Written by AbangNara | May 17th, 2011

dd comel

Selamat bercuti kepada semua rakyat Malaysia. Untuk anda yang terpaksa bekerja di pagi cuti umum ini, marilah bersama-sama kita ceriakan hari kita dengan menatap keindahan Diana Danielle. Senyum senyumlah walaupun anda terpaksa berkhidmat kat ofis di kala orang lain tengah sedap bantai tidur.

Lagi gambar Diana Danielle dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Budiey.

dd comel

dd comel

dd comel

dd comel

dd comel

dd comel

dd comel

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

49 responses to Ceriakan Pagi Anda Dengan Keindahan Diana Danielle

  1. april may says:

    giler ah title nara..cam sdikit………..

    0

    0
    • mokkkk says:

      belum kawin, belum ada anak, tp perut dh selambak. pakai baju bercorset pn xmmpu membendungnya. kalo x jagaaaaa..nayaaaaa

      0

      0
      • conan says:

        itu ler…’keindahan’ la sangat. kan dah ada yang nampak. @ DD, umo mu muda lagi. reshape la balik sebelum terlambat

        0

        0
      • mat lekor says:

        klau duduk mmg la nampak perut selambak .. sepatutnya duduk menegak ala2 pragawati pose .. baru la perut x nampak … apa pon ank dara ni mmg lawa ….

        0

        0
        • cik tipah says:

          betul2..nk fit cemana lg? mcm papan ke? haha..mungkin corset die ketat sgt kot,so kakak2 yang comment sal perut die tew pe lg bagi la tips..al maklum perut kakak2 sume kan maintain slim ..

          0

          0
        • buduh says:

          cik tipah jgn la buduh sgt.pahamkan dulu FIT tu ape….FIT xkan jd kurus cm papan…nk ckp tp xtahu ape2 usah bckp la…FIT kt sni mksudnya badan mcm DD, tp yg lembik2 kt lengan, perut tu xde..PAHAM KAAAAA…kne buat work out..tu cdgn je utk DD supaya dia beringat2…mmg le kami2 ni x cntik cm DD sbb tu kami ingatkan…kami perut selambak tp kami x pakai bju cmtu, so mmg xnampak la…cik tipah perut berlipat jgk ka..? HAHAHAA

          0

          0
      • x kose mak says:

        yg komen 2 pon nth2 lg selambak perutnye..kahkahkahkah

        0

        0
    • pembaris says:

      MARI LA SAM2.. TAMBAH KAN DOSA ANDA DI PAGI YANG INDAH NI DGN TGK AURAT SI DD

      0

      0
  2. mmg indah lagi comel..tidak dapat dinafikan lagi untuk disangkal… ^_^

    0

    0
  3. mr f says:

    Cantiklah Diana Danielle nie..

    0

    0
  4. mokmok says:

    eeiee belum kawin dh ada perut gelebeh…pakai baju2 ada corset cmtu pn xmmpu membendungnya…DD, jgn la pakai ketat2 lg…x seswai la dgn body awak…kalo g exercise sure lh hilang baby fat kt lengan tu..bkn nk suh krus sgt pn, tp biar nmpk fit… =)

    0

    0
  5. Zarina says:

    Dia ni patubuat cardio workout yg lebih sikit. Tinggi dia sama je ngan aku, tp masa aku sebaya dia, takde pun perut menggelebeh apa sumer.

    0

    0
  6. cherrykins says:

    cantik rambut.mcm kartun kegemaran adik ak.ULTRAMAN

    0

    0
  7. owh says:

    tak indah ponnn !!

    0

    0
  8. Delaila Rose Maria says:

    ORANG NYA MEMANG CANTIK TAPI JIKA TAK DIJAGA BENTUK BADAN TU PASTI LAH AKAN NAMPAK TAK CANTIK. DD, HARGAILAH TUBUH BADAN ANDA YANG MASIH MUDA REMAJA ITU YA.

    0

    0
  9. oblivious says:

    tak lawa……

    0

    0
  10. Mem says:

    Ni nk bareback tp tutup ‘ala2 comel’ la ek? Breast tu pn ala2 nk kuar mangkuk tp xkuar la ek.. Emmm.. Papelah cik dd oi…

    0

    0
  11. hint says:

    macam mana nak jaga perut. kalau asyik minum je..

    0

    0
  12. gyulee gyuri says:

    takpa..bg pluang..budak2 lagi katakan…hehehehe

    0

    0
  13. leon says:

    tak lawa ponn

    0

    0
  14. matNisan says:

    HARAP MUKE JE LAWA XGUNE. PERANGAI… HAMPEH. X DE CIRI2 POMPUAN MUSLIMAH PUN. kat fb bkn main gebang post itu ini. poddah! aku xcaye pmpuan ni.

    0

    0
  15. iWantMuslimahGalz says:

    Ketiak itam!!!
    Hahahaha

    0

    0
  16. suke2 says:

    ala…yg pastinya dd ni mmg lawa..yg org lain duk mengata tu mcmla dia tu lawa sgt…tah2 perut pun selambak…stakat tulis kat sni leh la…cuba klo tgk betul2…lgpun biasa la prempuan ada nmpak sket kat bahagian lower abdomen tu…tu sbb uterus…even sekurus mana pun prempuan tu mest nampak buncit sket sbb uterus…klo xnmpak tu yg pelik…korg xda uterus ke?mandul la camtu! haha!

    0

    0
    • sedarrr says:

      kami mmg perut selambak, x cantik pn mcm DD, sbb tu kami sedar diri, kami xpakai ketat2..

      0

      0
      • yaya says:

        hahaha….kami tau ke kamu xpkai ketat2???
        stakat ckp sbb dengki kt dd bolelaaa

        0

        0
  17. kepada Abg Nara yang dikasihi says:

    kenapa susah sangat nak comment kat BN? comment tak appear lepas submit. ada masalah ke dgn server/connection?

    0

    0
  18. Amier says:

    Cantik…….kalaulah aku suami kamu hanya tinggal kita berduaan….disitu jugak aku buat settle!

    0

    0
    • pizza says:

      Sbb tu wanita kena tutup aurat mengikut syariat. Amier kita ni dah membuktikan bertapa buasnya nafsu lelaki, hanya melihat gambar pun dah bole pegi jauh punya…

      0

      0
  19. kk says:

    dd nie masa galaksi interview dia psl kes putus ngan farid.. dia ada mention ‘hanya orang di atas’ yg dia tujukan orang di atas tu bermaksud Allah. so alang2 dh kuar tajuk dd nie, aku nk menegor ckit la kt dd..Allah kta x leh bahasakan ‘orang’ sbb kita x tahu Allah tu berbentuk apa dan lagi satu kita xleh ckp Allah tu di atas sbb kita tak tahu Allah berada di mana..itu yg aku belajar dari Ustaz..Wallahualam…

    0

    0
  20. Sweetpink says:

    Klu dah make up mmng cntik.. Lebih2 lg jurumekap tu mmng expert.. Cuba amek muke lps bgn tido.. Baru la natural!

    0

    0
  21. yassan says:

    FITNAH BETOL LA MINAH NI

    0

    0
  22. mira loma says:

    apa la korg ni. kan ke DD ada masalah dgn rahim dia, ada ketumbahan dlm rahim dia. npk sgt korg x update. pastu suka2 je nk kutuk dia buncit. apaaraaaaa.

    0

    0
  23. eyla says:

    sng cte ttupla aurat dan jgn pkai ketat..pemakaian dlm islam byk hikmahny….watpe mari rezki dgn cara begitu..erm…da bsr len pk kn…wallahualam

    0

    0
  24. anna says:

    tutuplah aurat mu sbelum aurat mu ditutupkan oleh kain kafan.. masih belum terlambat..

    0

    0
  25. ck bukan nama sebenar says:

    bareback lagi….!!!!!

    0

    0
  26. Fsya says:

    hello..kepada sesiapa yang berminat untuk menempah coklat bolehlah menghubungi kami..kami menerima tempahan untuk semua majlis yg memerlukan khidmat kami..ini alamat blog kami..
    fsyachocchocolate.blogspot.com

    0

    0
  27. leon says:

    bca d cari, remy ishak accident..hmm nape bang nara lebih berminat taruh gossip pics yg tak ade la lawanya pun heheh..dri news yg lebih kawww…harap jgn join group repoter sengal yg hanya tau komplen n boikot sana sini,,,,,hehehehe juz 20 kupang frm me :)

    0

    0
  28. rambut cam baru bangun tido je.. tak best.. busyukkk… ha ha!

    0

    0
  29. miszara says:

    biarlah pe org nk kate kt dia pun…seksi ke ape ker….yg penting, aku nk cakap dia mmg cantek….hehe….suka tgk muka lembut dia..kalah ju evans…

    0

    0
  30. kopius few says:

    aku suka gadis yg perut berlipat dan berlapis

    0

    0
  31. green smoke says:

    This is exactly what people need to create more time and money, motivation and getting away from their day job thats trading time for dollars. Leverage yourself with people and money because that is the secret of the super wealthy.

    0

    0
  32. revia says:

    Es hat mich verwundert.

    0

    0
  33. eulexin says:

    Ist einverstanden, es ist die bemerkenswerte Phrase

    0

    0
  34. antabuse says:

    Bravo, this brilliant phrase is necessary just by the way

    0

    0