Written by AbangNara | March 20th, 2009

Sekarang ni memang tengah hangat undian untuk Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2008. tapi kami rasa BH tertinggal satu lagi kategori penting, iaitu..jeng jeng jengggg

Juara Berkemban kategori Artis Wanita.

calon- calon nya ialah

atilia

atilia

 
Written by AbangNara | March 20th, 2009

gambar seksi zakiah anas

First time tengok gambar seksi Zakiah Anas berkemban pakai tuala kat atas nie, memang terkejut jugak. Takkanlah si pengacara 999 ini sanggup nak ambil gambar macam nie.

Lepas tengok lama-lama, rasanya gambar ini telah disuper-imposekan. Kesian Zakiah Anas jadi mangsa. Siapalah yang jahat sangat sanggup buat macam ini.

Written by AbangNara | November 30th, 2008

Entah bila Zakiah Anas mendirikan rumah tangga, tup-tup hangat berita baru-baru ini yang Zakiah Anas meminta cerai dari suaminya. Misteri betul, bila masa iye Zakiah Anas jadi isteri orang?

Zakiah Anas, 42, telah meminta cerai menerusi Mahkahmah Rendah Syariah Shah Alam dari suaminya Mohamad Yusof Mohamad Taib, 46. Pada hari perbicaraan kesnya, suami Zakiah Anas gagal menghadirkan diri ke mahkahmah.

Mengikut sumber-sumber yang boleh dipercayai, suami Zakiah Anas ingin menyelesaikan kes ini tanpa melibatkan mahkahmah.Dengar khabarnya, Zakiah Anas sedang hangat dilanda cinta dengan seorang pegawai polis yang lebih muda daripadanya. Benar atau tidak, itu hanya mereka-mereka yang berkaitan sahaja yang tahu.

Kita tunggu dan lihat apa yang akan terjadi dengan kes ini. Nampaknya tahun 2008 ini dipenuhi dengan kes cerai berai suami-isteri personaliti dan artis Malaysia.