Written by AbangNara | December 11th, 2009

ashraff sinclair

Ribuan takziah kami ucapkan kepada Ashraff Sinclair yang masuk hospital disebabkan sakit usus. Nampak gayanya agak serius sebab terus kena operate usus dia tue. Harap-harap bukan kanser usus. Sebab kanser usus nie boleh membawa kematian.

Pengalaman peribadi kami melibatkan pakcik kami yang meninggal dunia disebabkan kanser usus memang menyedihkan. Walaupun si Ashraff nie dah jadi macam orang Indonesia dan dah tak reti nak balik Malaysia, marilah sama-sama kita doakan agar dia kembali sihat.

Nasib baik ada bini yang cun melecun temankan dia kat hospital. Taklah sunyi sangat kan?

P.S: Jutaan terima kasih kepada mereka yang telah membeli tudung di ButikNara. Siap ada seorang blogger lagi buat review pasal tudung yang dia beli. Boleh baca kat review tu di sini kalau berminat. Terima kasih banyak-banyak.

Written by AbangNara | August 11th, 2009

bunga citra lestari

Memang sempoi betul lah si Bunga Citra Lestari nie. Pakai gaun tidur tue gi jalan-jalan kat tengah bandar Bali. Salute kami dengan dia. Memang penuh keyakinan diri. Confidence level memang paling tertinggi nie.(gambar ada kat bawah selepas nie)

Kenapa kami kata gambar-gambar terbaru BCL nie adalah Girs Day Out? Sebab tak ada langsung gambar laki-laki kat sini. Gambar Ashraff Sinclair pun tak ada. Jadi rasanya memang diorang kuar pompuan-pompuan jer kot.

Bestnya kalau jadi kaya macam BCL. Nak gi Bali tue pejam mata jer. Leh mandi-manda kat laut. Kami Langkawi pun tak pernah sampai lagi. BCL bukan setakat Bali, Maldives pun dah pernah jejak. Bila nak kami nak merasa.

Lagi gambar terkini BCL di Bali dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | July 20th, 2009

bcl honeymoon

Kalau dalam part I gambar berbulan madu @ honeymoon Bunga Citra Lestari (BCL) dan Ashraff Sinclair banyak pose-pose seksi dan menarik dari si isteri. Kali ini dalam part II fokusnya lebih kepada suami. Asyik-asyik BCL je tak best jugak kan. Ashraff pun nak interframe jugak. Tak gitu?

Ada pembaca yang cakap tempat Bunga Citra dan Ashraff Sinclair honeymoon nie adalah Maldives. Memang nampak lawa dan menarik tempat nie. Kalau ada duit nanti kami pun nak bercadang wat bulan madu kat situlah nanti.

Lagi gambar-gambar honeymoon @ bulan madu Bunga Citra Lestari dan Ashraff Sinclair dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | July 15th, 2009

honeymoon bunga citra lestari

Dulu kami pernah post pasal gambar berbulan madu (honeymoon) Bunga Citra Lestari dan Ashraff Sinclair nie. Tapi gambar tue tak boleh lawan gambar terbaru honeymoon diorang yang akan kami paparkan nie. Memang terseksa jiwa raga tengok.

Ok kami tau yang Bunga Citra Lestari nie memang suka pakai seksi-seksi. Terpulanglah pada dia kan. Tapi bila tengok gambar honeymoon BCL nie, terasa macam minah nie terlebih seksi nie. Ashraff plak nampak cam layan jer.

Bagi kami nak seksi boleh. Kami tak kisah. Tapi janganlah upload kat Facebook ke apa ke. Lek-lek udahlah. Anda tue artis. Jadi ikutan ramai. Skang nie gambar anda satu dunia boleh tengok. Siapa yang malu? Bunga Citra dan Ashraff jugak. Itupun kalau malu la kan.

Lagi gambar terkini berbulan madu @ honeymoon Bunga Citra Lestari dan Ashraff Sinclair dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Anda dinasihatkan tak tengok kalau di bawa umur 18 tahun.

 
Page 1 of 3123