Written by AbangNara | August 16th, 2011

Sila jangan teruja tengok Abang Nara, tapi sila teruja tengok Samsung Galaxy Tab yang bakal menerjah pasaran bersama Celcom tidak lama lagi.

Video Abang Nara memang fail tapi Celcom + Samsung Galaxy Tab 10.1 memang awesome.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

31 responses to Celcom + Samsung Galaxy Tab 10.1 = Gajet Terbaik Di Hari Raya

  1. MemBesar says:

    ctik rumh..

    0

    0
  2. AbangNara says:

    abang nara pun loya tgk aksi sendiri.

    hahahaha

    0

    0
  3. hpmurah2u says:

    hihihihih…galaxy tab

    regards,
    jom tgk hanpon

    0

    0
  4. Tun daim says:

    ore kelate ko abg nara ni??ade bau budu skit..saje tanya..

    0

    0
  5. bart says:

    wow…abang nara siap letak gambar ultrasound baby lagi kat screen Galaxt tab…anyway berapa minggu usia kandungan tu? moga selamat dan tahniah ;)

    0

    0
  6. Amir says:

    haiya, cantik maa rumah baru bang nara :D

    0

    0
  7. idasella says:

    hahaha. awal-awal lagi da gelak partt yang joget tu ;DD

    0

    0
  8. zooL says:

    abang nara xpandai belakon lah !! hahahaha

    0

    0
  9. Firdaus says:

    abang nara nie mmg fail lah dlm m’review gadget..hahha..jgn marah gurau2 saja.. ;D

    0

    0
  10. hamba Allah says:

    macam kartun la plak aku tgok bro NAra ni… elok join raja lawak la next yr… insyaallah… teman akn undi bro NARa…

    0

    0
  11. redlomo says:

    nak beli jugak la… jelous la tgk

    0

    0
  12. cik mek su says:

    Rasa2 bila nak dipasarkan?..teringin lak nak beli…

    0

    0
  13. lawa says:

    luculah abg nara ni….mmg lawaklah hihihihih like 1 juta

    0

    0
  14. mel says:

    abg nara ni penyabar ya orgnya?

    0

    0
  15. punisher says:

    kalau nara yg buat review..confirm aku x beli…macam haram je…baik ko review artis je…gadjet ni kasik org lain la..

    0

    0
  16. Fauzi Nor says:

    hehehehhe

    Lawak jugak video nie..

    0

    0
  17. wanputra says:

    serius abang nara x berbakat dalam promosi barang.

    0

    0
  18. dieb aziz says:

    abang nara beli ni mahal tak? saya pernah cuba pakai, memang best la samsung tab.
    bila la nk dapat duit sendiri beli ni…

    0

    0
  19. zeff says:

    aku dah beli…tp aku kecewa dgn prestasi dia…ingatkan blh buat call.. patu lagging2 plak mengalahkan galaxy tab 1… yg lbh xbest aku dah jual galaxy tab 1 sbb nak beli benda nie…

    0

    0
  20. XkeelaFerryPulauMutiara says:

    Gay nyerrrrrrr rumah abang nara..auwwwww!!!!!! sesuatuh ker abang ni? ker akak nara???????

    0

    0