Written by AbangNara | August 14th, 2013

Abang Nara memang menggunakan minyak PETRONAS untuk kereta Abang Nara. Setiap kali singgah di PETRONAS, Abang Nara mesti masuk kedai MESRA. Bukan apa, nak cuba nasib untuk menang dalam pertandingan My Dream Getaway Contest yang sedang dijalankan oleh PETRONAS sekarang.

petronas brands

Abang Nara Cuma perlu beli pek kombo dengan harga serendah RM3 sahaja untuk menyertai pertandingan ini. Hadiah-hadiah yang ditawarkan sangat awesome. Langkah-langkahnya ialah:-

1. Pergi ke kedai Mesra PETRONAS
2. Beli mana-mana pek kombo yang melayakkan anda menyertai peraduan ini
3. Pastikan resit pembelian anda di”stamp”
4. Isikan butir-butir peribadi
5. Masukkan resit ke dalam kotak penyertaan.
petronas brands
Hadiah-hadiah yang ditawarkan sangat awesome. Hadiah utamanya ada voucher percutian RM25,000, wang tunai RM20,000 dan banyak lagi. Kalau dapat memang puas hati kot!!! Abang Nara kalau menang yang mana-mana pun tak kisah. Semuanya lumayan kot.

petronas brandsSejak 8 Jun dulu, adalah dalam seminggu sekali bila isi minyak, Abang Nara akan beli pek kombo dan hantar boring penyertaan sambil berdoa. Tup-tup hujung minggu lalu, Abang Nara dapat panggilan telefon untuk menghadiri satu majlis berbuka anjuran PETRONAS. Adakah Abang Nara berjaya memenangi hadiah daripada pertandingan ini?

petronas brands
Rupa-rupanya PETRONAS minta Abang Nara tolong “cover”kan majlis penyampaian hadiah buat 100 pemenang bulanan yang pertama pertandingan ini. Fuh ~~ Kecewa jugak tak menang. Nasib baik ada 915 lagi hadiah untuk dimenangi. Paling penting, pemenang untuk hadiah utama masih belum dipilih. Peluang masih ada!!!
petronas brandsAbang Nara tertarik dengan kata-kata Encik Akbar M Thayoob, Head of Retail Business Division, PETRONAS Dagangan Berhad tentang betapa PETRONAS menekankan kepentingan pelanggan. Bagi PETRONAS, pelanggan adalah nombor 1 dan PETRONAS sentiasa berfikir dengan kreatif tentang cara untuk menghargai pelanggan-pelanggan setia mereka yang terus menyokong PETRONAS.
petronas brands100 pemenang di dalam majlis kali ini menerima voucher percutian sebanyak RM500 setiap seorang. Gembira sungguh para pemenang. Tersenyum girang je. Abang Nara sempat juga tanya tips cara nak menang. Semua pun suruh Abang Nara doa lebih sikit lepas sembahyang kalau nak menang. Hehehe.
petronas brandsKepada korang yang masih belum menyertai pertandingan ini, cepat-cepatlah ke stesen PETRONAS berhampiran. Tarikh tutup ialah pada 31 Ogos 2013 ini. Mana tahu ada rezeki di bulan Syawal ini. Kalau menang, jangan lupa kongsikan hadiah ngan Abang Nara tau. Maklumat lanjut layari www.mymera.com.my atau Facebook PETRONASBrands.

Written by AbangNara | March 24th, 2009

gambar melayu malaysia dreamgirl

Awek di atas namanya Farah. Farah adalah salah seorang peserta Melayu dalam rancangan Malaysia DreamGirl yang ditayangkan melalui Internet.

Selain Farah, ada 3 lagi peserta Melayu yang menyertai Malaysian DreamGirl. Semuanya cantik-cantik belaka. Malah mereka datang dengan pakej yang tersendiri iaitu dengan body yang mampu mencairkan hati lelaki-lelaki di luar sana.

Sebelum kami meneruskan artikel edisi Bahasa Melayu baku ini, apa kata anda menikmati 3 lagi gambar peserta Malaysia DreamGirl iaitu Natasya, Shasha dan Liyana dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

Jangan lupa untuk beritahu kami siapa pilihan anda untuk menjadi gadis peneman mimpi-mimpi anda.

 
Written by AbangNara | March 18th, 2009

gambar awek melayu bogel

Setelah dikutuk teruk akibat taste yang rendah dalam artikel awek melayu sebelum ini, kami telah berusaha keras mencari gambar-gambar awek melayu boleh yang mampu mencairkan hati anda.

Mungkinkah 2 keping gambar awek Melayu berbaju kebaya sambil berposing di tepi tangga mampu membuatkan anda terpesona dengan keayuan gadis Melayu?

Baca artikel ini untuk melihat 1 lagi gambar awek Melayu di atas.

 
Written by AbangNara | March 13th, 2009

Dah lama rasanya tak post gambar-gambar awek Melayu Boleh. Bukan apa, susah sikit nak carik sumber-sumber dan risau jugak kalau muka-muka yang terpampang kat sini adalah awek-awek anda semua. Hehehe.

Setelah membuat sedikit saringan, akhirnya gadis Melayu Boleh di atas lulus dengan cemerlang untuk diletakkan gambarnya di sini. Sopan, tidak seksi, dan mungkin mukanya yang innocent mampu mencairkan hati lelaki-lelaki di luar sana.

Lagi gambar-gambar awek Melayu di atas dengan baca artikel ini sepenuhnya.

 
Page 1 of 212