm tuduhan kau tu). nak explain, explain jela..takyah la nak tuduh propa la plak.

          peace.

          0

          0
  10. ape2 je lar labu.. says:

    dh agk dh..sje nk cri publisiti murahan…

    0

    0
  11. nano says:

    kecoh la metro ni. sje nk bg paper laku…len kali jgn caya apa yg metro tulis!!!

    0

    0
  12. queen says:

    biasalah dunia hiburan kalau takada propa mcm ni maknanya dah takada story la u oalls.. Metro buat propa adalah slh satu marketing plan diorg nak lariskan jualan akhbar..

    0

    0
  13. tokei balak miskin says:

    fuh lega, ada can lagi ler aku..sempat kumpul duit lagi ni.

    0

    0
  14. ade aq kesah says:

    wartawan nie xde keje ke??…

    0

    0
  15. greenfingers says:

    harian metro dh jadik mcm mastika la plak..byk bnda merapu n klu kisah sex je, trus jadik frontpage..entah btl entah x :|

    0

    0
  16. bad says:

    jom like page ni nanti aku bg diskaun insyaallah -http://www.facebook.com/pages/AYAM-Golek-Selera-KITA/100239043403390

    0

    0
  17. bad says:

    meh la like page ni nanti aku bg diskaun insyaallah -http://www.facebook.com/pages/AYAM-Golek-Selera-KITA/100239043403390

    0

    0
  18. Karikatur Antarabangsa says:

    Entah apa-apa. Tu pun nak jadi isu. Banyak lagi isu yang lebih penting untuk keamanan sejagat yang perlu diambil tahu. Perempuan ni nyanyi pun sumbang. Urghhh~

    0

    0
  19. eidine says:

    yea..yea.. ajee mnyampah plk aku!

    0

    0
    • fasd says:

      emo sndri ya.. diorang tu artis.. tu cara diorang nak cari duit..

      0

      0
      • fifi says:

        fasd:
        kalau surat khabar tulis pasal artis, artis bukan dpt duit pun. harap maklum. mereka dapat publisiti extra. kalau mcm tu, siapa artis yg kaya, boleh je publish muka sendiri setiap minggu nak popularkan diri mereka.

        tergantung pd surat khabar itu sendiri nak publish cerita apa.

        0

        0
  20. eidine says:

    hmm..

    0

    0
  21. raisha says:

    agama dia seventh day adventist. lain dgn kristian.

    0

    0
  22. rarerariraro says:

    xpenting pon..

    0

    0
  23. nut says:

    ala dia nie artis suam suam gulai je .. sungguh pun suam tapi sodap ..!!

    0

    0
  24. Kurus says:

    sedap suara marsha ni…
    lagu mesti menonjolkan ‘aset’ suara seseorang..baru ump..

    0

    0
  25. Rupa cantik bakat kira ok laa…..tapi masih solo…tak ada ke yg. nk. ambik buat bini….

    0

    0
  26. mj says:

    Apa pun bangsa dan agama dia tak penting yg penting kita kan 1 malaysia.

    0

    0
  27. nurul says:

    ish kesian marsha kena lalui gosip. yg tidak benar. yg wartarwan pun bknnya nk siasat pun pakai tulis jeee.nama baik marsa dh jdi nama buruk sian marsha. wartawan kene tulis dlm surat khabar balik yg semua nie berita angin jee. ye x tp rasanya saya nie emosi sgt hehehe

    0

    0
  28. gula_melaka says:

    EPIC FAIL.HAH.HAH.HAH.

    0

    0
  29. kalau dah suam2 taik cirit balik kamponglh…..buat dipersenda org., ciannn….nak jadi artis jugak.

    0

    0
  30. miss wawa says:

    apa nak kecoh?bukannye popular pun marsha..kdg2 wartawan aje yg buat kecoh!

    0

    0
    • media oh media says:

      da kuar dlm twitter dia kahwin.wartawan pun cucuk la.kalo benda tak betul cakap je la x betul.yg nk main tarik tali tu awat la…aduiiyaii….pening la dengan artis ni.banyak propa…nama baru nk naik tapi da buat perangai

      0

      0
  31. Sakit Mata Tengok says:

    Saja cari publisiti murah…ni la kalau artis suam2 kuku…

    0

    0
  32. media oh media says:

    Hmm…bila ditanya da kahwin ke belum minah ni jawab i had a wedding…tapi bila dia jawab dalam BM dia ckp ‘ya…ahad lepas di FRIM’…bila ditanya lagi itu utk vklip or ape….dia jawab nanti dia terangkan dalam sidang media.adush!cakap terus kan senang.ckp la kawin dlm vklip n pa2 hal akan dia terangkn dlm sidang media.kat paper lain leh plak dia terangkn benda yg betul.medai bukan untuk cari publisiti murahan

    0

    0