Written by AbangNara | July 3rd, 2012

Sudahkan anda melihat TVC Celcom First yang menunjukkan bagaimana Teriang, seekor gajah sentiasa mahu naik ke tempat yang lebih tinggi? TVC ini menggambarkan Celcom First adalah satu revolution plan yang sentiasa satu langkah di hadapan dan yang terbaik untuk kita semua. Kalau anda belum tengok, sila tengok TVC tersebut di bawah.

Menarik kan? Kalau anda tahu apa yang ditawarkan oleh Celcom First, tentu anda akan lebih teruja. Silap-silap terus pergi tukar plan hari ini. Seperti taglinenya yang berbunyi “There’s A First For Everything”, Abang Nara paling suka fungsi dedicated customer service untuk pengguna Celcom First yang diberi nama First Advantage.

celcomfirst

Namun bukan itu sahaja yang menarik di dalam Celcom First. Ada 3 bahagian utama yang anda akan dapat kepuasan sepenuhnya iaitu Control, Convenience dan Priority. Sila baca detailsnya di bawah.

celcomfirst

Mesti korang fikir harga plan Celcom First ini mahal sebab fungsi-fungsi yang awesome ini kan? Jangan risau. Anda boleh gunakan Celcom First dengan harga serendah RM40 sahaja. Dan satu lagi fungsi menarik Celcom First ini ialah ianya akan secara automatik upgrade plan anda sekiranya penggunaan tersebut mencecah plan-plan di bawah. Cool kan?

celcomfirst

Mari kita buat perbandingan plan-plan Celcom First dengan plan-plan company lain di luar sana.
celcomfirst
celcomfirst

celcomfirst

Terbukti jelas yang Celcom First memang menawarkan harga paling berpatutan dan lebih baik daripada pesaing-pesaingnya. Tak sia-sia selama ini Abang Nara menggunakan Celcom. Dahlah ada network yang paling luas, internet pun not bad kelajuannya dan paling penting, kat kampung Abang Nara still 3G lagi line dia. Hebat kan?

celcomfirst

Jadi tunggu apa lagi? Bertukarlah kepada Celcom First hari ini juga supaya anda mendapat yang terbaik di dalam penggunaan telefon anda. More info sila lawat laman web Celcom First sekarang jugak.

[jetpack-related-posts]
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

8 responses to Celcom First – Yang Terbaik Untuk Diri Ini

  1. Shining says:

    Jom saksikan 8JAM di pawagam esok malam.

    0

    0
    • wooney rooney boney M says:

      Paleotak ko naharrommm

      0

      0
    • Anonymous says:

      ko nak byrkan tiket? klu ko byrkan dulu aku nak la, klu citer ni best aku byr blk kat ko, klu x best, aku xyah bayor.. deal?

      0

      0
  2. comei says:

    komen xde kaitan dgn entry. haha… pa pun, msh pengguna setia maxis dari zaman sekolah dulu hingga sekarang. langsung x tukar no lagi. hehe…

    0

    0
  3. Anonymous says:

    letihlaa layan segala bagai plan2 neh…duit tarak dok diam2 sudah…aku byk duit sok2 sumer plan aku langgan…hahaha

    0

    0
  4. wakil haiwan malaysia says:

    harap2 semua haiwan dibumi malaysia mendapat makanan yg mencukupi…tempat tinggal yg selesa…kalau boleh jangan ganggu habitat haiwan2 itu ya…lagi satu sila tambah doktor2 haiwan agar haiwan2 ini mendapat rawatan sebaik mungkin…sekiranya terdapat manusia yg didapati mendera haiwan maka hukuman perlu ditingkatkan supaya menjadi pengajaran kpd manusia bahawa haiwan juga adalah makhluk Allah…

    0

    0
  5. Breakeven says:

    eeeii..cutenya gajah tu..
    hihihih
    iklan ni comel

    0

    0