Written by AbangNara | April 12th, 2010

Photobucket

Terkejut beruk kami dengar berita ini, takde angin takde ribut, tiba-tiba aja.

Apa pon, Aleeza Kassim masih menaruh harapan dgn perkahwinan dia..

“Namun, hubungan antara saya dan bekas suami masih baik dan kami dalam proses memperbaiki perkahwinan kami. Saya tidak mahu mengulas lanjut kerana segala-galanya masih dalam proses penyelesaian,” katanya.

“Saya masih sayangkan perkahwinan ini dan ingin menyelamatkan rumah tangga kami,” katanya.

Haa baguslah kalau camtuh, yang boleh baiki tu baiki ajelah, setakat gaduh laki bini tu biasa-biasa aja, kalau tak gaduh tak meriah rumahtangga betul tak?

 
Written by AbangNara | November 30th, 2009

aleeza kasim

Seksa ke seksi? Aleeza Kasim nie dressing dia memang daring dari dulu lagi rasanya. Mesti boleh see through punyalah. Tak tau nak cakap apa. Mungkin dia selesa dengan cara berpakaian macam tue kot. Layan jerlah.

Lagi gambar seksi Aleeza Kasim dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | November 24th, 2009

aleeza kasim

Berikut adalah temuramah kami bersama Aleeza Kasim mengenai baju yang dipakainya di dalam gambar di atas:-

BN: Aleeza, fesyen apa ek u pakai nie? Boleh cuba terangkan?

Aleeza: Oh, fesyen nie namanya menayangkan body anda secara seksi tanpa disedari oleh orang ramai.

BN: Tanpa disedari? Biar betik Aleeza. Kami rasa ramai je yang sedar baju anda nie tak cukup kain.

Aleeza: Oh nie mesti u tengok pusat I jer kan? Sebenarnya keseksian baju tue bukan belahan di pusat. Cuba tengok betul-betul. Apa u nampak?

BN: Hmmmm(sambil merenung dalam ke baju Aleeza). Ok kami give up. Kami tak nampak apa selain dari pusat anda.

Aleeza: Ala u nie. Tak nampak ke bra ngan suar dalam I nie. Penat tau I pakai jarang-jarang gini. Sampai hati u cakap tak nampak. Nyampah I.

Temuramah terpaksa ditamatkan kerana Aleeza Kasim berlari-lari manja sambil bergolek-golek di atas padang rumput ala-ala Hindustan.

P.S: Segala nama, watak dan temuramah ini tidak ada kaitan dengan mereka yang masih hidup atau telah mati. Jika ada ianya hanyalah secara kebetulan.

Written by AbangNara | October 12th, 2009

aleeza kasim

Wah,wah,wah. Bukan main kasar cik Joyah kita nie. Sesedap hati dia cakap kami tulis Aleeza Kasim kena barah otak. Kami cakap mungkin dia terkena Sinus. Sinus dan barah otak adalah 2 perkara yang tersangat berbeza ye. Sinus tue ala-ala macam resdung tau. Jauh beza tue ngan barah otak. Boleh refer post sebelum nie yang kami cerita pasal Aleeza Kasim masuk hospital buat pembedahan untuk mengetahui apa yang terjadi.

Macam biasa la di pagi hari Ahad kami memang suka melayan Pancaindera dan BiPop. Terkejut beruk kami bila baca ruangan JoyahSpot yang citer pasal Aleeza Kasim. Baca satu persatu memang sah si Joyah hentam BeautifulNara. Meh kitorang detailkan kat sini:-

  • Joyah cakap kami tulis dia kena barah otak. Padahal sangat-sangat clear kami cakap maybe dia terkena sinus. Dan seperti yang cik Joyah cakap, memang dia ada nanah dalam hidung. So memang tak ada kaitan langsung dengan otak.
  • Joyah cakap kitorang pertikaikan siapa yang bayar duit pembedahan tue. Meh kitorang quote balik apa yang kami tulis ek. Baca kat bawah nie:

[note]Artis-artis ni buat pembedahan mahal-mahal ni , korang rasa sapa bayar? kalau yang pegi hospital kerajaan mungkin sebab takde duit, atau pon sebab artis tu takde insurans. Haaa, bab insurans ni Kak Nara memang expert OK, sebab korang jangan tak tahu pekerjaan sebenar Kak Nara adalah insurans ejen. Haaaaa~~ mesti korang takut dengar kan? hahaha.[/note]

Ada ke kami cakap yang Aleeza Kasim tak ada insurans? Kami just mengajak readers semua meneka siapa yang bayar kos pembedahan tue. Kalau ada insurans lagi bagus. Kalau suami bayar pun bagus jugak. Dan yang paling penting, kalau tak ada insurans, sangat-sangat digalakkan untuk ambil sebab kita tak tahu bila kita nak sakit. Tak gitu?

Buat cik Joyah, harap-harap selepas nie jangan baca sekali harung je apa yang kami tulis. Baca betul-betul ye. Tak pun buat research apa itu sinus. Jangan main terjah jer. Hehehe. Anyway kepada Cik Joyah, kitorang suka sangat baca ruangan cik Joyah. Memang terbaik gosip-gosip dia.

Page 1 of 212