Written by AbangNara | November 24th, 2009

butik Nara

Kami merasakan masanya telah tiba untuk mempromosikan satu lagi projek terbaru kami iaitu ButikNara. Kalau BeautifulNara adalah tempat ada bergosip secara berhemah, ButikNara adalah tempat di mana anda mampu bershopping secara berhemah. Dijamin harga yang sangat-sangat berpatutan, customer service yang bagus dan kualiti produk yang terjamin.

Buat masa ini, produk yang dijual ialah tudung yang pelbagai koleksi. Kalau nak tau kenalah gi melawat ButikNara. Kepuasan dijamin 100%. Diharap pembukaan ButikNara mendapat sokongan padu daripada anda semua. Jangan segan silu nak membeli kat situ ye.

Apa lagi jom moh kita bershopping secara berhemah di ButikNara.

P.S: ButikNara juga telah dibawakan khas kepada anda oleh Streamyx. Terima kasih kepada Streamyx yang terus memberikan kami broadband terbaik semasa penyediaan website ButikNara. We luv u Streamyx.

32 responses to ButikNara – Mari Bershopping Secara Berhemah

  1. [email protected] says:

    ada umah baru,,hehehe

    0
    0
    • pEnArI pOcO2 says:

      uuuhhh…ko first yerk…
      dah xder org nak komen tu pasal aarrr…
      kekekeke…

      0
      0
    • [email protected] says:

      huhu mcm2 bines lak dia nak buat

      0
      0
      • [email protected] says:

        poco umah ni x kener serang kat penari poco2 ok je komen kat cni….

        0
        0
    • patut la buka punya buka tak dapat.. rupanya BN salah letak url.. spatutnya url tu bkn butiknara.beautifulnara tp butik.beautifulnara :lol:

      0
      0
    • Shima says:

      semoga BN bertambah maju..

      0
      0
  2. 1st says:

    1st jugk

    0
    0
    • [email protected] says:

      mimpi ke ape ni

      0
      0
  3. [email protected] says:

    mana ammmey tadi

    0
    0
    • pEnArI pOcO2 says:

      sejuuuuuuuuuuuknnyyyyyyyyyyerrr…
      kat luar ujan lebat…kalo pekene kopi susu ngan ubi kayu, fuuuuhhh sedap niiiiiihhh…sambil peluk mak aku…

      0
      0
      • [email protected] says:

        HUHU PELUK MAK 2…
        poco2 manaer yang lain

        0
        0
        • pEnArI pOcO2 says:

          tah…diorg dah give up kot…
          kalo bn buat ptndingan pkomen tbyk, x terlayan lak diorg nnti…ish3…heran lak aku…

          0
          0
        • [email protected] says:

          huhu mcm 2 ker…

          sekarang banyak lak yang sama gan gosip BN ni

          0
          0
  4. Kak Nara says:

    ye ye..sila lah yer jgn malu2.

    next ialah Brooch Korea (negara BangNara)

    nextnext ialah dress, maxi dress….

    apa lagi korang nak?? huhu

    0
    0
    • [email protected] says:

      kak nara,, gosip kak nara ni ambik kat BLOG ohbulan ker….

      pic makcik AVON semalam pun ader kat blog dia….

      banyak yang sma ni

      0
      0
      • Kak Nara says:

        Ohbulan member minum ngan BangNara….

        0
        0
        • [email protected] says:

          o yeker,,,, 2 le nampak sama jer… huhuhuhu

          0
          0
        • pEnArI pOcO2 says:

          x kesah lar…janji ko bg komen kat sini suday lar beb…

          0
          0
    • awekmas says:

      nak lg kak nara ..up skit lg

      0
      0
      • [email protected] says:

        huhu aper yang ko nak lagi ni….

        cter lebih kurang sama 2 yang aku kompiussssss 2 poco2…

        heheheh

        0
        0
  5. ammey says:

    ADA ORG LG X

    0
    0
  6. AI says:

    Nape aku takbleh nk masok butik tu? hrrrmmmmm

    0
    0
  7. pEnArI pOcO2 says:

    boring tul…

    0
    0
  8. shooping and get more reward..!!

    0
    0
  9. [email protected] says:

    umah sebelah
    baru punyer
    p sana

    0
    0
  10. lanToK LeW says:

    ko bz kew awekcun…??????huhuhuhu…bowink giler aku….wawawa

    0
    0
  11. shoppingggggggggggggggggggg…………………………….

    0
    0