Written by AbangNara | May 20th, 2009

Memang anda semua bijak-bijak belaka. Kami dah sorokkan muka si artis tapi anda masih meneka dengan tepatnya. Memang jawapan bagi kuiz teka gambar artis yang sedang meroyan sememangnya tak lain tak bukan ialah Agnes Monica, penyanyi dan pelakon Indonesia.

Gambar-gambar Agnes Monica diambil semasa dia sedang membuat satu show. Memang nampak happening betul show Agnes Monica. Tak percaya boleh lihat lagi gambar-gambar Agnes Monica dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | May 13th, 2009

Memang Agnes Monica comel bangat tak kira rambut pendek ke panjang. Terbaik~~~. Sila layan video klip terbaru Teruskanlah dari Agnes Monica dan jatuh cinta dengannya.

Written by AbangNara | March 31st, 2009

foto bugil agnes monica

Dah la sedap suara, pandai berlakon, muka pun lawa gila. Memang bertuah bakal suami si Agnes Monica nie nanti. Memang lengkap dengan pakej serba satu.

Jom layan foto Agnes Monica yang cun melecun nie dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | February 22nd, 2009

agnes monica sexy picture

Tak sangka ada orang akan terfikir nak ambil gambar Agnes Monica dari sudut bawah macam ini. Cuba bayangkan posisi si jurukamera semasa gambar seksi Agnes Monica ini dirakam.

Kalau tak ambil dari bawah pun rasanya cara pemakaian Agnes Monica ni pun dah cukup seksi dan seksa untuk mata melihat. Nampak macam tak pakai seluar jer. Apa-apa pun nasib baik suara dia sedap dan lakonan dia mantap.

Lagi gambar seksi close up dari bawah Agnes Monica dengan membaca artikel ini sepenuhnya:-

 
Page 1 of 212