Written by AbangNara | September 9th, 2011

Bukan senang untuk kita melihat selebriti-selebriti tempat memakai pakaian tradisional seperti baju kurung, baju kebaya dan baju Melayu. Thumbs up kepada majalah Mangga kerana membuat Pin Up para artis memakai pakaian tradisonal sempena Hari Raya. Good job.

hari raya

Mulus kan kulit Datuk Siti? Lagi beberapa keping gambar selebriti tempatan dengan membaca entri ini sepenuhnya.

hari raya

hari raya

hari raya

hari raya

hari raya

hari raya

hari raya

hari raya

hari raya

hari raya

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

43 responses to Cantik Dan Kacak Sungguh Selebriti Kita Berpakaian Tradisional

  1. Kak Su says:

    Betul3!!!

    0

    0
  2. Miss A says:

    kila fairy paling x lawa….bibir tbalikkk… atas ke bwh,bwh ke atas… tu laa,x penah bsyukur ngan kurniaan Allah..

    0

    0
    • Kak Su says:

      “Tak bersyukur”? Dia ada buat pembedahan plastik ke? Kalau itu bibir ori, tak baik hina ciptaan Allah…:/

      0

      0
      • mulut bangkai says:

        rasenye die mmg buat la…ade blog lain dah kantoikan…bibir 4 ke 5 taun lepas jauh beza ngan bibir skarang….

        0

        0
        • isma says:

          manusia akan berkembang dari kecil hingga besar, xbelajar sains ea.. so secara sointifiknya, tubuh badan manusia akan berembng sehingga besar, so xkan lah mka,bibir, nak sma dri ko lahir- sekarang

          0

          0
      • cucibaju says:

        mmg palsu
        tp..xtaw la..mmg geli tgk..
        geli sgt..meremang..
        xpaham apa yg cantik sgt mcm tuh..kalo angelina punya bibir tuh lain la..mmg seksiwww

        0

        0
        • bujang says:

          Macam bibir sumbing lepas dijahit….bibirnya nampak cacat.

          0

          0
        • fitt says:

          sbb ko jeles dgn siti n satu lg ko tu miskin,tue sbb ko geli…cuba ko kaya mest ko buat muka ko yg hudoh tu jd cantik kn…

          0

          0
        • 1/2 tiang says:

          Buat apa nk. jeles oii….jika org. kaya , sapa rajin berusaha…kekayaan bolih sesiapa pun dapat jika sudah rezeki.
          Rupa paras asal yg. sempurna serta cantik itu kurniaan Allah.
          Jika keturunan/ ibu bapa cantik, anak pun cantiklah.
          Bersyukurlah dengan apa yg. Allah beri.
          jika tahu hukum ugama org. kaya-raya x akan merubah ciptaan Tuhan…berdosa, kecuali berlaku kecacatan.
          Jangan menghina kepada org. miskin.
          Belum tentu org. yg.. dihina itu lebih kaya dari awak…
          Manusia ni berbagai macam ragam….ada yg. kaya tapi macam miskin…..
          Ada yg. miskin berlagak kaya……
          Selalu yg. dapat kita lihat dan ketara ialah asalnya dari susah…dari keluarga biasa aje….bila tiba2 kaya,,,wow ngadanya mengalahkan anak org2. kaye . org. tua2 kate bagai kaduk naik junjung.

          setengahnya org. x tau bahawa dia anak Jutawan dan keturunan bangsawan kerana caranya low profile…lepas tu ada yg. menyamar pulak…macam org. biasa dan hidup sederhana. Seronok nk. tengok akai org. yg. ex sangat tunjuk sombong dan bermegah.

          Bagi aku x berani nk. kata kat org. tu miskin…
          Yang kaya hanya Allah Taala. Setakat nk. megah harta dunia x payahlah merugikan diri saja.
          Bila2 masa saja ianya hilang dan habis…eg. ada yg. kaya tiba2 jadi bangkrap dan muflis dan macam2 lagi, kena tangkap dipenjarakan….rasuah punya hal. Akhirnya jadilah papa.

          0

          0
    • Suri says:

      Yeke? Bkn abg Nara Ada buat entri kilafairy masa kecik, bibir atas dia mmg terjuih gitu…

      0

      0
  3. cantik, tp dah tak cantik dan ilang seri bile pakai baju yg jarang :D

    yg lelaki nampk ensem, mcm pahlawan melayu sudah.. :)

    0

    0
  4. Miss A says:

    kila fairy paling x lawa… bibir tbalikkk.. atas ke bwh, bwh ke atas.. tu arr, x bsyukur ngan kurniaan Allah….

    0

    0
  5. Kak Su says:

    Tapi arits wanita baju seksis….:(

    0

    0
  6. aujan says:

    well even xske kilafairy, tp ni kut rsenye 1st time pic die xover mcm slalu. mulut tu bese ah.

    0

    0
  7. Jejari Kontot says:

    kila muka tua

    0

    0
  8. HoNeY bEe says:

    suke zain…

    handsome giler aaarrr…aduhaiii…

    lemah smgtku…

    0

    0
  9. saja komen says:

    nolofa gak paling sopan… ct mmg arh kn.. dari dlu ag imej sopan konon… ppe pom,, yg laki sumer kacak2 blake

    0

    0
  10. miss nona says:

    apesal baju raya dorang ni semua buruk?butik ulu mana la sponsor ni… kalau pakai kurung biasa or kurung riau or kebaya kain biasa lagi lawa kot.. ada sapa ntah.. siap pakai lace sangat 80an okeh..orang mana pakai dh lace tuh…

    0

    0
  11. LOL says:

    pakaian tradisional apekejadahnye??? yg lelaki yela, bole trime la kot tradisional.. yg pmpuan celah mne tradisional pon tak tau laa. baju kurung ke baju kebaya semua da ilang tradisional. semua nampak moden jerr. standard artis pnye baju (bju raya mcm baju nikah)

    0

    0
  12. fie says:

    eh smart pulak si shahir tyme ni. selalunya serabai je aku tgk. hehe.

    0

    0
  13. lindalam says:

    shahir dh x pakai gigi besi.. nmpak ensem jek…

    0

    0
  14. sharmen says:

    kenapa bibir kilafairy nmpak lain sangat…….asli ke?….

    0

    0
  15. nisa says:

    Yang pompuan sume xckup kain….seksa tol…siti ok la ckit…tapi aurat xlepas esok nak jwb kat akhirat…renung2kn selamat beramal…

    0

    0
  16. hehehe says:

    topic nie borink…

    0

    0
  17. noknok says:

    OMG .. shah jaszle .. elok elok ak berangan ngan shahir .. kini berangan ngan ko plak .. sangat hensemm .. :)

    0

    0
  18. zaia says:

    pic tania cun,tp dato ct dn neelofa lbih sopan bajunye

    0

    0
  19. puteri says:

    semua artis lawa..
    lelaki segak wanita cantik
    itu sahaja :)

    0

    0
  20. miss pinky says:

    bj nealofa mmg sopan tapi posing tetap mendada, you!!!!

    0

    0
  21. Supermak says:

    korang ni..x abis2 nk mengata…pantang ade pic belek satu2..bibir senget la..punggung tonggek la..ni kan entry hari raya..cube la wish Selamat Hari Raya ke minta maap sesama sdri ke ape..xbaik tau..mak cubit kanggg!!anyway Selamat Hari Raya sume..maaf zahir & batin..

    0

    0
  22. ahaks says:

    sokong supermak

    0

    0
  23. cantik-cantik mesti maahal kn..hahhaaa

    0

    0