Written by AbangNara | February 23rd, 2009

bunkface

Kumpulan Indie yang dianggotai 3 anak muda yang semakin popular, Bunkface kembali kini kembali menggegarkan dunia seni Malaysia dengan lagu terbaru mereka Revolusi.

Mula mengumpul peminat dengan single pertama mereka yang bertajuk situasi, Bunkface tertanya tidak mengecewakan dengan lagu Revolusi yang dilihat lebih mantap berbanding Situasi.

Jom download MP3 Revolusi dari Bunkface dan jika anda nak lirik lagu Revolusi dari Bunkface, sila baca artikel ini sepenuhnya

LIRIK LAGU REVOLUSI BUNKFACE

aku keliru
menjadi buntu
arah yang ingin ku tuju

rasa resah ku
kian celaru
dengan ilham ku tempuh

aku cuma mahukan
bayangan resah ku akan hilang
tapi keadaan memaksa
menghadapi semua

OO.. OH OO..OH

C/O
Inikah revolusi
atau hanya ilusi
bagaikan mimipi jadi realiti
[ Revolusi lyric found on www.lirik.tv ]

Rasional diriku
rasional dirimu
penentu masa
masa depan ku

adakah masa
menjadi punca
diriku dalam dilema

benarkah anjakkan paradigma
susuli ku terima

aku cuma mahukan
bayangan resah ku akan hilang
tapi keadaan memaksa
menghadapi semua

C/O dan C/O lagi..

77 responses to BunkFace Makin Mantap Dengan Single Revolusi

  1. miss^debab says:

    o.. nie kerw bunkface..??
    first time tgk dorang..
    slalu dgr lg jerw..

    0
    0
  2. shasha says:

    aku suke BUNKFACE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  3. mimi says:

    comeynye paan!!!!!!!!!!

    0
    0
  4. myra says:

    sluar dlm youk kaler biru…………he3

    0
    0
  5. dorothy says:

    mcm bodo je

    :p

    0
    0
  6. otai says:

    peminat setia ni

    0
    0
  7. ima says:

    sempoi+rock=bunkface

    0
    0
  8. manbelon says:

    aku pemain dram bunkface

    0
    0
  9. peminat bunkface says:

    aku lebih suka laGu situasi lagi.Tapi rev0lusI sedap juga eh……!

    0
    0
  10. fami says:

    best giillller marilah !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

    0
    0
  11. Minah Tonggek says:

    eh,,,,cantek nyer bhsa kau dorothy..
    .mcm la kau pandai sgt…
    sedap2 jer kte org bodo…
    esh3….

    0
    0
  12. syaf10 says:

    aq suke kat bunkface

    0
    0
  13. m!r@ says:

    bunkface!!!!!=)

    0
    0
  14. ni says:

    lagu diorg nih kire ok jugak….
    fresh…

    0
    0
  15. flower says:

    aku rasa ok ler jgak dorang nyanyi..besh..

    0
    0
  16. niesya says:

    aku minat lagu2 bunkface

    0
    0
  17. Anonymous says:

    muke youk srupa r cm muke kwn aku….. just muke youk lebih encem r dr dyurwk…..pape pown,you are the best bunkface for me……..i love bunkface……

    0
    0
  18. kira says:

    bunkface is the best in the world………. BUNKFACE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  19. puteri love bunkfac says:

    wlau pown lagu newy best,aku lbh suka lagu situasi…….best woo…….pape pown,i love u BUNKFACE!!!!!!!!!!!………….

    0
    0
  20. MRceo says:

    haloo….

    0
    0
  21. MRceo says:

    aku minat lagu revolusi dulu aku tak minat sekarang aku minat lah………

    0
    0
  22. Anti_Bunkface says:

    BAnyak la sisi———–Revolu(si),Situa(si)…ape bende!!!!!WAt la lagu bst skit……Ko lyn Shuffle?klu ko layn msti serabut ek?

    0
    0
  23. Anti_Bunkface says:

    Bangang la lagu ni….Lagu ni bagi kat bohsia leh ar..
    HAH!!!!!!! gang indie mmg bangang…APe la korang ni..layan bunface…bsuk ar mereka 2!!!!!!!spender londeh..calarkan imej band indie yang lain je

    0
    0
    • secret says:

      Anti_Bunkface>>musti ko ni bangang kan
      pastu musti ko punye spender tengah londeh kannn
      and last skali musti awek ko ni pun bohsia kan ?????

      0
      0
  24. Anti_Bunkface says:

    Revolusi pale butuh kau…Fuck you!!!..wat la lagu Aku lapar ke ape ke..Korang kenal hamzi..bdk changlun..AKu lahhhhhhhhhh………..Hmi
    Hidup Scoot…Hidup spender londeh…Klu korang nak knal aku dtg la changlun…SMKC(aku-Hamzi)Klas 4Arif

    0
    0
  25. nazleeya says:

    best giler la bunkface..i lap u,,,,he3

    0
    0
  26. m.ayuz says:

    bunkface you memang mantap bro lebih2 lagi abang sam memang nampak hensem waktu lagu situasi dan revolusi.dan juga yang buat website terus usaha.

    wazzup bro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  27. naruto says:

    aku punya lagu lagi best lagu pantat

    0
    0
  28. naruto says:

    we balas lah

    0
    0
  29. nurul_syaza says:

    best siot lagu nie??????

    0
    0
  30. nur33n says:

    aq mnat kumpulan bunkface…!!!

    0
    0
  31. ruz says:

    best sngt lagu ni i minat sngt lagu revolusi ni.

    0
    0
  32. imr says:

    babi punye lagu ni !

    0
    0
    • secret says:

      apsal babi – babi ni ha ?????????????
      i think kan mesti you ni jealous kan ?????
      i pun think jugak yg you ni babi jugak kottttttttt !!!!!!!
      soryyyy !!!!!!

      0
      0
  33. L!a says:

    i likeeeeeeeeeee bunkface!!!!!!!!!!!
    l0ve u guys….

    0
    0
  34. muslim says:

    saya suka lagu bunkface

    0
    0
  35. aLongHXC says:

    dengar cite de group dh mule f**k korg sbb korg dh mainstream…
    btol ke??

    0
    0
  36. WaLoa says:

    hua tabik bunkface..
    hidup bunkface

    0
    0
  37. amir akhtar says:

    he Waloa gedik akulah peminat bunkface

    0
    0
  38. fira says:

    bunkface da best…

    0
    0
  39. sweet says:

    saya sangat suke kat kumpulan bunkface nii
    cause penyanyi die ensem – ensem belaker
    so sweetttttttttttttttt

    0
    0
  40. aiman says:

    wey,tengah buat apa?

    0
    0
  41. aiman says:

    kau pesal

    0
    0
  42. aiman says:

    askum,bunkface,tengah wat pe?

    0
    0
  43. khairunnisa says:

    hai sam saya minat mu muka mu cutnya nak cubit je

    0
    0
  44. minah nomad says:

    aku cuma mahukan bayangan resahku akan hilang..la la la~

    sam cute..agak la berangan dpt pakwe si sam tu skali umo dia same adik kite..tru kensel..rugi rugi~

    0
    0
  45. luna666 says:

    bunkFace segalanya!!!!!!!!!

    0
    0
  46. Wahida says:

    mmg bunk la face depa semua…

    0
    0
  47. trio says:

    MY BOYFRIENDS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  48. hillary says:

    wah sdapnye lagu bunkface nie……
    tringin plak sye nak bli alum trbaru mreka akan dtng….
    sye ska kmplan bunkface (>_<)

    0
    0
  49. aziz says:

    i think the bunkface is good

    0
    0
  50. azlan says:

    buuuuuuuuuu:-p

    0
    0
  51. hannim says:

    i love bunkface!!!!

    0
    0