Written by AbangNara | October 27th, 2009

Tengku Ratu Haidar. Wah, glemer sungguh nama itu. Tak terpikir dek fikiran kami yang rakyat biasa ini. lepas ni akan ada trend baru menamakan anak macam itu. Mesti comel lote putih gebu anak Linda & Que Haidar ni…tengok mak nya lah yer.

Linda selamat melahirkan Tengku Ratu Haidar semalam, di Gleaneagles Ampang. Que Haidar masuk dalam bilik bedah temankan isterinya, yeah memang inilah lelaki gentleman yang kita boleh contohi.  Sesapa yang ada pengalaman gempak di bilik bersalin boleh share mana tau ada tips-tips yang berguna.

Gambar baby Ratu belum ada ya, kena tungguuuu~~

Tahniah Linda Jasmine & Que Haidar daripada kami semua di Beautiful Nara….

Written by AbangNara | August 21st, 2009

Sungguh comel Linda Jasmine masa muda remaja dulu. Korang mesti ingat punyalah video iklan nie. Lepas tengok iklan nie, baru kami perasan yang awek dalam tue rupa-rupanya Linda Jasmine. Macam muka budak baru lepas amik SPM pulak si Linda dalam video iklan kat atas tue.

Kalau anda terlepas pandang, ada gambar terkini Linda Jasmine tengah sarat mengandung yang agak menyeksakan mata masa Filem Festival Malaysia baru-baru nie. Cuba tengok dan bandingkan Linda Jasmine yang dulu dan sekarang. Macam langit dengan bumi kan?

Written by AbangNara | August 10th, 2009

linda jasmine mengandung

Wah, wah, wah. Makin membesar nampaknya saiz badan Linda Jasmine sejak mengandung nie. Tapi still maintain cun dan meletop. Oh ye, gambar terkini Linda Jasmin sedang mengandung nie diambik masa Festival Filem Malaysia yang ke 22 baru-baru nie.

Seksi atau tidak pakaian yang Linda Jasmine pakai nie mungkin berbeza dari persepsi setiap orang. Tapi mungkin jugaklah Linda Jasmine tak sangka badan dia akan membesar sebegini rupa. Jadi tak sempat nak beli baju baru yang cukup kain untuk dipakai masa malam FFM22 tue. Tue yang  terkeluar apa yang tak patut dikeluarkan.

Lagi gambar terbaru Linda Jasmine yang sarat mengandung dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | July 8th, 2009

linda jasmine mengandung

Wah, gambar terbaru Linda Jasmine mengandung masih menunjukkan kecantikan dan keseksiannya walaupun perut dah makin membesar. Kagum sebentar kami dibuatnya. Memang tak sia-sia Que Haidar kahwin ngan Linda Jasmine. Maintain mantap gitu walaupun dah berumur.

Kami pulak yang rasa tak sabar nak tengok gambar anak Linda Jasmine dan Que Haidar nanti. Mesti comel mengalahkan anak Erra Fazira. Que dah la muka cam Sudirman. Tambah pulak ngan Linda Jasmine yang muka Eropah skit. Kompem anak jadi model nanti.

Ada lagi satu gambar terkini Linda Jasmine sedang mengandung dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Page 1 of 3123