Written by AbangNara | October 27th, 2009

Tengku Ratu Haidar. Wah, glemer sungguh nama itu. Tak terpikir dek fikiran kami yang rakyat biasa ini. lepas ni akan ada trend baru menamakan anak macam itu. Mesti comel lote putih gebu anak Linda & Que Haidar ni…tengok mak nya lah yer.

Linda selamat melahirkan Tengku Ratu Haidar semalam, di Gleaneagles Ampang. Que Haidar masuk dalam bilik bedah temankan isterinya, yeah memang inilah lelaki gentleman yang kita boleh contohi.  Sesapa yang ada pengalaman gempak di bilik bersalin boleh share mana tau ada tips-tips yang berguna.

Gambar baby Ratu belum ada ya, kena tungguuuu~~

Tahniah Linda Jasmine & Que Haidar daripada kami semua di Beautiful Nara….

Written by AbangNara | April 17th, 2009

que dan linda

Masa malam ABPBH 2008 hari tue, kami dah perasan sikit kebesaran badan Linda Jasmine. Lengannya agak lebih besar dari biasa. Maklumlah orang tengah mengandung. Bunting pelamin la katakan.

Tapi yang tak tahan bila Que Haidar dengan ikhlasnya cakap dia suka melihat badan isterinya semasa mengandung. Memang sempoi la Que Haidar. Betul kata sesetengah orang, wanita yang mengandung nampak lebih seksi.

Harap-harap Que Haidar sabar ye. Jangan bersenam lebih-lebih. Nanti terganggu anak dalam kandungan. Anyway Que dan Linda Jasmine nampak sangat-sangat sweet.

Written by AbangNara | April 10th, 2009

linda jasmine bunting pelamin

Linda Jasmine khabarnya dah bunting pelamin kena penangan dari Que Haidar. Hebat sungguh Que Haidar. Sekarang ini rasanya kandungan Linda Jasmine dah masuk 1 bulan.

Nasib baik Linda dan Que pergi check doktor. Kalau tak jadi macam Ekin yang gugur kandungan.

Tahniah buat mereka berdua. Harap-harap kandungan dijaga dengan selamat sampai beranak nanti. Jangan aktif sangat bersenam lepas nie ye. Hehehe.

Written by AbangNara | February 16th, 2009

Jutaan tahniah kami ucapkan kepada pasangan pengantin baru Que Haidar dan Linda Jasmine yang secara rasminya telah bergelar suami isteri pada hari Valentine, 14 Februari 2009.

Kedua-dua pengantin nampak sama cantik dan sama padan dengan pakaian pengantin putih. Majlis akad nikah telah dilakukan di Bora Ombak secara open air. Sememangnya satu kelainan berbanding perkahwinan artis-artis lain.

Lagi gambar majlis persandingan, akad nikah atau perkahwinan Que Haidar dan Linda Jasmine dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Page 1 of 212