Written by AbangNara | November 11th, 2009

sam bunkface

Walaupun abang Nara dilahirkan sebagai seorang lelaki sejati, tetapi apabila mata ini bertemu dengan Sam BunkFace terus abang Nara mengkagumi kehenseman vokalis utama kumpulan Indie popular nie. Serious hensem beb. Patutlah Juliana Evan terpikat kat dia. Hidung mancung, mata coklat, kulit putih. Mampu mencairkan hati semua wanita-wanita dan jejaka-jejaka auw ~~

Oh ye lupa plak nak bagitau yang baru-baru nie team BeautifulNara telah dijemput untuk menghadiri majlis pelancaran set perfume baru oleh One Drop Perfume. Event nie diorang buat dengan kolaborasi deejay-deejay XFM dan tempat tinggal disupport oleh Impiana Cherating Resort. Memang sangat-sangat best sebab selain dari BunkFace ada Hujan, Pop Shuvit, Pesawat ngan ramai lagi la.

Tapi kali nie kitorang letak gambar Bunkface jer dulu. Gambar Hujan esok kami letak ek. Oh ye sebelum terlupa nak cakap kesemua band-band yang ada malam tue memang sangat best. Sempoi jer borak-borak ngan diorang. Masa nyanyi lak vokal sengsorang memang superb. Sebijik macam dalam radio. Memang terbaik ~~~

Sekali lagi nak ucapkan ribuan terima kasih kepada One Drop Perfume, XFM dan Impiana Cherating Resort sebab sudi jemput team BeautifulNara. Lain kali jemput la lagi ye. Heheh. Moh layan gambar-gambar aksi macho BunkFace buat show masa malam pelancaran set perfume Dude and Chick dari One Drop Perfume nie.

sam bunkface

sam bunkface

sam bunkface

sam bunkface

sam bunkface

sam bunkface

120 responses to (GAMBAR)BunkFace Gegarkan Cherating, Memang Terbaik ~~~

  1. nini coklat celup says:

    yuhuuu..
    badan ketol2..

  2. blackberry00 says:

    x brp minat dorg nih..

  3. blackberry00 says:

    lagu2 dorng nih blh tahan gak…

  4. [email protected] says:

    telepas peluang aku nak jadi no 1

    • EclipsE says:

      aku xheran dh…
      dh byk x dpt jd 1st dlu…huhuhu…

    • aries_april says:

      ko ni pasal pet…
      asyk nk no 1 ja…

      • [email protected] says:

        1 malaysia…
        hehehe

        mana black dia ajak dia ilang

        • blackberry00 says:

          ader nih….
          layan FB jap…
          eshh… takleh keje camni, ar…
          besok nk ambik cuti….layan BN, FB, YM dan segala mak nenek tenet nih…

    • blackberry00 says:

      kah2 ngko..!!
      aku pun br msk blk..
      wat keje sikit…
      ptg nnt msk mtg blk..
      tensionnyerrrrrrrr………..
      sighhhhhhh!!!

      • aries_april says:

        keja….
        kna bt keja…
        ni asyk nk ulat kat Bn ja…

        • blackberry00 says:

          hamboi3…
          paku dulang paku serpih..
          hah.. jwb aries!!!!

        • [email protected] says:

          kalo dah paku dulang… xboleh angkat air ler…
          huhuhu..

          BETOIII x jawapan aku

  5. EclipsE says:

    aduh…tension tol…
    kredit kad br kol tnye payment….
    sesape leh bg aku pinjam duit??heheheh…

    • aries_april says:

      bkn ari tu ko dh p pnjm hat along ker?
      x sattle g ker?

      • blackberry00 says:

        bak sini no. akaun ngko…
        ptg karang aku bnk in..
        matawang rupiah, dong..!! huhu

        • [email protected] says:

          AKU LEH TOLONG NAK BUAT LOAN GAN AKU X bb

        • EclipsE says:

          xpela…dh ade org nak tlg byrkan…hehehehe….
          jimat duit aku…

        • aries_april says:

          dolar la…

        • blackberry00 says:

          boleh…
          interest 50%, amacam?

        • [email protected] says:

          ko riba giler 2

        • blackberry00 says:

          business, mehhhhh….
          pakcik pong nak jadi jutawe jugok!!!

  6. aries_april says:

    tah…
    tk ambl psng sngt dia orng ni…

    • blackberry00 says:

      td aries ckp x sbr nunggu ari jumat..
      naper…???
      nk kena pinang ker..??

    • [email protected] says:

      tp mat2 bun fuce ni cute,,,, 2 juliana nak 2… hehehe

      • aries_april says:

        dh cerai pn…
        :-)

      • [email protected] says:

        blac memang x nak buat kejer… malas…
        aries ko pun sama kan xnak buat kejer

        AKU AWAL2 LAGI AKU CAKAP MEMANG AKU XDER KEJER
        HEHEHEH

        JADI GAN SALAHKAN AKU

        JUMAAT NI KO NAK P MANER

        • blackberry00 says:

          aries nak g kawen…
          huhuhu… melepas aku!!!

        • [email protected] says:

          sapa yang dah cERAI aries

        • EclipsE says:

          biarlah rahsia……

        • [email protected] says:

          biarlah rahsia ( 2 nama lama aku dalam BN ni… heheh)

  7. blackberry00 says:

    gengz..
    korg prasan x?
    yg masuk gosip ni mula2 (nini coklat celup) dh senyap daaaa….
    x mcm kite, kecoh bagai nk rak….
    kui kui kui :O

    • [email protected] says:

      dia kalo ko tanya ARIES msti dia cakap NINI cirik

    • violet says:

      huhu…
      sapa nk jwb tu

      • [email protected] says:

        tadi ARIES yang selalu cirik

        • blackberry00 says:

          a ar kan…
          2 yg sampai kene cuci toilet…
          x tahan bau sendiri ah..

        • [email protected] says:

          tau xper….

          dia dah xder niiiii c aries

          CIRIK lagi ker

        • blackberry00 says:

          cian kat aries…
          tenggelam timbul

          aries….ko g maner, ar??

        • [email protected] says:

          POCO2 pun dah ilang

  8. violet says:

    huuuuuaaaaaaaarrrrrgggggggghhhhhhhh

    • [email protected] says:

      gantok ker tau baru bangun tdo ni

      • blackberry00 says:

        2 bunyik singa lapor….

        • violet says:

          haha..
          br nk tido..
          huhu

        • [email protected] says:

          AKU PUN LAPAR NI

        • blackberry00 says:

          jom join ktorg lunch kat shangri-la pjaya nih….
          aku belanja ko…
          serius nih…

        • [email protected] says:

          jauh ler… aku kat maluri niiii….

          lain kali leh le

        • EclipsE says:

          weh aku yg dkt kat area cni xde lak ko pelawa???

        • [email protected] says:

          kalo dia ajak ko BB mst ko p nyer 2 yang dia ajak aku

        • blackberry00 says:

          aku nak ajak korg semua la ni…
          jom…

        • blackberry00 says:

          eclipse, ko pun dok kat sini gak ker..?

        • [email protected] says:

          BB dok putrajaya ler satu kg gan ko

  9. pEnArI pOcO2 says:

    salam…

    • blackberry00 says:

      salam..
      lamak sik join
      gago gilak kah?

      • [email protected] says:

        POCO ko cirik ker,,,
        lama x jumpe ko kat cni

        • blackberry00 says:

          pet ko ni naper…?
          cirik dh sinonim ngn ko ker..???

        • [email protected] says:

          banyak cter pasal cirik ler…
          kat ofice aku ni ader sorang cirik semalam…
          nasib baik x melelehhhhhh

        • blackberry00 says:

          ish3…
          naper jdk cm2?
          ciannyerrr…

        • [email protected] says:

          mana ler aku tau… sengugut kot akak 2…

          xleh tahan sampai cirik

        • blackberry00 says:

          pe kaitan senggugut ngn cirik??
          senggugut 2 kan ke penyakit ompuan dtg bulan..?
          cirik 2 kan salah makan..
          ape la ko ni, pet..!!!

        • [email protected] says:

          dia dah on9 balik… lebih baik gan cte pasal dia .

        • [email protected] says:

          dia tahan senggugut samapi cirik kot,,, huhuhu

          CUBE KO TANYER aries msti dia mcm 2 gak

        • blackberry00 says:

          laaaaa….
          aries lagi yg kene..
          cian kat ko, aries!!!

  10. EclipsE says:

    kekwn sume….
    aku kuar dlu….
    nak settlekan mslh negara…huhu
    nti jumpe lg…
    tatatititutu…

    • blackberry00 says:

      bobai….
      kaulah pejuang negara..huhu

      • [email protected] says:

        kalo xder BB xder 1 malaysia

      • pEnArI pOcO2 says:

        berry…mek nang gago tok, keja byk weh…
        kenak siapkan laporan tuk dibentangkan next wik…
        so, xpat nak jenguk2 bn lok…

        • [email protected] says:

          kecian nye kat mung,,
          mung cari jo lah kijo lain
          kijo wak dok cibok supo aku ni

          bilo2 maso leh chat kat BN nih…

        • blackberry00 says:

          it’s ok..
          tk ur time…
          giv priority 2 ur work…

          bkn cam pet ya….
          nang sikda keja….
          nya dibayar gaji pakei molah jokes dlm bn tok….

        • [email protected] says:

          aku dok pehe le mung oyak gapoh
          tp buat2 jah pehe

          nant blck mau makan aper

        • blackberry00 says:

          nk bwk bdk mkn (buffet jer lah) kat shangri htl…
          org umah outstation…

  11. BumbleBee says:

    awat tak pakai boxer je terus ni….hoho…

    • aRieS ApRiL says:

      malu kot…

      • [email protected] says:

        kalo aku bogel terus… heheheh

        • aRieS ApRiL says:

          ko no loklag tul la…\(orng png kata lah)

        • [email protected] says:

          biar ler leh jadi poluler kawe kalu buat gituh

  12. aRieS ApRiL says:

    korang baik ja ngumpat aries kat ats ya?

    • [email protected] says:

      balck je yang mengate ko…

      aku x

      • aRieS ApRiL says:

        ko tu yg ktua….

        • [email protected] says:

          nama AKU maksud penjaga bukan ketua…
          ketua kene letak nama AMIRUL… hehehhe

        • aRieS ApRiL says:

          whatever lah…
          tp ko mmg…sja nk kata aries…
          pas ni x yah la pnggl cam tu dh…

        • [email protected] says:

          huhu,,, merajuk lak dia,,, nak kener pujuk ker niii.. heheh

        • blackberry00 says:

          tu la pasal..
          pet ni x abs ngn isu cirik dye…
          bengang gak ah…
          dhlah time ni nak lunch…

        • [email protected] says:

          ok cite pasal ko lah…

          ko ni msti minat album baru DTO CT kan tahajuud cinta…
          pic ko ala2 D CT lak

        • blackberry00 says:

          aku ni jantan, ah….
          tp minat gak ngn tok t ni….

  13. juli says:

    Bang Nara..kenapa ckp si Diana Danielle terpikat lak, bkn ke si Juliana Evans awek dia? ermmmm…silap info. maunye lepas ni jd gosip. then fitnah. dosa tau

    • aRieS ApRiL says:

      dia orng dh cerai lah…
      maybe DD lak nk kat dia.

      • [email protected] says:

        dd kan dah ader awek,,,,,

        KAWAN AKU SUPUPU JULIANA N KAWAN SATU KOLEJ GAN DIDI SEBELUM DD KENER BUANG KOLEJ.. HEHEH

        dia xder cte pun mcm ko cakap aries

        • aRieS ApRiL says:

          dia orng dh x cople la….

        • [email protected] says:

          nant aku suruh kawan aku tanyer,,,
          tp juliana 2 kecik molek jer orang nyer

        • aRieS ApRiL says:

          ehm…
          sma saiz cam aries…

        • [email protected] says:

          sama saiz ker 34D ek

        • aRieS ApRiL says:

          aries nya body…
          40’38’46

  14. [email protected] says:

    u alll p maner ni……..

    • blackberry00 says:

      ader ni….

      • [email protected] says:

        ko p betapa ker… kat gua niah ker

      • blackberry00 says:

        tgh packing my stuff..
        nak balik jap lagi…

        • [email protected] says:

          kat lubang idung dia je dia bertapa..
          2 yang dia tutup hidung 2….
          lubang idung ko besar ek…
          star , putra lrt pun leh masuk ek

        • blackberry00 says:

          x besar mane..
          takat syiling 50 sen leh muat, ah..
          huhuhu

          ko ni kan pet…
          x baek tau kenekan geng…
          tp ko ni klakar tahap kronik tollah…

        • [email protected] says:

          huhu
          nak buat mcm mana memang dilahir kan mcm ni
          kalo masuk raja lawak ni kau dapat RAJA2 lawak ni

  15. [email protected] says:

    umah sebelah aku jadi no 1 lagi

  16. blackberry00 says:

    nak blk daaaaa
    nnt chat lagi, ek…

    mane2 pon u owls g, tk a gud care!!

  17. maaf tersilap hahahaha. buat entry sambil zzz..

    maap semuaaa!! dah dibetulkan

  18. kak anie says:

    Ensem tu memang tak dinafikan…patut ler ramai anak2 dara yang gilekan dia…tapi…cikeding je…heheheh

  19. gosipgurlfea says:

    bf aku omputih tapi memang dia minat gila kat band nih minat lagu ye bukan org huhuhu

  20. opieck says:

    Hyee..!!!
    see more photo..
    click my name..!!!

  21. man says:

    korang jgn kata sam jer ensem…itu x tengok g muka mmber aku sorang nie….lagi ensem siot

  22. porno izle says:

    Im happy I located this blog page, I couldnt obtain any knowledge on this subject before. I also operate a site and in case you are ever serious in doing some guest writing for me please feel free to let me know, im always look for people to check out my site. Please stop by and leave a comment sometime!

  23. I had been just searching for appropriate website content for my assignment research and I happened to stumble upon yours. Thanks for your valuable info!

  24. I have wanted to post about something like this on my blog and this has given me an idea. Cheers.

  25. Thought I would comment and say awesome theme, did you code it on your own? It’s really excellent!

  26. Is it alright to reference some of this on my website if I include a reference to this web page?

  27. Enterprise as a consequence grateful to you will. Simply the type of e-book that has to be furnished and also all of the unintended false information this is your a number of other blogging. Get pleasure from your entire enjoying such a incredibly best doctor.