Written by AbangNara | October 2nd, 2009

Korang perasan tak tahun ni macam banyak betul kisah artis malaysia masuk hospital. Mula-mula dulu kisah Ida Nerina jatuh tangga, pastu cerita allahyarham Yasmin Ahmad,  kemudian cerita  Ahmad Busu kerana kena strok masa tengah bulan puasa lepas. Imuda pon ada sakit juga, KakNara pernah nampak dia kat Hospital Selayang. Belum lagi kisah lama-lama dulu macam Azean Irdawaty kena cancer, Bienda kena sakit err jantung ek?

Semalam pulak kisah Aleeza Kasim masuk Damansara Specialist sebab kena buat pembedahan selama 3jam.  Kak Nara rasa itu sebab sinus lah, tapi tataulah sebab dalam soratkhabar kata pembedahan keluarkan kuman dari kepala. Ish, mesti sakit kan, aduhh ngilu rasa kepala terbayangkan pembedahan macam tu.

Bukan murah tau nak masuk Damansara Specialist tu, mahu berpuluh ribu untuk pembedahan yang Aleeza Kasim buat tu.

Artis-artis ni buat pembedahan mahal-mahal ni , korang rasa sapa bayar? kalau yang pegi hospital kerajaan mungkin sebab takde duit, atau pon sebab artis tu takde insurans. Haaa, bab insurans ni Kak Nara memang expert OK, sebab korang jangan tak tahu pekerjaan sebenar Kak Nara adalah insurans ejen. Haaaaa~~ mesti korang takut dengar kan? hahaha.

(INI IKLAN TAK BERBAYAR) Sapa yang nak amik insurans/takaful tu bolehlah yer jumpa/call/email Kak Nara  [email protected] ataupon korang pegi kat blog Kak Nara ya @ http://lorongsetia8.c0m.

Boleh korang dapatkan sign autograph Kak Nara sekali, hahaha, jangan maree~~~

268 responses to Cerita Artis Masuk Hospital

  1. Penari Poco2 says:

    adakah aku yg first…???hehehe

    0
    0
  2. kira-kira says:

    ish….ish……ish…………npela..

    0
    0
    • masuk hospital tu sebagai tanda amaran dari tuhan.. Walau kita glemer sekalipun, orang kenal sekalipun, bila time sakit sakit jugak.. takde yang kebal nya.. sakit ni sebahagian daripada tanda supaya ingat kat mati… So kepada artis yang ada kat bumi malaysia ni, bertaubat la sebelum terlambat…

      ======================================

      Jom Download Movie dan Lagu terbaru hanya di : http://sengal.ning.com

      ======================================

      0
      0
  3. yaya says:

    1st

    0
    0
  4. violet says:

    kak nara promote insurans lg…

    0
    0
  5. yaya says:

    kak nara lupe nak letak nama allahyarham ustaz azri kumpulan rabbani

    0
    0
  6. kira-kira says:

    eh aleeza kasim 2 skit pe ehk???
    npe kuman smpai kt kpla 2…..huhu..

    0
    0
  7. hantupensil says:

    insuran kesihatan ada x kak nara?

    0
    0
  8. EclipsE says:

    kak nara eclipse pon nak amik la…
    xpenah ade insurans…
    n xfamiliar dgn bnda2 mcm ney…
    cm ne nak bt ek??

    0
    0
  9. insuraya says:

    XPNHNYA DPT 1ST

    0
    0
  10. violet says:

    emmm
    test lg
    mic rosak ni..

    berdua dgn mu,,
    pasti lbh baik..

    0
    0
  11. insuraya says:

    balik……

    0
    0
  12. violet says:

    bgs pic aleeza tu dr tepi.
    law dr depan kompom x kelip…
    ;)

    0
    0
  13. violet says:

    wat pembedahan mhl2 datok la byr..hehe..
    sume ada datok pe..

    kak nara ins aper eg?

    0
    0
  14. kira-kira says:

    mne sume org pg???
    xkn sume pg cri insuran kot…

    0
    0
  15. ammey says:

    ksian diorg……….
    emmmm yg 2a tu besa la pnykit….
    yg muda neh da yg sje cri pnykit…..
    mudah2an cpt smbuh…amin…

    0
    0
  16. ANneDeSilva says:

    anne in the house…

    0
    0
  17. Penari Poco2 says:

    korang x balik lg ker…???
    aku stil lam opis lg nie, japs g nak kuar dah…
    nak round2 kat pasar dl…

    0
    0
  18. hantupensil says:

    mane gamba aku..????
    help help…..help….

    0
    0
  19. violet says:

    test
    nk tgk kwa x pic aku yg cute ni

    0
    0
  20. Kak Nara says:

    kaknara tak nak aa promote insurans lebih2 kat sini…ini blog gosip artis …

    sapa nak blh email je kat kaknara ok…

    one to one talk lah, lagi mesra gituuwww huhuhu

    0
    0
  21. kira-kira says:

    ????
    1..2..3..4..5..6..7.

    0
    0
  22. kira-kira says:

    i wanna2 touch u..
    hehe

    0
    0
  23. violet says:

    korang lik kol bape??

    0
    0
  24. EclipsE says:

    TANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

    0
    0
  25. hantupensil says:

    ohh..mata keluar la dikau…
    jgn biar ku tertunggu2…
    aku merinduimu…

    0
    0
  26. ANneDeSilva says:

    ada pulak ko eclipse…

    0
    0
  27. yula says:

    mata memandang mata menjelin
    mataa lah puncanya

    0
    0
  28. ANneDeSilva says:

    saat kita melangkah..
    dandani sayap cinta yg patah
    ku yakin engkau setia untuk selama2nya..
    ku yakin engkau bidadari dalam tidurku..
    ku yakin engkau yg pantas aku tunggu
    ku yakin engkau hadir dalam mimpi indahku..
    kau yg terbaik bgkuu dan no 1….

    0
    0
  29. EclipsE says:

    WEH TANNNNNNN TUE SINGKATAN DR SETANNNNNNNNNNNNNNNN LAH…..

    0
    0
  30. kira-kira says:

    menjeling mnjeling……………
    :-)

    0
    0
  31. ANneDeSilva says:

    lalalalala

    0
    0
  32. kira-kira says:

    eclipse…bibir angelina jolie ke 2???
    hehehehe

    0
    0
  33. ANneDeSilva says:

    anne balik dlu la..
    take care..

    0
    0
  34. EclipsE says:

    aku tgh nak halau setan ney…
    syoh…syoh…
    mn lak kemenyan dgn tmpt bara ney…
    aduh tersalah beli limau lak…

    0
    0
  35. yula says:

    bosssaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

    0
    0
  36. EclipsE says:

    yesssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!
    sok aku cuti….
    selamat hari raya…
    sok pg aku raya smbl collect duit raya…
    hantu raya keluarlah kamu…
    bhati2 semua di jalan raya…

    0
    0
  37. hantupensil says:

    testttttttttttttt………..
    mataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    0
    0
  38. violet says:

    emmmm
    lapor…
    kol bpa?
    kol 6..
    xper lg ket jer..
    ;)

    0
    0
  39. kira-kira says:

    test2……..
    1..2…3…4

    0
    0
  40. kira-kira says:

    kwn2 sume…aku out lu….jmpe sok..insyaallah…
    nk p bazar syawal jap…….heheh
    salam..bye,,,
    bye violet…nnt kte p bli kete merah kiut 2 ehk..heheh..

    0
    0
  41. violet says:

    g page br la…

    sayang kira..
    jom

    0
    0
  42. pening says:

    setiap hamba tu akan d uji Allah dgn berbagai ujian..knela redho & tabah selalu…

    0
    0
  43. lpas ni dia sedar la kot Aleeza tu..tau pakai baju nk tayang breast.klu besar xpa jgk..ni apom bungkuih ja..HAHA..azab ketika hidup..seb baik x mati..klu x..ntah la..

    0
    0
  44. wanaRa says:

    hmmm….d suruh tobat lah tu…

    0
    0
  45. ctzen says:

    waduuuuhh….
    tak tahan melihat fotonya pak

    0
    0
    • ctzen says:

      patut ler ada kuman ghopenyer…
      haa pas ni kalo kuman noty tu dh xde, boleh pikir ha tang berpesyen, kasik tutup sikit.
      cih jahat kuman ni taw…
      benci i.

      0
      0
  46. pingkypanthers says:

    huh minah ni seksi x hengat…
    pas ni x yah ar seksi2 lg yerk….

    0
    0
  47. ahmadrizman says:

    ingat kliwon tadi

    0
    0
  48. azmee67 says:

    Bosan sebab harga barang naik? Layari pinjamanwang.blogspot.com

    0
    0
  49. […] resdung tau. Jauh beza tue ngan barah otak. Boleh refer post sebelum nie yang kami cerita pasal Aleeza Kasim masuk hospital buat pembedahan untuk mengetahui apa yang […]

    0
    0
  50. hanie aimie says:

    siapa yang masuk HoSPItal TU ha.

    0
    0
  51. If I were you I would really try to monetize this blog somehow.. It’s really nice..

    0
    0
  52. porno izle says:

    Hi. I just noticed that your site looks like it has a few code errors at the very top of your website’s page. I’m not sure if everybody is getting this same problem when browsing your site? I am employing a totally different browser than most people, referred to as Opera, so that is what might be causing it? I just wanted to make sure you know. Thanks for posting some great postings and I’ll try to return back with a completely different browser to check things out!

    0
    0
  53. Hello, really like the layout of your site. Would you mind telling me what theme you are using? I’m new to this and I’m hoping to get mine looking anywhere near as smart as yours. Thanks a lot.

    0
    0