Written by AbangNara | May 5th, 2011

celcom iphone 4

Selaku pengguna Celcom yang setia, terasa dah berabad menunggu ketibaan Celcom iPhone 4. Akhirnya impian menjadi kenyatan. Celcom kini dengan rasminya membawakan kepada anda semua smartphone yang menjadi pujaan ramai, iPhone 4 dengan pakej yang sangat berbaloi-baloi. Tambah menarik sebab ada iPhone 4 warna putih yang memang menjadi idaman ramai.

celcom iphone 4

Cerita banyak tak guna jom kita tengok apa plan Celcom iPhone 4. Sekali imbas memang nampak awesome. Dua kali imbas memang terkejut dengan kemurahannya. Tiga kali imbas terus terasa nak pergi beli hari ini jugak.

celcom iphone 4

Selain daripada plan yang menarik di atas, Celcom iPhone 4 datang dengan coverage FREE Insurance. Kiranya Abang Nara tak perlu risau kalau iPhone 4 kena curik, terjatuh lalu pecah ataupun termasuk dalam air. Semuanya akan dicover secara PERCUMA oleh Celcom untuk 12 bulan. Untuk makluman, Celcom adalah telco provider pertama yang memperkenalkan FREE Insurance untuk iPhone 4 di Malaysia. Syaratnya plan yang diambil mestilah plan I248 (tak kira 12 bulan atau 24 bulan).

celcom iphone 4

Bak ayat di atas, plan Celcom iPhone 4 memang mengubah segalanya. Kini hanya dengan RM1,448, iPhone 4 dengan coverage terbaik daripada Celcom mampu menjadi milik anda. Info lanjut sila layari laman web Celcom iPhone 4.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

16 responses to Celcom iPhone 4 Akhirnya Tiba Jua…

  1. Armani says:

    first..hahahhha…

    0

    0
  2. adam says:

    2nd! ahahaha..

    0

    0
  3. jejai sendat says:

    huhhuhuu..i sudah dapat jemputan….drpd celcom..huhhuhuhuh..cantik2..

    0

    0
  4. awe89 says:

    kalau tak silap, ade syarat tambahan.. yg den tak berapa paham..

    Terms and conditions:

    •Only open to the first 100 customers from Corporate Employee Registration and media during the launch event.

    0

    0
  5. joshua Ng says:

    lol!
    ifag

    0

    0
  6. bijan says:

    CELCOM ni mhl lar….ada ker subline call ker main line je… bulan2 bil aku boleh cecah RM 300+…mcm aku ni operator tepon lak…customer service pon lembab… soooo
    apa2 promotion pon mmg aku tak percaya dah~

    0

    0
  7. rz says:

    suke2! tp yg kate buy 1 free 1 tu kat menara celcom je ek?

    bijan : sy mainline.tung jdik suppline.ktorg call free jek.sms,mms,vdeo call sume free.slalu begayut smpai tetdo.haha.

    0

    0
    • bijan says:

      ye keeeee…abis tu…dah 2 bulan lar i bayar celcom utk kebajikan dorg…aishhh..baik bayar zakat…geram jer dgn celcom..dah lar tak hantar any notification..dah tu trus barred…mmg gila lar…yg bengongnya…limit is rm100..tapi total usage is RM 300+…mengong betul lar…..

      0

      0
  8. alaaa nak jugak! T.T tapi kalau beli ikot plan niee mesty bazir sebab xguna kt mlysia T.T

    0

    0
  9. harga tu macam boleh tahan je. tapi rasanya nak tunggu iPhone5 keluar dulu la. dgr citer tak lama lg dah nk release

    0

    0
  10. nu_OX3r says:

    sori klu soklan sy ni noob sgt.kalau cnth sy nk amek Celcom Exec i98.bulan2 sy byr bpe?rm98 ke?cmne plak ngn device price rm1438?Upfront Payment tu pe plak…agak blur.tq yg sudi mmbantu

    0

    0
  11. Huda says:

    salam.meh saya tolong jwb soalan nu_o3r tu.device price tu harga iphone,dgn erti kata lain harga phone.upfront payment=lebih kurang mcm deposit la.total upfront payment=bayaran yang dbayar pada masa beli iphone beserta pakejnya. untuk pakej 98, bulan2 bayar RM73 untuk setahun pertama.sbbnya 98 tolak upfront payment/12 bulan.. :)

    0

    0
  12. terbaikk la iphone4 nih..

    0

    0
  13. farra says:

    hi..jz asking..coz tgk pkg cel iphone tu ade tuk prepaid kn..for xpac/s.o.x/u.o.x..mne lg berbalai gne?use yg pospaid or prepaid?

    btw, aftr end contrct , dy tulis kt t n c leh change the bill plan..mean still pospaid ke?xleh chnge prepaid?

    0

    0
  14. farra says:

    hi..jz asking..coz tgk pkg cel iphone tu ade tuk prepaid kn..for xpac/s.o.x/u.o.x..mne lg berbalai gne?use yg pospaid or prepaid?
    owh btw, aftr end contrct , dy tulis kt t n c leh change the bill plan..mean still pospaid ke?xleh chnge prepaid?

    0

    0
  15. Allegro.pl says:

    This really answered my drawback, thank you!

    0

    0